אין קשר.
דילן מסיבות משפחתיות.
אצילי אתה לא יכול לשלם את הסכומים שהציעו לו באימרויות והוא פראייר אם הוא נשאר פה זו האמת.
אבו פאני לא רוצה לשחק בארץ יותר גם אם יתנו לו עוד 300 אלף יורו ואפילו ישלמו לו יותר מההונגרים.
מנהל: Shocking4U
אין קשר.
הפוך. המצב הזה משרת אותו כי הציפיות יהיו נמוכות משמעותית מאשר אם אצילי ופאני וסבע היו נשארים. במצב שקורה כרגע אני לא חושב שיהיו הרבה אוהדים שיצפו ממנו לקחת אליפות.
עוד בשורה מצוינת.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 15:08הוא קרוב לסגור ברידינג (בקסטר)אליאור כתב: ↑03 יוני 2023, 15:07 צריך לשנות חשיבה: להביא את הישראלים/יהודין הכי טובים שיש, לשחרר זרים במקומם ולהביא אותם בעמדות אחרות.
צריך גם לזוז כבר עם בקסטר. שוער מהליגה השנייה באנגליה ששייך לצ'לסי כנראה לא יהיה פחות טוב מג'וש, וצריך לשדרג את הקבוצה איפה שאפשר כי ברור שעד עכשיו רק נחלשנו בכל חלק שלה.
אבו פאני החליף לדעתי איזה 3 סוכנים בשנתיים האחרונות הבן אדם מת לעוף מפה לא משנה לו לאן.benrey כתב: ↑03 יוני 2023, 15:10הכל נכון חוץ מאבו פאני.
הוא יישאר גם עבור פחות…
גם לא משנה מה נעשה אי אפשר לזכות באליפות בעונה של צ׳מפיונס בטח כשממול עומדת ההתחמשות הכי מרשימה בכל הזמנים עם זהבי, פרץ, כהן ואיביץ אבל הצלחנו. לא מתחבר לגישה הזאת, זה לוזריות לוותר ככה מראש. אתה רוצה שנשאיר פתק לקחנו אליפות כבר במשרד נתראה עוד שנתיים ונעשה טנקינג? אפשר לחשוב שאנחנו מתמודדים פה נגד סיטי וליברפול ולא נגד ב״ש והצהבת. אפשר לקחת אליפות רביעית אם היו יודעים לשמר את הסגל ולחזק במקומות הנכונים ולמנות מאמן נורמלי. זה שהם בחרו לעשות בכל צומת את ההחלטה הכי גרועה שאפשר היה לקבל זה כבר בעיה אחרתירוק לבן כתב: ↑03 יוני 2023, 15:09 אם הולכים למכירת חיסול, אז עד הסוף. לא רואה בושה בלהשיג כסף על שחקנים לפני שהם עוברים את שיא הערך שלהם. לדעתי צריך למכור גם את חזיזה וקורנו.
שנה הבאה מה שלא היינו עושים לא היתה נגמרת באליפות. נדיר מאוד בארץ לזכות 4 ברצף, בטח עם אותו סגל שחקנים. צריך לרענן, להישאר בצמרת ולמצוא את השחקנים שיביאו את האליפות עוד שנתיים.
נכון. עם מאמן טוב אולי עוד היה אפשר לעשות משהו. כרגע זה נראה שאנחנו נפסיד הרבה מאוד כסף בעקבות אי הצלחה להעפיל לשלב בתים אירופי.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 15:10הפוך. המצב הזה משרת אותו כי הציפיות יהיו נמוכות משמעותית מאשר אם אצילי ופאני וסבע היו נשארים. במצב שקורה כרגע אני לא חושב שיהיו הרבה אוהדים שיצפו ממנו לקחת אליפות.
כמו שאמרתי הם חטאו את חטא היוהרה. חשבו שאפשר להחליף את בכר במאמן חלש ולא מנוסה אבל עם שחקנים כל כך טובים שהם יסחבו אותו לאליפות על הגב שלהם ובפועל מה שהם מקבלים זה מאמן חלש ולא מנוסה עם סגל מתפרק בכל חוליה אפשרית ועזיבה של שחקני מפתח משמעותיים בלי יכולת להביא מחליפים ראויים. הם דפקו את עצמם פעמיים.
אני אומר לך שגם עכשיו יש יותר סיכוי שאברג׳ל יהיה כאן מאשר שגנדלמן יהיה במכבי חיפה
״להגנתם״ צריך להגיד שהם הצליחו להגיע למצב שהם יכולים לדעתי לעשות אפס רכש ולאבד את אצילי, סבע ופאני ועדיין כל המנויים יהיו סולד אאוט אז יש לזה כבר פחות השפעה מבעבר. פעם היו צריכים להפציץ בהחתמות לקראת מועד חידוש המנויים כדי לגרום לקהל לחדש. עכשיו הם יכולים לזרוק זין אם ירצו ועדיין כולם יחדשו (כולל אני)Hulk כתב: ↑03 יוני 2023, 15:25 מגיע להנהלה המבזה הזו פלייאוף תחתון ולא להעפיל לאירופה, ואז נראה מה היה נכון כלכלית.
משגע אותי הקמצנות הזאת שבסוף משלמים עליה פי 5.
אם היו נותנים לנטע ופאני חוזים נורמליים לא היינו צריכים להתחנן לאברגיל, אגב גם אם היו מביאים אותו הסכום שהיינו מוציאים עליו זה הרבה יותר מחוזים של 500-600 לנטע ופאני ועוד על קשר בן 30 שמי יודע כמה זמן יישאר בשיא.
אני חושב שסגל השחקנים לא ישתפר מפה בוא נגיד ככה.
סבע ופאני ידענו מראש שהם עוזבים עם בכר ואין מה לעשות, חבל לנסות למרוח את זה כי שניהם לא נשארים לא משנה מה תציע
הוא לא יכול גם אם היה רוצה, פי 2 שכר מערן זהבי