שלא תבין לא נכון..גם אני שבור ומרוסק וחושב שזה יכול להראות טוב יותר..אבל זה מצב טבעי..איו מה לעשות.Shocking4U כתב: ↑04 יוני 2023, 00:34אני חושב שאנשים ציפו לירידה אבל לא ציפו להתרסקות כל כך מהירה. כל העזיבות בשילוב עם המינוי של דגו זה פשוט מוגזם מדי בשביל להכיל את זה.דם ירוק!!! כתב: ↑04 יוני 2023, 00:31 לכל החברה המיואשים..הדבר הכי אופטימי שיש שלרדת יותר נמוך אי אפשר...
ואם להגיד את האמת..בסוף השנה אמרתי לסובבים אותי..אחרי המשחק נגד ב"ש ולפני הבית דין ומכבי ת"א שחשבתי שיש אפשרות שנפסיד את האליפות..אמרתי תן לי לקחת 3 שנים ברצף..להנות מהרגע..ומה שיהיה כבר שנה הבאה זה בונוס..היה ברור שהקבוצה תתפרק אחרי הצלחה כזאת..מה שנשאר זה לנסות לבנות תלכיד שבעוד שנתיים יחזור להלחם על תארים.
חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן החודש
Re: חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
-
- הענק הירוק
עניין אותי לראות אז בדקתיbenrey כתב: ↑04 יוני 2023, 00:35זה לא נכון.Hulk כתב: ↑04 יוני 2023, 00:26כנראה שנשאר חלוקים..Judokan כתב: ↑04 יוני 2023, 00:14
במקרה או לא, שכחת שאבו פאנט הושאל שנה וחצי, לרמת גן ואז לחדרה *לפני* שהוא חזר אלינו בפעם הראשונה.
ואז העונה הנוספת בחדרה שדרגה אותו בצורה משמעותית - אצל בלבול הוא עדיין לא היה טוב מספיק לשחק קבוע ועלה בעיקר כמחליף. אחרי שחזר מהעונה הנוספת בחדרה הוא כבר היה ברמה של הרכב שאי אפשר להזיז באליפות הראשונה.
ואתה מחזק את מה שאני אומר בתשובה שלך לגבי ג'אבר ואלימלך. שחקנים שלא סומנו, קיבלו שנתיים של דקות משחק קבועות, והשתדרגו במשחק שלהם (ג'אבר לרמה שמשחקן שאף אחד לא בנה עליו, הוא שחקן נבחרת).
חלאילי, שיבלי ופיינגולד הם פרוספקטים מעולים שצריכים לשחק קבוע. לגולסה וגאדיר אפשר היה לתת מקום בהרכב של מכבי חיפה ההיא, לשלישייה הזו לא.
ראיתי את שלושתם משחקים המון העונה בליגת הנוער, והם לא מוכנים לקפיצת המדרגה נזו כרגע.
כל מה שתרוויח מלדחוף אותם לסגל הוא שתפגע בהתפתחות שלהם.
המסלול של ג’אבר ואלימלך מתאים לשחקנים שלא בלטו בנוער והראו כישרון יוצא דופן.
שוב ברור שהם לא יהיו מלוטשים כמו שחקן בן 27ֶ אבל שווה לשלם את שכר הלימוד ולהרוויח שחקנים צעירים ניסינו להשאיל שחקנים צעירים לקבוצת קטנות בליגת העל זה נגמר בכישלון חרוץ ובזבוז של שנים אצל המימרים שמחפשים רק לשרוד עוד שבוע והדבר האחרון שמעניין אותם זה לפתח שחקנים למכבי חיפה.
השחקנים שישראל ניצחה היום מברזיל משחקים קבוע בקבוצות בוגרים ושווים עשרות מיליונים לא ראיתי שהשחקנים שלנו פחות בשלים מהם.
בדרך של ההשאלות נמשיך להיות תלויים בשוק העלוב שיש פה שעל כנעאן מבקשים 4 מיליון יורו.
אף שחקן בברזיל לא משחק קבוע בבוגרים…
יש איזה אחד או שניים שעברו את ה500 דקות, השאר דקות ספורות על גבול הכלום.
לאונאדו: 1794 דקות העונה
ניסמנטו(או איך שלא קוראים לו) 794 דקות העונה
סביו: 724 דקות העונה
מרקניוס: 1264 דקות
אדרי סנטוס 733 דקות
וזה רק חלק מהשחקנים שם.
- benrey
- הענק הירוק
ממממ אז אחד מהמקורות שלנו שגוייםHulk כתב: ↑04 יוני 2023, 00:43עניין אותי לראות אז בדקתיbenrey כתב: ↑04 יוני 2023, 00:35זה לא נכון.Hulk כתב: ↑04 יוני 2023, 00:26
כנראה שנשאר חלוקים..
המסלול של ג’אבר ואלימלך מתאים לשחקנים שלא בלטו בנוער והראו כישרון יוצא דופן.
שוב ברור שהם לא יהיו מלוטשים כמו שחקן בן 27ֶ אבל שווה לשלם את שכר הלימוד ולהרוויח שחקנים צעירים ניסינו להשאיל שחקנים צעירים לקבוצת קטנות בליגת העל זה נגמר בכישלון חרוץ ובזבוז של שנים אצל המימרים שמחפשים רק לשרוד עוד שבוע והדבר האחרון שמעניין אותם זה לפתח שחקנים למכבי חיפה.
השחקנים שישראל ניצחה היום מברזיל משחקים קבוע בקבוצות בוגרים ושווים עשרות מיליונים לא ראיתי שהשחקנים שלנו פחות בשלים מהם.
בדרך של ההשאלות נמשיך להיות תלויים בשוק העלוב שיש פה שעל כנעאן מבקשים 4 מיליון יורו.
אף שחקן בברזיל לא משחק קבוע בבוגרים…
יש איזה אחד או שניים שעברו את ה500 דקות, השאר דקות ספורות על גבול הכלום.
לאונאדו: 1794 דקות העונה
ניסמנטו(או איך שלא קוראים לו) 794 דקות העונה
סביו: 724 דקות העונה
מרקניוס: 1264 דקות
אדרי סנטוס 733 דקות
וזה רק חלק מהשחקנים שם.
https://int.soccerway.com/matches/2023/ ... h/4068182/
אני בודק באתר הזה
נראה לי שאתה מחשיב פה דקות נוער או קבוצה ב'
-
- הענק הירוק
בדקתי לפי טרנספרמרקט ואלו רק מסגרות בוגרים ממה שראיתי אבל כולל טורנירי גביע למינהם.benrey כתב: ↑04 יוני 2023, 00:51ממממ אז אחד מהמקורות שלנו שגויים
https://int.soccerway.com/matches/2023/ ... h/4068182/
אני בודק באתר הזה
נראה לי שאתה מחשיב פה דקות נוער או קבוצה ב'
- KevinDurant
- חבר בבורד
אפשר הכל אבל עובדתית אף קבוצה בישראל לא הולכת בקו הזה. מיטש העשיר והאוליגרך ניסה לעשות את המהלך הזה עם קיארטנסון וראיקוביץ' שהראשון היה ה-כוכב של מאלמו והשני היה פוטנציאל להיות אחד השוערים הכי גדולים בכדורגל ועובדתית הוא הפסיק עם הקו הזה (ואגב הם לא ממש נפלו אתם ואפילו להפך, עובדתית אלה היו דווקא אחלה עסקאות).Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 00:025 מיליון זה באמת כזה הרבה לדעתך?KevinDurant כתב: ↑03 יוני 2023, 23:52דווקא לדעתי שחקן בשיא צריך להיות הכיוון, לא פוטנציאל ושחקן לקדם, אתה צריך תותח לכאן ועכשיו.
על פיירו שמו 1.6 מיליון יורו, מה זה אומר?
שיביאו שחקן טוב ואיכותי, מה אכפת לי כמה הוא עלה?
וירג'יל הזה שחקן הרכב בליגה הולנדית בקבוצת צמרת עם 9 שערים ו6 בישולים, זה מספרים יפים מאוד בליגה טובה יותר מפה
אני לא אומר שאני מביא אותו בוודאות והוא כוכב ענק, אבל צריך להיות ריאליים. אתה לא תביא את הכוכבים של הליגה השוויצרית, צ'כית, דנית וכל ליגה שמסביבנו
יש שם הרבה יותר כסף (אתה באמת לא מבין כמה, תעבור אחרי הליגות האלה ותראה בכמה הם מוכרים וקונים שחקנים, אתה תופתע לגמרי)
נניח בודו גלימט מהליגה הנורבגית שמבחינתי ליגה נורבגית זה ליגה חלשה מוכרת וקונה שחקנים בסביבות ה5 מיליון יורו באהלן אהלן
לאור ההכנסות בעונה שעברה, היית יכול להביא לפה שחקן התקפה ב 2-3 מיליון יורו בלי שום קשר לכלום.
עכשיו, בנוסף להכנסות האלה, יש לך 2 מיליון ששולמו על אצילי.. אז למה לא להביא שחקן ב 4-5 מיליון יורו, שיפרק את הליגה פה?
ברור שאפשר גם ב 2-3 למצוא, אבל אם יש לך אופציה להביא שחקן איכותי יותר, אז למה לא?
(ברור לי שהגישה של המועדון היא כמה שיותר זול ואין מצב שיוציאו סכום כזה)
גם הוא ירד לכיוון הכסף שיענקל'ה מוציא היום (סביבות ה2 מיליון יורו) ויובאנוביץ' מרוויח בערך כמו פיירו, הולכים פחות או יותר על אותם זרים באותם סכומים.
כל הזרים שהיו במכבי ת''א בשנים האחרונות זה שחקנים שמכבי חיפה יכלה לעמוד בעסקה שלהם.
אז גולדהאר משלם היום קצת יותר גבוה לישראלים מבחינת התקרת שכר כשזהבי היוצא מן הכלל. (פרץ חזר ישירות מהסרייה א' כשחקן נבחרת בכיר מאוד וגם הוא יוצא מן הכלל שם)
שאר השחקנים מרוויחים פחות או יותר כמו המקבילים שלהם פה.
ואני בכלל לא אתחיל לדבר על אלונה שמחפשת שחקנים בלאומית בצורה סופר מביכה בחודש האחרון שאם יענקל'ה היה עושה דבר כזה הייתם שוחטים אותו.
עובדתית, מיץ' העשיר והגביר התיישר לכיוון של יענקל'ה למרות שהוא לא היה חייב בכלל, אז גם הוא קמצן?
אתה אולי יכול להביא שחקן בכיר מבודו גלימט אבל בדר''כ עם התחרות אתה לא תצליח לעשות את זה.Apoc כתב: ↑04 יוני 2023, 00:06בודו גלימט עד העונה הוצאת השיא שלהם על שחקן הייתה 400 אלף יורוKevinDurant כתב: ↑03 יוני 2023, 23:52דווקא לדעתי שחקן בשיא צריך להיות הכיוון, לא פוטנציאל ושחקן לקדם, אתה צריך תותח לכאן ועכשיו.
על פיירו שמו 1.6 מיליון יורו, מה זה אומר?
שיביאו שחקן טוב ואיכותי, מה אכפת לי כמה הוא עלה?
וירג'יל הזה שחקן הרכב בליגה הולנדית בקבוצת צמרת עם 9 שערים ו6 בישולים, זה מספרים יפים מאוד בליגה טובה יותר מפה
אני לא אומר שאני מביא אותו בוודאות והוא כוכב ענק, אבל צריך להיות ריאליים. אתה לא תביא את הכוכבים של הליגה השוויצרית, צ'כית, דנית וכל ליגה שמסביבנו
יש שם הרבה יותר כסף (אתה באמת לא מבין כמה, תעבור אחרי הליגות האלה ותראה בכמה הם מוכרים וקונים שחקנים, אתה תופתע לגמרי)
נניח בודו גלימט מהליגה הנורבגית שמבחינתי ליגה נורבגית זה ליגה חלשה מוכרת וקונה שחקנים בסביבות ה5 מיליון יורו באהלן אהלן
יש שם כסף עכשיו בגלל מכירות של שחקנים והשתתפות בליגת האלופות אבל לא צריך להגזים, אנחנו עדיין יכולים להביא מהם ישירות שחקנים ואנחנו עדיין משלמים הרבה יותר שכר מהם.
גם יענקל'ה יכל מזמן לקנות שחקנים ב3-4 מיליון יורו, הוא בוחר שלא. העונה גם אנחנו מכניסים ממכירות שחקנים 4 מיליון יורו ויש לנו עוד 20 מהאלופות. שלא נדבר על הקהל ההרבה יותר גדול.
מה שכן אנחנו בהחלט לא יכולים להביא את הכוכבים של קבוצות גדולות מאיתנו כמו יאנג בויז, זאגרב, אולימפיאקוס, הכוכב, קופנהאגן וכו'.
לדוגמה בוניפס שהיה החלוץ הפותח שלהם שנמכר ב2 מיליון יורו, יכולת לעמוד בתנאים האלה אבל באה קבוצה מבלגיה (אוניון) ואתם אתה לא יכול להתחרות.
המועדון מנסה להרים קצת את הראש בשנה האחרונה ולהביא זרים יותר בכירים אבל אתה רואה שגם שאתה הולך לאופציות יותר יקרות ושחקנים איכותיים השחקנים שאתה רוצה מקושרים ישר לקבוצות כמו הכוכב, א.א.ק אתונה וטורקיה שזה מועדונים שאתה לא יכול להתחרות אתם (סתם על קצה המזלג, פיירו, קראסו, פלאניץ')
קל לזרוק את ה"בוא נביא זר תותח ב3-4 מיליון יורו" אבל ראית בעצמך בנושא של הסקאוטינג שברגע שיש שחקן תותח מקבוצות כמו פלזן וכו' ברוב המקרים הוא יישאר בקבוצה שלו או יתקדם למקום טוב יותר ממכבי חיפה בליגה הישראלית.
- KevinDurant
- חבר בבורד
למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 00:16ברור, אבל שוב, זה מבחירה ורצון של ההנהלה, ולא בגלל חוסר יכולת שלנו להתמודד עם מועדונים כאלה והכספים שלהם.Shocking4U כתב: ↑04 יוני 2023, 00:10 גם אם תשלם סכומי העברה גדולים על חלק מהשחקנים האלה בפרופיל גבוה הם עדיין לא ירצו לבוא אלייך בהתחשב בתקרת השכר שלך כשיש מצב שהם מרוויחים יותר איפה שהם נמצאים עכשיו. אברג׳ל למשל אני בספק אם יכולים להציע לו פה שכר גבוה ברמה שמשדרגת אותו לעומת מה שהוא מרוויח בלוריין
ברגע שאתה שם תקרת שכר של 450 אלף יורו אז יש רף מאוד ברור של איכות שחקן שאתה מציב לעצמך ולא תצליח לעבור.
יש פה הכנסות שיא בכל דבר + המכירות (מעבר ל 4 מיליון מעכשיו, יש גם חסכון של 1.2 מיליון על דילן, וגם את ה 1.8 שפלאניץ' הכניס שלא באמת עשו איתם משהו).
אפשר להביא פה 2 שחקני של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה והמועדון עוד יישאר בפלוס ענקי
מכבי ת''א מכרה בינואר את גלוך ב7 מיליון יורו (שזה כמו כל הסכומים שרשמת ביחד) והביאה במקומו שחקן מושאל בחינם בסוף החלון.
אני מאמין שבסופו של יום יביאו זר לעמדה שיבחרו בהרבה כסף כולל בשכר גבוה מאוד (חצי מיליון יורו).
עובדתית כמו שרשמתי קודם, מיץ' ואלונה התיישרו עם יענקל'ה ולא להפך, כנראה שיש סיבה.
נתפסתם על רצף של עונה שיש הכנסות ואתם חושבים שזה הסטנדרט של המועדון.
עובדתית התקציב של המועדון עלה בשנים האחרונות ויש הרבה יותר שחקנים בכירים במועדון ואני מאמין שגם יוציאו הרבה כסף בחלון הזה
- Smurk
- אגדה ירוקה
מיץ' בקיץ האחרון שם לזהבי שכר של מיליון יורו ולאיביץ' שכר שכר של 800 אלף יורוKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:38למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 00:16ברור, אבל שוב, זה מבחירה ורצון של ההנהלה, ולא בגלל חוסר יכולת שלנו להתמודד עם מועדונים כאלה והכספים שלהם.Shocking4U כתב: ↑04 יוני 2023, 00:10 גם אם תשלם סכומי העברה גדולים על חלק מהשחקנים האלה בפרופיל גבוה הם עדיין לא ירצו לבוא אלייך בהתחשב בתקרת השכר שלך כשיש מצב שהם מרוויחים יותר איפה שהם נמצאים עכשיו. אברג׳ל למשל אני בספק אם יכולים להציע לו פה שכר גבוה ברמה שמשדרגת אותו לעומת מה שהוא מרוויח בלוריין
ברגע שאתה שם תקרת שכר של 450 אלף יורו אז יש רף מאוד ברור של איכות שחקן שאתה מציב לעצמך ולא תצליח לעבור.
יש פה הכנסות שיא בכל דבר + המכירות (מעבר ל 4 מיליון מעכשיו, יש גם חסכון של 1.2 מיליון על דילן, וגם את ה 1.8 שפלאניץ' הכניס שלא באמת עשו איתם משהו).
אפשר להביא פה 2 שחקני של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה והמועדון עוד יישאר בפלוס ענקי
מכבי ת''א מכרה בינואר את גלוך ב7 מיליון יורו (שזה כמו כל הסכומים שרשמת ביחד) והביאה במקומו שחקן מושאל בחינם בסוף החלון.
אני מאמין שבסופו של יום יביאו זר לעמדה שיבחרו בהרבה כסף כולל בשכר גבוה מאוד (חצי מיליון יורו).
עובדתית כמו שרשמתי קודם, מיץ' ואלונה התיישרו עם יענקל'ה ולא להפך, כנראה שיש סיבה.
עובדתית התקציב של המועדון עלה בשנים האחרונות ויש הרבה יותר שחקנים בכירים במועדון ואני מאמין שגם יוציאו הרבה כסף בחלון הזה
-
- אגדה ירוקה
ואני גם לא חושב שהתקציב של באר שבע היה מתי שהוא גבוה יותר משל מכבי חיפה. בטח שלא באופן סיסטמתי.Smurk כתב: ↑04 יוני 2023, 02:15מיץ' בקיץ האחרון שם לזהבי שכר של מיליון יורו ולאיביץ' שכר שכר של 800 אלף יורוKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:38למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 00:16
ברור, אבל שוב, זה מבחירה ורצון של ההנהלה, ולא בגלל חוסר יכולת שלנו להתמודד עם מועדונים כאלה והכספים שלהם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא היה יותר גבוה בעונות של בכר בב״שאליאור כתב: ↑04 יוני 2023, 02:19ואני גם לא חושב שהתקציב של באר שבע היה מתי שהוא גבוה יותר משל מכבי חיפה. בטח שלא באופן סיסטמתי.Smurk כתב: ↑04 יוני 2023, 02:15מיץ' בקיץ האחרון שם לזהבי שכר של מיליון יורו ולאיביץ' שכר שכר של 800 אלף יורוKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:38
למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?
לגבי התקציב של מכבי חיפה תיקח בדרך כלל את מה שמדווחים בתקשורת ותוריד 20 מיליון וזה יותר קרוב לסכום הנכון
-
- אלוף המדינה
ארד נחת בארץ, רכש?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה היוצא מן הכל.Smurk כתב: ↑04 יוני 2023, 02:15מיץ' בקיץ האחרון שם לזהבי שכר של מיליון יורו ולאיביץ' שכר שכר של 800 אלף יורוKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:38למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 00:16
ברור, אבל שוב, זה מבחירה ורצון של ההנהלה, ולא בגלל חוסר יכולת שלנו להתמודד עם מועדונים כאלה והכספים שלהם.
למה הוא לא מביא שחקנים ב3.5-4 מיליון יורו כמו שהוא עשה בעבר עם קיארטנסון וראיקוביץ'?
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה כבר משהו אחרKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:35 אתה אולי יכול להביא שחקן בכיר מבודו גלימט אבל בדר''כ עם התחרות אתה לא תצליח לעשות את זה.
לדוגמה בוניפס שהיה החלוץ הפותח שלהם שנמכר ב2 מיליון יורו, יכולת לעמוד בתנאים האלה אבל באה קבוצה מבלגיה (אוניון) ואתם אתה לא יכול להתחרות.
המועדון מנסה להרים קצת את הראש בשנה האחרונה ולהביא זרים יותר בכירים אבל אתה רואה שגם שאתה הולך לאופציות יותר יקרות ושחקנים איכותיים השחקנים שאתה רוצה מקושרים ישר לקבוצות כמו הכוכב, א.א.ק אתונה וטורקיה שזה מועדונים שאתה לא יכול להתחרות אתם (סתם על קצה המזלג, פיירו, קראסו, פלאניץ')
קל לזרוק את ה"בוא נביא זר תותח ב3-4 מיליון יורו" אבל ראית בעצמך בנושא של הסקאוטינג שברגע שיש שחקן תותח מקבוצות כמו פלזן וכו' ברוב המקרים הוא יישאר בקבוצה שלו או יתקדם למקום טוב יותר ממכבי חיפה בליגה הישראלית.
ברור שיכולה להיות תחרות על שחקן של בודו גלימט מכיוון של כוכב אדום וכל מיני כאלה שאתה לא מתחרה בהן
השאלה הייתה אם אנחנו לא יכולים להביא משם שחקנים בגלל שיש לבודו גלימט יותר כסף וכאלה והתשובה היא שאפשר
ואני כבר אמרתי כמה פעמים את הדעה שלי בעניין
גם אם יכלנו להביא שחקן ששווה באמת 3 מיליון יורו (לא קיארטנסון ששווה איזה 2 אבל נמכר ב3.5 בגלל שזה אמצע העונה של מאלמו והוא מלך השערים שלהם ולא רצו לוותר עליו) אז הוא לא היה רוצה לבוא לפה כי היו לו אופציות טובות מאיתנו מבחינה כלכלית ומקצועית
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
שורה תחתונה אף אחד לא רוצה להפסיד כסף והמטרה של הקבוצה היא להגיע לאיזון כלכלי.Apoc כתב: ↑04 יוני 2023, 09:27זה כבר משהו אחרKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:35 אתה אולי יכול להביא שחקן בכיר מבודו גלימט אבל בדר''כ עם התחרות אתה לא תצליח לעשות את זה.
ברור שיכולה להיות תחרות על שחקן של בודו גלימט מכיוון של כוכב אדום וכל מיני כאלה שאתה לא מתחרה בהן
השאלה הייתה אם אנחנו לא יכולים להביא משם שחקנים בגלל שיש לבודו גלימט יותר כסף וכאלה והתשובה היא שאפשר
ואני כבר אמרתי כמה פעמים את הדעה שלי בעניין
גם אם יכלנו להביא שחקן ששווה באמת 3 מיליון יורו (לא קיארטנסון ששווה איזה 2 אבל נמכר ב3.5 בגלל שזה אמצע העונה של מאלמו והוא מלך השערים שלהם ולא רצו לוותר עליו) אז הוא לא היה רוצה לבוא לפה כי היו לו אופציות טובות מאיתנו מבחינה כלכלית ומקצועית
זה מצחיק אותי כי זה נשמע כאילו אני מדברר את יענקלה או משהו בסגנון אבל זו המציאות.
מצב שבעל בית שם הרבה כסף מהבית באופן קבוע זה דבר רע ומוביל לדברים רעים.
דווקא בשנים האחרונות הוצאנו בדמי העברה הכי הרבה כסף בליגה ובאופן כללי אני חושב שזר שמרוויח פה חצי מיליון יורו מרוויח הרבה כסף יחסית למה שיש פה מסביב.
מה שעושה עכשיו בעיה ולא רק בארץ זה כל השוק הסעודי והאמירתי שמציעים סכומים מופרכים
- Smurk
- אגדה ירוקה
זה ממש לא יוצא מן הכלל. מיץ לא בכיוון של שחר כל עוד הוא משלם משכורת כאלה. יובאנוביץ' ב-2022 עלה 2 מיליון יורו.KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 09:24זה היוצא מן הכל.Smurk כתב: ↑04 יוני 2023, 02:15מיץ' בקיץ האחרון שם לזהבי שכר של מיליון יורו ולאיביץ' שכר שכר של 800 אלף יורוKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:38
למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?
למה הוא לא מביא שחקנים ב3.5-4 מיליון יורו כמו שהוא עשה בעבר עם קיארטנסון וראיקוביץ'?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אלוהים ישמור איזה קישור מזעזע יש לנוהסגל של הירוקים אמנם כולל את עלי מוחמד, מחמוד ג'אבר, גוני נאור, אביאל זרגרי וכן מאור לוי ששב מהשאלה ממכבי פ"ת, אבל בכרמל מתכוונים לצרף קשר בכיר נוסף.
אגב לא שאני לוקח יותר מדי ברצינות את הדיווחים על הזרים שמועמדים אבל מצחיק שאוהדים שלנו צוחקים על ב״ש שמחפשים להביא שחקני מהלאומית ואלונה עושה עונה פיננסית אבל כל הזרים שלהם גם מועמדים אלינו. מה זה אומר עלינו (בהנחה שזה נכון)?
- KevinDurant
- חבר בבורד
נו ופיירו עלה 1.6 מיליון יורו בקיץ האחרון וגם פיירו מרוויח יותר לדעתי.Smurk כתב: ↑04 יוני 2023, 09:51זה ממש לא יוצא מן הכלל. מיץ לא בכיוון של שחר כל עוד הוא משלם משכורת כאלה. יובאנוביץ' ב-2022 עלה 2 מיליון יורו.KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 09:24זה היוצא מן הכל.
מכבי חיפה הוציאה ב3 שנים האחרונות יותר דמי העברה ממכבי ת''א והפועל ב''ש ביחד.
מיץ' עדיין משלם הרבה כסף לישראלים בינוניים כמו קנדיל וכאלה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
שורה תחתונה מיץ שילם בקיץ האחרום שכר של 1.2 מיליון. זה קרוב לפי 3 מהמשתכר הבכיר שלךKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 10:10נו ופיירו עלה 1.6 מיליון יורו בקיץ האחרון וגם פיירו מרוויח יותר לדעתי.Smurk כתב: ↑04 יוני 2023, 09:51זה ממש לא יוצא מן הכלל. מיץ לא בכיוון של שחר כל עוד הוא משלם משכורת כאלה. יובאנוביץ' ב-2022 עלה 2 מיליון יורו.KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 09:24
זה היוצא מן הכל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בסדר זה חריג ויוצא מן הכלל.Smurk כתב: ↑04 יוני 2023, 10:14שורה תחתונה מיץ שילם בקיץ האחרום שכר של 1.2 מיליון. זה קרוב לפי 3 מהמשתכר הבכיר שלךKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 10:10נו ופיירו עלה 1.6 מיליון יורו בקיץ האחרון וגם פיירו מרוויח יותר לדעתי.
שורה תחתונה מיץ' עם כל הכסף והגלאקטיקוס לקח 2 אליפויות ב8 שנים האחרונות.
עובדתית התיאוריות שלכם על קמצנות וחסכנות ויענקל'ה לוקח כסף הביתה לא מתיישרות עם המציאות.
זה הבעלים וזה התקציב, כשטוב ושרע. אם יבוא מישהו שרוצה לשים יותר כסף ולהעלות את התקרת שכר, שיבוא.
- Liberman
- מנהל הבורד
מה יש למשהו לבוא, הקבוצה בכלל לא עומדת למכירה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ההבדל בינינו לבין הצהבת זה גם בשנים גרועות שלהם יחסית הם עדיין רלוונטים. חצאי או גמר גביע וגג מקום שלישי בהפרש קטן ממקום שני או ברוב העשור מקום שני ומאבק אליפות.KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 10:17בסדר זה חריג ויוצא מן הכלל.Smurk כתב: ↑04 יוני 2023, 10:14שורה תחתונה מיץ שילם בקיץ האחרום שכר של 1.2 מיליון. זה קרוב לפי 3 מהמשתכר הבכיר שלךKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 10:10
נו ופיירו עלה 1.6 מיליון יורו בקיץ האחרון וגם פיירו מרוויח יותר לדעתי.
שורה תחתונה מיץ' עם כל הכסף והגלאקטיקוס לקח 2 אליפויות ב8 שנים האחרונות.
עובדתית התיאוריות שלכם על קמצנות וחסכנות ויענקל'ה לוקח כסף הביתה לא מתיישרות עם המציאות.
זה הבעלים וזה התקציב, כשטוב ושרע. אם יבוא מישהו שרוצה לשים יותר כסף ולהעלות את התקרת שכר, שיבוא.
אני גם קונה בעונה רעה שלי לסיים מקום שני ולהיות בחצי גמר גביע. אתה שוכח שבעונה לא טובה שלך אתה סיימת בפלייאוף התחתון או באופן קבוע מקום 4/5/6 בפער עצום מהם והפסדת להם בערך 4 פעמים בעונה ולא היית באירופה.
-
- שחקן העונה
איך ב"ש קשורה?KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:38למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 00:16ברור, אבל שוב, זה מבחירה ורצון של ההנהלה, ולא בגלל חוסר יכולת שלנו להתמודד עם מועדונים כאלה והכספים שלהם.Shocking4U כתב: ↑04 יוני 2023, 00:10 גם אם תשלם סכומי העברה גדולים על חלק מהשחקנים האלה בפרופיל גבוה הם עדיין לא ירצו לבוא אלייך בהתחשב בתקרת השכר שלך כשיש מצב שהם מרוויחים יותר איפה שהם נמצאים עכשיו. אברג׳ל למשל אני בספק אם יכולים להציע לו פה שכר גבוה ברמה שמשדרגת אותו לעומת מה שהוא מרוויח בלוריין
לב"ש היה ליגת האלופות? היה להם 30 אלף כל משחק במשך שנתיים עם מרצ'נדייז גדול שנמכר?
מכבי ת"א הביאו את קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו, מה שהם עלו אז זה לפחות 4-5 מיליון יורו בכדורגל של היום.
על יובאנוביץ' שילמו 2.2
ואגב, גם הם בזמנו, קנו את האסלביינק + סבע מתוך הליגה כאן, ב5 מיליון יורו בטוטאל.
איך זה רצף של עונה? שנתיים וחצי שיש פה סולד אאוטים כל משחק, וזה ימשיך גם לעונה הבאה.
מצטער אבל אם אתה חושב שחצי מיליון יורו שכר זה גבוה - אז כנראה שאתה לא יודע מה זה משכורת גבוהה.
חצי ממכבי ת"א יושבת על שכר כזה, ועוד שם זה ישראלים ככה שהברוטו גבוה יותר.
רק ההכנסות של הגרין+ זה נראה לי חצי מההכנסות של ב"ש מכרטיסים/מנויים
נערך לאחרונה על ידי Ganjot ב 04 יוני 2023, 10:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי גולדשטיין איבו רודריגס מפמליקאו של עידן עופר מועמד אלינו במקום אצילי וגם לב״ש. 2 שערים ו7 בישולים בעונה החולפת.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ב''ש היו דומיננטיים מאוד בתקופת בכר ועשו דברים יפים באירופה ולא סתם אלונה לקחה צעד אחורה.Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 10:20איך ב"ש קשורה?KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:38למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 00:16
לב"ש היה ליגת האלופות? היה להם 30 אלף כל משחק במשך שנתיים עם מרצ'נדייז גדול שנמכר?
מכבי ת"א הביאו את קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו, מה שהם עלו אז זה לפחות 4-5 מיליון יורו בכדורגל של היום.
על יובאנוביץ' שילמו 2.2
איך זה רצף של עונה? שנתיים וחצי שיש פה סולד אאוטים כל משחק, וזה ימשיך גם לעונה הבאה.
מצטער אבל אם אתה חושב שחצי מיליון יורו שכר זה גבוה - אז כנראה שאתה לא יודע מה זה משכורת גבוהה.
נכון, אני מסכים אתך, העסקאות של קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו היו עסקאות אדירות כלכלית ויקרות מאוד והשחקנים בסה''כ היו טובים ומוצלחים, אז למה לא ממשיכים עם הקו הזה? למה הוא הפסיק והוריד סכומים? האם מיץ' קמצן וחסכן?
נו אז על יובאנוביץ' שילמו 2.2. אנחנו שילמנו 1.6 מיליון על פיירו ובשכר יותר גבוה מיובאנוביץ', זה ההבדל המשמעותי?
חצי מיליון יורו שכר זה גבוה. לא חצי מכבי ת''א יושבת על שכר כזה, בדיוק 3-4 שחקנים שזה יונתן כהן, סאבוריט ופרץ וזהבי שמרוויחים יותר גבוה.
ויונתן כהן בכלל מרוויח 380 אלף יורו שזה פחות מהבכירים אצלנו.
דור פרץ, איביץ' וזהבי זה החריגים שמרוויחים מעל הקבוצה אבל מעבר לזה כולם שחקנים שמכבי חיפה יכלה לשלם להם ולהביא אותם.
לדעתי אצילי בחוזה החדש עם הבונוסים גם היה מגיע לסביבות ה600 אלף יורו שפרץ מרוויח כשזהבי זה באמת החריג והיוצא מן הכלל.
על זה כל תיאוריית היענקל'ה קמצן וחסכן ומיץ' העשיר והגביר
- Smurk
- אגדה ירוקה
כל השמות שהסלב זורק בפינת הסקאוטינג שלו עולים כמועמדים
- Smurk
- אגדה ירוקה
מיטש בזמנו גם שילם המון כסף למאמנים זרים. יוקאנוביץ' ובוס ישבו על שכר של 800 אלף יורו.Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 10:20איך ב"ש קשורה?KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2023, 01:38למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?Ganjot כתב: ↑04 יוני 2023, 00:16
על יובאנוביץ' שילמו 2.2
ואגב, גם הם בזמנו, קנו את האסלביינק + סבע מתוך הליגה כאן, ב5 מיליון יורו בטוטאל.
רק ההכנסות של הגרין+ זה נראה לי חצי מההכנסות של ב"ש מכרטיסים/מנויים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Smurk
- אגדה ירוקה
בקרוב עוד שחקנים בפינה סוכן סמוי ממנה כולם מחפשים חיזוק
-
- הענק הירוק
אפילו פבריציו יישר קו