אין צ'אנס בעולם.
מדובר בשחקן עם עונת פריצה מטאורית שדרש מהקבוצה שלו מיליון יורו לעונה הארכת חוזה ומחוזר בטורקיה, בכוכב ובליגה הראשונה בגרמניה.
אם הוא איך שהוא, בעזרת איזה שהוא פלא, מגיע לפה, זו תהיה אחת ההחתמות היוקרתיות בהיסטוריה של המועדון.
מנהל: Shocking4U
אין צ'אנס בעולם.
הוא חלוץ. אם אתה לא משחרר את פיירו אז אין שום סיבה להחתים אותו. הוא לא יכול לשחק בכנף ולא שיחק בכנף בקריירה.
גם אם אברג'ל חותם פה זה מטורף
מסכים איתך, אבל בוא נדמיין שמחליטים שקריטי לחזק את החוד במצב הנוכחי ומוכרים את פיירו באותו מחיר שקנינו אותו.Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2023, 12:34הוא חלוץ. אם אתה לא משחרר את פיירו אז אין שום סיבה להחתים אותו. הוא לא יכול לשחק בכנף ולא שיחק בכנף בקריירה.
אמת. לזכות המועדון, שני השמות האלו הם פרופילים ברמה מאד מאד גבוה.Apoc כתב: ↑05 יוני 2023, 12:40גם אם אברג'ל חותם פה זה מטורף
אבל שניהם לא
יכול להיות שיש להם איזה בעלים עשיר, זה אני לא יודע, אבל מבחינת מה שקשור למועדון עצמו - ממוצע קהל 10 אלף, ואני מניח שהמחירים שם של כרטיסים לא בשמיים.KevinDurant כתב: ↑05 יוני 2023, 12:02לא יודע אם הם יותר חלשים כלכלית ומקצועית מאתנו אבל זה בטח לא קידום. אני מעריך שהם ברמתנו
לפי מה שכל הכתבים אומרים המועדון גם רוצה להתקדם ממנו ולממש אותו
יכלו גם לגשש אצל לוקה מודריץ'. את הסופרלטיבים על הנושא נשמור לרגע שיחתום פה שחקן, כי אם בסוף יחתום שחקן אלמוני כלשהו שאין לו קשר למקצוע, אז זה שגיששו אצל שחקנים בפרופיל גבוה לא באמת יעניין מישהו.
בשנה הבאה הוא ילמד לעצור כדור ובשנה השלישית בעיטה בריצה. אולי גם ישלחו אותו לחוג כדורגל למתקדמים כדי לשפר את הבסיס.
מסכים. גם על הצהבת אמרו שהם חיפשו כל הזמן שחקנים בפרופיל מאוד גבוה ובסוף הביאו שחקנים זרים בינוניים או פלופים כמו אילייה. שלא נשאר בסוף עם האתם יודעים מה ביד
הם הודיעו על זה עוד במשחק סטייל החתימה של גרשון. אמא שלו זונה שיקרע את הצולבת רק על זה שהוא העמיד לנו את הזין עם הפולואו באינסטגרם
אפשר להיות ציניים כלפי זה, אבל המועדון כבר סיכם עם אברג'ל ולוריין הם אלו שהטילו וטו.
לא הבנתי מה מרשים בלסכם מול שחקן אם אין לך שום סיכום מול הקבוצה? הוא לא שחקן חופשי, אלא שחקן תחת חוזה. החלק המשמעותי מעבר להבין אם הוא מעוניין להגיע לישראל זה לסכם על ההעברה מול הקבוצה שלו ולחלק הזה הם בשום שלב לא הגיעו ולכן הוא לא היה קרוב בכלל להגיע לכאן. זה שהם סיכמו איתו כמה הוא מרוויח זה יפה, זה לא נותן לך כלום.ברק.י כתב: ↑05 יוני 2023, 13:36אפשר להיות ציניים כלפי זה, אבל המועדון כבר סיכם עם אברג'ל ולוריין הם אלו שהטילו וטו.
זה לא שסימנו סתם שחקנים שהם מעל הרמה, אלא כאלה שהאמינו שיש אפשרות להביא.
בעיני, יש מן האבסורד בזה שמצד אחד הקהל צועק "עונה פיננסית" וכועס שלא משקיעים כסף ברכש (קורנו, סק ודילן הם דוגמאות מעולות לזה) ומצד שני, לא מתרשם מזה שמנסים להביא לפה שחקנים בפרופיל גבוה ובסכומים גבוהים (כמו אברג'ל או קראסו).
אולי זה לא יצליח. אף אחד לא מבטיח לנו כלום. עדיין אפשר להעריך את הכוונות הגבוהות שלא היו פה בעבר.
אגב, זה דומה בעיני לזה שאוהדים רבים אומרים שהעזיבה של אצילי היא אסון ובאותה נשימה, קוראים לתת לחלאיילי להוביל את הקבוצה.
או להגיד לאליהו תודה על תקופה בלתי נשכחת, תשמע איך המועדון שלנו נראה בשבועיים האחרונים זה לא להאמין
אין דבר שמשדר יותר קלאס מהודעת העתק הדבק זהה לאליהו, בן שהר, ינון אליהו ודילן. אין ספק שמדובר בשחקנים עם תרומה זהה
אני באמת לא מבין מה הבעיה פה, אתה רוצה שהם יכתבו לכל אחד ברכה אישית?Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2023, 13:50אין דבר שמשדר יותר קלאס מהודעת העתק הדבק זהה לאליהו, בן שהר, ינון אליהו ודילן. אין ספק שמדובר בשחקנים עם תרומה זהה
אז מה אם הוא עבר ליריבה ישירה?Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2023, 13:50הביקורת הייתה על זה שמוציאים הודעה על שחקן שעבר ליריבה ישירה
ו2. על זה שהם הוציאו הודעות גנריות העתק הדבק עם ציטוט של אלברמן בלי קשר לחיים.
ראוי בעיניי להתיחס בצורה שונה לדילן מאשר לבן שהר/משפתי/אליהו. ובכל מקרה בעבר גם כתבו המגן רשם x הופעות בירוק בלה בלה. פה נראה שמיהרו לעשות קופי פייסט ולהוציא הודעות עם שגיאות כתיב. מאז הם כבר ערכו כמה פעמים את הציוצים בטוויטרכובע קש כתב: ↑05 יוני 2023, 13:51אני באמת לא מבין מה הבעיה פה, אתה רוצה שהם יכתבו לכל אחד ברכה אישית?Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2023, 13:50אין דבר שמשדר יותר קלאס מהודעת העתק הדבק זהה לאליהו, בן שהר, ינון אליהו ודילן. אין ספק שמדובר בשחקנים עם תרומה זהה