גיבוי באיזה משחקים? אם עכשיו הוא לא שיחק אז מה יקרה עם שארנוב. עזוב זה לא רציני. שיפרוש ויקבל תפקיד או לשחרר, מספיק עם הבית תמחוי
נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אלוף המדינה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
זה חתיכת בולשיט.Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2023, 14:07 לפי צנציפח רפאלוב רוצה 600 אלף יורו לעונה. איפה אורזים אותו יפה למיטש?
בחוזה האחרון בבלגיה הוא הרוויח באזור 400 א' יורו. אז דורש כעת 600?
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אני לא מאמין בכלל לפרסום הזה.
אני חושב הוא יישאר בבלגיה.
לדעתי זה הנפצות להוריד קצת את הקהל של הגרמנים מהגדרות של קראנקה.
אני חושב הוא יישאר בבלגיה.
לדעתי זה הנפצות להוריד קצת את הקהל של הגרמנים מהגדרות של קראנקה.
- DelPiero
- הענק הירוק
יאאלה דוראנט!! הקדמת אותי ואתה מקבל את תמיכתי המלאה.
לא שמעניין מישהו אבל עזבו גם ינון אליהו לסדרדינים ומשפתי לתל אביב (יאלהה ביי!)ֿ
לא שמעניין מישהו אבל עזבו גם ינון אליהו לסדרדינים ומשפתי לתל אביב (יאלהה ביי!)ֿ
- Apoc
- יו״ר הבורד
מעולה לנו רפאלוב לגרמנים. שיקחו לבש גם את חמד.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- מכונת תארים
Re: נושא העברות ורכש - קיץ 23/24
לגבי חלאיילי, זה לאו דווקא כאן. מספיק לפתוח לדקה את הרשתות החברתיות, כדי לקרוא את הדעות האלו.greenguy כתב: ↑05 יוני 2023, 14:01ברק אני מעריך אותך רצח אבל אני לא מסכים עם מה שכתבת בכלל.ברק.י כתב: ↑05 יוני 2023, 13:36אפשר להיות ציניים כלפי זה, אבל המועדון כבר סיכם עם אברג'ל ולוריין הם אלו שהטילו וטו.
זה לא שסימנו סתם שחקנים שהם מעל הרמה, אלא כאלה שהאמינו שיש אפשרות להביא.
בעיני, יש מן האבסורד בזה שמצד אחד הקהל צועק "עונה פיננסית" וכועס שלא משקיעים כסף ברכש (קורנו, סק ודילן הם דוגמאות מעולות לזה) ומצד שני, לא מתרשם מזה שמנסים להביא לפה שחקנים בפרופיל גבוה ובסכומים גבוהים (כמו אברג'ל או קראסו).
אולי זה לא יצליח. אף אחד לא מבטיח לנו כלום. עדיין אפשר להעריך את הכוונות הגבוהות שלא היו פה בעבר.
אגב, זה דומה בעיני לזה שאוהדים רבים אומרים שהעזיבה של אצילי היא אסון ובאותה נשימה, קוראים לתת לחלאיילי להוביל את הקבוצה.
קודם כל אין כאן אחד שאמר לתת לחלאילי להוביל אמרו לתת לו להשתלב וזה סופר לגיטימי בטח בסיטואציה כרגע.
ועונה פיננסית כולנו אומרים בגלל שכל מי שראה את מכבי ב25 שנה האחרונות ואת שתי העליות לפני לצ׳מפיונס ראה מה קרה שנה אחרי.
בשנים האלו תמיד היו מועמדים שמות מפוצצים ובפועל קיבלנו פלופים שלא מביישים את בני ריינה.
נכון תור הזהב היה מדהים ושלוש שנים עשו עבודה מדהימה של להוריד את הכובע. כרגע! זה לא נראה ככה ואי אפשר להתכחש למינוי ההזוי ובכוורת המקצועית שתלווה אותנו השנה.
אתה אופטימי אני פחות נראה איך זה יסתיים
וגם אני הייתי פה אתכם בעונות הקודמות. אני יודע לאיזה שפל המועדון הזה יכול להגיע, אחרי שהוא עושה הישגים.
אני ממש לא אופטימי, אבל אני משתדל לא להיכנס למערבולת הפסימיות יחד עם כולם.
אני רואה איך המועדון מתנהל בשנתיים האחרונות, באיזה שלב של החלון הוא עושה רכש ואילו שחקנים מביאים/מנסים להביא לפה ובנוסף לזה, אני גם מבין שלא מודלף כלום ואי הוודאות שאנחנו נמצאים בה לא מעידה על המצב מאחורי הקלעים. רק בגלל זה, אני משתדל להיות סבלני כרגע.
אם יהרסו את הקבוצה, אני אהיה הראשון להעביר ביקורות, דווקא כי כרגע אני נותן להם הרבה מקום לספק.
נקודתית בנוגע לאי החתמת אברג'ל, אני חושב שיש פה שני תרחישים שלא עומדים בקנה אחד, אבל המועדון סופג ביקורות על שניהם - או שהמועדון הולך לחסוך פה כסף, כמו בשנים קודמות, או שהוא מתכוון להשקיע סכומים גבוהים. אז יכול להיות שעסקאות יפלו ושחקנים לא ירצו לבוא לפה. זה לא סותר את זה שאפשר להעריך את הנכונות לשים כסף ולשמר את הקבוצה, במקום למוטט אותה ולהתחיל לבנות הכל מאפס שוב.
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- מכונת תארים
אנערף. חלוץ רביעי.
או שהוא שוקל לפרוש ומחכים להחלטה שלו, זאת גם אופציה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם אלברמן מביא את רפאלוב הוא שרלטן שהולך נגד כל מה שהוא בעצמו מאמין בו מתוך פופוליזם. זאת עובדה. מי שלא רצה פה את חמד ואת כיאל לא יכול פתאום להפוך את עורו ולרצות להביא את רפאלוב.
-
- שחקן העונה
לפי מה החלטת שהיה סיכום? לפי זה שהוציאו כתבות במקאה באותו יום של המינוי של דגו כדי להרגיע את הרוחות?ברק.י כתב: ↑05 יוני 2023, 13:36אפשר להיות ציניים כלפי זה, אבל המועדון כבר סיכם עם אברג'ל ולוריין הם אלו שהטילו וטו.
בעיני, יש מן האבסורד בזה שמצד אחד הקהל צועק "עונה פיננסית" וכועס שלא משקיעים כסף ברכש (קורנו, סק ודילן הם דוגמאות מעולות לזה) ומצד שני, לא מתרשם מזה שמנסים להביא לפה שחקנים בפרופיל גבוה ובסכומים גבוהים (כמו אברג'ל או קראסו).
אולי זה לא יצליח. אף אחד לא מבטיח לנו כלום. עדיין אפשר להעריך את הכוונות הגבוהות שלא היו פה בעבר.
אגב, זה דומה בעיני לזה שאוהדים רבים אומרים שהעזיבה של אצילי היא אסון ובאותה נשימה, קוראים לתת לחלאיילי להוביל את הקבוצה.
לא מזלזל בנסיון, אבל אם נסיון לא צולח אז יכול להיות שיש לזה סיבה כלשהי שקשורה בך (דמי העברה, משכורת) ולאו דווקא בחוסר רצון של השחקן / חוסר רצון של קבוצה למכור.
אם כיוונו גבוה אבל נשארים עם תקרת שכר של 500, אז מה זה משנה שכיוונת גבוה? יכלת להציע באותה מידה למסי שכרגע בלי חוזה.
לא חושב שיש אחד שאומר שחלאילי צריך להוביל. רוצים לראות אותו משתלב בבוגרת, אבל לא בהרכב ובטח שלא בלור מחליף לאצילי.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
הגעה של רפאלוב זה אינדיקציה לפשיטת רגל מקצועית.
אם עד עכשיו אפשר עוד לפרק כל אחד מהצעדים שנעשו בחלון בנפרד ואיכשהו להבין אותם (חוץ מדגו)
הגעה שלו תראה שיש פה חוסר שליטה והיגיון
אם עד עכשיו אפשר עוד לפרק כל אחד מהצעדים שנעשו בחלון בנפרד ואיכשהו להבין אותם (חוץ מדגו)
הגעה שלו תראה שיש פה חוסר שליטה והיגיון
- Apoc
- יו״ר הבורד
כל עונה עולים שמות בקליבר מסוים ומגיעים בסוף שמות ב2 קליברים מתחת לפחותברק.י כתב: ↑05 יוני 2023, 13:36אפשר להיות ציניים כלפי זה, אבל המועדון כבר סיכם עם אברג'ל ולוריין הם אלו שהטילו וטו.
לפעמים זה הצלחה גדולה כמו עם קורנו, אבל בלי קשר לאם זה הצלחה או לא, ככה זה מתנהל כל עונה כבר לפחות 15 שנים
פלוריאן קליין מועמד ובסוף חותם מאבוקה, וכו'
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 05 יוני 2023, 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
זה בהחלט יהיה הזוי להביא את רפא ולא את כיאל שנותן 3 עונות אדירות בסכנין ומשחק בעמדה בעייתית
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קחו בעירבון מוגבל כי זה קניאס אבל אומר שמידע אישי משיחות עם אבא שלו ועם השחקן הרצון של פאני לצאת זה כלכלי נטו ואם ישדרגו לו את החוזה לסכומים דומים למה שמציעים לו בהונגריה אז הוא ישאר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- מכונת תארים
הכל יכול להיות.GreenGlory כתב: ↑05 יוני 2023, 14:02יכול להיות שהסיכום איתו היה בשביל משחקי המו"מ מול לוריין עצמה חשבת על זה?ברק.י כתב: ↑05 יוני 2023, 13:36אפשר להיות ציניים כלפי זה, אבל המועדון כבר סיכם עם אברג'ל ולוריין הם אלו שהטילו וטו.
אני בטוח שבהארכת החוזה הזה הוא הוציא יותר כסף מלוריין אחרי שסיכם אצלינו מאשר קיבל מהם לפני זה וכנראה זאת הייתה הסיבה לטיזינג הזה.
אין ספק שיש פה עבודה שלו ושל הסוכן והם הצליחו להוציא לו יותר בשכר מלוריין בוודאות.
הסיכום הזה לא שווה כלום אם לא סיכמת עם הקבוצה, הוא הציג והשתמש בזה כדי ללחוץ על לוריין והצליח לו.
אני אגיד לך מה אני מכיר (ולא בטוח שזה נכון) - כך או כך, זה לא משנה.
המהות של מה שאני אומר היא שהדרך של המועדון היא נכונה - הולכים על פרופילים גבוהים ומוכנים להשקיע כספים.
אפשר להעריך את זה, גם אם נקודתית במקרה הזה, לא הגענו לתוצאה הרצויה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
את כיאל לדעתי לא רצו בעיקר בגלל העבר שלו עם במועדון. בלי קשר לעובדה שאלברמן מתנגד להבאת הזקנים. חמד דחף את עצמו כל חלון במשך 4 קייצים רצוף, והמועדון טרק לו את הדלת.
אגב, מקצועית ברור שליאור טוב מחמד וכיאל. ועדיין לא צריך אותו פה. למרות השוק הישראלי החלוש.
אגב, מקצועית ברור שליאור טוב מחמד וכיאל. ועדיין לא צריך אותו פה. למרות השוק הישראלי החלוש.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אגב, בנושא של אברג'ל. אני מאמין שהוא היה סגור פה.
הצרפתים הנבלות שמו ברקס.
הצרפתים הנבלות שמו ברקס.
-
- אלוף המדינה
די נו קניאס אומר את זה כל שחקן שעוזב, גם אם חלאיילי יקבל הצעה מיונייטד הוא יגיד ששדרוג ומשאירים אותו, זה הספין הקבוע שלו. פאני מגיל צעיר רוצה אירופה והוא מבין שאם לא הקיץ אז זה לא יקרה אף פעם. מזלזלים כאן בהונגרים אבל זה מועדון גדול ועשיר עם אצטדיון מטורףShocking4U כתב: ↑05 יוני 2023, 14:21 קחו בעירבון מוגבל כי זה קניאס אבל אומר שמידע אישי משיחות עם אבא שלו ועם השחקן הרצון של פאני לצאת זה כלכלי נטו ואם ישדרגו לו את החוזה לסכומים דומים למה שמציעים לו בהונגריה אז הוא ישאר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
עזוב נו. אנשים לוקחים את הבן אדם הזה ברצינות גם אחרי שהוא אמר עשר שעות לפני שהודיעו על דגו שיש צוות זר סגור.Jerry כתב: ↑05 יוני 2023, 14:26די נו קניאס אומר את זה כל שחקן שעוזב, גם אם חלאיילי יקבל הצעה מיונייטד הוא יגיד ששדרוג ומשאירים אותו, זה הספין הקבוע שלו. פאני מגיל צעיר רוצה אירופה והוא מבין שאם לא הקיץ אז זה לא יקרה אף פעם. מזלזלים כאן בהונגרים אבל זה מועדון גדול ועשיר עם אצטדיון מטורףShocking4U כתב: ↑05 יוני 2023, 14:21 קחו בעירבון מוגבל כי זה קניאס אבל אומר שמידע אישי משיחות עם אבא שלו ועם השחקן הרצון של פאני לצאת זה כלכלי נטו ואם ישדרגו לו את החוזה לסכומים דומים למה שמציעים לו בהונגריה אז הוא ישאר.
ועל שוראנוב אמר חלוץ של דו ספרתי בליגה ראשונה בגרמניה.
חרטטן על. לא צריך להתייחס.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אתה צודק. הכוונה שהיו במו"מ מול לוריין, ואיתו סיכמו את התנאים.Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2023, 14:27שוב אומר שאין דבר כזה סגור אם המועדון השני בשום שלב לא הסכים לעסקה. זה שמסכמים תנאים מול שחקן זה טוב ויפה רק שיש את החלק הקטן שהוא שייך לקבוצה אחרת…
ככה זה עובד. אתה עובד מול הקבוצה ומול השחקן במקביל.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
חייב להגיד שראיתי אתמול את אדלמן. לא הרשים אותי בכלל.
תהיה בעיה רצינית עם הקישור האחורי.
צריך פה חשיבה מחוץ לקופסא.
תהיה בעיה רצינית עם הקישור האחורי.
צריך פה חשיבה מחוץ לקופסא.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- אלוף המדינה
גם גנדלמן חלש
-
- קפטן ירוק
כל אלה שמסתיימים ב"מן" ומועמדים לקבוצה חלשים.
- Liberman
- מנהל הבורד
בינתיים אין רכש כי טוני לא אישר
וכי אלאך בקאריביים
וכי אבא של קרלסן צריך אותו בעסק המשפחתי
וכי אלאך בקאריביים
וכי אבא של קרלסן צריך אותו בעסק המשפחתי
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Smile
- מנהל הבורד
שילך כבר נמאס לשמוע על הרצון שלו לצאת לאירופה כל שנה.Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2023, 14:21 קחו בעירבון מוגבל כי זה קניאס אבל אומר שמידע אישי משיחות עם אבא שלו ועם השחקן הרצון של פאני לצאת זה כלכלי נטו ואם ישדרגו לו את החוזה לסכומים דומים למה שמציעים לו בהונגריה אז הוא ישאר.
מי ישמע עובר לליגה האנגלית
- Shocking4U
- מנהל הבורד