ברור, אבל הוא ממש מדבר על שחקני הנוער שלנו. איך אפשר לשמוע את זה ולרצות לתת לחלאיילי/שיבלי לרוץ בקבוצה כבר העונה?Apoc כתב: 08 יוני 2023, 21:25 לא כולם צריכים לעבור במסלול השאלה
כל מקרה לגופו, אין תשובה אחת לכל המקרים
הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד
ברור לי, אני התייחסתי לאמירה המכלילה יותר.
אופטימיות במכבי חיפה
מסכים איתך בנוגע לזה.
- Judokan
- סמל ירוק
האמירה המכלילה נכונה ברוב המוחלט של המקרים. בקבוצה הישגית שרצה בצמרת, מעטים מאוד השחקנים שיכולים לעלות ישירות מהנוער לסגל הבוגרת.
המשוואה בשלב הזה של הקריירה פשוטה: הכי חשוב זה זמן משחק (והרבה ממנו). לא חלקיקי דקות פה ושם. וקבוצה שרצה לאליפות לא יכולה לתת את זה לשחקן בוסרי
רק אומר שיותר חשוב מזמן משחק זה מערכת נכונה לשחקן שתקדם אותו.
להשאיל שחקן התקפה לחדרה שלא עוברת את החצי זה לא נותן כלום ומחזיר את השחקן אחורה.
ניסינו כבר את מודל ההשאלות בליגה לקבוצות קטנות וזה נכשל, מבחינתי שחקנים שמסומנים כפרוספקטים בכירים צריכים להשאר בסגל פה, אני יותר סומך על המערכת שלנו שתפתח אותם נכון מאשר בחדרה ובקש.
ולגבי הטיעון שבגיל צעיר חייב דקות משחק לטעמי זה טעות אני ראיתי איך בכל המועדונים הגדולים בעולם משלבים צעירים בהתחלה לפירורי דקות ולאט לאט בונים אותם.
לדוגמא אני זוכר איך פפ התחיל לפתח את קימיך שהיה נראה לא קשור לרמה בהתחלה והיום הוא שחקן על כנל לגבי פודן או ריקי לואיס בסיטי.
שחקנים בעלי כישרון בינוני צריכים לעשות את המסלול של עפולה וקבוצת תחתית ולהוכיח את עצמם.
ונקודה אחרונה אם כל האהבה לחזיזה אין לו באמת מושג בפיתוח וקידום שחקנים אז לא הייתי לוקח אתזה כזה ברצינות.
להשאיל שחקן התקפה לחדרה שלא עוברת את החצי זה לא נותן כלום ומחזיר את השחקן אחורה.
ניסינו כבר את מודל ההשאלות בליגה לקבוצות קטנות וזה נכשל, מבחינתי שחקנים שמסומנים כפרוספקטים בכירים צריכים להשאר בסגל פה, אני יותר סומך על המערכת שלנו שתפתח אותם נכון מאשר בחדרה ובקש.
ולגבי הטיעון שבגיל צעיר חייב דקות משחק לטעמי זה טעות אני ראיתי איך בכל המועדונים הגדולים בעולם משלבים צעירים בהתחלה לפירורי דקות ולאט לאט בונים אותם.
לדוגמא אני זוכר איך פפ התחיל לפתח את קימיך שהיה נראה לא קשור לרמה בהתחלה והיום הוא שחקן על כנל לגבי פודן או ריקי לואיס בסיטי.
שחקנים בעלי כישרון בינוני צריכים לעשות את המסלול של עפולה וקבוצת תחתית ולהוכיח את עצמם.
ונקודה אחרונה אם כל האהבה לחזיזה אין לו באמת מושג בפיתוח וקידום שחקנים אז לא הייתי לוקח אתזה כזה ברצינות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
איזה קבוצות פה בליגה כן מנסות לעבור את החצי? הקבוצות היחידות שעוד מנסות משהו לא יקחו שחקן בהשאלה ממך כמו נתניה בלי שיהיה להם אופציה עליו. את נחמני השאילו לבית״ר וראינו איך זה נגמר.
אני הבנתי שזה היה שחקן נוער .omribenjamin כתב: 08 יוני 2023, 20:41עשית פה קצת סלטAdi81 כתב: 08 יוני 2023, 20:32 אגב פודקאסט המעניין של דולב חזיזה הוא מדבר בכמה משפטים על השחקני נוער
"יש להם כדורגל אבל הם מאוד מתקשים בכדורגל בוגרים. גם במשחקי אימון הם מאבדים הרבה כדורים. פעם אחת הבקיע שער במשחק אימון כמעט הוריד את החולצה"
החלק של הבקיע שער והוריד חולצה היה במחנה אימונים נגד קבוצה מתחתית ליגה שנייה ביוון
בכל מקרה הנקודה היא על הפערים בין שחקן נוער במשחקי נוער לשחקן נוער במשחקי אימון של בוגרים (ובטח במשחקים רגילים)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יעקב בוזגלו של המגזר? מה זה להגיד על ילד שהוא שחקן יותר טוב מילד אחר שבמקרה כרגע גם מקבל את כל הפוקוס?
אופטימיות במכבי חיפה
כל שחקן בגיל 16 שאומרים עליו שהוא כוכב בסופו של דבר לא יוצא ממנו כלום
- Judokan
- סמל ירוק
האבא הזמין מone כתבת יחצ כדי ללחוץ עלינו לתת לו הצעה.
לא מעניין
לא מעניין
-
Ramos
- גול ראשון בבוגרים
3 נציגים שיחקו 90 דקות בנבחרת עד 20 שניצחה 3-1 את קוריאה במשחק על המקום השלישי.
פיינגולד גרם לפנדל (לדעתי החמירו איתו).
שיבלי עם בישול יפה לשער הראשון.
חלאיילי מבשל את השני אחרי מבצע אישי מצוין ומסירה יפה, ומבקיע את השלישי בדחיקה מקרית.
לא אופתע אם יחליטו להשאיר אחד מבין שיבלי או חלאיילי (חלאיילי נראה יותר מוכן) כשחקן רוטציה לכנף ויביאו זר לאמצע.
פיינגולד גרם לפנדל (לדעתי החמירו איתו).
שיבלי עם בישול יפה לשער הראשון.
חלאיילי מבשל את השני אחרי מבצע אישי מצוין ומסירה יפה, ומבקיע את השלישי בדחיקה מקרית.
לא אופתע אם יחליטו להשאיר אחד מבין שיבלי או חלאיילי (חלאיילי נראה יותר מוכן) כשחקן רוטציה לכנף ויביאו זר לאמצע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מישהו פה יצא לראות הרבה את ליסב עיסאת ויכול לחוות עליו דעה?
@Judokan
@Judokan
- Judokan
- סמל ירוק
נראה שיש לגביו חילוקי דעות בפורום. אני ו @@שוער עולה בדיוק דנו בזה בנושא של מחנה האימון.Shocking4U כתב: 28 יוני 2023, 03:57 מישהו פה יצא לראות הרבה את ליסב עיסאת ויכול לחוות עליו דעה?
@Judokan
אני לא התרשמתי מעיסאת, לדעתי הוא בלם מאוד לא אמין שעושה טעויות קשות, אבל מסתדר ברמת הנוער בגלל שהוא פיזי נורא ובעל ממדים שנותנים לו יתרון טבעי בנוער, אבל לא ייתרגמו לבוגרים.
למה אתה שואל?
-
שוער עולה
- תוקע יתד בהרכב
נכון להיום הוא בלם מאוד לא אמין, לא אמרתי אחרת. כתבתי גם שטוב שהוא לא יצא למחנה עם הקבוצה הבוגרת
הטעויות שהוא מרבה לעשות נובעות מחוסר ריכוז, התלהבות יתר, ביטחון מופרז, לא מחוסר יכולת
הטעויות שהוא מרבה לעשות נובעות מחוסר ריכוז, התלהבות יתר, ביטחון מופרז, לא מחוסר יכולת
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ראיתי ראיון שלו והתרשמתי שבמדובר בבחור סופר אינטליגנט ורציתי להבין אם זה מתרגם גם על המגרש. הבנתי גם שהוא דוגמן במקביל או משהוJudokan כתב: 28 יוני 2023, 07:52נראה שיש לגביו חילוקי דעות בפורום. אני ו @@שוער עולה בדיוק דנו בזה בנושא של מחנה האימון.Shocking4U כתב: 28 יוני 2023, 03:57 מישהו פה יצא לראות הרבה את ליסב עיסאת ויכול לחוות עליו דעה?
@Judokan
אני לא התרשמתי מעיסאת, לדעתי הוא בלם מאוד לא אמין שעושה טעויות קשות, אבל מסתדר ברמת הנוער בגלל שהוא פיזי נורא ובעל ממדים שנותנים לו יתרון טבעי בנוער, אבל לא ייתרגמו לבוגרים.
למה אתה שואל?
הוא חבשי 2.0
מבחינת נתונים יש לו את הכל בשביל להיות בלם טוב אבל מרבה לעשות טעויות וסובל מקצרים במוח. גם הוא לא בלם טכני מספיק בשביל קבוצה ששולטת בכדור
מבחינת נתונים יש לו את הכל בשביל להיות בלם טוב אבל מרבה לעשות טעויות וסובל מקצרים במוח. גם הוא לא בלם טכני מספיק בשביל קבוצה ששולטת בכדור
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
זאת תשובה כלכך לא נכונה... הוא אחד מהבלמים הכי טכניים שיש.. ואם היית באמת רואה משחקים של קבוצת הנוער היית רואה את המסירות שלו וגם את היציאות שלו קדימה.כובע קש כתב: 28 יוני 2023, 08:43 הוא חבשי 2.0
- Judokan
- סמל ירוק
ראיתי המון משחקים של הנוער העונה, ומאוד בכנות לא ראיתי את מה שאתה אומר. הטיפול שלו בכדור היה מאוד מסורבל בעינייnk1230 כתב: 28 יוני 2023, 09:54זאת תשובה כלכך לא נכונה... הוא אחד מהבלמים הכי טכניים שיש.. ואם היית באמת רואה משחקים של קבוצת הנוער היית רואה את המסירות שלו וגם את היציאות שלו קדימה.כובע קש כתב: 28 יוני 2023, 08:43 הוא חבשי 2.0
מסכים.Judokan כתב: 28 יוני 2023, 11:46ראיתי המון משחקים של הנוער העונה, ומאוד בכנות לא ראיתי את מה שאתה אומר. הטיפול שלו בכדור היה מאוד מסורבל בעינייnk1230 כתב: 28 יוני 2023, 09:54זאת תשובה כלכך לא נכונה... הוא אחד מהבלמים הכי טכניים שיש.. ואם היית באמת רואה משחקים של קבוצת הנוער היית רואה את המסירות שלו וגם את היציאות שלו קדימה.כובע קש כתב: 28 יוני 2023, 08:43 הוא חבשי 2.0
הוא לא נגר ברמה של עמוד אבל הטכניקה שלו לא מספיק טובה
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
רחוק מאוד מהמציאות מה שאתם אומרים..כובע קש כתב: 28 יוני 2023, 11:52מסכים.Judokan כתב: 28 יוני 2023, 11:46ראיתי המון משחקים של הנוער העונה, ומאוד בכנות לא ראיתי את מה שאתה אומר. הטיפול שלו בכדור היה מאוד מסורבל בעינייnk1230 כתב: 28 יוני 2023, 09:54
זאת תשובה כלכך לא נכונה... הוא אחד מהבלמים הכי טכניים שיש.. ואם היית באמת רואה משחקים של קבוצת הנוער היית רואה את המסירות שלו וגם את היציאות שלו קדימה.
הוא לא נגר ברמה של עמוד אבל הטכניקה שלו לא מספיק טובה
אליעד גרף מונה להיות אחראי על כל שוערי מחלקות הנוער.
לאתר הרשמי אמר: "מודע לאחריות שיש עלינו במחלקת הנוער הטובה בישראל".
לאתר הרשמי אמר: "מודע לאחריות שיש עלינו במחלקת הנוער הטובה בישראל".
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תסלחו לי שאני משתף קישור לפוד של הפועל אבל מה ש קנצפולסקי אומר פה מתקשר להרבה מהנושאים שאנחנו מדברים עליהם לאחרונה וגם ריספקט לו שהוא מספיק בוגר וכנה כדי להודות בזה. נראה כמו חומר אנושי איכותי
- Judokan
- סמל ירוק
שיתוף מעולה!Shocking4U כתב: 30 יוני 2023, 03:34
תסלחו לי שאני משתף קישור לפוד של הפועל אבל מה ש קנצפולסקי אומר פה מתקשר להרבה מהנושאים שאנחנו מדברים עליהם לאחרונה וגם ריספקט לו שהוא מספיק בוגר וכנה כדי להודות בזה. נראה כמו חומר אנושי איכותי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Judokan כתב: 30 יוני 2023, 08:38שיתוף מעולה!Shocking4U כתב: 30 יוני 2023, 03:34
אחלה קטע.Shocking4U כתב: 30 יוני 2023, 03:34
מן הסתם ברור לי שאין דרך לפתור את בעיית הלחץ והקהל כי זה משהו שתמיד יהיה שם, אבל האם אין דרך טובה יותר להתמודד עם ההבדלים בקצב ובאינטנסיביות?
אולי כדאי שכל שחקן נוער יעלה פעם בשבוע לאימונים עם הבוגרת כדי להתחיל להתרגל, לדוגמא?
צריך להראות את הקטע הזה לכל מי שבעד לזרוק את כל הצעירים להרכב.Shocking4U כתב: 30 יוני 2023, 03:34
-
שוער עולה
- תוקע יתד בהרכב
שחקן שמסומן כפוטנציאל חייב בגיל נוער להתאמן לפחות עם הקבוצה הבוגרת
בכר אפילו להתאמן עם הקבוצה הבוגרת לא נתן לשחקני הנוער. הזניח אותם לגמרי
בכר אפילו להתאמן עם הקבוצה הבוגרת לא נתן לשחקני הנוער. הזניח אותם לגמרי
מסכים. מאד אוהב גם את המשחק שלו.Shocking4U כתב: 30 יוני 2023, 03:34
יכול להבין למה אלברמן רצה אותו, למרות שעכשיו זה כבר לא רלוונטי יותר.