KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:57
אין אצלנו אף שחקן בינוני שמרוויח הרבה, בטח לא ישראלי.
נתנו לאצילי את המקסימום של המקסימום בהיסטוריה של המועדון לדעתי.
גם אם משדרגים אותו כרגע ב50% (שזה שדרוג מטורף למישהו שגם ככה מרוויח הכי הרבה), זה עדיין לא מספיק.
זה סכומים משוגעים מדי ואין אפשרות לעמוד בהם. מבחינתי ההצעה הזאת שוות ערך ללקבל הצעה מהמועדונים הכי גדולים בעולם.
הבן אדם מקבל פי 4 על הכסף שלו, איפה הויכוח בכלל
אומנם רק זהבי מרוויח סכומים כאלה אבל גם שחקנים אחרים מרוויחים שם המון. אם כבר הגישה של מיטש מובילה לתוצאה ההפוכה ששם הוא משלם הרבה כסף לשחקנים בינוניים כמו ניר ביטון ויונתן כהן ואפילו גולסה ודוידזאדה שמרוויחים שם המון כסף.
זה לא ימשוך את המשכורות למעלה אבל אני לגמרי מבין את המועדון שהוא החליט להציב תקרה, זה קורה בכל קבוצה בעולם וזה לגיטימי.
זה לא שהעסקה נופלת פה על 20-30 אלף יורו כמו פעם עם זהבי, ריקן וגולסה.
מדברים פה על פערים של להכפיל משכורת, זה משהו אחר לגמרי
אין לנו כרגע, אחרי כמה שנים באמת טובות בגזרה.
אבל אם כתוצאה ממדיניות התקרה בשכר של שחר אנחנו מאבדים בהדרגה שחקנים כמו לביא, אצילי, פאני, סבע וחזיזה (כי בשלב מסוים מגיע הגבול שאי אפשר להעלות אותם מעליו), אתה תמצא את עצמך שוב משלם 250 אלף יורו בעונה לשחקנים בינוניים כמו אושר דוידה.
תקרת המשכורות בקבוצה חייבת לזוז למעלה, בייחוד כשרואים שכבר יש 3-4 שחקנים שמרוויחים כגובה התקרה. ההכנסות של המועדון עלו באופן עקבי, הבונוסים באירופה עולים, מחירי הכרטיסים עולים כי אינפלציה, כל השכר במשק עולה- אבל רק תקרת השכר של שכר נשארת זהה כבר כמעט 7 שנים ולא משנה מה הנסיבות. זו לא צורת ניהול הגיונית.
לגבי הנושא השני - גולדהאר שילם משכורות גבוהות מאוד גם לפני סיפור זהבי. אלברמן, ריקן, טב"ח, הזרים שהיו להם לאורך השנים. היו להם חוזים של 300 אלף יורו וצפונה, ולחלק מהזרים גם 500 ו600 אלף יורו.
אבל גם כשנתן שכר של מיליון יורו לזהבי, זה לא שלפתע כל יתר השחקנים התחילו לקבל חוזי ענק. ניר ביטון ויונתן כהן זה ליגיונרים חוזרים, שלצורך העניין לא שונים מההחלטה לתת לרמי גרשון 450 אלף יורו בעונה אצלנו.
גולדהאר ידע להעמיד את זהבי מעל היתר בגלל התפוקה והביקוש. וזה היה מהלך ענק שלו שהרוויח לו שנתיים אקסטרה עם זהבי. הייתי מצפה מהמועדון לעשות מהלך דומה עכשיו, נניח, עם דיא סבע - בגלל החשיבות האסטרטגית שלו.
אותם מיליונים שאמרו שישקיעו בסגל? זו ההזדמנות להשקיע אותם נכון.
פאני זה מקרה שונה לגמרי, התקרת שכר שלנו לחלוטין מכסה אותו ועושה רושם שהמועדון לא רוצה ללכת לצעד הזה ודווקא כן רוצה לנצל את האופציה ולמכור אותו.
אבל באופן כללי.
החלטנו לשדרג את תקרת השכר ולהקפיץ אותה גבוה גבוה ב40%, שזה סכום לא מבוטל.
אז עברנו מה500 שיש היום נניח, ל700 אלף יורו, שדרוג משמעותי. ועדיין היית מפסיד גם את פלאניץ', גם את נטע וגם את אצילי. מה הצעד הבא?
לא בטוח בכלל שהיית מאבד את אצילי ופלאניץ' בנסיבות האלה.
נגיד שהיית יכולה במהלך המו"מ עם אצילי לפני כמה חודשים להציע לו שתי הצעות - אחת של 700 אלף יורו בסעיף שחרור של 3.5 מיליון יורו, והשנייה של 500 אלף עם סעיף שחרור של 2 מיליון. הוא כנראה היה לוקח את הראשונה כי הוא מעולם לא היה סופר להוט לעזוב, ואז יש סיכוי גבוה שהוא לא עוזב כי לא היו מציעים עליו סכום כסה.
כנ"ל פלאניץ'.
שכר גבוה יותר = מרחב תמרון הרבה יותר גדול לקבוצה בעת ניהול מו"מ.
גם ככל שהשכר ההתחלתי של שחקן כמו אצילי גבוה יותר, ההצעה ממדינה זרה ולא מאוד אטרקטיבית הופכת לפחות ופחות זוהרת.
אבל אם כתוצאה ממדיניות התקרה בשכר של שחר אנחנו מאבדים בהדרגה שחקנים כמו לביא, אצילי, פאני, סבע וחזיזה (כי בשלב מסוים מגיע הגבול שאי אפשר להעלות אותם מעליו), אתה תמצא את עצמך שוב משלם 250 אלף יורו בעונה לשחקנים בינוניים כמו אושר דוידה.
תקרת המשכורות בקבוצה חייבת לזוז למעלה, בייחוד כשרואים שכבר יש 3-4 שחקנים שמרוויחים כגובה התקרה. ההכנסות של המועדון עלו באופן עקבי, הבונוסים באירופה עולים, מחירי הכרטיסים עולים כי אינפלציה, כל השכר במשק עולה- אבל רק תקרת השכר של שכר נשארת זהה כבר כמעט 7 שנים ולא משנה מה הנסיבות. זו לא צורת ניהול הגיונית.
לגבי הנושא השני - גולדהאר שילם משכורות גבוהות מאוד גם לפני סיפור זהבי. אלברמן, ריקן, טב"ח, הזרים שהיו להם לאורך השנים. היו להם חוזים של 300 אלף יורו וצפונה, ולחלק מהזרים גם 500 ו600 אלף יורו.
אבל גם כשנתן שכר של מיליון יורו לזהבי, זה לא שלפתע כל יתר השחקנים התחילו לקבל חוזי ענק. ניר ביטון ויונתן כהן זה ליגיונרים חוזרים, שלצורך העניין לא שונים מההחלטה לתת לרמי גרשון 450 אלף יורו בעונה אצלנו.
גולדהאר ידע להעמיד את זהבי מעל היתר בגלל התפוקה והביקוש. וזה היה מהלך ענק שלו שהרוויח לו שנתיים אקסטרה עם זהבי. הייתי מצפה מהמועדון לעשות מהלך דומה עכשיו, נניח, עם דיא סבע - בגלל החשיבות האסטרטגית שלו.
אותם מיליונים שאמרו שישקיעו בסגל? זו ההזדמנות להשקיע אותם נכון.
פאני זה מקרה שונה לגמרי, התקרת שכר שלנו לחלוטין מכסה אותו ועושה רושם שהמועדון לא רוצה ללכת לצעד הזה ודווקא כן רוצה לנצל את האופציה ולמכור אותו.
אבל באופן כללי.
החלטנו לשדרג את תקרת השכר ולהקפיץ אותה גבוה גבוה ב40%, שזה סכום לא מבוטל.
אז עברנו מה500 שיש היום נניח, ל700 אלף יורו, שדרוג משמעותי. ועדיין היית מפסיד גם את פלאניץ', גם את נטע וגם את אצילי. מה הצעד הבא?
לא בטוח בכלל שהיית מאבד את אצילי ופלאניץ' בנסיבות האלה.
נגיד שהיית יכולה במהלך המו"מ עם אצילי לפני כמה חודשים להציע לו שתי הצעות - אחת של 700 אלף יורו בסעיף שחרור של 3.5 מיליון יורו, והשנייה של 500 אלף עם סעיף שחרור של 2 מיליון. הוא כנראה היה לוקח את הראשונה כי הוא מעולם לא היה סופר להוט לעזוב, ואז יש סיכוי גבוה שהוא לא עוזב כי לא היו מציעים עליו סכום כסה.
כנ"ל פלאניץ'.
שכר גבוה יותר = מרחב תמרון הרבה יותר גדול לקבוצה בעת ניהול מו"מ.
גם ככל שהשכר ההתחלתי של שחקן כמו אצילי גבוה יותר, ההצעה ממדינה זרה ולא מאוד אטרקטיבית הופכת לפחות ופחות זוהרת.
אני חושב שאם אצילי היה מקבל הצעה של 2 מיליון יורו הוא לא היה נשאר, עם או בלי סעיף שחרור. זה היה מתקזז לשם.
בהרגשה שלי הוא לא מספיק מוערך אצל הקהל.
כנראה זה נובע מכל ענייני הפרשות מחוץ לכדורגל.
אנשים כותבים שהם מוכנים להסתפק בישראלי לכנף, ומעדיפים זר לאמצע. אתם השתגעתם? הבן אדם יצר לנו 60 אחוז מהשערים. איך אפשר בכלל לחשוב על לא להביא מחליף זר?
אחד הגדולים שהיו פה. למרות שלקח לי זמן להתחבר אליו, היום אני רואה אותו כפנים של השושלת הזו. לא פחות.
רק מכבי כתב: ↑08 יוני 2023, 09:20
אנשים כותבים שהם מוכנים להסתפק בישראלי לכנף, ומעדיפים זר לאמצע. אתם השתגעתם? הבן אדם יצר לנו 60 אחוז מהשערים. איך אפשר בכלל לחשוב על לא להביא מחליף זר?
אחד הגדולים שהיו פה. למרות שלקח לי זמן להתחבר אליו, היום אני רואה אותו כפנים של השושלת הזו. לא פחות.
בהצלחה בהמשך. מקווה שהדלת תישאר פתוחה מ-2 הצדדים.
אולי אתה קורא במכבי חיפה או למות, לא חושב שיש אוהדים נורמטיבים שחושבים שאפשר למלא את החור הזה עם ישראלי (למעט סבע).
מסכים לגבי (כמעט) הכל.
אני חושב שעדיף להשקיע ב6 זר מאשר בקיצוני זר.
הקישור שלנו לא היה קיים מאז ינואר ואנחנו בדרך לאבד גם את פאני, כשהאופציות בשוק הישראלי לא באמת קיימות. אם יחליטו שגנדלמן לא מתאים, הבא אחריו מהישראלים כנראה יהיה אל ים. יהיה מאד קשה להצליח לאורך זמן בליגה או לעלות לשלב בתים אירופאי ככה.
עם האגפים המצב גם לא טוב, אבל אפשר לחלק את המספרים קצת אחרת (לשלוח יותר כדורים לחלוצים, במקום שהשערים יגיעו מקו ההתקפה השני), לבחון את כל האופציות האפשריות של המועדון לאגף בטרום עונה (החל מחזיזה ועד לחלאיילי ושוראנוב) ולהביא לפה קיצוני ישראלי שיעזור עד שיתפנה מקום לזר נוסף. לצורך העניין, דוידה לא שחקן שיוביל את הקבוצה, אבל הוא יתאים יותר לרמת הסגל מאשר הקשרים האחוריים הישראלים שיש בשוק.
שמעתי לא מעט אוהדים שיש להם פודקאסטים שגם לא רצו אותו מההתחלה שאומרים שהוא כפוי טובה ושמכבי חיפה צריכה לסגור בפניו את הדלת גם בעתיד. לא מבין את זה.
שמעתי לא מעט אוהדים שיש להם פודקאסטים שגם לא רצו אותו מההתחלה שאומרים שהוא כפוי טובה ושמכבי חיפה צריכה לסגור בפניו את הדלת גם בעתיד. לא מבין את זה.
חזיזוש כתב: ↑09 יוני 2023, 12:33
חברים אפשר להגיד הרבה דברים אבל להגיד שעומר אצילי לא מספיק מוערך אצל הקהל? די נו
אז 2 וחצי אנשים אמרו משהו בפודקאסט מתוך תסכול, מפה ועד ״לא מוערך אצל הקהל״, בחיאת הבנאדם נערץ פה כמו מסי בברצלונה
שמע עובדתית הארגון המשפיע בקהל מסרב לשיר לו שיר אבל חיברו שיר לרז מאיר. אגב בשבוע האחרון גם גילנו אותם במלוא עליבותם כשמסתבר ש2 חברים שלהם שמו רימון מתחת לבית של אצילי והוא עדיין היה מצטער על משחק המילים אצילי מספיק כדי למחול להם ואפילו לכתוב מכתב לבית משפט שמבקש להקל עליהם בעונש. וזה לא איזה 2 וחצי אנשים, רוב הברנז’ה התקשורתית שאוהדת חיפה נגד אצילי באופן מובהק. לא מדבר איתך על בן דור או קבסה.
יש חלק בגרעין הקשה שלא אוהבים אותו כי הוא שר מכבי חיפה חיזבאללה ויש כאלה שלא אוהבים אותו על ״המוסר״.
חברים אפשר להגיד הרבה דברים אבל להגיד שעומר אצילי לא מספיק מוערך אצל הקהל? די נו
אז 2 וחצי אנשים אמרו משהו בפודקאסט מתוך תסכול, מפה ועד ״לא מוערך אצל הקהל״, בחיאת הבנאדם נערץ פה כמו מסי בברצלונה
שמע עובדתית הארגון המשפיע בקהל מסרב לשיר לו שיר אבל חיברו שיר לרז מאיר. אגב בשבוע האחרון גם גילנו אותם במלוא עליבותם כשמסתבר ש2 חברים שלהם שמו רימון מתחת לבית של אצילי והוא עדיין היה מצטער על משחק המילים אצילי מספיק כדי למחול להם ואפילו לכתוב מכתב לבית משפט שמבקש להקל עליהם בעונש. וזה לא איזה 2 וחצי אנשים, רוב הברנז’ה התקשורתית שאוהדת חיפה נגד אצילי באופן מובהק. לא מדבר איתך על בן דור או קבסה.
יש חלק בגרעין הקשה שלא אוהבים אותו כי הוא שר מכבי חיפה חיזבאללה ויש כאלה שלא אוהבים אותו על ״המוסר״.
שטויות, בסמי עופר מקבל את כל העידוד שבעולם, עלה גם לבמה בצפוני בחגיגות.
אין מה לעשות המצב שלו מסובך יותר מהשאר, גם בגלל המצב האישי שלו וגם בגלל החיזבאללה ששר עלינו.
לא חושב שיש רגע אחד באצטדיון שהוא הרגיש חוסר הערכה כלפיו.
שטויות, בסמי עופר מקבל את כל העידוד שבעולם, עלה גם לבמה בצפוני בחגיגות.
אין מה לעשות המצב שלו מסובך יותר מהשאר, גם בגלל המצב האישי שלו וגם בגלל החיזבאללה ששר עלינו.
לא חושב שיש רגע אחד באצטדיון שהוא הרגיש חוסר הערכה כלפיו.
זה היה תהליך שנבנה. בעיקרון רוב האיצטדיון מעודד את אצילי והקופים בהתחלה לא עודדו ואחר כך נכנעו והתחילו לעודד אבל עדיין סירבו לעשות לו שיר אבל כן עשו לכלומניקים כמו רז מאיר ולא למי שהביא להם 3 אליפויות. עדיין יש הרבה חלקים בקהל שמסיבות שלהם לא אוהבים אותו. זה אותם אלה שבחרו בשנה שעברה את שרי כשחקן העונה כי הם לא רצו להגיד שזה אצילי.
יפה מאוד, כל זה לא קשור ל״לא מוערך״.
אין אחד, אחד, מכל אוהדי מכבי חיפה שלא חושב שהוא השחקן הכי טוב וחשוב שלנו וכולם פה יודעים את זה.
הקופים לא עשו שיר לרז מאיר כי הם חושבים שהוא יותר טוב מאצילי.
האם לא לעשות לו שיר בגלל שצעק פעם מכבי חיפה חיזבאללה זה מטומטם? כן, גחמה הכי אינפנטילית שיש. אין אחד באיצטדיון שלא מעריך את אצילי מקצועית, די לגנוב דעת
אנחנו מדברים על שחקן שאין לו שיר כי חלק גדול מארגון האוהדים לא מוכן לכך. נכון?
אז בוא נשים דברים בפרופורציות.
מי שאוהב אותו, אוהב אותו מאוד.
אבל מי שלא, זה לא. זה לגמרי שחור או לבן.
חביבי אין שום סיכוי בעולם שאצילי מרגיש לא מוערך במכבי חיפה ותפסיקו לכתוב שטויות כאלו.
לא יודע מי פה נמצא קצת בסמי עופר, כל פינה שהבנאדם מבקר בה במגרש זה סטנדינג אוביישן של כל היציע סתם כי הוא עובר שם (כולל הצפוני)
יום חגם של שונאי מכבי חיפה למיניהם ושונאי אצילי שמתוכם נמנים גם לא מעט אוהדי מכבי חיפה. יום עצוב לקהל השפוי של אלופת המדינה שמאבד שחקן כל כך טוב, אהוב וחשוב.
Shocking4U כתב: ↑09 יוני 2023, 13:07
יום חגם של שונאי מכבי חיפה למיניהם ושונאי אצילי שמתוכם נמנים גם לא מעט אוהדי מכבי חיפה. יום עצוב לקהל השפוי של אלופת המדינה שמאבד שחקן כל כך טוב, אהוב וחשוב.
מעט אחי, מעט מאוד.
זה שיש את אבי גרניק או איך שלא קוראים לו, שהוא אפילו לא מנוי אלא "מארגנים" לו כרטיס, זה לא מעניין.
יש גם אנשים בבצלם ושוברים שתיקה, תמיד יש אנשים ששונאים את עצמם, אבל הם מיעוט של המיעוט.
KevinDurant כתב: ↑09 יוני 2023, 14:00
איזה כיף היה לראות את הסרטון גולים ובישולים שלו שפורסם, איזה שחקן גדול.
לא ייאמן בהתחלה שהיה לו רצף שהוא לא הבקיע ורק בישל ואמרנו שאולי הוא לא יבקיע הרבה ואיזה מכונת שערים וכוכב כדורגל הוא נהיה, איזה שמאלית.
כל כך שמח בשבילו וכל כך שמח בשבילנו ומקווה שהוא יחזור אלינו כמה שיותר מהר.
גרם לנו לכל כך הרבה רגעי אושר מטורפים בשנים האחרונות (הקאמבקים נגד מכבי ת''א בכל כך הרבה מקרים, ההעפלה לאלופות, אלופות, שערי מאניטיים)
לא ראיתי כדורגל בתקופות האלה אבל לדעתי הוא אחד השחקנים הכי גדולים בהיסטוריה של המועדון והוא עשה את זה בשנתיים וחצי, פשוט מטורף.
הוא אחראי לכמה מהרגעים הגדולים בהיסטוריה של המועדון, גם השונאים שלו לא יכולים להתכחש לזה.
יש לך לינק לסרטון השערים שלו?