הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציע
נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- תוקע יתד בהרכב
Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
אשמח לדעת מה בצ׳יבוטה בשנתיים האחרונות גורם לך להעדיף אותו על רפאלוב בכל יום. שאני בטוח שאת רפאלוב לא ראית בכלל משחק בתקופה האחרונה (גם אני לא). אבל להגיד משפט כזה זה באמת קצת תמוהה לאור היכולת המזעזעת של צ׳יבוטה.Apoc כתב: ↑10 יוני 2023, 17:45אני אוהד של מכבי מספיק זמן
זה החתמה בסגנון של בניון וכאלה שכבר הייתה פה בעבר
החתמה שמסמלת את זה שהולכים על צעד שיווקי ולא צעד מקצועי
הוא יקבל פה שכר גבוה מאוד והוא גם ימצא את דרכו להרכב בטח עם השם שיש לו במועדון וכשהמאמן שלו זה מסאי דגו מהנוער שלא יוכל להתנגד לו
ממש רפאלוב בא לפה כדי לשבת על ספסל.
אני מעדיף את צ'יבוטה בכל יום אגב.
אתה מדבר על זה שהחתמה של רפאלוב מאפיינת את חיפה של פעם אבל דווקא לטעמי ההחתמה של צ׳יבוטה יותר מאפיינת את מכבי של התקופה עד בכר ובמבחן התוצאה היא גם החתמה די כושלת. להביא עוד שחקנים כאלו - לא בטוח שזה הפתרון. מבלי להתייחס לשחקן עצמו.
-
- הענק הירוק
וירגיל שחקן טוב, זר בפרופיל של שרי שהבאנו בזמנו שזה מצוין לליגה פה, הציפייה היא שמועדון שמכר את הכוכב הכי גדול שלו שמכניס כבר כמה שנים ארגזים של כסף, יחפש שחקן בפרופיל גבוה יותר כי הוא יכול זה הכול.
-
- תוקע יתד בהרכב
כי אני זוכר את ההקצפה שהייתה פה ביום שסק ודילן הגיעו. וגם אז שאלתי אנשים למה הם מגיבים ככה ואם מישהו באמת מכיר אותם שהם משתגעים ככה.
אז בתמימות מעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שבאמת מכיר את השחקנים שמועמדים אלינו או שזה חלק מהכיף של הפאניקה והפסימיות.
- Apoc
- יו״ר הבורד
א' ראיתי את רפאלוב כמה משחקיםRmc כתב: ↑10 יוני 2023, 17:54אשמח לדעת מה בצ׳יבוטה בשנתיים האחרונות גורם לך להעדיף אותו על רפאלוב בכל יום. שאני בטוח שאת רפאלוב לא ראית בכלל משחק בתקופה האחרונה (גם אני לא). אבל להגיד משפט כזה זה באמת קצת תמוהה לאור היכולת המזעזעת של צ׳יבוטה.Apoc כתב: ↑10 יוני 2023, 17:45אני אוהד של מכבי מספיק זמן
זה החתמה בסגנון של בניון וכאלה שכבר הייתה פה בעבר
החתמה שמסמלת את זה שהולכים על צעד שיווקי ולא צעד מקצועי
הוא יקבל פה שכר גבוה מאוד והוא גם ימצא את דרכו להרכב בטח עם השם שיש לו במועדון וכשהמאמן שלו זה מסאי דגו מהנוער שלא יוכל להתנגד לו
ממש רפאלוב בא לפה כדי לשבת על ספסל.
אני מעדיף את צ'יבוטה בכל יום אגב.
אתה מדבר על זה שהחתמה של רפאלוב מאפיינת את חיפה של פעם אבל דווקא לטעמי ההחתמה של צ׳יבוטה יותר מאפיינת את מכבי של התקופה עד בכר ובמבחן התוצאה היא גם החתמה די כושלת. להביא עוד שחקנים כאלו - לא בטוח שזה הפתרון. מבלי להתייחס לשחקן עצמו.
ב' צ'יבוטה לא מגיע להרכב ורפאלוב כן (עובדתית, צ'יבוטה הגיע, והוא לא על תקן שחקן הרכב)
ג' צ'יבוטה עוד יוכל להיות יותר טוב מרפאלוב, אתה יודע שתהיה התדרדרות דרסטית ביכולת של רפאלוב השנה ביחס לשנה שעברה בעקבות הגיל אתה לא יודע כמה
החתמה של רפאלוב זה בול מכבי חיפה של ה10 שנים הרעות. הטיעונים שלך זה בדיוק מה שהיה עולה במשרדים של יענקל'ה בזמנו כשאוהדים רצו למות שנה אחרי שנה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
רפאלוב בעונה האחרונה (לפי טרנספרמרקט ותקצירים):
- שיחק לרוב את ה-10, אך גם כחלוץ שני במערך 3-5-2 (בעיקר בקונפרנס). פעמים בודדות עלה באגפים.
- פתח בהרכב במרבית המשחקים והביא מספרים עד שהייתה תפנית בעונה שלו - הוא החסיר את מחזורים 18-22 בעקבות פציעה, כשבמחזור ה-23 מאמן חדש הגיע לעמוד על הקווים. מאז, הוא בעיקר הפך להיות שחקן שעולה ל-20 דק' מהספסל. לא ברור כמה מזה זו הפציעה וכמה המאמן החדש.
- זה אמנם לא קשר סיבתי, אבל את כל המספרים שלו בעונה האחרונה, נתן לפני הפציעה, אצל המאמן שפתח את העונה (להוציא צמד שערים שנתן אצל עוזר המאמן שהחזיק בקבוצה לשלושה מחזורים, עד שנכנס המאמן החדש לתפקידו). במילים אחרות, את המחזור ה-15 הוא סיים עם 4 שערים ו-5 בישולים בליגה (לשם ההשוואה, שרי עד למחזור ה-15 עשה אצלנו 5 ו-5) ומאז, כלום.
בקיצור, לא ברור עדיין איזה רפאלוב נקבל.
על המגרש, זה מאד תלוי במה השפיע עליו יותר בעונה שעברה (הפציעה או חילוף המאמנים).
בחדר ההלבשה, זה תלוי בתיאום הציפיות מולו והאופן שבו הוא תופס את הסיבות ליכולת שלו במחצית השנייה של העונה.
- שיחק לרוב את ה-10, אך גם כחלוץ שני במערך 3-5-2 (בעיקר בקונפרנס). פעמים בודדות עלה באגפים.
- פתח בהרכב במרבית המשחקים והביא מספרים עד שהייתה תפנית בעונה שלו - הוא החסיר את מחזורים 18-22 בעקבות פציעה, כשבמחזור ה-23 מאמן חדש הגיע לעמוד על הקווים. מאז, הוא בעיקר הפך להיות שחקן שעולה ל-20 דק' מהספסל. לא ברור כמה מזה זו הפציעה וכמה המאמן החדש.
- זה אמנם לא קשר סיבתי, אבל את כל המספרים שלו בעונה האחרונה, נתן לפני הפציעה, אצל המאמן שפתח את העונה (להוציא צמד שערים שנתן אצל עוזר המאמן שהחזיק בקבוצה לשלושה מחזורים, עד שנכנס המאמן החדש לתפקידו). במילים אחרות, את המחזור ה-15 הוא סיים עם 4 שערים ו-5 בישולים בליגה (לשם ההשוואה, שרי עד למחזור ה-15 עשה אצלנו 5 ו-5) ומאז, כלום.
על המגרש, זה מאד תלוי במה השפיע עליו יותר בעונה שעברה (הפציעה או חילוף המאמנים).
בחדר ההלבשה, זה תלוי בתיאום הציפיות מולו והאופן שבו הוא תופס את הסיבות ליכולת שלו במחצית השנייה של העונה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אפשר תמיד אפשרShocking4U כתב: ↑10 יוני 2023, 17:51הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציע
אני מעדיף אותו על כל מיני שמות אחרים שעלו ואולי יעלו עוד בהמשך
אם יגיע לב"ש זה באסה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איך הוא בפרופיל של שרי? שרי נמכר לקבוצות מהצ׳מפיונשיפ ונתן עונות טובות מאוד בהולנד. וירג׳יל רוב הקריירה שיחק בליגה הבולגרית, נכשל בנירנברג ומאז נותן עונות בסדר בליגה ההולנדית.
- Apoc
- יו״ר הבורד
בכל מקרה וירג'יל דווח רק באיזה אתר נישתי בהולנד זה לא נשמע שזה עדיין משהו ממשי חבל להתעמק.
באותה כתבה מדברים על זה שהוא יהנה בחיפה כי יש לו משקפי שמש יפים והוא ישמח להשתמש בהם. נו באמת.
באותה כתבה מדברים על זה שהוא יהנה בחיפה כי יש לו משקפי שמש יפים והוא ישמח להשתמש בהם. נו באמת.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תזהר כי מאז כל פוסט שלך על זה שאנחנו מתבכיינים ובפאניקה אנחנו בקצב של עזיבה של שחקן מפתח בשבוע. תמשיך ככה ולדעתי לא נוכל להעמיד 11 שחקנים פותחים במשחק הראשון באירופה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה מה שקורה עם שחקנים בגילוברק.י כתב: ↑10 יוני 2023, 17:57 רפאלוב בעונה האחרונה (לפי טרנספרמרקט ותקצירים):
הם מגיעים לנקודה שממנה יש ירידה דרסטית
בין אם זה פציעה או משהו אחר, אבל הירידה היא חדה
גם רוקאביצה לא היה יותר אותו שחקן אחרי אותה פציעה בשילוב קורונה שהיה לו אצלנו
אופטימיות במכבי חיפה
-
- תוקע יתד בהרכב
להשוות את וירג׳יל לשרי זה פשע.
כמו ששוקינג אמר, בכסף שנכנס אפשר להביא שחקנים יותר טובים.
כמו ששוקינג אמר, בכסף שנכנס אפשר להביא שחקנים יותר טובים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בגיל 37 כשהוא תכף בן 38
מעבר לזה שהוא כבר עכשיו בירידה מלפני אפילו שנתיים הירידה הבאה עלולה להיות מאוד חדה ופתאומית. שחקנים כאלה יכולים רגע אחד להיות סבבה ורגע אחרי זה הם גמורים לגמרי.
בלי קשר שהעובדה שליאור ״הסמל״ משתמש בצהבת במו״מ נגדנו זה בכלל מראה איזה שחקן נשמה הוא
מעבר לזה שהוא כבר עכשיו בירידה מלפני אפילו שנתיים הירידה הבאה עלולה להיות מאוד חדה ופתאומית. שחקנים כאלה יכולים רגע אחד להיות סבבה ורגע אחרי זה הם גמורים לגמרי.
בלי קשר שהעובדה שליאור ״הסמל״ משתמש בצהבת במו״מ נגדנו זה בכלל מראה איזה שחקן נשמה הוא
-
- הענק הירוק
אין פה אחד שידע מי זה וירגיל ועל קיומו עד לפני דקה
ומדברים עליו כאילו זה אנדלובו
ומדברים עליו כאילו זה אנדלובו
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שאתם יותר מדי מתייחסים לשם שעלה אצל הסלב ואז גרם לדיווח בחו''ל שגרם לדיווח חזרה בישראל (בדיוק כמו שהיה עם ג'וש גינלי)
גם הדיווח עכשיו זה על איזה מישהו שאמר שהוא חושב שיתאים לשחקן חוויה כלכלית טובה עם שמש בישראל
גם הדיווח עכשיו זה על איזה מישהו שאמר שהוא חושב שיתאים לשחקן חוויה כלכלית טובה עם שמש בישראל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אנחנו מדברים עליו כבר סביבות שבועיים בנושא סקאוטינג וחלקנו מעבירים שעות מהזמן הפנוי שלנו כדי לחקור ולמצוא על שחקנים, לראות וידיאו ולעבד נתונים כדי למצוא שחקנים שאנחנו חושבים שמתאימים. לא מבין את הזלזול שלך. בטח ששנה שעברה שחקן שהופיע ברשימה של אפוק אשכרה הגיע לכאן כשחקן רכש (פיירו)
-
- קפטן ירוק
-
- אלוף המדינה
אתם גדולים, חצי שנה מבלבלים במוח על דוידה שנזרק מליאז' אחרי עונה ומזלזלים ברפא שבגיל 85 שיחק המון בקבוצת טופ כמו אנדרלכט ויכול למצוא קבוצה בבלגיה בקלות אם רק ירצה
-
- אגדה ירוקה
אם רפאלוב זה במקום אלברמן זו החתמה טובה.
-
- מכונת תארים
אני גם חושב שזה מנופח מעל ומעבר.KevinDurant כתב: ↑10 יוני 2023, 18:19 אני חושב שאתם יותר מדי מתייחסים לשם שעלה אצל הסלב ואז גרם לדיווח בחו''ל שגרם לדיווח חזרה בישראל (בדיוק כמו שהיה עם ג'וש גינלי)
מה גם שאנחנו יודעים שהמועדון ממקבל מו"מים ומחזיק שחקנים בהולד עד שמחליטים סופית להביא אותם לחתימה.
גם אם הוא סגור פה, יכול להיות שהוא עדיפות שנייה או שלישית, או אפילו תכנית המגירה למקרה שיחליטו שהם מוותרים על 6 זר כי שחקני כנף ישראלים לא יגיעו בסוף.
-
- אגדה ירוקה
אבל הוא חופשי וזול יותר.Shocking4U כתב: ↑10 יוני 2023, 17:51הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציע
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אף אחד פה לא מתלהב מדוידה. השאלה היא אם להביא שחקן שיהיה העונה בן 38 על 400 אלף יורו זה החלטה חכמה. אתה גם יודע שהכסף שיושקע בו לא יושקע במקום אחר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יאפ.אליאור כתב: ↑10 יוני 2023, 18:45אבל הוא חופשי וזול יותר.Shocking4U כתב: ↑10 יוני 2023, 17:51הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציע
- The real Tsepo
- שחקן העונה
סליחה שאני הורס פרקטיקה עם רומנטיקה, רפאלוב בעיניי החתמה לא טובה, אבל כשאני חושב על השיר שחקן שלו בסמי יש לי צמרמורת
-
- אגדה ירוקה
חייב לציין שיש כאן מעין תחושה אצל האופטימיים מבינינו שיש שקט שהוא לפני הסערה והנה עוד שנייה נשמע על איזה זר תותח שלא האמנו שיגיע לפה. קחו בחשבון שיכול להיות שזה לא יהיה המצב, וכמו שחשבנו שיגיע מאמן תותח בעלייהבמקום בכר והגיע בסוף דגו, וכמו שחשבנו שפיירו כבר יהיה עם המזוודות בשלב הזה ובסוף בטובינסיקה עזב לפניו, או שיסתערו על הישראלים הפוטנציאלים בשוק ובסוף אנחנו דומעים על רפאלוב, אז ככה אנחנו גם יכולים בסוף להחתים מישהו זול וחופשי.
-
- אגדה ירוקה
אגב, עברנו מאופטימיות לגבי אברג'ל לאופטימיות לגבי ג'וש לאופטימיות לגבי סבע. אני מקווה שלא יהיו עוד שחקנים שנהיה אופטימיים לגביהם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ג׳וש נראה לי די ברור שזה הולך לכיוון של עזיבה.
אגב למי שמצפה להכרזה על החתמות בימים הקרובים כמעט כל אנשי הסושיאל של הקבוצה נמצאים כרגע בחו״ל בחופשות
אגב למי שמצפה להכרזה על החתמות בימים הקרובים כמעט כל אנשי הסושיאל של הקבוצה נמצאים כרגע בחו״ל בחופשות
-
- קפטן ירוק
אני מצטער אבל אי הגעת לורן אברחל הרסה לנו את כל החלון, היינו יכולים להביא אותו ואז כנף זר אכזר במקום אצילי.
עכשיו צריך להביא 6 זר ולהתפשר על דוידה וציבוטה
עכשיו צריך להביא 6 זר ולהתפשר על דוידה וציבוטה
-
- אגדה ירוקה
יותר טוב. גם ככה אין חדשות טובות בפתח.Shocking4U כתב: ↑10 יוני 2023, 18:54 ג׳וש נראה לי די ברור שזה הולך לכיוון של עזיבה.
-
- אגדה ירוקה
אבל גם במצב הזה יש דברים שאפשר לעשות, כמו לשחרר מקום של זר נוסף והסתערות על כל ישראלי שיש לו פוטנציאל מאשר פתיחת בית אבות.
אני מצטער אבל אי אפשר לבנות את כל החלון על תקוות וחלומות.