נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

נעול
Jerry
אלוף המדינה

Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

שליחה על ידי Jerry »

Apoc כתב: 10 יוני 2023, 20:10
Jerry כתב: 10 יוני 2023, 20:09
greenguy כתב: 10 יוני 2023, 20:08 בקסטר עם רזומה הרבה יוצר טוב משל ג׳וש. דווקא על זה אין מה לבכות
רפאלוב זה בכלל לא מובן וחבל מאוד
איזה רזומה בחייאתתתת ראבקקק אם לא אומרים לכם שהוא היה בצ'לסי אתם חושבים זה שוער שמגיע לריינה. הוא כמעט ולא שיחק וכששיחק זה היה כשוער שני בקבוצת תחתית בליגה השנייה באנגליה, והוא נפצע העונה בצורה קשה ולא שיחק מאז אוקטובר. בדיחה שזה השוער שמביאים אחרי עונת צ'מפיונס, לאן הכסף הזה הלך?
אל תשאל ג'וש שוער של פרמיירליג
איפה אתה חושב שג'וש ישחק אם לא פה? לדעתי יש אופציה חזקה שישחק בב"ש.
אתה חושב שעושים לו קטע כמו ניקיטה? אם כן אז מסכים
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

Jerry כתב: 10 יוני 2023, 20:07 מעניין שאף קבוצה לא קופצת על הבסטר בקסטר הזה, מי שעוקב אחרי הכדורגל האנגלי יודע ששחקני הומגראון מקבלים שם קרדיט כמו הישראלים כאן, מי שעם טייטל של שחקן צ'לסי לשעבר אמור לקבל צ'אנס בצ'מפיונשיפ עד גיל 27 לפחות
הגיון של אוהדי מכבי חיפה..
לא להביא שוער צעיר שיכול לסגור לך כמה שנים של שקט קדימה
להביא שחקן פציע שעוד שניה בן 40 רק כי בלב שלי יש חור שאי אפשר לסגור.. סה״כ הגיון מאוד בריא
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

greenguy כתב: 10 יוני 2023, 20:12
Jerry כתב: 10 יוני 2023, 20:07 מעניין שאף קבוצה לא קופצת על הבסטר בקסטר הזה, מי שעוקב אחרי הכדורגל האנגלי יודע ששחקני הומגראון מקבלים שם קרדיט כמו הישראלים כאן, מי שעם טייטל של שחקן צ'לסי לשעבר אמור לקבל צ'אנס בצ'מפיונשיפ עד גיל 27 לפחות
הגיון של אוהדי מכבי חיפה..
לא להביא שוער צעיר שיכול לסגור לך כמה שנים של שקט קדימה
להביא שחקן פציע שעוד שניה בן 40 רק כי בלב שלי יש חור שאי אפשר לסגור.. סה״כ הגיון מאוד בריא
השוער הצעיר הזה לא הרשים אותי ובכל מקרה מה שיותר מפחיד זה שהשוער השני זה כיוף. תן לי ג'ראפי שוער שני ואני שקט
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

ממה שקראתי על השוער מי שרוצה אותו חוץ מאיתנו היא קבוצה מהליגה השלישית באנגליה.
והוא לא רוצה לשחק בליגה שלישית.
מבחינת שוער באמת שג'וש אחלה ואני מקווה שהשוער החדש יהיה 70 אחוז ממנו.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Jerry כתב: 10 יוני 2023, 20:12
Apoc כתב: 10 יוני 2023, 20:10
Jerry כתב: 10 יוני 2023, 20:09
איזה רזומה בחייאתתתת ראבקקק אם לא אומרים לכם שהוא היה בצ'לסי אתם חושבים זה שוער שמגיע לריינה. הוא כמעט ולא שיחק וכששיחק זה היה כשוער שני בקבוצת תחתית בליגה השנייה באנגליה, והוא נפצע העונה בצורה קשה ולא שיחק מאז אוקטובר. בדיחה שזה השוער שמביאים אחרי עונת צ'מפיונס, לאן הכסף הזה הלך?
אל תשאל ג'וש שוער של פרמיירליג
איפה אתה חושב שג'וש ישחק אם לא פה? לדעתי יש אופציה חזקה שישחק בב"ש.
אתה חושב שעושים לו קטע כמו ניקיטה? אם כן אז מסכים
אני חושב שהוא עושה את אותה טעות שניקי עשה כן.
אופטימיות במכבי חיפה
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

GKagelmacher כתב: 10 יוני 2023, 20:11
Nirgreen כתב: 10 יוני 2023, 20:06
Kaka כתב: 10 יוני 2023, 20:01

זה על בקסטר
אם זה נכון צריך לחתוך לך את הביצים, זה שוער גרוע ברמות אפילו גד עמוס עדיף
מזתומרת אם זה נכון. אמרת רפאלוב, אתה מנחש או מה? אם אתה לא בעניינים אל תתן תחושה שכן זה סתם שרלטנות מצחיקה.
שוב אני אגיד, אני מתאר לעצמי שזה רפאלוב כי הוא סגור פה. לא יודע מה המצב מול השוער באמת שלא.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 10 יוני 2023, 20:07
Judokan כתב: 10 יוני 2023, 19:56 רפאלוב זה החתמה של שחקן מנוסה שיכול לתרום מידית אם צריך. כמובן שיש בהחתמה כזו מידה של סיכון, אבל במצב שנוצר בקבוצה חייבים לקחת אותו.
כי בסוף כשמדברים על מה שאיבדנו עם העזיבה של אצילי, זה לפני הכל מספרים, ורפאלוב הביא מספרים.

דוידה זו החתמה בהסתכלות לעתיד, שאנחנו בהחלט צריכים כי הדרך העיקרית שלנו להשיג ישראלים מובילים זה להחתים אותם לפני הפריצה (כמו שקרה עם חזיזה ודוד). הוא לא יכול לבוא פה עכשיו כשחקן הרכב.
הבעיה הכי גדולה שלי עם ההחתמה של רפאלוב מעבר לזה שהוא כנראה יהיה המשתכר הבכיר בקבוצה ושזה יוצר בעיות מול שרי בחדר הלבשה ועל הדקות שלו וכו' זה שהאוהדים והקהל יצפו ממנו לסחוב את הקבוצה. והנה אתה כבר מדבר על כך שצריך להביא אותו כי צריך לתת מספרים אחרי שאצילי עזב. ממש רפאלוב יתן פה מספרים בגיל 37 ויוביל אותנו לאליפות.
אם לא נוצרו לשרי בעיות עם סבע, למה שייווצרו מול רפאלוב? הרי כל הזמן מדברים כמה שרי אישיות מטורפת ונכס בחדר ההלבשה.

לגבי הנושא של מספרים - אני לא אומר שרפאלוב צריך להגיע לבד בתור המושיע, וכתבתי קודם שאם הוא מגיע במקום שחקן התקפה זר זו החלטה רעה בעיניי.
אבל ביחס לשוק המקומי ולמועמדים אחרים כמו דוידה או לאיוס, רפאלוב הוא אחד שנותן מספרים שנה אחרי שנה, כולל השנה האחרונה. יכול להיות שדווקא השנה תהיה הנפילה, אבל באותה מידה יכול להיות שדוידה ייכשל אצלנו ויתברר להיות צ'יבוטה חדש.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

אף אחד כאן לא יכול להגיד שהוא חותם על בקסטר ושאפשר להיות רגועים. למה לא לבטח את עצמנו אז עם שוער שני כשיש לא מעט אופציות? גם כאן היה חסכון יפה של האשמדאי, הלכו משפתי וג'וש הגיע שוער מילואים מאנגליה ושריף
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

Jerry כתב: 10 יוני 2023, 20:17 אף אחד כאן לא יכול להגיד שהוא חותם על בקסטר ושאפשר להיות רגועים. למה לא לבטח את עצמנו אז עם שוער שני כשיש לא מעט אופציות? גם כאן היה חסכון יפה של האשמדאי, הלכו משפתי וג'וש הגיע שוער מילואים מאנגליה ושריף
נראה לי האנגלי הזה יקבל חוזה גדול.
לא אתפלא אם יותר מג'וש.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Judokan כתב: 10 יוני 2023, 20:14 אם לא נוצרו לשרי בעיות עם סבע, למה שייווצרו מול רפאלוב? הרי כל הזמן מדברים כמה שרי אישיות מטורפת ונכס בחדר ההלבשה.

לגבי הנושא של מספרים - אני לא אומר שרפאלוב צריך להגיע לבד בתור המושיע, וכתבתי קודם שאם הוא מגיע במקום שחקן התקפה זר זו החלטה רעה בעיניי.
אבל ביחס לשוק המקומי ולמועמדים אחרים כמו דוידה או לאיוס, רפאלוב הוא אחד שנותן מספרים שנה אחרי שנה, כולל השנה האחרונה. יכול להיות שדווקא השנה תהיה הנפילה, אבל באותה מידה יכול להיות שדוידה ייכשל אצלנו ויתברר להיות צ'יבוטה חדש.
שרי אכן אישיות מטורפת ונכס בחדר ההלבשה אבל כשאתה מביא שחקן שיכול לשחק רק על העמדה שלו ואתה מוכר את זה לקהל כהחתמה גדולה שהיא תחליף לשחקן הכי גדול שהיה פה (אצילי) בשנים האחרונות, אז זה יוצר בעיות.

אם אתה מדבר על זה שאצילי עזב ולכן רפאלוב מגיע כדי לתת מספרים, אז אתה יוצר תלות ברפאלוב ואתה הולך להתאכזב. אתה גם לא לומד ממקרה בניון ואתה מאדיר שחקנים שבאים לגמור פה קריירה ומרים להם ציפיות של הרים וגבעות.

אתה גם עושה טעות פעם אחר פעם כשאתה מדבר על דוידה ולאיוס במקום רפאלוב. זה לא אותה עמדה.
צ'יבוטה זה לא רע בתור שחקן משלים. אם דוידה במקרה הרע "יהיה צ'יבוטה" אז הסיכון לפי מה שאתה אומר הוא מאוד נמוך.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Jerry כתב: 10 יוני 2023, 20:17 אף אחד כאן לא יכול להגיד שהוא חותם על בקסטר ושאפשר להיות רגועים. למה לא לבטח את עצמנו אז עם שוער שני כשיש לא מעט אופציות? גם כאן היה חסכון יפה של האשמדאי, הלכו משפתי וג'וש הגיע שוער מילואים מאנגליה ושריף
על איזה שוער כן אפשר להגיד שחותמים עליו ושאפשר להיות רגועים?
כל שוער שיבוא לפה הוא הימור גדול. בקסטר הוא השוער עם התקרה הכי גבוהה מכל האופציות - שוער שרק לפני שנה היה שחקן מפתח בהישארות של האל בליגה ואפילו נבחר לשחקן החודש בצ'מפיונשיפ. ברמה שדיברו עליו כמועמד לפרמייר ליג.

אבל מעבר לזה, אתה צודק ב-200% שחייבים שוער מחליף טוב שהוא לא כיוף.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

אם לא יביאו 2 שחקנים מהירים לחלק ההתקפי נהיה קבוצה ממש איטית בעונה הבאה.
ההרכב המסתמן מקדימה יכלול שחקנים כמו רפאלוב, שרי, פיירו.
זו מחלקה גריאטרית.
שיביאו איזה 2 סילונים.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

נראה לך שאלה החסכונות שלו.
החסכונות האמיתיים שלו זה שהוא מכניס 30 מיליון יורו מצ'מפיונס ליג ומכירות שחקנים ולא מוציא כלום.
חסכונות של ג'וש ומשפתי מול בקסטר וכיוף זה קטן עליו, נו באמת.
אופטימיות במכבי חיפה
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

דוידה שחקן אדיר לדעתי האישית פוטנציאל מטורף
חובה להביא
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

NOSFERATU ZODD כתב: 10 יוני 2023, 20:13 ממה שקראתי על השוער מי שרוצה אותו חוץ מאיתנו היא קבוצה מהליגה השלישית באנגליה.
והוא לא רוצה לשחק בליגה שלישית.
מבחינת שוער באמת שג'וש אחלה ואני מקווה שהשוער החדש יהיה 70 אחוז ממנו.
עם איזה רזומה ג׳וש הגיע לפה? אני דווקא זוכר שהיו לא המון ליקויים בהתחלה ואנחנו שיפרנו אותו פלאים.
למען הסר ספק הייתי רוצה שישאר,אבל מצד שני אי אפשר כל קיץ להיות במתח אם הוא נשאר או לא,הציעו לו חוזה מכובד כל קיץ יש איתו סאגה מעייפת
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Daniel123 כתב: 10 יוני 2023, 20:22 אם לא יביאו 2 שחקנים מהירים לחלק ההתקפי נהיה קבוצה ממש איטית בעונה הבאה.
ההרכב המסתמן מקדימה יכלול שחקנים כמו רפאלוב, שרי, פיירו.
זו מחלקה גריאטרית.
שיביאו איזה 2 סילונים.
חד משמעית חייב מהירות בהתקפה. אבל יהיה לך את צ'יבוטה שהוא מהיר מאוד ואולי אם יביאו אז גם את דוידה, ואת דין דוד ושוראנוב שגם הם לא איטיים במיוחד. גם סוף אמור להיות סבבה במהירות, לא זוכר כל כך אבל יש לו צעדים גדולים.
אופטימיות במכבי חיפה
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

מעניין אם גוש מצא קבוצה בארהב או שהוא באמת לקח הימור עם זה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 10 יוני 2023, 20:20
Judokan כתב: 10 יוני 2023, 20:14 אם לא נוצרו לשרי בעיות עם סבע, למה שייווצרו מול רפאלוב? הרי כל הזמן מדברים כמה שרי אישיות מטורפת ונכס בחדר ההלבשה.

שרי אכן אישיות מטורפת ונכס בחדר ההלבשה אבל כשאתה מביא שחקן שיכול לשחק רק על העמדה שלו ואתה מוכר את זה לקהל כהחתמה גדולה שהיא תחליף לשחקן הכי גדול שהיה פה (אצילי) בשנים האחרונות, אז זה יוצר בעיות.

אם אתה מדבר על זה שאצילי עזב ולכן רפאלוב מגיע כדי לתת מספרים, אז אתה יוצר תלות ברפאלוב ואתה הולך להתאכזב. אתה גם לא לומד ממקרה בניון ואתה מאדיר שחקנים שבאים לגמור פה קריירה ומרים להם ציפיות של הרים וגבעות.

אתה גם עושה טעות פעם אחר פעם כשאתה מדבר על דוידה ולאיוס במקום רפאלוב. זה לא אותה עמדה.
צ'יבוטה זה לא רע בתור שחקן משלים. אם דוידה במקרה הרע "יהיה צ'יבוטה" אז הסיכון לפי מה שאתה אומר הוא מאוד נמוך.
לפי טרנספר מרקט, רק לפני שנתיים רפאלוב שיחק בהצלחה כקיצוני שמאלי. אני לגמרי לא קונה את זה שהוא יכול לשחק רק באמצע - למעט חזיזה, שחקני הקישור ההתקפי אצלנו הם לא באמת קיצוניים אלא שחקנים שגונבים לכיוון האמצע. גם שרי שיחק אצלנו באגף בתקופות מסוימות, וגם סבע כביכול שיחק קיצוני חלק מהזמן העונה.

ולגבי המספרים - ברור שאני אומר שהוא מגיע לתת אותם. איזו סיבה אחרת יש להחתים אותו? הציפייה היא לשחקן התקפה שיוכל לתרום לנו. דעתך היא שהוא לא מסוגל, אני לא מסכים איתך בזה. גם העונה בגיל 37 הוא עדיין תפקד לא רע בכלל בבלגיה. ההבדל הוא שאני לא מצפה לרפאלוב לבד אלא לרפאלוב לצד קיצוני זר. ככה שגם אם מתברר שרפאלוב גמר את הסוס, לא נדפקנו לחלוטין.

וההשוואה ללאיוס ולדוידה רלבנטית כי מדברים פה על דוידה בתור אופציה לרוץ איתה בהרכב לעונה (בייחוד אם סבע עוזב). אני בעד דוידה כשחקן משלים, לא תשמע ממני מילה נגד זה.
אבל אם השאלה היא על מי אני סומך שייכנס להרכב של מכבי חיפה העונה ויוכל לתת תרומה - דוידה, לאיוס או רפאלוב - אני הולך עם רפאלוב.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

Kaka כתב: 10 יוני 2023, 20:26 מעניין אם גוש מצא קבוצה בארהב או שהוא באמת לקח הימור עם זה.
אני מקווה מאוד מאוד שאם הוא לא ממשיך פה אז שהוא מצא.
אם הוא יהיה בקבוצה אחרת בארץ זה יהיה כואב.
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

GKagelmacher כתב: 10 יוני 2023, 20:11
Nirgreen כתב: 10 יוני 2023, 20:06
Kaka כתב: 10 יוני 2023, 20:01

זה על בקסטר
אם זה נכון צריך לחתוך לך את הביצים, זה שוער גרוע ברמות אפילו גד עמוס עדיף
מזתומרת אם זה נכון. אמרת רפאלוב, אתה מנחש או מה? אם אתה לא בעניינים אל תתן תחושה שכן זה סתם שרלטנות מצחיקה.
ברוך הבא לעולם האמיתי, אנשים עשו מזה קריירה, עזוב שפה זה רק בפורום אבל אני זוכר חרטטנים ומנחשים גדולים יותר כמו הבן משפחה של ציזיק כשהיה מנכל שהיה מפרסם בפייסבוק חירטוטיאדה כל שני וחמישי לא זוכר את שמו אבל היה מישהו כזה. כמו הסלב, ועוד ועוד
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

היה את ויקטור בסירי בפייסבוק, הוא היה חרטטן מטורף.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Judokan כתב: 10 יוני 2023, 20:28

לפי טרנספר מרקט, רק לפני שנתיים רפאלוב שיחק בהצלחה כקיצוני שמאלי. אני לגמרי לא קונה את זה שהוא יכול לשחק רק באמצע - למעט חזיזה, שחקני הקישור ההתקפי אצלנו הם לא באמת קיצוניים אלא שחקנים שגונבים לכיוון האמצע. גם שרי שיחק אצלנו באגף בתקופות מסוימות, וגם סבע כביכול שיחק קיצוני חלק מהזמן העונה.

ולגבי המספרים - ברור שאני אומר שהוא מגיע לתת אותם. איזו סיבה אחרת יש להחתים אותו? הציפייה היא לשחקן התקפה שיוכל לתרום לנו. דעתך היא שהוא לא מסוגל, אני לא מסכים איתך בזה. גם העונה בגיל 37 הוא עדיין תפקד לא רע בכלל בבלגיה. ההבדל הוא שאני לא מצפה לרפאלוב לבד אלא לרפאלוב לצד קיצוני זר. ככה שגם אם מתברר שרפאלוב גמר את הסוס, לא נדפקנו לחלוטין.

וההשוואה ללאיוס ולדוידה רלבנטית כי מדברים פה על דוידה בתור אופציה לרוץ איתה בהרכב לעונה (בייחוד אם סבע עוזב). אני בעד דוידה כשחקן משלים, לא תשמע ממני מילה נגד זה.
אבל אם השאלה היא על מי אני סומך שייכנס להרכב של מכבי חיפה העונה ויוכל לתת תרומה - דוידה, לאיוס או רפאלוב - אני הולך עם רפאלוב.
תבין שמדובר בשחקן בן 37, לפני שנתיים זה כמו מה שרוקאביצה היה לפני שנתיים. אין קשר בין השחקן שהוא היה לפני שנתיים לשחקן שהוא יהיה בעונה הקרובה (שזה תכלס 3 שנים אז).
אין לך מה לקנות או לא לקנות, אתה תראה אותו ותבין מיד שזה לא שחקן שיכול לשחק באגף כי הוא לא מצליח לעבור שחקן יריב בדריבל ולא משתתף במשחק לחץ ומשחק הגנה.
גם שרי כבר לא יכול לשחק באגף אצלנו אגב.

הוא לא מגיע לתת מספרים, הוא מגיע כמו בניון לתת "מנהיגות" ושטויות כאלה ובתכלס מגיע נטו מסיבה שיווקית כדי למכור לאוהדים שמאמינים בשם שנקרא "ליאור רפאלוב" בלי לדעת מי ומה השחקן סיבה להאמין בקבוצה כשברור שהכל מתפרק פה והולכים לקיבינימט עם מסאי דגו ובלי אצילי וסבע וכל אלה. זה החתמה של יענקל'ה.

ההשוואה לדוידה לא רלוונטית הוא שחקן אגף קיצוני מהיר. רפאלוב שחקן אחר. אתה יכול גם להשוות לפיירו באותה מידה. ואני לפחות לא דיברתי על דוידה כאופציה להרכב. הוא שחקן עם פוטנציאל ויכול מאוד להגיע לפה כשחקן משלים וזה יהיה נהדר.

רפאלוב ייכנס כנראה להרכב בין אם אתה סומך עליו ובין אם לא, לא יביאו אותו וישימו אותו בספסל. וזה מה שהכי יחרב אותנו, בדיוק כמו עם בניון שגם זו הייתה החתמה שנעשתה כדי לרצות אוהדים ולא לתרום מקצועית.
אופטימיות במכבי חיפה
itaybenji
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי itaybenji »

Judokan כתב: 10 יוני 2023, 20:28

בגיל של רפאלוב אין דבר כזה רק לפני שנתיים, כל שנה זה התדרדרות משמעותית ביכולת, אי אפשר להשליך על יכולת של שחקן בן 37 מאיך שהוא שיחק בגיל 35
יעקב נחנקנו
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

Kaka כתב: 10 יוני 2023, 20:32 היה את ויקטור בסירי בפייסבוק, הוא היה חרטטן מטורף.
כן עליו דיברתי, קרוב משפחה של ציזיק עלק, בנאדם מלא הזיות.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

מתי בכלל חזר ליגיונר והצליח ?
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

DelPiero כתב: 10 יוני 2023, 20:40 מתי בכלל חזר ליגיונר והצליח ?
עומר עומר אציליייי

חחחח

אגב מתי חתם אצלנו שחקן בגיל כזה בכלל?
נראה לי בנאדו היה הכי מבוגר עד עכשיו, בן 36 כשחזר לא?
אופטימיות במכבי חיפה
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

זועבי נותן מספרים טובים - הוא יוצר בעיות אחרות (כמו רב הלגיונרים הבכירים - ה"חובה" לבנות את ההתקפה סביבו, שליטה בחדר ההלבשה) אבל מבחינת המספרים - הוא נותן תפוקה.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

ברדה ומליקסון.
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

מעניין אם בכר היה פה הוא היה מאשר החתמה כמו רפאלוב
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

ToniKroos כתב: 10 יוני 2023, 20:51 מעניין אם בכר היה פה הוא היה מאשר החתמה כמו רפאלוב
בחיים לא. לדעתי בכר לא המשיך כי הוא התעקש על שחקנים והשקעה. ההפך מהשנה
נעול