נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
המועדון קודם כל צריך לשבת עם סבע ולקבל ממנו הבנה לאן פניו מועדות והאם למשל תמורת שדרוג בשכר הוא מוכן לבטל את הסעיף לאמירויות לעונה הקרובה בגלל הנסיבות. במידה ויסכים יתנו לו מענק חתימה של 200 אלף יורו ויסבירו לו גם שאחרי עזיבת אצילי הם רואים בו השחקן המרכזי שיוביל את הקבוצה.
קשה לבנות ברצינות עונה כששחקן שלך יכול לעזוב בכל רגע נתון
קשה לבנות ברצינות עונה כששחקן שלך יכול לעזוב בכל רגע נתון
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לא יביאו קשר אחורי זר, בלי לדעת שסבע נשאר.
אף אחד מהכתבים לא יודע כלום. אחד כותב שהחבר של שרי מהנבחרת קרוב לסיכום, אחר כותב שהולכים על קשר אחורי.
אין לאף אחד מושג, וטוב שכך.
נחכה לראות מה המועדון עושה.
ברמה המקצועית הישראלי היחיד שיכול להחליף את אצילי זה סבע. ולכן אם הוא נשאר, אין טעם להביא שחקן כנף זר, וישאפו אולי לעוד ישראלי בעמדה.
ויעדיפו לחזק את מרכז המגרש שתוך חצי שנה איבד את נטע ופאני.
אף אחד מהכתבים לא יודע כלום. אחד כותב שהחבר של שרי מהנבחרת קרוב לסיכום, אחר כותב שהולכים על קשר אחורי.
ברמה המקצועית הישראלי היחיד שיכול להחליף את אצילי זה סבע. ולכן אם הוא נשאר, אין טעם להביא שחקן כנף זר, וישאפו אולי לעוד ישראלי בעמדה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מקווה מאוד שאתה צודק והם יקבלו את ההבהרות האלה ממנו. שלא נמצא את עצמנו עם קשר אחורי זר וגיא בדש כשחקן כנף מוביל.רק מכבי כתב: ↑11 יוני 2023, 10:14 לא יביאו קשר אחורי זר, בלי לדעת שסבע נשאר.
בכל מקרה לגבי הקשר האחורי אני מקווה שהם מתאבדים על העמדה הזאת ויביאו שחקן מעל הליגה. יש הרבה כסף בקופה והרבה זמן שלא הבאנו 6 שבאמת משדרג אותנו. חובה וצריך לפגוע בעמדה הזאת עם שחקן שישדרג את הקבוצה משמעותית.
- Judokan
- סמל ירוק
הבהרות מסבע לא שוות כלום בלי חתימה.
נגיד שהוא מבהיר שהוא נשאר ושבוע אחר כך מגיעה הצעה מטורפת מהאמירויות, הוא לא ילך? ברור שכן.
הבנייה של הקבוצה צריכה להניח שהוא לא נשאר, ואם זה קורה אז זה בונוס מטורף.
נגיד שהוא מבהיר שהוא נשאר ושבוע אחר כך מגיעה הצעה מטורפת מהאמירויות, הוא לא ילך? ברור שכן.
הבנייה של הקבוצה צריכה להניח שהוא לא נשאר, ואם זה קורה אז זה בונוס מטורף.
-
- מכונת תארים
לגבי דוידה, הוא משיק עם רגל ימין. אתה יכול להסב אותו לשמאל. כך או כך, נראה שבמועדון מכוונים ל-3-5-2, אז גם הוא וגם צ׳יבוטה כנראה ישחקו את החלוץ השני, מי מביניהם שיהיה פה.Shocking4U כתב: ↑11 יוני 2023, 09:51צ׳יבוטה יותר משחק בשמאל זה לא אמור לבוא על חשבונו.ברק.י כתב: ↑11 יוני 2023, 09:45אני חושב שדוידה יכול להיות עסקה טובה יותר לטווח הרחוק. אם הראש שלו במקום והוא מקצוען, הייתי מביא. אגב, גם אם זה אומר לחשוב מה עושים עם צ׳יבוטה.Shocking4U כתב: ↑11 יוני 2023, 09:39 בהנחה שסבע נשאר ומביאים קשר אחורי זר אז הייתי מביא את דוידה/בדש כרוטציה לכנף ימין. בדש מאוד דומה בסגנון משחק לאצילי לעומת דוידה שהוא ישיר יותר.
אני פשוט לא מבין איך מתכוונים להתעלם מחור של 22 שערים ו11 בישולים שעומר אצילי השאיר.
אתם אומרים סבע אבל סבע יכול ורוצה לעזוב בכל רגע נתון. אז אם תביא קשר אחורי זר ואז סבע יעזוב מה תעשה? מי ישלים את המספרים האלה בחלק הקדמי? בנוסף כשתגיע לשלב הזה מי אמר ששחקנים כמו בדש או דוידה יהיו בכלל עדיין פנויים להגיע לפה? אתה משאיר הרבה דברים בידי המזל
לגבי המספרים וסבע, אף אחד לא מתעלם מזה, אבל גם אי אפשר להתעלם מהקישור שלא היה לנו פה החל מינואר ודגו לא יכול לעשות עונה שלמה עם המערך שבכר עלה איתו בפלייאוף. אני, אישית, מאמין שיהיה יותר קל לרוץ עם קישור אגרסיבי שיאפשר לשחקנים הקדמיים להתרכז בעבודה ההתקפית. שרי, חזיזה ואפילו פיירו יתנו מספרים טובים יותר, אם הם יעשו פחות עבודה שחורה ויותר משימות שקרובות לשער וזה מה שלדעתי, יעזור לכסות על הבור שהשאיר אצילי. בעונה הראשונה של בכר הובלנו את הליגה עם ההתקפה הטובה ביותר עד ינואר גם בלי אצילי ועם יאניק, דוניו ואלשיך כמחליפים באגפים (ויחד עם זאת, למען ההגינות, עם ניקי בשיאו). הייתה לנו שלישיה התקפית שהביאה מספרים, מה שלא בטוח יהיה לנו העונה, אבל אז לא קיבלנו מספרים מהספסל כמעט בכלל. בניגוד לזה, העונה השאיפה צריכה להיות לחלק את המספרים אחרת עם חוליה התקפית מעובה שנותנת מספרים.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני פשוט לא מבין איך הדיבור זה שפיירו נשאר.
אני באופן אישי כן מאמין מאוד באלברמן ועוד לא רוצה לשפוט עד שהחלון נסגר. אבל ממה שקרה עד כה נראה שהוא נדבק ביוהרה.
אם הוא יצליח העונה כנראה שהוא באמת מוכשר בטירוף, אם לא הקהל יבהיר לו מהר מאוד שיהירות וניסויים הזויים לא עובדים פה. אולי זה שיעור שהוא צריך ללמוד
אני באופן אישי כן מאמין מאוד באלברמן ועוד לא רוצה לשפוט עד שהחלון נסגר. אבל ממה שקרה עד כה נראה שהוא נדבק ביוהרה.
אם הוא יצליח העונה כנראה שהוא באמת מוכשר בטירוף, אם לא הקהל יבהיר לו מהר מאוד שיהירות וניסויים הזויים לא עובדים פה. אולי זה שיעור שהוא צריך ללמוד
- The real Tsepo
- שחקן העונה
השלישיה ההתקפית בעונה הראשונה הייתה מדהימה בגלל השלישית קישור. הם קיבלו 10-12 כדורים במשחק אחרי חילוץ כשהם ביתרון מספרי מול ההגנה, זה היה מדהים. הייתי שמח לחזור לפילוסופיה הזו, הבעיה שאין לך שלישיה איכותית מספיק. וגם אם תהיה לא יהיה לך עומק מהספסלברק.י כתב: ↑11 יוני 2023, 11:30לגבי דוידה, הוא משיק עם רגל ימין. אתה יכול להסב אותו לשמאל. כך או כך, נראה שבמועדון מכוונים ל-3-5-2, אז גם הוא וגם צ׳יבוטה כנראה ישחקו את החלוץ השני, מי מביניהם שיהיה פה.Shocking4U כתב: ↑11 יוני 2023, 09:51צ׳יבוטה יותר משחק בשמאל זה לא אמור לבוא על חשבונו.
אני פשוט לא מבין איך מתכוונים להתעלם מחור של 22 שערים ו11 בישולים שעומר אצילי השאיר.
אתם אומרים סבע אבל סבע יכול ורוצה לעזוב בכל רגע נתון. אז אם תביא קשר אחורי זר ואז סבע יעזוב מה תעשה? מי ישלים את המספרים האלה בחלק הקדמי? בנוסף כשתגיע לשלב הזה מי אמר ששחקנים כמו בדש או דוידה יהיו בכלל עדיין פנויים להגיע לפה? אתה משאיר הרבה דברים בידי המזל
לגבי המספרים וסבע, אף אחד לא מתעלם מזה, אבל גם אי אפשר להתעלם מהקישור שלא היה לנו פה החל מינואר ודגו לא יכול לעשות עונה שלמה עם המערך שבכר עלה איתו בפלייאוף. אני, אישית, מאמין שיהיה יותר קל לרוץ עם קישור אגרסיבי שיאפשר לשחקנים הקדמיים להתרכז בעבודה ההתקפית. שרי, חזיזה ואפילו פיירו יתנו מספרים טובים יותר, אם הם יעשו פחות עבודה שחורה ויותר משימות שקרובות לשער וזה מה שלדעתי, יעזור לכסות על הבור שהשאיר אצילי. בעונה הראשונה של בכר הובלנו את הליגה עם ההתקפה הטובה ביותר עד ינואר גם בלי אצילי ועם יאניק, דוניו ואלשיך כמחליפים באגפים (ויחד עם זאת, למען ההגינות, עם ניקי בשיאו). הייתה לנו שלישיה התקפית שהביאה מספרים, מה שלא בטוח יהיה לנו העונה, אבל אז לא קיבלנו מספרים מהספסל כמעט בכלל. בניגוד לזה, העונה השאיפה צריכה להיות לחלק את המספרים אחרת עם חוליה התקפית מעובה שנותנת מספרים.
-
- מכונת תארים
לכן הייתי מחתים את דוידה, איתו או בלעדיו.
אם יישאר, שישאילו את סוף או יעשו טרייד על צ׳יבוטה, תמורת שחקן לעמדה אחרת שאנחנו צריכים.
-
- מכונת תארים
אפשר להתקרב לזה עם 6 זר ועלי 8. מהבחינה הזאת, זה עדיף פי כמה על עלי 6 וג׳אבר 8.The real Tsepo כתב: ↑11 יוני 2023, 11:33השלישיה ההתקפית בעונה הראשונה הייתה מדהימה בגלל השלישית קישור. הם קיבלו 10-12 כדורים במשחק אחרי חילוץ כשהם ביתרון מספרי מול ההגנה, זה היה מדהים. הייתי שמח לחזור לפילוסופיה הזו, הבעיה שאין לך שלישיה איכותית מספיק. וגם אם תהיה לא יהיה לך עומק מהספסלברק.י כתב: ↑11 יוני 2023, 11:30לגבי דוידה, הוא משיק עם רגל ימין. אתה יכול להסב אותו לשמאל. כך או כך, נראה שבמועדון מכוונים ל-3-5-2, אז גם הוא וגם צ׳יבוטה כנראה ישחקו את החלוץ השני, מי מביניהם שיהיה פה.Shocking4U כתב: ↑11 יוני 2023, 09:51
צ׳יבוטה יותר משחק בשמאל זה לא אמור לבוא על חשבונו.
-
- הענק הירוק
מה שצריך לעשות מבחינתי מאוד פשוט: להביא במקום של זר קשר אחורי ברמה גבוהה, לאגף להביא את דוידה ולנסות טרייד אם הפועל של מאביס תמורת לאיוס/ למקין(צריך בלם שלישי ואחלה פוטנציאל) וסכום כסף.
דוידה לא ייתן את המספרים של אצילי אבל מבחינתי המספרים של 10 שערים וכמה בישולים יחד עם סוף, או לאיוס או חלאילי ושיבלי ודולב זה מספיק כוח אש באגפים שיכול להביא מספרים לא רעים ושהעוגה תתחלק בצורה רחבה יותר מהעונה.
ברפאלוב אני לא נוגע, מנסה לשחרר את פיירו ולהביא חלוץ או כנף אם ימצאו חלוץ טוב יותר מכנף אז שיביאו חלוץ או ההפך אפשר להסתדר עם דין ושוראנוב או אם האגפים שציינתי.
דוידה לא ייתן את המספרים של אצילי אבל מבחינתי המספרים של 10 שערים וכמה בישולים יחד עם סוף, או לאיוס או חלאילי ושיבלי ודולב זה מספיק כוח אש באגפים שיכול להביא מספרים לא רעים ושהעוגה תתחלק בצורה רחבה יותר מהעונה.
ברפאלוב אני לא נוגע, מנסה לשחרר את פיירו ולהביא חלוץ או כנף אם ימצאו חלוץ טוב יותר מכנף אז שיביאו חלוץ או ההפך אפשר להסתדר עם דין ושוראנוב או אם האגפים שציינתי.
-
- קודם כל נאמנות
פיירו נשאר כי אלברמן הוא זה שדחף להחתמה שלו וזה שרצה אותו בהמלצת הסקאוטים שלו, ובכר כמובן גם רצה, אבל היה נראה במהלך העונה שבכר הבין שצריך להחליף אותו וזה לא זה ולכן הוא גם יצא מההרכב ובכר הוא זה שהלך וכרגע אלברמן הוא זה שנשאר ומחליט שפיירו נשאר, כמובן שדגו מקבל את זה כי גם בנוער הביאו לו חלוץ גדול מימדים (קאחוביץ).The real Tsepo כתב: ↑11 יוני 2023, 11:30 אני פשוט לא מבין איך הדיבור זה שפיירו נשאר.
בעניין פיירו אני חושב שאין קשר ליוהרה אלא זה כי הוא באמת מאמין בו ורוצה שהוא ישאר, למה? מה הוא רואה? אלוהים יודע וגמאני לא מבין.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
השלישיה החזקה הייתה רודריגז, נטע, פאניברק.י כתב: ↑11 יוני 2023, 11:39אפשר להתקרב לזה עם 6 זר ועלי 8. מהבחינה הזאת, זה עדיף פי כמה על עלי 6 וג׳אבר 8.The real Tsepo כתב: ↑11 יוני 2023, 11:33השלישיה ההתקפית בעונה הראשונה הייתה מדהימה בגלל השלישית קישור. הם קיבלו 10-12 כדורים במשחק אחרי חילוץ כשהם ביתרון מספרי מול ההגנה, זה היה מדהים. הייתי שמח לחזור לפילוסופיה הזו, הבעיה שאין לך שלישיה איכותית מספיק. וגם אם תהיה לא יהיה לך עומק מהספסלברק.י כתב: ↑11 יוני 2023, 11:30
לגבי דוידה, הוא משיק עם רגל ימין. אתה יכול להסב אותו לשמאל. כך או כך, נראה שבמועדון מכוונים ל-3-5-2, אז גם הוא וגם צ׳יבוטה כנראה ישחקו את החלוץ השני, מי מביניהם שיהיה פה.
עם שרי באגף. הכוונה שלי שהדרך היחידה להגיע לאינטנסיביות שהייתה אז זה 6 זר עלי וגאבר יחד ב8
-
- שחקן העונה
במצב שנוצר אין שום סיבה להשאיר את פיירו.
אם כל הכוכבים היו נשארים, זה עוד היה מתקבל, אבל ברגע שהולכים לאבד שחקנים משמעותיים, אין לנו פריווילגיה להחזיק שחקן כמו פיירו. במצב הזה, אנחנו חייבים 6 זרים מעל הליגה.
אם כל הכוכבים היו נשארים, זה עוד היה מתקבל, אבל ברגע שהולכים לאבד שחקנים משמעותיים, אין לנו פריווילגיה להחזיק שחקן כמו פיירו. במצב הזה, אנחנו חייבים 6 זרים מעל הליגה.
-
- אלוף המדינה
פיירו לא ימכר כי הביאו אותו ביקר ולא רוצים להגיד נדפקנו
-
- אגדה ירוקה
-
- קפטן ירוק
הרבה ממה שכתבת נכון למעט דבר אחד בולט.רק מכבי כתב: ↑11 יוני 2023, 09:46 כמה זיוני שכל..
רפאלוב לא מנהיג? בחייאת אנשים, אם הידע שלכם בכדורגל עולמי מסתכם בגיא בדש, קצת צניעות.
אין חדר הלבשה בבלגיה שליאור לא היה חלק משמעותי ממנו. בכל מקום שהיה כולם הזכירו את נושא המנהיגות בחדר ההלבשה. ברוז אנטוורפן, ובעיקר אנדרלכט, מוזמנים לקרוא דברים ששחקנים כתבו אחרי שקבוצה הודיעה שהוא לא יחדש חוזה. מוזמנים לשמוע את פאביו סילבה ילד הפלא של מנ' סיטי שהיה מושאל העונה לאנדרלכט, וחזר בינואר לאנגליה, שימו לב איך הוא מדבר על רפאלוב, ועל השיחות שהיו להם, ועל איך הוא השפיע עליו גם בזמן קצר.
אז להגיד על ליאור לא מנהיג או לא דמות בחדר הלבשה זה או חוסר ידיעה והבנה, או פאקינג טמטום. תבחרו אתם...
לא יודע לשבת על הספסל? בעונה האחרונה הוא יישב המון על הספסל. נכנס לא מעט פעמים להיות התוסף לדלק בהרבה משחקים, וזה ברור לכולם שהוא לא בא להיות שחקן הרכב קבוע. וזה לא משנה אם הוא חותם פה, במכבי ת"א, או בקבוצת מרכז טבלה בבלגיה. הגיל ידוע לכולם, ולמרות שאין הרבה ספורטאים ששומרים על עצמם כמוהו, הוא מודע. ואתם מוזמנים גם לקרוא או לשמוע ראיונות שלו מהעונה שעברה על הנושא, דיבר כך זה בהרחבה.
ולכן להגיד שטויות כמו ייעשה טרור על זה שלא פותח בהרכב כו, זה שוב חוסר הבנה או ידיעה של במצב במקרה הטוב, וסתם רעל או מרמור במקרה הפחות טוב.
זה לא מקרה בניון שבא על תקן מושיע של אחרי שנים במדבר. כי יוסי הוא פצצת אגו שהאכיל קש כל מקום שהיה בו, בניגוד לליאור.
ובעיקר כי הסיטאוציה המקצועית היא אחרת. יש פה קבוצה רצה, שעשתה הצלחות בשנים האחרונות, ואף אחד לא מצפה שרפאלוב יהיה שחקן העונה בעונה הבאה. זה לא שם.
אפשר להתווכח על ההחתמה הזו ברמה המקצועית, איפה יהיה הכי טוב למקם אותו, ומה זה אומר לגבי סבע וכו, וזה דיון לגטימי מאוד.
אבל עובדות ומציאות לפני כל המירמורים.
והכי גדול שאומרים "מעדיף את בדש". נו באמת, אם זו רמת הטיעון, זו בדיוק הבינוניות המגעילה של העשור השחון, זה ימפולסקי ירושלמי, זה זנטי, זה חן עזרא בימים רעים, זה שחקן שלא ראוי ללבוש את החולצה פה.
ואם מביאים אותו, אפשר לסגור את הנושא.
זה ברור שלא היו רצים לעשות את ההחתמה הזאת במצב של שוק שחקנים רווי, ובמצב סטנדרטי שלא קורה מגדל קלפים כמו שקרה בקיץ הזה.
מקווה מאוד שהוא יחתום, ויחד איתו עוד שחקן התקפה איכותי. כי יש בזה צורך.
"הקבוצה רצה" זה להתיחס למה שהיה.
זה לא שעזבו שחקן או שניים וצריך תחליף נקודתי וחיזוק נקודתי.
הקבוצה התפרקה ועכשיו צריך להקים את הפאזל מחדש,
עם צוות מקצועי חדש,
עם עזיבה של שחקנים משמעותיים בכל מערכי הקבוצה: ג'וש, דילאן, פאני, אצילי, כנראה סבע ואני סופר גם את נטע- כי תכלס לא היה לו מחליף - היו אלתורים נקודתיים שהתבססו על אול אין בהתקפה.
עזיבה של שחקני סגל רחב - אליהו, ניקיטה, סהר.
עכשיו הקבוצה התפרקה וצריך לבנות אותה מחדש-
זה שנשארו 4 שחקני הגנה, עלי-ג'אבר-שרי-חזיזה-דוד-פיירו זה נחמד אבל צריך בערך 8-9 שחקנים חדשים.
אם בונים על ליאור כדבק, כמי שיעזור לבנות את הקבוצה - יופי.
שחקן מוביל - הוא לא צריך להיות.
-
- הענק הירוק
-
- אגדה ירוקה
לא מדויק לדעתי.
צריך לחשוב רק קדימה - כלכלית ומקצועית. השיקול היחיד הכלכלי שיש פה זה כמה עולה לחתוך אותו ולהביא שחקן חדש, ומה התועלת המקצועית והכלכלית שיביא שחקן חדש. מה שהיה לא חשוב.
-
- אגדה ירוקה
עם כל החורים האלו כבר שכחנו שצריך להביא שני שחקנים לקישור, ולא אחד.
-
- הענק הירוק
יכול להיות שמאמינים בפיירו
-
- קפטן ירוק
פיירו נשאר וזאת כבר עובדה. אין מה לדון בזה אלברמן מחזיק ממנו
-
- אגדה ירוקה
גולדשטיין בכותרת הראשית בספורט 5: רפאלוב על סף סיכום בחיפה.
-
- אגדה ירוקה
טוב אני מבין שעם רפאלוב זה סגור.
אין ספק שיש לו עוד מה לתרום למכבי חיפה והוא יתרום.
אבל להרכב יחד עם שרי זה מתכון לאסון לדעתי.
צריך עוד שחקן טוב לחלק הקדמי.
אין ספק שיש לו עוד מה לתרום למכבי חיפה והוא יתרום.
אבל להרכב יחד עם שרי זה מתכון לאסון לדעתי.
צריך עוד שחקן טוב לחלק הקדמי.
-
- אגדה ירוקה
-
- הענק הירוק
אם רפאלוב בא להיות שחקן מוביל בהרכב- לפחות על הנייר מרגיש זוועה.
אם רפאלוב מגיע בשביל להיות מנהיג נטול אגו ולתת דוגמא לצעירים, להביא מהווינריות והניסיון שלו- אני בעד
קשה לי להאמין שמכוונים אותו להרכב
אם רפאלוב מגיע בשביל להיות מנהיג נטול אגו ולתת דוגמא לצעירים, להביא מהווינריות והניסיון שלו- אני בעד
קשה לי להאמין שמכוונים אותו להרכב
-
- מכונת תארים
כן כן...The real Tsepo כתב: ↑11 יוני 2023, 11:59השלישיה החזקה הייתה רודריגז, נטע, פאניברק.י כתב: ↑11 יוני 2023, 11:39אפשר להתקרב לזה עם 6 זר ועלי 8. מהבחינה הזאת, זה עדיף פי כמה על עלי 6 וג׳אבר 8.The real Tsepo כתב: ↑11 יוני 2023, 11:33
השלישיה ההתקפית בעונה הראשונה הייתה מדהימה בגלל השלישית קישור. הם קיבלו 10-12 כדורים במשחק אחרי חילוץ כשהם ביתרון מספרי מול ההגנה, זה היה מדהים. הייתי שמח לחזור לפילוסופיה הזו, הבעיה שאין לך שלישיה איכותית מספיק. וגם אם תהיה לא יהיה לך עומק מהספסל
עם שרי באגף. הכוונה שלי שהדרך היחידה להגיע לאינטנסיביות שהייתה אז זה 6 זר עלי וגאבר יחד ב8
אני פשוט יוצא מנקודת הנחה שבשלישיה השנה יהיה קשר התקפי כי רפאלוב בדרך ולא ישימו אותו ואת שרי על הספסל, כששניהם כבר לא בנויים לחרוש את האגף.
לכן, קשר 6 זר חייב לבוא ולהתקרב למה שהיה לנו אז. להביא קיצוני זר, זה לוותר על הקישור באופן כמעט מוחלט, לפחות עד ינואר.
-
- הענק הירוק
חובה לדעתי להביא את דוידה
-
- אגדה ירוקה
דוידה
לדרמן
קשר אחורי זר
בלטקסה
בריבו במקום פיירו
להחזיר את ארד/דהן אם לא מוצאים יהודי נחמד
קשר כנף זר
לדרמן
קשר אחורי זר
בלטקסה
בריבו במקום פיירו
להחזיר את ארד/דהן אם לא מוצאים יהודי נחמד
קשר כנף זר
-
- מחוזר באירופה
בסוף מסתבר שניר צדק והקריצה של חסן זה לגבי הפנסיונר רפאלוב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רפאלוב מגיע כדי להרגיע את הקהל. אני בספק שאפילו אתה תתווכח איתי שזה פקטור משמעותי בהחתמה הזאת.