לא מחכים לשום החלטה הולכים על קשר אחורי
נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מחוזר באירופה
-
- אלוף המדינה
Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
הדיווח על סבע אמין?
- Smile
- מנהל הבורד
גם גולדשטיין פרסם על קנדילGreenGlory כתב: ↑12 יוני 2023, 14:20די לתת ידיעות ממנו, זה בדיחה.
לא, הוא פשוט למד לערוך פוסטים הקיץ. גל שני וחמישי אני מוצא אותו עורך פוסטים ומצלם מסך שהוא אמר ראשון, קרה עם בקסטר ויקרה גם עם שחקנים אחרים.
לא יודע ולא בטיח.
כנראה שיש דברים בגו
מעדיף אותו בכל יום על רז מאיר
-
- אגדה ירוקה
מאמין שקנדיל יהיה פה. זה תמיד מתחיל ככה.
-
- הענק הירוק
זה לא נכון להשוות את שרי ורפאלוב כמקשה אחתKevinDurant כתב: ↑12 יוני 2023, 13:14 בוא נעשה ככה.
כל מי שנגד שרי ורפאלוב
*מקצועית*
אם הם חותמים במכבי ת''א, אתם סבבה עם זה?
זה המבחן שלי
שרי הוא דמות שהנוכחות שלה פה היא פטאלית למועדון
-
- קפטן ירוק
-
- קודם כל נאמנות
אני לא מדבר על הידיעה של קנדיל בגדול, הוא לרוב מפרסם ביחד עם הכתבים או לפני טיפה ואז אומר הינה אמרתי לכם אחרי שהם אישרו את זה והעיקר רק יורד עליהם.Smile כתב: ↑12 יוני 2023, 14:32גם גולדשטיין פרסם על קנדילGreenGlory כתב: ↑12 יוני 2023, 14:20די לתת ידיעות ממנו, זה בדיחה.
לא, הוא פשוט למד לערוך פוסטים הקיץ. גל שני וחמישי אני מוצא אותו עורך פוסטים ומצלם מסך שהוא אמר ראשון, קרה עם בקסטר ויקרה גם עם שחקנים אחרים.
לא יודע ולא בטיח.
כנראה שיש דברים בגו
אני מדבר על העובדה שהוא אומר שמחר בדיקות רפואיות לקנדיל ואנשים נותנים את זה פה כידיעה כאילו יש לזה חשיבות וכאילו השיכור הזה יודע מה הוא אומר, אמר אותו דבר עם בקסטר שינחת במהלך השבוע ואז כשדורון פרסם שהוא בארץ הוא ערך את הפוסט שלו מהצהריים ושינה את זה במקום ינחת בימים הקרובים לינחת היום בארץ והינה לך עוד פוסט שהוא מוצץ לעצמו.
די להתייחס ולהביא ידיעות של המסומם הזה ברצינות, זה מוריד מהרמה של הפורום בכל כך הרבה מובנים.
נערך לאחרונה על ידי GreenGlory ב 12 יוני 2023, 14:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- הענק הירוק
-
- קפטן ירוק
גם העריכה שלו כל כך גרועה. הוא שכח להוריד את החלק השני בפוסט שהוא רשם שבקסטר אמור להגיע במהלך השבוע.GreenGlory כתב: ↑12 יוני 2023, 14:38אני לא מדבר על הידיעה של קנדיל בגדול, הוא לרוב מפרסם ביחד עם הכתבים או לפני טיפה ואז אומר הינה אמרתי לכם אחרי שהם אישרו את זה והעיקר רק יורד עליהם.Smile כתב: ↑12 יוני 2023, 14:32גם גולדשטיין פרסם על קנדילGreenGlory כתב: ↑12 יוני 2023, 14:20
די לתת ידיעות ממנו, זה בדיחה.
לא יודע ולא בטיח.
כנראה שיש דברים בגו
אני מדבר על העובדה שהוא אומר שמחר בדיקות רפואיות לקנדיל ואנשים נותנים את זה פה כידיעה כאילו יש לזה חשיבות וכאילו השיכור הזה יודע מה הוא אומר, אמר אותו דבר עם בקסטר שינחת במהלך השבוע ואז כשדורון פרסם שהוא בארץ הוא ערך את הפוסט שלו מהצבריים ושינה את זה במקום ינחת בימים הקרובים לינחת היום בארץ והינה לך עוד פוסט שהוא מוצץ לעצמו.
די להתייחס ולהביא ידיעות של המסומם הזה ברצינות, זה מוריד מהרמה של הפורום בכל כך הרבה מובנים.
- Liberman
- מנהל הבורד
50#עמודיםשלכלוםושומדבר
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- מחוזר באירופה
-
- מחוזר באירופה
בוא נראה אם המילה של קניאס שווה משהו אמר שהשבוע יוחתם קשר אחורי זר
-
- אגדה ירוקה
מעניין אותי אם בכלל מנסים ללכת על שמות טובים יותר כמו גנדלמן, לדרמן ודוידה או שמראש אומרים טוב נעשה פה דגו ונשקיע את הכסף בשקר כלשהו אחר.
-
- אגדה ירוקה
-
- קפטן ירוק
קניאס מסתמן כסלב בחלון הנוכחי
-
- קפטן ירוק
-
- אגדה ירוקה
עד עכשיו אנחנו מהמרים בגדול על העונה הבאה. לא בטוח שיש אלטרנטיבה אחרת בחלק מהבחירו אבל זה המצב כרגע:
1. מאמן - חוסר ניסיון - הימור.
2. צוות מקצועי - הימור.
3. שוער ראשון - פציע - הימור.
4. שוער שני - צעיר - הימור.
5. שרי - לא באמת יודעים מה נקבל ממנו בעונה הבאה.
6. חזיזה - כנ"ל - היה מאוד חלש בליגה העונה.
קשה לי להאמין שזה יחזיק מים. מצד שני לא הכל בשליטה שלנו.
1. מאמן - חוסר ניסיון - הימור.
2. צוות מקצועי - הימור.
3. שוער ראשון - פציע - הימור.
4. שוער שני - צעיר - הימור.
5. שרי - לא באמת יודעים מה נקבל ממנו בעונה הבאה.
6. חזיזה - כנ"ל - היה מאוד חלש בליגה העונה.
קשה לי להאמין שזה יחזיק מים. מצד שני לא הכל בשליטה שלנו.
-
- מכונת תארים
תורג׳מן עם מקום בסגל וחוזה של 250 אלף לעונה+אחוזים ממכירה עתידית (כמו שהיה עם גלוך). אצלנו פיינגולד לא יקבל את זה ואם היה מקבל, היה גם נשאר.Daniel123 כתב: ↑12 יוני 2023, 13:38תורג׳מן עם רעש תקשורתי יותר גדול מפיינגולד והאריך אצלם חוזה.dyarok כתב: ↑12 יוני 2023, 12:32 פיינגולד ככל הנראה לא יחתום על חוזה חדש, הסוכן מחפש לו קבוצת שקר כלשהי באירופה (נדמה לי אמר יש לו דרכון זר).
עד גיל 21 לא יכול לעבור בארץ (אלא אם יחתום על חוזה חדש ויושאל, ולא נראה לי זה הכיוון).
כל מי שמוכן לשלם את שכר הלימוד שלו, שיסתכל טוב על 2 הפנדלים ההזויים שהוא עשה מול נבחרות נוער ויספר לנו כמה פעמים הוא מוכן לסבול כאלה טעויות אפילו נגד ריינה.
ינון אליהו נזרק ליציע לכל העונה על שטות כזאת.
איזה ילדים עם אופי זבל אנחנו מגדלים אצלנו בנוער.
ולצד זאת, אם חושבים שלפיינגולד אין מקום ברוטציה וזה התנאי שלו להישארות, אז צריכים להיפרד, עם כל האכזבה שבזה.
-
- הענק הירוק
- Apoc
- יו״ר הבורד
- KevinDurant
- חבר בבורד
"שמות טובים"
את לדרמן לא ראית משחק דקה אחת בחיים בלי סרטון ביצועים.
גנדלמן בשיא בנתניה ששיחקו על הגביע אפילו לא פתח בהרכב שם ודוידה אחרי עונת נפל בבלגיה שגם בהפועל ת''א הוא לא היה איזה שחקן מעל הליגה.
ממש מסי, מודריץ' וטוני קרוס הישראליים
אני לא מבין למה אתה כל כך מתרגש אם שמים כסף על שחקן או לא שמים.
כל השחקנים הטובים שהגיעו למכבי חיפה בעשור האחרון נראה לי הגיעו כשחקנים חופשיים או בכסף קטן מאוד ואם אני שולף מהראש: סק, סונדגרן, באטו, קורנו, אצילי, שרי, חזיזה, פלאניץ' ועוד
ודווקא השחקנים שבאו בכסף גדול ובהבטחות קרסו פה בטירוף כמו פיירו לדוגמה.
דווקא שאתה מביא שחקן חופשי אתה מציע את מה שהשחקן שווה באמת מבחינת שכר, בניגוד לפיירו לדוגמה שבגלל ששילמת עליו ככ הרבה בדמי העברה אתה צריך לשלם לו גם שכר גבוה יותר ממה שהוא שווה או שמלכתחילה אתה מביא שחקן בפחות כסף.
כל שחקן שיבוא, בין אם בדמי העברה גבוהים ובין אם כשחקן חופשי, נשפוט לפי היכולת שלו ומה שהוא עשה נטו ולא לפי כמה כסף שילמו לו.
מה גם, כשגם שמביאים שחקן חופשי נותנים לו את המקסימום שכר שזה יותר משקף מאשר דמי העברה שיותר קשורים למה השחקן עשה בעונה האחרונה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אז בקיצור, עוד יום שמכבי חיפה עובדת מאחורי הקלעים ועושה מהלכים ולאף אחד מהכתבים אין מושג מה קורה.
-
- אגדה ירוקה
זה לא באמת משנה.KevinDurant כתב: ↑12 יוני 2023, 15:31"שמות טובים"
גנדלמן בשיא בנתניה ששיחקו על הגביע אפילו לא פתח בהרכב שם ודוידה אחרי עונת נפל בבלגיה שגם בהפועל ת''א הוא לא היה איזה שחקן מעל הליגה.
כל השחקנים הטובים שהגיעו למכבי חיפה בעשור האחרון נראה לי הגיעו כשחקנים חופשיים או בכסף קטן מאוד ואם אני שולף מהראש: סק, סונדגרן, באטו, קורנו, אצילי, שרי, חזיזה, פלאניץ' ועוד
דווקא שאתה מביא שחקן חופשי אתה מציע את מה שהשחקן שווה באמת מבחינת שכר, בניגוד לפיירו לדוגמה שבגלל ששילמת עליו ככ הרבה בדמי העברה אתה צריך לשלם לו גם שכר גבוה יותר ממה שהוא שווה או שמלכתחילה אתה מביא שחקן בפחות כסף.
כל שחקן שיבוא, בין אם בדמי העברה גבוהים ובין אם כשחקן חופשי, נשפוט לפי היכולת שלו ומה שהוא עשה נטו ולא לפי כמה כסף שילמו לו.
מה גם, כשגם שמביאים שחקן חופשי נותנים לו את המקסימום שכר שזה יותר משקף מאשר דמי העברה שיותר קשורים למה השחקן עשה בעונה האחרונה.
זו סתם הודעת מרמור. לא צריך להתרגש מכל דבר. לפעמים גם יוצאות הודעות מרגש, במיוחד בתקופה האחרונה.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
מעדיף להסתמך על סוף וחלאיילי. לא בטוח שיש הבדל כבר היום ובטוח יש להם תקרת זכוכית יותר גבוהה.אליאור כתב: ↑12 יוני 2023, 14:14אז את מי?The real Tsepo כתב: ↑12 יוני 2023, 13:52די עם לאיוס ודוידה. לא ראיתי מהם שום דבר חוץ מ2-3 היילייטס חרושים. אם הולכים על חוסר ניסיון לחלוטין מעדיף לתת לחאליילי וסוף
אני הבנתי כבר לפני שנים שאי אפשר ללכת בשבי הדריבל והטכניקה של שחקנים שמשחקים בקבוצות קטנות בליגה. זה לא אינדיקציה לכלום בקבוצה כמו מכבי חיפה. מעבר לזה שהקבלת החלטות של דוידה ולאיוס לא טובה
במקרה כזה מעדיף לתת לשחקני בית מוכשרים.
בכל מקרה חייב להיות פה כנף זר
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 12 יוני 2023, 15:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אז תעשה איזה סימן מיוחד שנדע למה להתייחס ברצינותאליאור כתב: ↑12 יוני 2023, 15:33זה לא באמת משנה.KevinDurant כתב: ↑12 יוני 2023, 15:31"שמות טובים"
זו סתם הודעת מרמור. לא צריך להתרגש מכל דבר. לפעמים גם יוצאות הודעות מרגש, במיוחד בתקופה האחרונה.
- Smile
- מנהל הבורד
קבלת החלטות זה משהו שאפשר לעבוד עליו ולהשתפר בו.The real Tsepo כתב: ↑12 יוני 2023, 15:34מעדיף להסתמך על סוף וחלאיילי. לא בטוח שיש הבדל כבר היום ובטוח יש להם תקרת זכוכית יותר גבוהה.אליאור כתב: ↑12 יוני 2023, 14:14אז את מי?The real Tsepo כתב: ↑12 יוני 2023, 13:52
די עם לאיוס ודוידה. לא ראיתי מהם שום דבר חוץ מ2-3 היילייטס חרושים. אם הולכים על חוסר ניסיון לחלוטין מעדיף לתת לחאליילי וסוף
אני הבנתי כבר לפני שנים שאי אפשר ללכת בשבי הדריבל והטכניקה של שחקנים שמשחקים בקבוצות קטנות בליגה. זה לא אינדיקציה לכלום בקבוצה כמו מכבי חיפה. מעבר לזה שהקבלת החלטות של דוידה ולאיוס לא טובה
במקרה כזה מעדיף לתת לשחקני בית מוכשרים
לא בר השוואה בכלל אבל רק לשם הדוגמה תראה את ויניסיוס.
משחקן שתמיד הולך ראש בקיר הוא שיפר מאוד את קבלת ההחלטות שלו ובמקום רק דריבל בלי סוף הוא גם מחפש את השחקן הפנוי ברחבה ויוצר הרבה יותר מצבי הבקעה ואצלו זה גם מתבטא במספרים ב2 העונות האחרונות.
אני איתך.GreenGlory כתב: ↑12 יוני 2023, 14:38אני לא מדבר על הידיעה של קנדיל בגדול, הוא לרוב מפרסם ביחד עם הכתבים או לפני טיפה ואז אומר הינה אמרתי לכם אחרי שהם אישרו את זה והעיקר רק יורד עליהם.Smile כתב: ↑12 יוני 2023, 14:32גם גולדשטיין פרסם על קנדילGreenGlory כתב: ↑12 יוני 2023, 14:20
די לתת ידיעות ממנו, זה בדיחה.
לא יודע ולא בטיח.
כנראה שיש דברים בגו
אני מדבר על העובדה שהוא אומר שמחר בדיקות רפואיות לקנדיל ואנשים נותנים את זה פה כידיעה כאילו יש לזה חשיבות וכאילו השיכור הזה יודע מה הוא אומר, אמר אותו דבר עם בקסטר שינחת במהלך השבוע ואז כשדורון פרסם שהוא בארץ הוא ערך את הפוסט שלו מהצהריים ושינה את זה במקום ינחת בימים הקרובים לינחת היום בארץ והינה לך עוד פוסט שהוא מוצץ לעצמו.
אבל אתה יודע איך זה מלפפונים, כל ידיעה שקשורה לקבוצה מעלים.
-
- אגדה ירוקה
שמע, אני מתייחס לפורום כאל מקום יותר פתוח וחופשי שבו אפשר לכתוב הכל, ולא רק הודעות שקולות כל הזמן. נראה לי שאפשר להבחין.KevinDurant כתב: ↑12 יוני 2023, 15:34אז תעשה איזה סימן מיוחד שנדע למה להתייחס ברצינותאליאור כתב: ↑12 יוני 2023, 15:33זה לא באמת משנה.KevinDurant כתב: ↑12 יוני 2023, 15:31
"שמות טובים"
-
- שחקן העונה
לא נמאס לכם פה מהקטע של "לא חייב לשים כסף כדי להביא שחקן טוב"?
למה אתם לא מזכירים את מוחמד שעלה כסף, או את דילן שהיה אמור לעלות כסף?
תמיד יש מציאות בחינם, אבל כנראה שאם נבחר גם להשקיע כספים אמיתיים (1-2 מיל זה לא באמת סכום גבוה היום), אז גם נוכל להנחית פה שחקנים ברמה אחרת ממה שהתרגלנו להביא להתקפה בכל העשור הזה.
ההרגשה היא שקודם כל מחפשים מי חינם/זול, ואז מתוך הפול הזה בוחרים על מי ללכת, ולא שבונים איזה רשימה סופית של שחקנים שבאמת עניינו אותם, בין אם הם עולים 4 מיליון יורו או בין אם בחינם, ואז בוחרים ללכת על חינם משיקולים מקצועיים.
הולכים על החינם כי זה מה שמוכנים להשקיע (את הכסף נשקיע בשחקנים כמובן, כשבינתיים כל ההרכב פה הולך כי לא מסוגלים להאריך חוזים ולתת לשחקנים משכורות שמגיעות להם)
זה לא אומר שניכשל עם השחקן, זה לא אומר שהוא יהיה גרוע, אבל זה אומר ש*כנראה* שהתקרה שלו הרבה פחות גבוהה משחקן אחר שיכלנו להביא, וגם פוטנציאל המכירה העתידי שלו.
למה אתם לא מזכירים את מוחמד שעלה כסף, או את דילן שהיה אמור לעלות כסף?
תמיד יש מציאות בחינם, אבל כנראה שאם נבחר גם להשקיע כספים אמיתיים (1-2 מיל זה לא באמת סכום גבוה היום), אז גם נוכל להנחית פה שחקנים ברמה אחרת ממה שהתרגלנו להביא להתקפה בכל העשור הזה.
ההרגשה היא שקודם כל מחפשים מי חינם/זול, ואז מתוך הפול הזה בוחרים על מי ללכת, ולא שבונים איזה רשימה סופית של שחקנים שבאמת עניינו אותם, בין אם הם עולים 4 מיליון יורו או בין אם בחינם, ואז בוחרים ללכת על חינם משיקולים מקצועיים.
הולכים על החינם כי זה מה שמוכנים להשקיע (את הכסף נשקיע בשחקנים כמובן, כשבינתיים כל ההרכב פה הולך כי לא מסוגלים להאריך חוזים ולתת לשחקנים משכורות שמגיעות להם)
זה לא אומר שניכשל עם השחקן, זה לא אומר שהוא יהיה גרוע, אבל זה אומר ש*כנראה* שהתקרה שלו הרבה פחות גבוהה משחקן אחר שיכלנו להביא, וגם פוטנציאל המכירה העתידי שלו.
-
- מכונת תארים
מתחילת החלון (ובהמשך לחלונות הקודמים), אין להם שמץ של מושג מה קורה.KevinDurant כתב: ↑12 יוני 2023, 15:31 אז בקיצור, עוד יום שמכבי חיפה עובדת מאחורי הקלעים ועושה מהלכים ולאף אחד מהכתבים אין מושג מה קורה.
הדברים הקונקרטיים היחידים שהם יודעים בשלב מוקדם מגיעים מסוכנים של שחקנים שמנהלים מו"מים דרך התקשורת (רפאלוב, פאני, אצילי).
-
- תוקע יתד בהרכב
באמת שאני לא מבין את הלחץ.
כרגע הדבר היחידי שיכול להלחיץ אותי הוא אם סבע יעזוב...
מעבר לזה יהיה אחלה סגל.
כרגע הדבר היחידי שיכול להלחיץ אותי הוא אם סבע יעזוב...
מעבר לזה יהיה אחלה סגל.