שקרים יפים אבל שקרים.
אין שום סיכוי שהוא מרוויח פה 500
זה אולי עם כל הסעיפים והפריצות מתממשים כולל זכייה בליגת האלופות.
כל הסכומים שמפורסמים בתקשורת הם תמיד שקריים ומופרזים כלפי מעלה
מנהל: Shocking4U
הרבה דברים אומר הטרנספר. במשחק של הנבחרת אני בטוח ב-100 אחוז שהוא שיחק בצד שמאל. ולדעתי היו עוד כמה משחקים במכבי ת''א שהוא סתם שם חור.
וייס פירסם קרוב לסיכום.
נו אז הם הביאו את יובאנוביץ' בסביבות ה2 מיליון יורו ואנחנו הבאנו את פיירו ב1.6 מיליון יורו, זה עסקאות באותו סגנון ובאותו מחיר.Ganjot כתב: ↑12 יוני 2023, 19:01אם אנחנו הולכים על כל העשור, אז למה שלא נמנה את כל הנגרי על שהביאו לפה בחינם ולא הצליחו? מצטער באמת שלא הצלחתי למצוא שחקנים זרים שזכורים לי ככאלה ששילמנו עליהם כסף, כי פשוט אין כמעט כאלה.KevinDurant כתב: ↑12 יוני 2023, 16:5910 שנים במכבי חיפה והשחקן היחיד שמצאת בכסף זה מוחמד שגם הוא היה שם באיזה עסקה תלושה והבאת אותו כי הוא מהליגה בכסף (שאני לא מתנגד לעיקרון)Ganjot כתב: ↑12 יוני 2023, 15:44 לא נמאס לכם פה מהקטע של "לא חייב לשים כסף כדי להביא שחקן טוב"?
למה אתם לא מזכירים את מוחמד שעלה כסף, או את דילן שהיה אמור לעלות כסף?
תמיד יש מציאות בחינם, אבל כנראה שאם נבחר גם להשקיע כספים אמיתיים (1-2 מיל זה לא באמת סכום גבוה היום), אז גם נוכל להנחית פה שחקנים ברמה אחרת ממה שהתרגלנו להביא להתקפה בכל העשור הזה.
ההרגשה היא שקודם כל מחפשים מי חינם/זול, ואז מתוך הפול הזה בוחרים על מי ללכת, ולא שבונים איזה רשימה סופית של שחקנים שבאמת עניינו אותם, בין אם הם עולים 4 מיליון יורו או בין אם בחינם, ואז בוחרים ללכת על חינם משיקולים מקצועיים.
הולכים על החינם כי זה מה שמוכנים להשקיע (את הכסף נשקיע בשחקנים כמובן, כשבינתיים כל ההרכב פה הולך כי לא מסוגלים להאריך חוזים ולתת לשחקנים משכורות שמגיעות להם)
זה לא אומר שניכשל עם השחקן, זה לא אומר שהוא יהיה גרוע, אבל זה אומר ש*כנראה* שהתקרה שלו הרבה פחות גבוהה משחקן אחר שיכלנו להביא, וגם פוטנציאל המכירה העתידי שלו.
אתם מתעסקים יותר מדי בכסף ובמה שנכנס ובמה שיוצא מהמועדון, זה המועדון, זה ההתנהלות שלו וזה מה יש.
אפשר לדבר עוד 100 שנה על כמה היה צריך לשדרג את ההוא וכמה מגיע להוא ולמה לא נותנים לשחקנים משכורות שמגיע להם ולמה לא מביאים שחקני רכש ב4-5 מיליון יורו אבל זה לא ישתנה אז אין טעם בלהתעסק בזה.
מה גם שלא ראיתי ששאר הקבוצות בליגה מביאות שחקנים באהלן אהלן במיליון יורו פלוס
דווקא בשנים האחרונות הקבוצה שמוציאה הכי הרבה דמי העברה בליגה היא מכבי חיפה ובפער לדעתי.
הזר האחרון ששילמנו עליו (להוציא את דוניו שעלה 50 אלף יורו, שזה גם הזיה שהוא בא לפה בכלל..) הוא קאיו שעלה 500 אלף יורו.. עונת 17/18, כן?
לפניו איולפסון שעלה מיליון יורו, והגיע לפה בתקופה מהרעות ביותר של המועדון, סביר להניח שאם הוא היה נכנס לקבוצה של השנים האחרונות הוא לא היה מוגדר כבלוף (אפשר לראות מה עשה אחרי).
אני יכול ללכת עוד אחורה אבל אין טעם.
אנחנו לא קונים זרים כמעט, במיוחד לא להתקפה.
אם היינו נכשלים עם זרים של 3 מיליון, הייתי מבין ואומר שאפשר להמשיך עם השחקנים בחינם, אבל אתה לא יכול לדעת מה יהיה ואיך יהיה בלי באמת לנסות פעם אחת להחנית פה כוכב כדורגל בכמה מיליונים.
למה ה what aboutism הזה? מה אכפת לי מה מכבי תל אביב ובש עושות?
בש לא יכולים לעמוד בהוצאות בכל מקרה, ומכבי ת"א הביאו את יובאנוביץ' לפני שנה ב2.2 להזכירך, אבל מה אכפת לי מהם? אני מתעסק במכבי חיפה שאיבדה חצי הרכב ונמצאת אחרי הכנסות שיא, ועדיין השחקנים שהם מחפשים (ממה שנראה כרגע, אולי באמת הכל חרטא ומתכננים על מישהו ברמה) הם שחקנים זולים או בחינם.
אגב, רק להסתכל בטרנספרמרקט על כל השמות שעברו פה עושה לי חלחלה, לראות איך סיימנו קיץ עם שחקנים פח שהבאנו ש90% מהם בחינם והשאר עלו איזה 100-300 אלף יורו.. ומה שעוד יותר מעביר לי חלחלה, זה שאנחנו יכולים להגיע למצב הזה שוב תוך שנה או שנתיים בקלות.
אני לא אומר את זה מתוך ידיעה אלא מחשבה שלי. ברגע שדילן לא נשאר ונוצרה בעיה של בלם עם רגל ימין שאין בשוק הישראלי אז כנראה שהתוכנית היא לשחק שם עם סונגרן במיוחד כשעוברים למערך 3 בלמים. דגו ואלברמן די מחוברים למערך הזה אז נראה אותו לא מעט ככה שלא רוצים להגיע למצב שאלימלך הוא כביכול המגן הבכיר בימין במערך הזה אז מביאים את קנדיל.Shocking4U כתב: ↑12 יוני 2023, 19:22 אם אלברמן הגאון שמתכנן הכל מראש ועובד מסודר כל כך רצה את קנדיל למה הוא חיכה עד עכשיו? הבן אדם היה אמור לפני יומיים לחתום בבית״ר ובסוף חטף עליהם סיבוב. מה זה השליפה הזאת? ושוב אני עדיין לא משוכנע שזה לא ספין כדי להוציא חוזה משופר מהפועל
אני מניח שרוצים גמישות טקטית, לצד המחשבה על מערך 3 בלמים. לכן, מחפשים מגן שמאל הגנתי, בניגוד לקורנו, ולכן, לא יביאו לפה מגן שלא יכולים להסתמך עליו הגנתית (אלימלך או קונסטנטין).
שיווקו לנו את סוף גם לכנף הזה.
אבל זה לא מערך קבוע שישחקו בו כל משחק ולא כל משחק יש את אותו ההרכב. יש לך אופציות מרובות.
קורנו ישחק כל משחק שהוא כשיר בהרכב, ולדעתי גם חזיזה.
למה זה סותר? אנחנו צריכים פה גם שני מגנים לספסל וגם שחקן זר מוביל (שסביר להניח, לוקח גם יותר זמן להנחית פה). מלבד הזר, כל הבנייה הקיץ תראה ״לרוחב״, פשוט אין ישראלים שישדרגו אותך בשוק.
אם עולים 3 בלמים האפשרות יכולה להיות סונגרן, סק וגולדברג בלמים. חזיזה/קנדיל על ימין ובשמאל קורנו/חזיזה.
לא צריך כל כך הרבה מגנים. מספיק 2 לכל צד. אלימלך יכל להיות המגן הימני המחליף שלנו לסונדגרן, או הכנף ימין המחליף לחזיזה. חבל שלא נותנים פה צ'אנס לצעירים אפילו להיות שחקני גיבוי.
בגלל זה הייתי שמח שהעומק שלנו בכנפיים יורכב שנה הבאה מסוף, חלאיילי ומאוויסApoc כתב: ↑12 יוני 2023, 20:06לא צריך כל כך הרבה מגנים. מספיק 2 לכל צד. אלימלך יכל להיות המגן הימני המחליף שלנו לסונדגרן, או הכנף ימין המחליף לחזיזה. חבל שלא נותנים פה צ'אנס לצעירים אפילו להיות שחקני גיבוי.
במקרה של 3 בלמים וכשכולם כשירים יש רק את האפשרות של חזיזה בכנף ימין וקורנו בכנף שמאל. אפשרויות אחרות יורדות מאוד ברמה וזה לא אלטרנטיבה שוות-ערך שאפשר להגיד פעם ככה פעם ככה.
זה נחמד שמשווקים אותו לשם אבל אף אחד לא יודע איך הוא חזר מהפציעה שלו שהיא לא פשוטה בכלל ואני לא חושב שראינו את סוף משחק על הקו במערך 3 בלמים במיוחד ברמת בוגרים.KevinDurant כתב: ↑12 יוני 2023, 20:00שיווקו לנו את סוף גם לכנף הזה.
לדעתי ילכו בסוף על בלטקסה (אם רוצים לשחק בקו 4 הוא יכול להיות מחליף ויהיה מחליף ראשון לשלישיית בלמים)
אם הולכים לשחק 3 בלמים בדרך קבע, גם אם סונדגרן יהיה בלם צריך בלם רביעי ברמה גבוהה יותר מגרשון/דהן
אבל זה הקטע אפוק ואתה יודע את זה טוב מאוד, אין מצב שכולם כשירים. אנחנו בסבירות גבוהה הולכים לעוד עונה של 50 משחקים.
בשביל זה יש מחליפים לשחקנים. אתה רוצה להביא 3 על כל עמדה?Kaka כתב: ↑12 יוני 2023, 20:09אבל זה הקטע אפוק ואתה יודע את זה טוב מאוד, אין מצב שכולם כשירים. אנחנו בסבירות גבוהה הולכים לעוד עונה של 50 משחקים.