חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
נראה לי זה סתם דיווח שמישהו העתיק מהפייסבוק של הסלב.
גולדשטיין פירסם שיש לו הצעה של 900 אלף כנראה מאסיה.
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
זה אתר סופר רציני שפרסם לראשונה גם על סונדגרן.Kaka כתב: 19 יוני 2022, 06:48 נראה לי זה סתם דיווח שמישהו העתיק מהפייסבוק של הסלב.
הם אלה שרשמו בתוך הכתבה שיש לו הצעה של 10 מיליון קרונות ממועדון כלשהו באסיה. גולדשטיין רק ציטט משם.
מלך שערי הליגה השבדית זה שחקן ברמה של הפועל י-ם ושחקן שנתן 15 גולים בליגה צרפתית שנייה זה שחקן של מכבי פ''ת ומגן ששיחק באריס סלוניקי כמה שנים כשחקן הרכב זה המגן הבא של ק''שיום-טוב שוקרון כתב: 19 יוני 2022, 01:19אין מה לראות ואין מה לחכות.KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 14:27איזה סיסמאות דיקלמתי? להפך, מי שמדקלם סיסמאות זה אתה.יום-טוב שוקרון כתב: 18 יוני 2022, 14:21
תקשיב אתה מדקלם סיסמאות, זה לא עובד ככה.
מכבי חיפה בשלושת החודשים האחרונים נראתה קטסטרופה.
לכולם ברור שאם מכבי ת"א וב"ש לא היו בועטים בדלי, היית מסיים את העונה שעברה רק עם גביע השוקו.
כדי שהיכולת הנוראית הזו לא תמשיך גם בעונה הבאה, צריך להביא לפה דם חדש, 3-4 קרנפים שוברי שיוויון, שיגררו איתם את הגרעין המרכזי (אצילי, שרי, חזיזה, דין דוד, אבו פאניי , מוחמד) ליכולת הטובה של תקופת הרצף.
איפה טענתי שלא צריך להביא רכש ושחקנים איכותיים? אתה זה שקבעת שעל סמך דיווח על שחקן שלא יגיע מביאים שחקנים לא רציניים לפני שראית אותם משחקים 2 דקות.
אני יכול להגיד שממה שאני אישית ראיתי, לא היה מגן עם איכותיות התקפיות כמו של השבדי במכבי חיפה לפחות ב10 שנים האחרונות, אז אתה אומר שהוא בינוני וכו'? על סמך מה בדיוק?
בוא נראה מי החלוץ שיגיע ומי הזר הנוסף שיגיע ומה הרכש שיהיה פה במהלך החלון ואז נקבע אם טוב או לא טוב, לא מבין על סמך מה אתה קובע שההוא בינוני וההוא בינוני לפני שבכלל קורים דברים ובאים שחקנים
כל מי שיגיע זה שחקנים באותה רמה של ק"ש, מכבי פת, והפועל ים.
יענקלה לא הולך להמציא אותנו מחדש.
מצד שני, כאשר היריבה הכי שנואה מחתימה מאמן עם שכר של 800 אלף אירו בעונה, אתה מבין שזה בכלל לא אותה סקאלה.
בוגרים מול ילדים...
דוראנט הבעיה עם פיירו זה שהוא עולה 1.2 מיליון יורו ולא 3 הוא שופט לפי מחיר ולא לפי יכולות הוא חושב שעולם הכדורגל זה כמו לקנות פלאפון ומה שיותר יקר בהכרח יותר טוב חשיבה מעוותת כזו בחיים לא ראיתי.KevinDurant כתב: 19 יוני 2022, 07:19זה אתר סופר רציני שפרסם לראשונה גם על סונדגרן.Kaka כתב: 19 יוני 2022, 06:48 נראה לי זה סתם דיווח שמישהו העתיק מהפייסבוק של הסלב.
הם אלה שרשמו בתוך הכתבה שיש לו הצעה של 10 מיליון קרונות ממועדון כלשהו באסיה. גולדשטיין רק ציטט משם.
מלך שערי הליגה השבדית זה שחקן ברמה של הפועל י-ם ושחקן שנתן 15 גולים בליגה צרפתית שנייה זה שחקן של מכבי פ''ת ומגן ששיחק באריס סלוניקי כמה שנים כשחקן הרכב זה המגן הבא של ק''שיום-טוב שוקרון כתב: 19 יוני 2022, 01:19אין מה לראות ואין מה לחכות.KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 14:27
איזה סיסמאות דיקלמתי? להפך, מי שמדקלם סיסמאות זה אתה.
איפה טענתי שלא צריך להביא רכש ושחקנים איכותיים? אתה זה שקבעת שעל סמך דיווח על שחקן שלא יגיע מביאים שחקנים לא רציניים לפני שראית אותם משחקים 2 דקות.
אני יכול להגיד שממה שאני אישית ראיתי, לא היה מגן עם איכותיות התקפיות כמו של השבדי במכבי חיפה לפחות ב10 שנים האחרונות, אז אתה אומר שהוא בינוני וכו'? על סמך מה בדיוק?
בוא נראה מי החלוץ שיגיע ומי הזר הנוסף שיגיע ומה הרכש שיהיה פה במהלך החלון ואז נקבע אם טוב או לא טוב, לא מבין על סמך מה אתה קובע שההוא בינוני וההוא בינוני לפני שבכלל קורים דברים ובאים שחקנים
מצד שני, כאשר היריבה הכי שנואה מחתימה מאמן עם שכר של 800 אלף אירו בעונה, אתה מבין שזה בכלל לא אותה סקאלה.
בוגרים מול ילדים...
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אם השמות האלה היו מוזכרים בהקשר של מכבי ת''א הוא היה מתרשם מהם הרבה יותרHulk כתב: 19 יוני 2022, 07:26דוראנט הבעיה עם פיירו זה שהוא עולה 1.2 מיליון יורו ולא 3 הוא שופט לפי מחיר ולא לפי יכולות הוא חושב שעולם הכדורגל זה כמו לקנות פלאפון ומה שיותר יקר בהכרח יותר טוב חשיבה מעוותת כזו בחיים לא ראיתי.KevinDurant כתב: 19 יוני 2022, 07:19זה אתר סופר רציני שפרסם לראשונה גם על סונדגרן.Kaka כתב: 19 יוני 2022, 06:48 נראה לי זה סתם דיווח שמישהו העתיק מהפייסבוק של הסלב.
מלך שערי הליגה השבדית זה שחקן ברמה של הפועל י-ם ושחקן שנתן 15 גולים בליגה צרפתית שנייה זה שחקן של מכבי פ''ת ומגן ששיחק באריס סלוניקי כמה שנים כשחקן הרכב זה המגן הבא של ק''שיום-טוב שוקרון כתב: 19 יוני 2022, 01:19
אין מה לראות ואין מה לחכות.
בוגרים מול ילדים...
-
David
- מחוזר באירופה
שוקרון, אתה מודע לזה שיובנאוביץ הגיע מקבוצת תחתית מהליגה הסרבית ולפני שהצליח שם לא פגע באף קבוצה ששיחק בה כן ?
אני בכלל לא התרשמתי ממנו בהתחלה והוא לא חלוץ גדול אבל לליגה הוא בהחלט מספיק .
החלוץ השוודי ירמייף יותר מרשים ממנו ואם יגיע אין לי ספק שנהנה ממנו, עדיף בהרבה לדעתי על פיירו מהליגה השניה בצרפת .
יאללה שסונדגרן ישכנע אותו .
אני בכלל לא התרשמתי ממנו בהתחלה והוא לא חלוץ גדול אבל לליגה הוא בהחלט מספיק .
החלוץ השוודי ירמייף יותר מרשים ממנו ואם יגיע אין לי ספק שנהנה ממנו, עדיף בהרבה לדעתי על פיירו מהליגה השניה בצרפת .
יאללה שסונדגרן ישכנע אותו .
-
omribenjamin
- תוקע יתד בהרכב
עכשיו גולדשטיין סותר את הדיווח שלו מלפני שעה וכותב שבמועדון מקווים לצרף את פיירו.
פחות התרשמתי ממנו ביחס לירמייף, נראה
-
David
- מחוזר באירופה
לא יודע אם תחת בכר אלכסנדר ירמייף יהיה טוב פה בכר עם חלוצים בסגנון שלו לא מצליח סטייל פקהרט
- Smurk
- אגדה ירוקה
סומך על ברק ועל גל בהקשר של פיירו, אם הם מוכנים לשים את הכסף הגדול ולהשקיע בו קרוב ל-2 מיליון יורו דמי העברה ועוד חצי מיליון יורו שכר אני איתם.
הוא אשכרה מפרסם שאנחנו מוכנים לשלם עליו 2 מיליון יורו .omribenjamin כתב: 19 יוני 2022, 08:25 עכשיו גולדשטיין סותר את הדיווח שלו מלפני שעה וכותב שבמועדון מקווים לצרף את פיירו.
לא חבל להוציא כל כך הרבה כסף על חלוץ כזה ? מה הם רואים שאנחנו לא ממה הם מתלהבים כל כך?
חוץ מזה שהפציץ בגנגאן בליגה השניה בצרפת הוא שיחק לפני בארה״ב בכלל .
הרזומה שלו לא מרשים .
-
omribenjamin
- תוקע יתד בהרכב
Daniel123 כתב: 19 יוני 2022, 08:35הוא אשכרה מפרסם שאנחנו מוכנים לשלם עליו 2 מיליון יורו .omribenjamin כתב: 19 יוני 2022, 08:25 עכשיו גולדשטיין סותר את הדיווח שלו מלפני שעה וכותב שבמועדון מקווים לצרף את פיירו.
לא חבל להוציא כל כך הרבה כסף על חלוץ כזה ? מה הם רואים שאנחנו לא ממה הם מתלהבים כל כך?
חוץ מזה שהפציץ בגנגאן בליגה השניה בצרפת הוא שיחק לפני בארה״ב בכלל .
הרזומה שלו לא מרשים .
פחות נכון להסתכל על רזומה של שחקן לאורך שנים, שחקן שכובש עונה אחרי עונה לא יתקרב לליגה שלנו, פשוט צריך שחקן שנמצא במגמת עלייה יחסית. גם אחרי קרע ברצועות זה לא פשוט
שחקן שנתן כמה עונות טובות לא יתקרב לארץ
לגבי הפציעה הוא אחרי עונת שיא ושתי עונות שהוא משחק רציף ללא פציעות אז פחות מפחיד.
בליגה פה הוא נותן 20 קל אם דין נתן 15 והוא דווקא מהחלוצים הגבוהים שיחסית טכניים.
לגבי הפציעה הוא אחרי עונת שיא ושתי עונות שהוא משחק רציף ללא פציעות אז פחות מפחיד.
בליגה פה הוא נותן 20 קל אם דין נתן 15 והוא דווקא מהחלוצים הגבוהים שיחסית טכניים.
-
David
- מחוזר באירופה
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Smurk
- אגדה ירוקה
בנוגע לפיירו, אני לא מבטל כל כך בקלות 15 שערי ליגה בליגה שנייה בצרפת. מכובד מאוד.
חחח דוד זורק שמות מהנושא סקאוטינג כדי שמכבי חיפה יתעניינו כמו שעשה עם ירמייף
אופטימיות במכבי חיפה
אם יגיע זו החתמה שלך .
אם יצליח פה נמליץ למנות אותך לסקאוט הראשי של המועדון, אם יכשל נפנה את האצבע המאשימה כלפיך .
-
David
- מחוזר באירופה
רשום על החלוץ הזה אוסקר שהוא בפנקסים נראה לי מישהו מהמעודון מציץ בפורום הזה
-
David
- מחוזר באירופה
אתה צוחק דחפתי סירטונים של אלכסנדר ירמייף בפייסבוק רק כדי שפיירו לא יגיע לא יודע לגבי פיירו יש לי תחושה רעה לגבי ירמייף העליתי סירטון של אצל הסלב הבחור בעט אותי וטען שהמגן המליץ עליוApoc כתב: 19 יוני 2022, 08:58 חחח דוד זורק שמות מהנושא סקאוטינג כדי שמכבי חיפה יתעניינו כמו שעשה עם ירמייף
- Smurk
- אגדה ירוקה
איפה רשום?David כתב: 19 יוני 2022, 08:59 רשום על החלוץ הזה אוסקר שהוא בפנקסים נראה לי מישהו מהמעודון מציץ בפורום הזה
בכיף, בניגוד ליניב קטן בפלייאוף ליגת אלופות 2011 אני לא בורח מאחריות
אופטימיות במכבי חיפה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
דף אינסטגרם קיקיוני העלה. חוץ מזה אין שום דיבור עליו אלינו. אותו דף טען שינוזאי ברשימות של מכבי וגם היה בהתרשמות בארץ.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
David
- מחוזר באירופה
חלוץ לא ריאלי הסלב העלה שהוא נכנס לפנקסים מספיק שאחד מהחלוצים שברשימה של אופק יגיע חוץ מפיירו ואני מבסוט ותביא לי לשמאל את מרקו פאיניץ ותפתח שמפניות גם בעונה הבאה הלוואי שהבורד היה כזה זורם עם רכישות כאלה
- Smurk
- אגדה ירוקה
כתבת מישהו מציץ מהמועדון בפורום כאילו הכתבה עליו עלתה באתר גדול, לרגע התרגשתי. מי שללא ספק מציץ זה אלירן, מציץ פה בפורום על בסיס קבוע.David כתב: 19 יוני 2022, 09:04חלוץ לא ריאלי הסלב העלה שהוא נכנס לפנקסים מספיק שאחד מהחלוצים שברשימה של אופק יגיע חוץ מפיירו ואני מבסוט ותביא לי לשמאל את מרקו פאיניץ ותפתח שמפניות גם בעונה הבאה הלוואי שהבורד היה כזה זורם עם רכישות כאלה
- Smurk
- אגדה ירוקה
ינוזאיGKagelmacher כתב: 19 יוני 2022, 09:03דף אינסטגרם קיקיוני העלה. חוץ מזה אין שום דיבור עליו אלינו. אותו דף טען שינוזאי ברשימות של מכבי וגם היה בהתרשמות בארץ.