Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 16:36
אולי זה יגרום לאנשים פה להתחיל להתעורר ולשים לב מה קורה סביבם כשמחר נפתחים האימונים ועדיין לא החתימו עוזר מאמן או שוער ובינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה לנו טרויסי
אנשים עדיין משוכנעים שזה ש-"עובדים בשקט" זה אומר שהכל טוב ועוד שנייה מביאים לפה את מנור סולומון מאנגליה.
אף אחד לא חושב שהכל טוב כי עובדים בשקט.
אנחנו בטוחים שהתקשורת לא יודעת יותר מאתנו ולכן רוצים להתייחס לעובדות ולא לסיפורים.
גולדשטיין רשם לפני יומיים שיביאו כנף זר בכיר במקום אצילי, אתמול רשם שיכול להיות שילכו על שוער זר והיום רשם שיביאו 6 זר
אז אני צריך להתרגש מכל דיווח שלו בכל נושא?
נחכה שבועיים, נראה מה קורה בפועל ולא התרחישים בראש של הכתבים ונתייחס לדברים בהתאם, לא לנדמה לי ולנראה לי
Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 16:36
אולי זה יגרום לאנשים פה להתחיל להתעורר ולשים לב מה קורה סביבם כשמחר נפתחים האימונים ועדיין לא החתימו עוזר מאמן או שוער ובינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה לנו טרויסי
אנשים עדיין משוכנעים שזה ש-"עובדים בשקט" זה אומר שהכל טוב ועוד שנייה מביאים לפה את מנור סולומון מאנגליה.
אנחנו בטוחים שהתקשורת לא יודעת יותר מאתנו ולכן רוצים להתייחס לעובדות ולא לסיפורים.
גולדשטיין רשם לפני יומיים שיביאו כנף זר בכיר במקום אצילי, אתמול רשם שיכול להיות שילכו על שוער זר והיום רשם שיביאו 6 זר
נחכה שבועיים, נראה מה קורה בפועל ולא התרחישים בראש של הכתבים ונתייחס לדברים בהתאם, לא לנדמה לי ולנראה לי
אבל עד שנגיע לעוד שבועיים יש גם מציאות שמתרחשת עכשיו, והיא משפיעה על התסריטים האפשריים שיהיו. אל תשכח שיש מקום רק לזר אחד ואין ישראלים טובים.
מירוק לאדום? ג'וש כהן מועמד להצטרף להפועל באר שבע
השוער שסיים את חוזהו במכבי חיפה עשוי להגיע למועדון מבירת הנגב, שמחפשת את מי שיחליף את עמרי גלזר. גם אופיר מרציאנו ודניאל טננבאום סומנו על ידי הקבוצה של אליניב ברדה
האם ג'וש כהן בדרך למעבר גדול בישראל? השוער שסיים את חוזהו לאחרונה במכבי חיפה מועמד להצטרף להפועל באר שבע, ועשוי להגיע כמחליפו של עמרי גלזר שצפוי לעזוב לטובת הכוכב האדום בלגרד של ברק בכר.
בהפועל באר שבע ממקדים את מאמצם בשוער שמוגדר כשחקן חופשי, אך הוא לא היחיד ששמו עלה. השניים הנוספים שנמצאים ברשימה של הקבוצה של אליניב ברדה הם דניאל טננבאום ואופיר מרציאנו. בכל מקרה, מבחינת באר שבע כל השלושה ראויים, כשכולם עם ניסיון אירופי וכבר שיחקו במעמדים חשובים ומכריעים.
כידוע, מכבי חיפה הציעה לכהן חוזה לשנתיים בשכר משודרג, אך הוא טרם חתם עליו. הירוקים גם צפויים להודיע בקרוב על החתמתו של ניית'ן בקסטר, שכבר סיכם עקרונית במועדון והגיע ארצה לטובת בדיקות רפואיות.עד לא מזמן כהן טען כי הוא מעדיף לעזוב את הארץ ולחזור לארצות הברית, כך שלא ברור האם משהו השתנה מהבחינה הזו
יש יותר ניחוש מזה ? איזה סיבה יש לו לעבור לבש לעזאזל ?
אבל עד שנגיע לעוד שבועיים יש גם מציאות שמתרחשת עכשיו, והיא משפיעה על התסריטים האפשריים שיהיו. אל תשכח שיש מקום רק לזר אחד ואין ישראלים טובים.
אבל אתה לא באמת יודע מה המציאות שמתרחשת עכשיו ומה התסריטים האפשריים, בדיוק כמוני ובדיוק כמו הכתבים של המועדון.
עדיף להוריד את הראש רגע מכל נושא השמועות (וכן, כתבות של עיתונאים שלא יודעים כלום מבחינתי זה שמועות), לחכות שבועיים ולראות מה קורה בפועל ומה התסריט האמיתי
אתה רוצה להתעסק בתסריטים דמיוניים ובהמצאות, תפאדל
אם המצב עוד שבועיים יהיה בדיוק כמו היום, אני אכנס לפאניקה גם
Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 16:55
העיקר אמרו שלא ניתן לג׳וש למרוח אותנו
בינתיים מסתמן שהפצוע האנגלי עושה רונדלים על הפרצוף של אלברמן עם מחווה לטרויסי האגדי
כמה רגשי נחיתות אלוהים אתה באמת חי את זה שאנחנו בני סכנין
תן לי לנחש- למכבי תל אביב זה לא היה קורה
עידו אחי שים לב שכל ההודעות שלך פה ובפורומים הקודמים ללא יוצא מן הכלל זה תקיפה של משתמשים אחרים, אתה בחיים לא בא לנושא כדי לדבר דוגרי ולהביע דעה.
בלי להעליב אבל יש לך בעיות.
הכל לטובה, הבסטר בקסטר לא נראה לי מהרגע הראשון, זה לא שוער ראשון למכבי חיפה. שאלברמן יוריד מהפוזה וישאיר את ג'וש ושיביאו גם שוער שני נורמלי. מספיק עם הפארטייה
כולם אומרים שבקסטר נפל בבדיקות הרפואיות, אנחנו לא ילדים זה ברור שאם הבן אדם היה כאן יומיים ולא חתם אז קרה משהו, או שמוותרים עליו או שהוא הלך לחוות דעת נוספת, בכל מקרה מקווה שישאירו את ג'וש
Jerry כתב: ↑13 יוני 2023, 17:49
הכל לטובה, הבסטר בקסטר לא נראה לי מהרגע הראשון, זה לא שוער ראשון למכבי חיפה. שאלברמן יוריד מהפוזה וישאיר את ג'וש ושיביאו גם שוער שני נורמלי. מספיק עם הפארטייה
חחח בסטר בקסטר
דווקא העדפתי שיחתום כדי שלא יהיה פה איזה מרציאנו חלילה שיביא לי עצבים