נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
דלפ אני מעדיף את חליילאי על דוידה הנגר.
לשים את כל הכסף על קשר אחורי זר אכזר.
לשים את כל הכסף על קשר אחורי זר אכזר.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- קפטן ירוק
״אחרי 12 שנים הוא חוזר, רפאלוב יהיה במכבי חיפה״
חלון ההעברות בשיאו ודורון בן דור, one וחבר הפאנל, עלה לשידור ב״תכנית הספורט של ישראל״ והתייחס למצבה של האלופה: ״קנדיל עבר בדיקות רפואיות, בקסטר יהיה השוער של מכבי״.
חלון ההעברות בשיאו ודורון בן דור, one וחבר הפאנל, עלה לשידור ב״תכנית הספורט של ישראל״ והתייחס למצבה של האלופה: ״קנדיל עבר בדיקות רפואיות, בקסטר יהיה השוער של מכבי״.
-
- גול ראשון בבוגרים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אז שלא יחתום. בכל מקרה גם אם היה נגמר לו החוזה הקודם הוא לא היה יכול לעבור לאף מועדון אחר בארץ בגלל החוקים לגבי שחקני נוער.Gutti כתב: ↑13 יוני 2023, 18:32אז לא היו חותמיםShocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 18:31 מדהים אגב שאחרי מקרה פלאניץ אנשים פה אמרו שבסדר עשו טעות ולא חשבו שאף אחד ישלם סכום כזה על בלם בן 30 אבל ילמדו מהטעויות ומאז הם רק מכניסים סעיפי שחרור בכל חוזה.
המועדון כמועדון לא יכול להמשיך לתת סעיפי שחרור מגוחכים לכל שחקן שבא ודורש אותם.
אי אפשר לנהל קבוצה רצינית עם סעיפי שחרור כל כך נמוכים.
- Judokan
- סמל ירוק
אם יש קבוצה שתפעיל את סעיף השחרור שלו על מיליון יורו, אז היא כנראה גם מחתימה אותו בסוף חוזה עם דמי השבחה. אז זה לא הקטע.Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 20:33אז שלא יחתום. בכל מקרה גם אם היה נגמר לו החוזה הקודם הוא לא היה יכול לעבור לאף מועדון אחר בארץ בגלל החוקים לגבי שחקני נוער.Gutti כתב: ↑13 יוני 2023, 18:32אז לא היו חותמיםShocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 18:31 מדהים אגב שאחרי מקרה פלאניץ אנשים פה אמרו שבסדר עשו טעות ולא חשבו שאף אחד ישלם סכום כזה על בלם בן 30 אבל ילמדו מהטעויות ומאז הם רק מכניסים סעיפי שחרור בכל חוזה.
המועדון כמועדון לא יכול להמשיך לתת סעיפי שחרור מגוחכים לכל שחקן שבא ודורש אותם.
אי אפשר לנהל קבוצה רצינית עם סעיפי שחרור כל כך נמוכים.
אבל המועדון חייב לקבוע מדיניות שמונעת משחקנים לשחק בשנה לסוף חוזה בנוער + אין סעיפי שחרור (או מינימום במחירים של הלוזוניה)
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- שחקן החודש
כתבה עם תאריך של אתמול.רק מכבי כתב: ↑13 יוני 2023, 20:47 https://mobile.mako.co.il/news-sport/is ... 881026.htm
מקדימים את המאוחר
נראה כמו הכתבה שגולדשטיין פרסם בספורט5 רק שפה רשום חתם במקום רק לציין שעבר את הבדיקות.
רשום בכתבה שהמועדון הוציא הודעה רשמית אבל לא יצאה שום הודעה כזאת.
-
- הענק הירוק
ואורק מכבי כתב: ↑13 יוני 2023, 20:47 https://mobile.mako.co.il/news-sport/is ... 881026.htm
מקדימים את המאוחר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ממישהו שמבין ענייןרק מכבי כתב: ↑13 יוני 2023, 20:47 https://mobile.mako.co.il/news-sport/is ... 881026.htm
מקדימים את המאוחר
יש ידיעות מוכנות מראש לכל החתימות - בקסטר, רפאלוב, קנדיל וכו'. הפעילו בטעות את הידיעת בקסטר, ו-N12 מושכים אוטומטית ידיעות
-
- קפטן ירוק
קיבלתי עדכון לגבי בקסטר, אפשר להגיד שבן דור הפעם צדק. צריך לסגור תנאים מול צ'לסי ואחריהם הוא יחתום. עבר את הבדיקות לכל מי שחשש.
-
- הענק הירוק
משהו חדש עם דיא החשוב בתבל?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- קפטן ירוק
נדע על ההחלטה שלו בשבוע הבא.
-
- קפטן ירוק
אין סיכוי לאיזה הפתעה מהצד של ג'וש?
- Judokan
- סמל ירוק
-
- קפטן ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- קפטן ירוק
הוא הבטיח תשובה עד שבוע הבא.Shocking4U כתב: ↑13 יוני 2023, 22:09שיחתכו את זה כבר. אותי לא יפתיע אם הסאגה הזאת תימרח כי הסעיף שלו עד אוגוסט
-
- קודם כל נאמנות
-
- הענק הירוק
סביר להניח שזה סגור ועיכוב פורמלי
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
במקרה שלו הבדיקות יותר חשובות מהכל.
-
- קפטן ירוק
חשבו שהוא שחקן חופשי אבל הוא לא.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
השופרות של רפאלוב עובדים קשה מאוד ביממה האחרונה. כל יום הסכומים שהוא ויתר עליהם מהצהבת רק גדלים במאה אלף. בקצב הזה עד שהוא יחתום נשמע שהוא ויתר על חצי מיליון ומניות ברשת של גולדהאר
-
- קודם כל נאמנות
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני מראשוני הקוראים לפרופורציה אבל מאז ההחלטה על דגו כל החלטה שנלקחת נותנת לצערי אינדיקציה שאין פה שליטה על האירוע.
האפשרויות הן:
1. יש פה באמת כאוס מוחלט והתנהלות יהירה, זחוחה ומנותקת.
2. יש פה מלאכת מחשבת מאחורי הקלעים
ותחושת הכאוס מקורה בעיתונאים שיורים מהמותן ובעצם לא יודעים כלום. אבל גם פה, אם העיתונאים מחרטטים וניתנת לאוהדים תחושה של כאוס מוחלט יש אחריות למועדון לנהל את האירוע תקשורתית והם פשוט לא עושים את זה.
כולי תקווה שהאופציה השניה היא זו הנכונה, אבל כך או כך אנחנו מגיעים למסקנה שעד כה ההתנהלות של המועדון רעה על גבול האומללה
האפשרויות הן:
ותחושת הכאוס מקורה בעיתונאים שיורים מהמותן ובעצם לא יודעים כלום. אבל גם פה, אם העיתונאים מחרטטים וניתנת לאוהדים תחושה של כאוס מוחלט יש אחריות למועדון לנהל את האירוע תקשורתית והם פשוט לא עושים את זה.
כולי תקווה שהאופציה השניה היא זו הנכונה, אבל כך או כך אנחנו מגיעים למסקנה שעד כה ההתנהלות של המועדון רעה על גבול האומללה
-
- קפטן ירוק
צודק. ההתנהלות עד כה נוראיתThe real Tsepo כתב: ↑14 יוני 2023, 01:35 אני מראשוני הקוראים לפרופורציה אבל מאז ההחלטה על דגו כל החלטה שנלקחת נותנת לצערי אינדיקציה שאין פה שליטה על האירוע.
האפשרויות הן:
כל כך חבל אחרי 3 שנים מדהימות
-
- קודם כל נאמנות
האמת שככה אני רואה את זה לדעתי:
לאלברמן והצוות סקאוטים היה תכנית, התכנית הזאת השתבשה ברגע שאצילי עוזב במפתיע. זה המפתח להכל, כי אם היו יודעים מיזה מראש מנחש שכבר היו מדברים עם סבע עוד לפני זה, לא בטוח שהיה מסכים אבל כל הלחץ והתלות בעניין הייתה פחות גדולה.
ברגע שידוע שאצילי עוזב כל התכניות הלכו כנראה "לפח" ואלברמן נכנס לסוג של "פאניקה" איך שזה נראה ויצא מכל מה שהוא רגיל אליו בהתייחס למצב החלון והקבוצה, וזה כולל הבאה של רפאלוב שהוא מההתחלה לא רצה שחקנים כאלה, זה כולל החתמת קנדיל שעד לפני שבוע (אולי פחות) בכלל לא הגישו לו הצעה והימור שלי כנראה גם לא היו מגישים, רק שהכל כל כך דינמי ואלברמן והצוות סקאוט יורים ומביאים מה שיש וזה בעיה.
אני אישית דעתי היא שהייתי מביא את קנדיל בלי קשר כי אני מחזיק ממנו, אבל קשה לי להגיד שהוא יותר טוב מאלימלך כמגן מחליף בתור אחד שלא ראה משחק אחד של אלימלך העונה.
הדבר היחיד כרגע בחלון שנראה שעובד לפי התוכניות זה השוער בקסטר, שכמו שקאקא אמר עוקבים אחריו עוד מקיץ קודם וגיששו וכנראה היה מגיע עוד לפני אם לא היה נפצע.
כל הירי והלחץ הזה לא מראה משהו בריא, אלברמן כל כך בלחץ לעמוד בזמנים כי הוא יודע כמה זה חשוב לאירופה וברגע שאצילי עזב הוא נכנס לתכנית חירום ומחפש להביא כנראה כל מה שנראה לו שיכול לעזור לקבוצה במצב הנתון, במצב של תחילת האימונים והמחנה, כי צריך חומר גלם כאן ועכשיו בשביל לנסות לכסות טיפה מהאבדה לקראת חודש הבא עם המשחק הראשון במוקדמות.
מה שמציק לי בעניין הזה שאני מקבל רושם שאלברמן כנראה לא כזה רגוע ומוכן להכל, עם כמה שהעזיבה של אצילי הפתיע את כולם, צריך להיות דינמים ולשנות מסלול, אבל הירי והשינוי הקיצוני הוא נותן תחושה רעה, זה מצייר פאניקה מוחלטת. לא יודע אם החלון הזה יהיה הצלחה או לא, את זה נבחן בסוף החלון בניגוד לדיפרסיה שרצה פה אצל חלק מהמשתמשים, אבל הפאניקה של אלברמן בפעולות שהוא עושה נכון לעכשיו לא מצתיירת טוב. יותר מיזה, אני בטוח שאם אברג'יל לא היה מגיע ואצילי היה נשאר עדיין היה לו תכנית ב לעניין, אבל ברגע שגם אצילי עזב נראה שהוא נכנס למצב חירום, לפחות לפי המהלכים של קנדיל ורפאלוב נכון לעכשיו.
לאלברמן והצוות סקאוטים היה תכנית, התכנית הזאת השתבשה ברגע שאצילי עוזב במפתיע. זה המפתח להכל, כי אם היו יודעים מיזה מראש מנחש שכבר היו מדברים עם סבע עוד לפני זה, לא בטוח שהיה מסכים אבל כל הלחץ והתלות בעניין הייתה פחות גדולה.
ברגע שידוע שאצילי עוזב כל התכניות הלכו כנראה "לפח" ואלברמן נכנס לסוג של "פאניקה" איך שזה נראה ויצא מכל מה שהוא רגיל אליו בהתייחס למצב החלון והקבוצה, וזה כולל הבאה של רפאלוב שהוא מההתחלה לא רצה שחקנים כאלה, זה כולל החתמת קנדיל שעד לפני שבוע (אולי פחות) בכלל לא הגישו לו הצעה והימור שלי כנראה גם לא היו מגישים, רק שהכל כל כך דינמי ואלברמן והצוות סקאוט יורים ומביאים מה שיש וזה בעיה.
אני אישית דעתי היא שהייתי מביא את קנדיל בלי קשר כי אני מחזיק ממנו, אבל קשה לי להגיד שהוא יותר טוב מאלימלך כמגן מחליף בתור אחד שלא ראה משחק אחד של אלימלך העונה.
הדבר היחיד כרגע בחלון שנראה שעובד לפי התוכניות זה השוער בקסטר, שכמו שקאקא אמר עוקבים אחריו עוד מקיץ קודם וגיששו וכנראה היה מגיע עוד לפני אם לא היה נפצע.
כל הירי והלחץ הזה לא מראה משהו בריא, אלברמן כל כך בלחץ לעמוד בזמנים כי הוא יודע כמה זה חשוב לאירופה וברגע שאצילי עזב הוא נכנס לתכנית חירום ומחפש להביא כנראה כל מה שנראה לו שיכול לעזור לקבוצה במצב הנתון, במצב של תחילת האימונים והמחנה, כי צריך חומר גלם כאן ועכשיו בשביל לנסות לכסות טיפה מהאבדה לקראת חודש הבא עם המשחק הראשון במוקדמות.
מה שמציק לי בעניין הזה שאני מקבל רושם שאלברמן כנראה לא כזה רגוע ומוכן להכל, עם כמה שהעזיבה של אצילי הפתיע את כולם, צריך להיות דינמים ולשנות מסלול, אבל הירי והשינוי הקיצוני הוא נותן תחושה רעה, זה מצייר פאניקה מוחלטת. לא יודע אם החלון הזה יהיה הצלחה או לא, את זה נבחן בסוף החלון בניגוד לדיפרסיה שרצה פה אצל חלק מהמשתמשים, אבל הפאניקה של אלברמן בפעולות שהוא עושה נכון לעכשיו לא מצתיירת טוב. יותר מיזה, אני בטוח שאם אברג'יל לא היה מגיע ואצילי היה נשאר עדיין היה לו תכנית ב לעניין, אבל ברגע שגם אצילי עזב נראה שהוא נכנס למצב חירום, לפחות לפי המהלכים של קנדיל ורפאלוב נכון לעכשיו.
-
- קודם כל נאמנות
לכל מפרסמי הדיווחים של הסלב פה, יש פרסום בטוויטר על אוהדים שלנו שעשו לו אתמול טויודה (למי שזוכר את המקרה מהפורום הישן) והוא זורם עם זה ומפרסם, ועוד ממשיך להשאיר את הפוסט עם הפרסום על השחקן ואומר ש"סוכנים" הציעו אותו למכבי ואמרו לו את זה, בנאדם הזיה.
למי מפה שלא יודע מזה מקרה טויודה- בפורום הישן של קבסה היה משתמש אמין שהחליט ביחד עם צוות ההנהלה לנסות להפיל את דורון בן דור עם ידיעה אחרי שגילו שהוא מסתובב בפורום ופרסם מלא שטויות ורצו פעם אחת שיפסיק אז רצו להפיל אותו בידיעה כוזבת ומצוצה מהאצבע. בסוף הפילו את נחמני בזה. הינה הסיפור המלא: https://mizbala.com/news/75811
למי מפה שלא יודע מזה מקרה טויודה- בפורום הישן של קבסה היה משתמש אמין שהחליט ביחד עם צוות ההנהלה לנסות להפיל את דורון בן דור עם ידיעה אחרי שגילו שהוא מסתובב בפורום ופרסם מלא שטויות ורצו פעם אחת שיפסיק אז רצו להפיל אותו בידיעה כוזבת ומצוצה מהאצבע. בסוף הפילו את נחמני בזה. הינה הסיפור המלא: https://mizbala.com/news/75811
-
- אלוף המדינה
אחלה טויודה, אם אני לא טועה זה היה של זאקןGreenGlory כתב: ↑14 יוני 2023, 02:24 לכל מפרסמי הדיווחים של הסלב פה, יש פרסום בטוויטר על אוהדים שלנו שעשו לו אתמול טויודה (למי שזוכר את המקרה מהפורום הישן) והוא זורם עם זה ומפרסם, ועוד ממשיך להשאיר את הפוסט עם הפרסום על השחקן ואומר ש"סוכנים" הציעו אותו למכבי ואמרו לו את זה, בנאדם הזיה.