נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן החודש
Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
כנראה ילכו על גיא בדש...הוא גם מבוקש בהפועל ת"א והפועל ב"ש והוא לא חותם...
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אוי ואבוי אם יגיע לפה גיא בדש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חחח לירן חולצה אפורה הרים את רפאלוב בכוח וליאור התחיל להתעצבן עליו
-
- שחקן העונה
וגל בצד אמאלה איזה דבר
רק בשביל זה היה שווה להחזיר אותו
רק בשביל זה היה שווה להחזיר אותו
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
כמה קלאס יש לו.
הבן אדם כבר שכח מה זה התקשורת הישראלית.
בן דור בא לו עם השאלות של הכסף ממכבי ת"א, הוא פשוט זז מהמקום.
איזה מלך.
הבן אדם כבר שכח מה זה התקשורת הישראלית.
בן דור בא לו עם השאלות של הכסף ממכבי ת"א, הוא פשוט זז מהמקום.
איזה מלך.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רפאלוב אמר שעוד צריך לסדר כמה דברים רפואיים ושמחר יוציאו הכל באופן מסודר
שאלו אותו אם ההחלטה לחזור לארץ הייתה קלה והוא אמר שהחלטה ממש לא קלה
שאלו אותו אם ההחלטה לחזור לארץ הייתה קלה והוא אמר שהחלטה ממש לא קלה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
שוקינג, אפילו פאניקיונר כמוך מתרגש. אה?
עם יד על הלב.
עם יד על הלב.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
סעמק אי אפשר לא להתרגש
-
- מחוזר באירופה
מה קרה חסן כבר לא קורץ על החתמות מה הוא מאוכזב מהחלון הזה?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- אגדה ירוקה
"בלב שלי יש חורררררר....."
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- הענק הירוק
וואלה עם כמה שאני נגד החזרה שלו אי אפשר לא להתרגש.
וגל מסתמנת בנתיים כחיזוק הכי מרשים בקיץ.
וגל מסתמנת בנתיים כחיזוק הכי מרשים בקיץ.
-
- קפטן ירוק
קלללShocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 16:30וואו תשמע היא כזאת אוברייטד. כולה מנותחת בצורה מוגזמת כבר נראית לא אנושית. לא הטעם שלי בכלל
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
המציאות היא שהשחקן בן 29 ונתן בקריירה עונה וחצי טובה בליגת העל. וגם זה ששמו אותו כשחקן המוביל של קבוצה כמו הפועל ירושלים. והרבה מהמספרים שלו זה פנדלים למשל, וגם בישולים במצבים נייחים.Shocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 16:32אני לא מחזיק במיוחד מגיא בדש. לדעתי זה שחקן קלאסי של קבוצות קטנות אבל מבחינת דאטה לפי האינסטט יש שני שחקנים בישראלים שהכי דומים לעומר אצילי:
1. דיא סבע
2. גיא בדש
מאוד יפתיע אותי אם אלברמן ייעשה את זה.
-
- שחקן העונה
פנדלים לא צריך להבקיע?רק מכבי כתב: ↑14 יוני 2023, 16:35המציאות היא שהשחקן בן 29 ונתן בקריירה עונה וחצי טובה בליגת העל. וגם זה ששמו אותו כשחקן המוביל של קבוצה כמו הפועל ירושלים. והרבה מהמספרים שלו זה פנדלים למשל, וגם בישולים במצבים נייחים.Shocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 16:32אני לא מחזיק במיוחד מגיא בדש. לדעתי זה שחקן קלאסי של קבוצות קטנות אבל מבחינת דאטה לפי האינסטט יש שני שחקנים בישראלים שהכי דומים לעומר אצילי:
1. דיא סבע
2. גיא בדש
רוצה שנבדוק כמה פנדלים אצילי הבקיע?
בישולים במצבים נייחים לא נחשב? זה מה שכולנו פה התלהבנו מאצילי, שיש מי שיבשל חופשיות וקרנות, פתאום זה לא בסדר?
שחקן מגיע בחינם, לא יכול לדרוש חוזה גבוה, משחק בסגנון של אצילי ככה שלפחות בסגנון משחק אפשר לשמור על אותו סגנון.. לא מצליח להבין מה רע בהחתמה כזאת.
-
- שחקן החודש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
פשוט מביך לראות את זה
מסכן ליאור
-
- שחקן העונה
אוי ואבוי אם בדש יגיע.
שחקן כישרוני אבל אדיש מאוד, וזו תכונה סופר גרועה לשחקן כדורגל.
יש רף מסוים של שחקנים בינוניים שאפשר להביא לקבוצה גדולה, ולנו כבר יש כמה. להעמיס את הקבוצה בשחקנים בינוניים זה מדרון חלקלק לכיוון לא טוב.
שחקן כישרוני אבל אדיש מאוד, וזו תכונה סופר גרועה לשחקן כדורגל.
יש רף מסוים של שחקנים בינוניים שאפשר להביא לקבוצה גדולה, ולנו כבר יש כמה. להעמיס את הקבוצה בשחקנים בינוניים זה מדרון חלקלק לכיוון לא טוב.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הוא שחקן לא מספיק טוב. מעולם לא שיחק בקבוצה גדולה. יש לו יותר עונות בלאומית מאשר עונות בליגת העל.Ganjot כתב: ↑14 יוני 2023, 16:37פנדלים לא צריך להבקיע?רק מכבי כתב: ↑14 יוני 2023, 16:35המציאות היא שהשחקן בן 29 ונתן בקריירה עונה וחצי טובה בליגת העל. וגם זה ששמו אותו כשחקן המוביל של קבוצה כמו הפועל ירושלים. והרבה מהמספרים שלו זה פנדלים למשל, וגם בישולים במצבים נייחים.Shocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 16:32
אני לא מחזיק במיוחד מגיא בדש. לדעתי זה שחקן קלאסי של קבוצות קטנות אבל מבחינת דאטה לפי האינסטט יש שני שחקנים בישראלים שהכי דומים לעומר אצילי:
1. דיא סבע
2. גיא בדש
בישולים במצבים נייחים לא נחשב? זה מה שכולנו פה התלהבנו מאצילי, שיש מי שיבשל חופשיות וקרנות, פתאום זה לא בסדר?
שחקן מגיע בחינם, לא יכול לדרוש חוזה גבוה, משחק בסגנון של אצילי ככה שלפחות בסגנון משחק אפשר לשמור על אותו סגנון.. לא מצליח להבין מה רע בהחתמה כזאת.
וואן טריק פוני. גמלוני, איטי, לא מספיק חד. סופר אדיש. נעלם לפרקים רבים במשחק. נתנו לו להיות ברומטר של קבוצה אז הוא היה משמעותי שם.
זה לא שחקן שיכול לעלות לך מהספסל לעשרים דקות או לפתוח פעם בכמה משחקים ולתת תפוקה.
זו החתמה שאין בה הגיון. ואם זה המחליף של אצילי וסבע לעמדת כנף ימין, העונה הזאת הולכת להיראות רע מאוד.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גם אצילי עשה הרגה מאוד מהמספרים שלו מפנדלים ומצבים נייחים. שוב אני לא אומר שאני רוצה את בדש כאן אבל מבחינת פרופיל וסגנון משחק הוא מאוד דומה לאצילי. ברור שלא באותה איכות.רק מכבי כתב: ↑14 יוני 2023, 16:35המציאות היא שהשחקן בן 29 ונתן בקריירה עונה וחצי טובה בליגת העל. וגם זה ששמו אותו כשחקן המוביל של קבוצה כמו הפועל ירושלים. והרבה מהמספרים שלו זה פנדלים למשל, וגם בישולים במצבים נייחים.Shocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 16:32אני לא מחזיק במיוחד מגיא בדש. לדעתי זה שחקן קלאסי של קבוצות קטנות אבל מבחינת דאטה לפי האינסטט יש שני שחקנים בישראלים שהכי דומים לעומר אצילי:
1. דיא סבע
2. גיא בדש
-
- מכונת תארים
מישהו שמע את דוידה ואיך הוא אמר את הדברים?
הניסוח קצת שונה בכל אתר וקשה להבין אם הוא פוסל מעבר על הסף או שהוא משקיט את השטח תקשורתית ומקשיח עמדות לקראת מו״מ שהוא מאמין שעתיד להגיע. אם הוא באמת לא יגיע ולא מתכננים אפילו להתחיל מגעים, כנראה שחלאיילי יקבל את הקרדיט.
הניסוח קצת שונה בכל אתר וקשה להבין אם הוא פוסל מעבר על הסף או שהוא משקיט את השטח תקשורתית ומקשיח עמדות לקראת מו״מ שהוא מאמין שעתיד להגיע. אם הוא באמת לא יגיע ולא מתכננים אפילו להתחיל מגעים, כנראה שחלאיילי יקבל את הקרדיט.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
המחליף של אצילי וסבע לכנף ימין הולך להיות חזיזה. רפאלוב/צ׳יבוטה וסוף יתחרו על צד שמאל.רק מכבי כתב: ↑14 יוני 2023, 16:42הוא שחקן לא מספיק טוב. מעולם לא שיחק בקבוצה גדולה. יש לו יותר עונות בלאומית מאשר עונות בליגת העל.Ganjot כתב: ↑14 יוני 2023, 16:37פנדלים לא צריך להבקיע?
וואן טריק פוני. גמלוני, איטי, לא מספיק חד. סופר אדיש. נעלם לפרקים רבים במשחק. נתנו לו להיות ברומטר של קבוצה אז הוא היה משמעותי שם.
זה לא שחקן שיכול לעלות לך מהספסל לעשרים דקות או לפתוח פעם בכמה משחקים ולתת תפוקה.
זו החתמה שאין בה הגיון. ואם זה המחליף של אצילי וסבע לעמדת כנף ימין, העונה הזאת הולכת להיראות רע מאוד.
השאלה היא מי יתחרה עם חזיזה על צד ימין
-
- הענק הירוק
מסכים שבדש דומה בסגנון לאצילי, רק הבעיה היא שעם נפרוט כל תכונה של בדש תהיה נפילה רצינית באיכות ביחס לאצילי.
רוצה לומר הוא עומר אצילי לקבוצת קטנות הוא לא יכול להיות עומר אצילי במכבי חיפה.
גם צריך להבין שאצילי הוא החריג משחקני הכנף, הוא לא הווינג המהיר שעושה הגנה והתקפה ויותר יוצר מצבים לחלוצים מאשר מאיים על השאר.
אנחנו צריכים לכוון לווינג מהיר זר או דוידה(זה מה שיש בשוק) ולקוות ששורא יתגלה כהברקה ודין ייתן עונה טובה ורק ככה נתגבר על העזיבה של עומר.
רוצה לומר הוא עומר אצילי לקבוצת קטנות הוא לא יכול להיות עומר אצילי במכבי חיפה.
גם צריך להבין שאצילי הוא החריג משחקני הכנף, הוא לא הווינג המהיר שעושה הגנה והתקפה ויותר יוצר מצבים לחלוצים מאשר מאיים על השאר.
אנחנו צריכים לכוון לווינג מהיר זר או דוידה(זה מה שיש בשוק) ולקוות ששורא יתגלה כהברקה ודין ייתן עונה טובה ורק ככה נתגבר על העזיבה של עומר.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הכוונה אם זה המחליף בדמות האיש שייתן מספרים, ומבחינת סגנון, אז אנחנו לא בכיוון. בדש הוא הרבה יותר ''ניהול'' מאשר תכלס.Shocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 16:44המחליף של אצילי וסבע לכנף ימין הולך להיות חזיזה. רפאלוב/צ׳יבוטה וסוף יתחרו על צד שמאל.רק מכבי כתב: ↑14 יוני 2023, 16:42הוא שחקן לא מספיק טוב. מעולם לא שיחק בקבוצה גדולה. יש לו יותר עונות בלאומית מאשר עונות בליגת העל.Ganjot כתב: ↑14 יוני 2023, 16:37
פנדלים לא צריך להבקיע?
השאלה היא מי יתחרה עם חזיזה על צד ימין
הוא אוהב לבוא לקבל את הכדור, והיה סוג של ''כל יכול'' בהפועל ירושלים. פה זה לא מתקרב לזה. יש פה מספיק שחקנים שרוצים ויודעים לשחק עם הכדור ברגל.
צריך שחקן של תנועות עומק, של מהירות. דוידה הרבה יותר מתאים מבדש.
ההתקפה שתהיה מורכבת מטנקים כמו פיירו ושוראנוב. איטיים כמו בדש שרי ורפאלוב. זה מתכון לאסון.
חיביים עוד שחקן מהיר משמעותי בהתקפה.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 14 יוני 2023, 16:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- מכונת תארים
מעבר לזה שאני חושב שבדש לא מתאים לאינטנסיביות שלנו, אני חושב שלא יביאו אותו כי הוא לא מספק את הגמישות הטקטית שנראה שמכוונים אליה. לא יכול להיות ווינגבק ולא חלוץ שני ב3-5-2 וכבר מביאים את ליאור בתור 10 נוסף.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
עוד נקודה על בדש היא שהוא לא לוחץ מספיק טוב. שזה משהו שאני מאמין שירצו לשמר לקראת העונה הבאה.
לא מתאים בכלל. אני מקווה שזו הנפצה של הסלב. לא יודע אם זה עלה באמת באיזה אתר רציני. אבל אם כן, מקווה שזה משחק מו''מ של סוכנים שלו מול הפועל ב''ש והפועל ת''א.
לא מתאים בכלל. אני מקווה שזו הנפצה של הסלב. לא יודע אם זה עלה באמת באיזה אתר רציני. אבל אם כן, מקווה שזה משחק מו''מ של סוכנים שלו מול הפועל ב''ש והפועל ת''א.
- Apoc
- יו״ר הבורד
עכשיו התפנתי לראות את הנחיתה של רפאלוב
חחחח רפא חזר כולו אירופאי לא רגיל לשכונה הישראלית לירן חולצה אפורה ישר מרים אותו על הכפתיים
פייר מרגש, מהטופ 5 שחקנים אהובים עליי במכבי, חבל שזה על חשבון המקצועי
חחחח רפא חזר כולו אירופאי לא רגיל לשכונה הישראלית לירן חולצה אפורה ישר מרים אותו על הכפתיים
פייר מרגש, מהטופ 5 שחקנים אהובים עליי במכבי, חבל שזה על חשבון המקצועי
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 14 יוני 2023, 16:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
יש דיבור על גיא בדש או שזה ספקולציה של הפורום?
פספסתי
פספסתי
-
- מכונת תארים