רק מכבי כתב: ↑14 יוני 2023, 16:23
אוי ואבוי אם יגיע לפה גיא בדש.
למה לא? לסגל הרחב ובחוזה קצר זה החלטה טובה מאוד, שחקן טכני וחכם עם תעודת זהות כחולה ועדיף שיהיה פה ולא במקום אחר, אבל לא ראיתי איפה קישרו אותו אלינו בימים האחרונים מעבר לרשתות חברתיות לא רלוונטיות.
חלק קדמי קטלני יהיה פה בשנה הבאה:
חזיזה שרי רפאלוב ופיירו. מעניין כמה שערים הם שווים בעונה.
מניח שחשבו על זה שככה זה יראה לפני שמינו את דגו, ובייחוד כששמעתי את שחר אומר במסיבת העיתונאים שהסגל בעונה הבאה יהיה לא פחות טוב.
אני חושב שהתייאשתי סופית. לא רואה איך זה משתפר מפה.
אתם מדברים על בדש כי מה חשבתם שיהיה? אין ישראלים ולא רוצים לשחרר זרים לא מועילים. זה הרף של השחקנים שיהיו פה בעונה הבאה - רפאלוב בן ה-37, בדש וכאלה. לא יהיו עוד הפתעות. אולי יגיע איזה קשר אחורי תותח אבל לא רואה איך זה פותר את הבעיות מהחודש האחרון כשהיד עוד נטויה כמובן.
אליאור כתב: ↑14 יוני 2023, 17:04
מניח שחשבו על זה שככה זה יראה לפני שמינו את דגו, ובייחוד כששמעתי את שחר אומר במסיבת העיתונאים שהסגל בעונה הבאה יהיה לא פחות טוב.
אין מה להתייאש זה היה ברור ברגע שאברג'ל נפל ואצילי עזב שהעונה הלכה לפח. מבחינת חוקי הפיזיקה ולמרות ההתנגדות העזה של כמה מחברי הפורום פה, אין מה לעשות כדי להעמיד פה קבוצה עם התקפה שמתקרבת להתקפה של העונה החולפת. על סבע אתה לא יכול להתחרות אם יש לו הצעה מהאמירויות, ושם זה נגמר.
לגבי הסמלים - שחקנים כמו קטן אצלנו ואבי נמני בתל אביב זה מצרך נדיר מאוד.
בשנת 2017 לבוא אלינו זה לא היה דבר אטרקטיבי במיוחד, אז אני יכול להבין את ליאור אם ניהל איתם משא ומתן.
בכל מקרה, ליברמן אמר לפני שפתחתנו את הנושא שנמאס לשמוע על רפאלוב (והסכמתי עם זה ממש) והנה אחרי כמעט 70 עמודים הוא עדיין נושא ראשי פה. באמת שהוא לא אמור לעניין עד כדי כך.
גם קטן קיבל לא פחות כסף ממה שהציעו לו בביתר ככה שהוא גם לא ממש סמל.
הוא נשאר כאן כדי להיות קרוב לאמא. לא בגלל הצבע הירוק
רגע רגע תעצור
קטן קיבל הצעה גבוהה מביתר ומכבי חיפה השוותה לו את ההצעה
שאף אחד לא יהפוך אותו לאיזה צדיק
שמעתי את זה ממקור מאוד אמין
אליאור כתב: ↑14 יוני 2023, 17:04
אין מה להתייאש זה היה ברור ברגע שאברג'ל נפל ואצילי עזב שהעונה הלכה לפח. מבחינת חוקי הפיזיקה ולמרות ההתנגדות העזה של כמה מחברי הפורום פה, אין מה לעשות כדי להעמיד פה קבוצה עם התקפה שמתקרבת להתקפה של העונה החולפת. על סבע אתה לא יכול להתחרות אם יש לו הצעה מהאמירויות, ושם זה נגמר.
שומע על שמות כמו בדש ורפאלוב ומקבל חלחלה. אפילו למאמן נורמלי לא דאגו פה.
וכן - זה היה ברור. מה שלא ברור ואמי אכתוב את זה בפעם האלף כי זה לא פחות ממדהין בעיניי זה מה פיירו עוד עושה פה כשיש לך חורים כאלו בהתקפה.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 14 יוני 2023, 17:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא יודע מה אתה מדבר, נתן גול אחד השנה. כמעט כל פעם ששיחק היה מצויין ודינמי
היה כל כך מצוין שלא רצו אותו שם גם בתור שחקן סגל מורחב למרות התרומה הידועה שלו לחדר ההלבשה?
דיי נו, זה מעשיות.
כל האוהדים שלהם לא מבינים את ההחלטה הזאת ומתבאסים עליה. זה אינדיקציה משמעותית. מה גם שיש להם אינפלציה מטורפת על העמדה.
אני בטוח שגם אדוני לא ראה אותו משחק העונה אם אתה טוען את זה, זורק פה סיסמאות. מעשיות מה מעשיות.
חסר לנו ניסיון ואופי באמצע, הוא יכול להביא את זה מצויין בתור הקשר הרביעי/חמישי בהיררכיה. הייתי שמח שיבוא על תקן המבוגר במקום רפאלוב.
כל האוהדים שלהם איפה? מי שאני מכיר עונה שעברה זיינו לי את המוח כל הזמן על כמה זה בזבוז לתת לו דקות וכל פעם אחרי גול היו אומרים שזה אחלה אבל הוא היה גרוע. כמו אשכנזי אצלנו.
נראה לי אם כבר שאתה לא ראית אותו. אתה כנראה מהז'זאנר של "הדשא של השכן", יש כאלה הרבה בפורום של הגרמנים גם ובכל פורום של אוהדים.
היה כל כך מצוין שלא רצו אותו שם גם בתור שחקן סגל מורחב למרות התרומה הידועה שלו לחדר ההלבשה?
דיי נו, זה מעשיות.
כל האוהדים שלהם לא מבינים את ההחלטה הזאת ומתבאסים עליה. זה אינדיקציה משמעותית. מה גם שיש להם אינפלציה מטורפת על העמדה.
אני בטוח שגם אדוני לא ראה אותו משחק העונה אם אתה טוען את זה, זורק פה סיסמאות. מעשיות מה מעשיות.
חסר לנו ניסיון ואופי באמצע, הוא יכול להביא את זה מצויין בתור הקשר הרביעי/חמישי בהיררכיה. הייתי שמח שיבוא על תקן המבוגר במקום רפאלוב.
כל האוהדים שלהם איפה? מי שאני מכיר עונה שעברה זיינו לי את המוח כל הזמן על כמה זה בזבוז לתת לו דקות וכל פעם אחרי גול היו אומרים שזה אחלה אבל הוא היה גרוע. כמו אשכנזי אצלנו.
נראה לי אם כבר שאתה לא ראית אותו. אתה כנראה מהז'זאנר של "הדשא של השכן", יש כאלה הרבה בפורום של הגרמנים גם ובכל פורום של אוהדים.
אחשלי יקר אתה לא תגיד לי מאיזה ז'אנר אני. מוזמן להסתכל בפורום שלהם בנושא של השחקן הזה ולא לזיין פה תמוח על "חברים שלי".
דווקא אתה בתור אחד מטופ שלושת היוזרים שמנצחים על מחנה הנהי והבכי פה בפורום בתקופה האחרונה, לא הייתי מדבר על ז'אנרים
The real Tsepo כתב: ↑14 יוני 2023, 15:49
אחשלי יקר אתה לא תגיד לי מאיזה ז'אנר אני. מוזמן להסתכל בפורום שלהם בנושא של השחקן הזה ולא לזיין פה תמוח על "חברים שלי".
דווקא אתה בתור אחד מטופ שלושת היוזרים שמנצחים על מחנה הנהי והבכי פה בפורום בתקופה האחרונה, לא הייתי מדבר על ז'אנרים
אתה מתלהב מריקן כי הוא צהוב וזה עושה לך את זה, זה ז'אנר ידוע של אוהדים. רוצה להביא לפה גם את ג'ראלדש אחי? מה עם מתן חוזז האדיר אולי נגנוב להם אותו?
רק מכבי כתב: ↑14 יוני 2023, 17:19
ריקן - פירורי דקות במכבי ת''א האימתנית של השנה שעברה. זקן מתבגר שאין לו מה לתרום לנו.
בדש - שחקן עם עונה וחצי סבירות בליגת על. בגיל 29.
מה ההשוואה בכלל לרפאלוב שפתח העונה ברבע גמר קונפרנס ליג?
אתם עושים צחוק.
פיירו- 6 הופעות בליגת האלופות.
יובאנוביץ'- החלוץ השני הכי טוב בקבוצה במקום שלישי בליגת העל.
למי שלא הבין כל ההחתמות הבינוניות שאנחנו רואים מתחילת החלון אלה ההחתמות הגדולות של החלון. לא יהיה משהו טוב יותר חוץ מהזר שיגיע לקישור האחורי וגם פה צריך עוד לחכות ולראות מה יביאו.
אתה מתלהב מריקן כי הוא צהוב וזה עושה לך את זה, זה ז'אנר ידוע של אוהדים. רוצה להביא לפה גם את ג'ראלדש אחי? מה עם מתן חוזז האדיר אולי נגנוב להם אותו?
אתה זיין מוח גדול שמוציא פה רפש בפורום כבר תקופה. אני לא היוזר הראשון שאומר את זה. אין לי מה לענות לך עניינית
תמשיך לנהות, תשתה מים ותנשום
Nirgreen כתב: ↑14 יוני 2023, 17:24
חייב להשכיב פה קשר אחורי זר ב2מיליון יורו לפחות.
אפשר להתפשר על בדש באגף.
וזה יפתור הכל? גם אם תביא לפה את קאנטה זה לא רק אחד מ-11.
בדש זה שחקן להפועל חיפה, באר שבע וביתר ירושלים. אולי היו צריכים לעדכן אותנו שבעונה הבאה המטרות הן פלייאוף עליון.
יש לנו מאמן שאין לו אפילו חצי עונה סבירה בליגת העל אז מי אנחנו שנתנשא על בדש
שוב אומר אני לא חושב שחייבים להביא אותו אבל הוא ממש לא אופציה נוראית כשחקן רוטציה כמו שאתם מנסים לצייר. אנשים פה התלהבו ורצו שיבוא שחקן פחות טוב מהפועל ירושלים אני מזכיר לכם
The real Tsepo כתב: ↑14 יוני 2023, 17:22
אתה זיין מוח גדול שמוציא פה רפש בפורום כבר תקופה. אני לא היוזר הראשון שאומר את זה. אין לי מה לענות לך עניינית
תמשיך לנהות, תשתה מים ותנשום
החדשים שמצטרפים פה לפורום ברמה גבוהה אני רואה.
מיצינו את הדיון. אתה חובב צהובים, זה בסדר, אתה לא הראשון ולא האחרון. ריקן לא שחקן. נקסט.
אליאור כתב: ↑14 יוני 2023, 17:25
למי שלא הבין כל ההחתמות הבינוניות שאנחנו רואים מתחילת החלון אלה ההחתמות הגדולות של החלון. לא יהיה משהו טוב יותר חוץ מהזר שיגיע לקישור האחורי וגם פה צריך עוד לחכות ולראות מה יביאו.
גם ב"ש ומכבי ת"א לא יביאו ישראלי טוב יותר מאיתנו..
רפאלוב זה השיא.
ובדש כשחקן משלים ומחליף לחזיזה בימין יכול להיות מצוין.
גם שחזיזה הגיע מבני יהודה אנשים הרימו גבה.
דם ירוק!!! כתב: ↑14 יוני 2023, 17:23
אתם לא רוצים את רפאלוב ובדש וגם לא דוידה..ומקום לזרים אין לנו כי חייב אותו לקישור האחורי.
תביאו לי שם של שחקן ישראלי שאפשר להביא לקישור ????????
דוידה יש פה הרבה שבעד.
קישור - לדרמן/אדלמן/גנדלמן.
ישראלים להתקפה - בריבו וכנף זר אם סבע עוזב ואם לא תביא חלוץ זר שיוכל קצת לכסות על האובדן של הישראלים הבכירים.
אין הרבה דברים שאפשר לעשות, למרות ההצהרה הדרמטית במסיבת העיתונאים ש-"את הכסף נשקיע בשחקנים" ושאחריה היינו בטוחים שליאל עבדה ומנור סולומון יפתחו בכנפיים כשאצילי יחכה על הספסל. אבל - את מה שאפשר לעשות לא עושים.