גם אני מעדיף שישאירו את אצילי.. איך זה תלוי בנו בדיוק, אחרי ששמו לו סעיף שחרור של מיליון יורו?KevinDurant כתב: ↑14 יוני 2023, 23:24 אני חושב שללכת על בדש זה טעות.
אנשים מסתנוורים מהעונת שיא שלו בהפועל י-ם אבל בפועל זה שחקן עם הרבה מניירות ושחצן במשחק שלו שהבקיע 7(!!!) שערים בפנדלים העונה, כלומר בלי פנדלים הוא עומד על 4 שערי ליגה ו2 בישולים והוא כבר בן 29.
זה שחקן נחמד וטוב להפועל ת''א והפועל חיפה וקבוצות בלבל הזה אבל אני ממש לא מביא אותו למכבי חיפה.
אם המועדון לא רואה בלאיוס/דוידה/יהודון כלשהו בגולה כישרון על חלל ומישהו שמאוד מחזיקים ממנו, אני מעדיף שישאירו את חלאיילי מאשר שיביאו שחקן סטייל בדש.
מה גם, שלדעתי צ'יבוטה שחקן לא פחות טוב ממנו וכבר נמצא פה וגם סוף פה וחוזר השנה.
עוד מעבר לזה, אני חושב שהמערך העיקרי במסגרת הליגה השנה יהיה 3-5-2 ואין לו מקום במערך הזה, אולי ב10 וגם שם כבר יש את רפאלוב ושרי.
כמו שתמיד אמרתי, במכבי חיפה לא התקדמו, ובגלל זה ה1.6 על פיירו גרר כתבות על דון יענקלה הנדיב, אז מבחינתם מיליון יורו על שחקן נוער זה הרבה מאוד... בעוד שבאירופה, מיליון יורו לא מזיז לקבוצות.
אז בקיצור, אם תגיע הצעה נכונה הוא לא יישאר פה, ובטוח שלא נפתח לו את החוזה כדי להיפטר מהסעיף.
צ'יבוטה כנף שמאל ולא ימין, אז נגיד והבאת את חזיזה, אתה עדיין צריך מחליף לכנף ימין.
סוף צריך קודם כל להשלים 90 דקות בתור שחקן בוגרים לפני שניקח אותו ברצינות.