המגן הימני, מאור קנדיל (29) מצטרף למכבי חיפה לאחר שעבר אתמול בדיקות רפואיות חתם הבוקר על חוזה לשנתיים בקבוצה.
קנדיל, שגדל במחלקות הנוער של בני יהודה ושמשון תל אביב שיחק בבני יהודה, מכבי יפו, הפועל רמה"ש ומכבי ת"א. לקנדיל 3 הופעות בנבחרת ישראל.
בעונה האחרונה רשם מאור קנדיל 1157 דקות משחק שבהם כבש שער ובישל 4 שערים עם קבוצתו שסיימה במקום השלישי.
אוהב מאוד את ההחתמה הזאת שבאה מתחת לראדר.
יתן לנו דברים שאין כרגע בסגל. מגן בצד ימין שיודע לתרום בחלק ההתקפי.
פוטנציאל לחיבור טוב עם פיירו ושורא.
אני בכלל לא פוסל שיהיו לא מעט משחקים בליגה שהוא ייפתח בצד ימין כמגן ולא רק כווינג. דניאל לא ילד, ואם וכאשר תהיה אירופה, אז יצטרכו לחלק עומסים.
אגב, מדובר בחבר מאוד טוב של דולב. שאיבד הקיץ את אצילי וסאן (כנראה), אבל מקבל את קנדיל. גם צ'יבוטה חבר טוב שלו.
שיחק גם עם גולדברג ובלטקסה (?). זו הכוונה של ''חיזוק לחדר ההלבשה''.
Judokan כתב: ↑14 יוני 2023, 17:18
רק שלא ינסו אותו בקו 4, אחרת יהיו פלאשבקין לעומרי בן הרוש
כנף בימין או במקרים נדירים בשמאל במערך 5 מאחורה
מה?
מה ההשוואה בכלל?
קנדיל טכני, יודע לעקוף ויודע לתת רוחב, בן הרוש עגלה שלא זז ולא ידע למסור/להרים כדור.
כשישחק ליד סק, תאמין לי שלא תרגיש יותר מדי את זה שהוא לא עילוי הגנתי, כמו 99% ממגני הליגה פה
Judokan כתב: ↑14 יוני 2023, 17:18
רק שלא ינסו אותו בקו 4, אחרת יהיו פלאשבקין לעומרי בן הרוש
כנף בימין או במקרים נדירים בשמאל במערך 5 מאחורה
מה?
מה ההשוואה בכלל?
קנדיל טכני, יודע לעקוף ויודע לתת רוחב, בן הרוש עגלה שלא זז ולא ידע למסור/להרים כדור.
כשישחק ליד סק, תאמין לי שלא תרגיש יותר מדי את זה שהוא לא עילוי הגנתי, כמו 99% ממגני הליגה פה
איפה אמרתי שקנדיל לא יודע לעשות משהו מזה? כל מה שתיארת זה יכולת בהתקפה.
אתה מאוד תרגיש את זה בהגנה אם קנדיל ישחק בקו 4, הוא מגן בעייתי מאוד מהפן הזה (גם ביחס לרמה ביתר הליגה).
לא טוב בשמירה אישית, לא טוב בסגירות אלכסוניות. עם כל הכבוד לסק, הוא לא הודיני שיכול לחפות על כולם.
Shocking4U כתב: ↑16 יוני 2023, 05:04
הוא צהוב רציני. ברמה של הולך למשחקים שלהם בכדורסל ופנאטי. אני צופה אי עידוד מקהל שלנו עד שיוכיח אחרת (סטייל גולדברג בעונה הראשונה שלו פה)
רק מכבי כתב: ↑19 יולי 2023, 00:39
בהגנה הוא חור, ועושה שטויות כמו בעבירה המיותרת במחצית הראשונה שהובילה לבעיטה חופשית ממקום מסוכן. אין מה להשוות לדניאל. שמיים וארץ.
בהתקפה לעומת זאת הוא מעורב, ומשחק לעומק, אני אוהב את זה. בפן ההתקפי הוא קצת יותר טוב מדניאל.