מי שרואה את המשחק, רואה שלמרות שזה משחק ידידות יש פערי רמות מטורפים לעומת מה שראינו במונדיאליטו גם בשלבים הכי גבוהים.
בקיצור, תצננו התלהבות מכל הילדים. יש חלק מוכשרים מאוד, אבל יש דרך ארוכה עד לבוגרים.
חג׳ג׳ היום הראה יופי של הובלת כדור, לדעתי מישהו פה רשם שממה שראה ממנו בעפולה הוא מזכיר את דולב גם מבחינת מחויבות הגנתית וראיתי את זה היום בלי קשר לזה שהוא שיחק בעמדה שצריך להיות כזה, מזכיר את דולב בסגנון והייתי משלב אותו בסגל לפני שיבלי וחלאיילי. לגבי כיוף רואים שהוא בסדר גמור לשוער 2.
רק מכבי כתב: ↑15 יוני 2023, 21:57
מי שרואה את המשחק, רואה שלמרות שזה משחק ידידות יש פערי רמות מטורפים לעומת מה שראינו במונדיאליטו גם בשלבים הכי גבוהים.
בקיצור, תצננו התלהבות מכל הילדים. יש חלק מוכשרים מאוד, אבל יש דרך ארוכה עד לבוגרים.
רוב ההבדל ברמות האלה הוא בראש ובצורת משחק.
עם לוזון לא תגיע לכלום, בנוער רואים את הרעב והלחימה והרצון לשחק כדורגל מהיר והתקפי.
רק מכבי כתב: ↑15 יוני 2023, 21:57
רוב ההבדל ברמות האלה הוא בראש ובצורת משחק.
עם לוזון לא תגיע לכלום, בנוער רואים את הרעב והלחימה והרצון לשחק כדורגל מהיר והתקפי.
התכוונתי בעיקר לרמת המשחק. הכל יותר מהיר, פיזי, וטכני.
הבלגים היום נותנים חמישייה לזוכה של המונדיאליטו.
השופרות רושמים שיעשו מאמצים להשאיר את סבע. אני לא מתרגש כי שמענו על דברים דומים שנעשו לאבו פאני ובפועל הסוכן שלו אמר שלא דובים ולא יער. כשנשמע מהקצבים שבאמת מכבי חיפה נתנו להם הצעה משופרת אז אקח את זה ברצינות
The real Tsepo כתב: ↑16 יוני 2023, 08:42
הבחירה של סבע היא דרמטית בצורה שאני באמת לא זוכר מתי בשנים האחרונות היה משהו שמתקרב לזה. אם נשאר (אמן) פתאום דברים יראו אחרת לגמרי
מסכים.
מצחיק/עצוב (תלוי איך מסתכלים על זה) שזה המצב שנקלענו אליו.
Shocking4U כתב: ↑16 יוני 2023, 08:32
השופרות רושמים שיעשו מאמצים להשאיר את סבע. אני לא מתרגש כי שמענו על דברים דומים שנעשו לאבו פאני ובפועל הסוכן שלו אמר שלא דובים ולא יער. כשנשמע מהקצבים שבאמת מכבי חיפה נתנו להם הצעה משופרת אז אקח את זה ברצינות
בול
גם מה ישמע זה עניין כספי מבחינת סבע
ומי ישמע #2 שאפשר להתחרות באמירויות כלכלית
צריך לתת לו מענק על זה שהוא נשאר פה את העונה על סך 200 אלף דולר + להעלות לו את הבונוסים על שערים והישגים.
ככה שהוא יהיה עם סביבות 650 אלף דולר שכר כולל בונוסים עם אופציה לאפילו יותר תמורת הביצועים שלו.
חייבים לעשות מאמצים אמיתיים ובכירים להשאיר אותו. זאת החלטה שיכולה לשנות לנו את העונה. להסביר לו כמה הוא מוערך מקצועית וכמה הקבוצה תבנה סביבו, שהם רואים אותו כשחקן הכי חשוב במערך של הקבוצה ושהם יתנו לו להוביל את הקבוצה להישגים פלוס יתגמלו אותו כלכלית.
אם הם לא ילחמו עליו ולא ינסו לשדרג אותו אפילו בקצת זאת תהיה בכייה לדורות.
יענקל’ה פשוט צריך לקיים את מה שהוא הבטיח לנו האוהדים:
שהכסף ילך לשחקנים. אז אי אפשר לרכוש שחקנים כי אין יותר מדי בשוק אז לפחות תתן את הכסף לשחקן שאנחנו הכי צריכים ואסור לנו לאבד אותו. פעם אחת תלחם על שחקן ואל תוותר מראש. אתה חייב לנו.
אני לא אכעס על ההנהלה אם בסוף סבע יעזוב בשביל הכסף והחיים באמירויות אבל אני אכעס עליהם אם הם לא ינסו לעשות שום צעד כדי להשאיר אותו ולהילחם עליו.