נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
שלושה דברים:
1. כל הכבוד למועדון על ההצעה על סבע. גם ההצעה הזו וגם ההצעה השנייה לאברג'ל (שעל סמך השמועות/כתבות הייתה בגובה די דומה) מוכיחות שהמועדון נכון לשבור את תקרת השכר במקרים קריטיים.
2. אני גם התרשמתי מכיוף נגד בלגיה, אבל על סמך משחק אחד קשה להחליט אם הוא מספיק טוב לעמדת השוער השני, בייחוד כשזו עמדה שדורשת יציבות.
3. לא חושב שסבע יכול להחליף את אצילי מבחינת מספרים, ולא חושב שאפשר למצוא שחקן כזה או שזה נכון לחשוב ככה בכלל. בגלל זה חשוב גם להשאיר את סבע וגם להביא עוד שחקן מפתח בהתקפה.
1. כל הכבוד למועדון על ההצעה על סבע. גם ההצעה הזו וגם ההצעה השנייה לאברג'ל (שעל סמך השמועות/כתבות הייתה בגובה די דומה) מוכיחות שהמועדון נכון לשבור את תקרת השכר במקרים קריטיים.
2. אני גם התרשמתי מכיוף נגד בלגיה, אבל על סמך משחק אחד קשה להחליט אם הוא מספיק טוב לעמדת השוער השני, בייחוד כשזו עמדה שדורשת יציבות.
3. לא חושב שסבע יכול להחליף את אצילי מבחינת מספרים, ולא חושב שאפשר למצוא שחקן כזה או שזה נכון לחשוב ככה בכלל. בגלל זה חשוב גם להשאיר את סבע וגם להביא עוד שחקן מפתח בהתקפה.
קאקא זה הסלב של הפורום. כולם מיישרים איתו קו. עוד מעט גם פבריציו רומאנו.
עוד נקודה על כיוף.
תהיו בטוחים שאם כיוף יראה לא טוב באימונים, אז ינסו לעשות מהלך על שוער אחר. היינו בסרט הזה כבר עם ישראלי ומשפתי.
תהיו בטוחים שאם כיוף יראה לא טוב באימונים, אז ינסו לעשות מהלך על שוער אחר. היינו בסרט הזה כבר עם ישראלי ומשפתי.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 18 יוני 2023, 16:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 4 פעמים
סבע זאת החתמה אסטרטגית של שנים קדימה. אין עוד ישראלי ברמה הזאת חוץ מאצילי. אם לשבור את התקרה בשביל מישהו אז בשבילו
קאקא אתה יודע להגיד אם הפרסום על הקשר ממדגסקר וזיו מורגן זה נכון?
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
ההצעה לסבע אומרת שלאלברמן אין תכנית ב במקרה וסבע יעזוב, והוא הולך עליו בכל הכוח.
מעדכנים אותי ברגע שיש משהו רציני, כמו משא ומתן.
כרגע אין לי משהו להגיד עליהם.
יענקל'ך!
איזו תכנית ב כבר יכולה להיות?ירוק זה אני כתב: 18 יוני 2023, 16:10 ההצעה לסבע אומרת שלאלברמן אין תכנית ב במקרה וסבע יעזוב, והוא הולך עליו בכל הכוח.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- קיבל תודה: 12 פעמים
זה בכר.רק מכבי כתב: 18 יוני 2023, 16:02 עוד נקודה על כיוף.
בקטע הזה אין לו בעיה לשרוף שחקנים.
-
Greenfromluxembourg
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 1 פעם
סבע זה המחליף של אצילי, חייב להישאר. וכן הוא היחיד שיכול להגיע למספרים האלה בליגה שלנו.
כאילו מישהו חשב שאצילי יגיע למספרים האלה שהגיע, באותה מידה גם שארונוב יכול להגיע כי לאף אחד אין מושג איך כל שחקן פותח את העונה.
כאילו מישהו חשב שאצילי יגיע למספרים האלה שהגיע, באותה מידה גם שארונוב יכול להגיע כי לאף אחד אין מושג איך כל שחקן פותח את העונה.
צריך להגיד ביושרה שלפחות אצלנו אני חושב שכל השחקנים נשרפו בצדק. במקרה של ישראלי ראינו אותו בבית"ר.NOSFERATU ZODD כתב: 18 יוני 2023, 16:17זה בכר.רק מכבי כתב: 18 יוני 2023, 16:02 עוד נקודה על כיוף.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- קיבל תודה: 12 פעמים
לא אמרתי שזה לא בצדק.אליאור כתב: 18 יוני 2023, 16:24צריך להגיד ביושרה שלפחות אצלנו אני חושב שכל השחקנים נשרפו בצדק. במקרה של ישראלי ראינו אותו בבית"ר.NOSFERATU ZODD כתב: 18 יוני 2023, 16:17זה בכר.רק מכבי כתב: 18 יוני 2023, 16:02 עוד נקודה על כיוף.
הפוך הוא שורף רק מקצועית.
בגלל זה הוא הצליח, הוא רואה רק את טובת הקבוצה והחלק המקצועי ולא הכלכלי.
לדעתי כרגע זה לא המצב אצלנו.
לא חושב שמישהו מערער על זה.
אני התכוונתי בתגובה שלי שיש לו סטנדרטים מקצועיים טובים ועין טובה. זה אחד הדברים שאני אוהב בו אגב. אין לו בעיה לחשוב בצורה קרה ורציונלית, גם אם זה אומר להעיף שחקנים או להושיב אותם בחוץ 20 משחקים ברצף.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 18 יוני 2023, 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
בוואן רושמים שאם סבע עוזב אז פיירו ישוחרר
מכסים בור וחופרים אחד חדש.
מכסים בור וחופרים אחד חדש.
- Smurk
- אגדה ירוקה
מקווה מאוד שלא יחתימו את מורגן. שחקן חלש מאוד. לא טוב כבלם, לא טוב כמגן.
עוד עקיצה של איזי.
אם הוא מגיע זה מצטרף לרשימת לקרדות שאכלנו ממנו: אבוחצירא, אלקיים, גבאי, דהן, מזרחי(כן. היה מושאל בשווייץ שנה לפני).
מקווה מאוד שזה יהיה בלטקסה.
עוד עקיצה של איזי.
אם הוא מגיע זה מצטרף לרשימת לקרדות שאכלנו ממנו: אבוחצירא, אלקיים, גבאי, דהן, מזרחי(כן. היה מושאל בשווייץ שנה לפני).
- Smurk
- אגדה ירוקה
קח בערבון מוגבל. וייס חלש מאוד הקיץ הזהרק מכבי כתב: 18 יוני 2023, 16:36 מקווה מאוד שלא יחתימו את מורגן. שחקן חלש מאוד. לא טוב כבלם, לא טוב כמגן.
עוד עקיצה של איזי.
- Judokan
- סמל ירוק
קאקא: מפרסם סקופ
נירגרין בתגובה: מפרסם אותו דבר בדיוק במילים אחרות 10 דקות אחרי בתוספת צבע על השם של האשה וצועק "פרסום ראשון".
יש עתיד בוואן
נירגרין בתגובה: מפרסם אותו דבר בדיוק במילים אחרות 10 דקות אחרי בתוספת צבע על השם של האשה וצועק "פרסום ראשון".
יש עתיד בוואן
בקיצור אתם אומרים שבוע לא להיכנס לפורום
אחר כך נדע אם הולכים לעונת אליפות עם סבע (בתוספת קשר אחורי זר אכזר) או שוחים עם דגו לים
אחר כך נדע אם הולכים לעונת אליפות עם סבע (בתוספת קשר אחורי זר אכזר) או שוחים עם דגו לים
- KevinDurant
- חבר בבורד
קלSmile כתב: 18 יוני 2023, 16:57 בקיצור אתם אומרים שבוע לא להיכנס לפורום
אם סבע נשאר,הוא לא צריך לתת 25 גולים ולהיות אצילי,הוא צריך לתת מספרים אבל כל שחקני ההתקפה צריכים לתרום יותר,חזיזה,פיירו דין ושרי. דווקא עם סבע תיהיה אופציה לשאר ההתקפה. אם זאת באמת ההצעה,אני אופטימי. אמן
אנשים עובדים, ברגע שיש זמן אני מפרסם.Judokan כתב: 18 יוני 2023, 16:55 קאקא: מפרסם סקופ
יש עתיד בוואן
- KevinDurant
- חבר בבורד