זה עובד בעיקר ל"רעתו" כי הוא זה שרוצה לעזוב. אם לא יביאו לו הצעה הוא יישאר כי הוא תחת חוזה.Shocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 00:08אני פשוט אומר שהדחיינות הזאת כבר עלתה לנו ביוקר בעבר. פתאום הוא יכול לקבל הצעה וכל זה כבר לא יהיה רלוונטי. כל יום שעובר עובד לרעתך.ברק.י כתב: ↑19 יוני 2023, 00:05זה לא תלוי רק במועדון.Shocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 00:03 למה המועדון ״ישב עם סבע לפני היציאה למחנה אימונים״ במקום פשוט לקרוא לו לרחוב המסגר כבר מחר?
נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24
- Apoc
- יו״ר הבורד
דוגמא לא טובה, אמרתי את זה איזה שבוע לפני הפלוץ של תומר לוירק מכבי כתב: ↑19 יוני 2023, 03:20סליחה שאני שוב לוקח הודעה שלך. אבל זו באמת רק דוגמא.
תומר לוי הפליץ ידיעה ע"ס זה שגוש עוקב אחרי ב"ש באינסטגרם, והרבה פה נכנסו לטילט שאיבדנו את גוש לב"ש.
אחרי זה אותו דבר היה עם בקסטר. חצי פלוץ של איזה שקר כלשהו בטלגרם שהוא נכשל בבדיקות, ושוב פעם טנטרום שאין לנו שוער.
חברים, באמת, תהיו סבלניים. הוכיחו בשנים האחרונות שיש אנשים על ההגה. זה לא גרנטי להצליח, אבל ברור לכולם שיש דרך.
כמו שאני אומר כך הזמן, בואו נחכה לסוף החלון, ונראה איפה אנחנו עומדים.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
בן דור: חיפה וחזיזה קבעו להיפגש אחרי משחק הנבחרת.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
-
- קודם כל נאמנות
מסכים.The real Tsepo כתב: ↑19 יוני 2023, 08:51אם יש מישהו שמגיע לו שדרוג זה לו. מקווה שיכנס לצוות הקפטנים גם
- Apoc
- יו״ר הבורד
ראפיד וינה רצו לרכוש את חלאילי ונרתעו מהסעיף של מיליון יורו
חחחחחח, קמצנים האוסטרים האלה. מתים על חלוצים ישראלים אבל אוהבים אותם רק בחינם.
חחחחחח, קמצנים האוסטרים האלה. מתים על חלוצים ישראלים אבל אוהבים אותם רק בחינם.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
ליפקין אומר שלא יהיה שינוי עם הזרים בליגה.
-
- אגדה ירוקה
-
- שחקן העונה
שיסגרו את הליגה ויתנו את הכסף לניצולי שואה ונזקקים, אין טעם להמשיך להתחרות פה.
יוצאים למלחמה עם מקלות ואבנים, זאת ההרגשה שהם נותנים.. כל ישראלי שנתן גול בגיל 18 או 19 יוצא לאירופה, הקבוצות נשארו עם הישראלים הבררה, אי אפשר להביא "זרים" מאירופה כמו שעושים בשאר הליגות.
איזה כיף לשלם כרטיס כדי לראות שחקנים שלא מסוגלים לבעוט לשער ולתת שני פסים.
אידיוטים שלא מבינים שזה ישרת את כל הליגה בסופו של דבר, ויעזור לשחקנים לא להתקע בקבוצות קטנות כי לא יוכלו לדרוש עליהם 5 מיליון כמו כנעאן ואחרים
יוצאים למלחמה עם מקלות ואבנים, זאת ההרגשה שהם נותנים.. כל ישראלי שנתן גול בגיל 18 או 19 יוצא לאירופה, הקבוצות נשארו עם הישראלים הבררה, אי אפשר להביא "זרים" מאירופה כמו שעושים בשאר הליגות.
אידיוטים שלא מבינים שזה ישרת את כל הליגה בסופו של דבר, ויעזור לשחקנים לא להתקע בקבוצות קטנות כי לא יוכלו לדרוש עליהם 5 מיליון כמו כנעאן ואחרים
-
- אגדה ירוקה
אני מאמין שאם יש ישראלי טוב הוא ישחק. לא צריך לנסות לשלוט בשוק.
-
- מחוזר באירופה
בכדורסל אין ממש מגבלת זרים ויש לנבחרת הצלחות
- KevinDurant
- חבר בבורד
הכי קל להגיד את מה שאתה אומר אבל עם חוק הזרים בליגה פה כל שחקן ישראלי יכול לשבש לך את הפאזל בצורה קיצונית ובמציאות לשחקנים הישראלים אין באמת תחליף
ליפקין חזק בהתאחדות, אם הוא אומר הוא יודע
איזה כיף סוף סוף להסכים אתך.Ganjot כתב: ↑19 יוני 2023, 09:58 שיסגרו את הליגה ויתנו את הכסף לניצולי שואה ונזקקים, אין טעם להמשיך להתחרות פה.
מה גם, ישראלים "בינוניים" יישארו להוביל את הקבוצות שלהם ולא יהפכו להיות הספסל של הקבוצות הגדולות.
שחקנים כמו שבירו, גוני נאור, גיא בדש, גנדלמן, רז שלמה וכל הבינוניים שמועמדים לפה ולמכבי ת''א יישארו בקבצות שלהם או בקבוצות סטייל הפועל ת''א וזה ירים את הליגה.
אני בכלל לא מדבר על מה שהיה בתקופה של ג'ורדי שהם קנו כל שחקן שהיה נותן גול בליגה וגם שנה שעברה שחקן סטייל אוסמה חלאיילה וכאלה.
-
- קפטן ירוק
גולדשטיין עם עוד בוקר של אופטימיות
- Smurk
- אגדה ירוקה
ורק מ3 מילים אני פוחד: במכבי חיפה אופטימיים
-
- הענק הירוק
השחקן הכי חשוב במכבי חיפה בפער לא הגיוניThe real Tsepo כתב: ↑19 יוני 2023, 08:51אם יש מישהו שמגיע לו שדרוג זה לו. מקווה שיכנס לצוות הקפטנים גם
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
- אגדה ירוקה
אגב, אם מספר הזרים נשאר אותו דבר אני יכול להבין למה משאירים את פיירו, למרות שבמקרה הזה היה עדיף להשאיר את דילן.
-
- אגדה ירוקה
2 שערים ובישול בליגה העונה. זה עוד שחקן שהוא סימן שאלה לעונה הבאה.
-
- מחוזר באירופה
התרומה שלו היתה הרבה יותר מ2 שערים ובישול
- Smurk
- אגדה ירוקה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
סק לא הולך להיות פה חודש וחצי, חודש וחצי עם טרנר, צהבת בית סכנין חוץ ועוד ועוד.
אם סבע נשאר אולי צריך להביא עוד בלם זר וללכת על שלישיית חלוצים ישראלית
אם סבע נשאר אולי צריך להביא עוד בלם זר וללכת על שלישיית חלוצים ישראלית
- The real Tsepo
- שחקן העונה
דולב הוא המייצג של מכבי חיפה הנוכחית. של הרעב ושל הטירוף. המשמעות שלו על המגרש היא עצומה הרבה יותר ממה שמתבטאת במספרים. מסכים שיש הרבה יותר איכותיים לפניו ברשימה, אבל אם יש שחקן שהכי חשוב לי שישאר אחרי כל העזיבות כדי להנציח את הגישה של מכבי חיפה שאחרי השושלת זה הוא ושרי.
- Smurk
- אגדה ירוקה
חשוב לך שישאר והכי חשוב של מכבי חיפה אלה שני דברים שונים. יש בסגל הנוכחי של מכבי חיפה לפחות 3 שחקנים חשובים ממהו.The real Tsepo כתב: ↑19 יוני 2023, 12:52דולב הוא המייצג של מכבי חיפה הנוכחית. של הרעב ושל הטירוף. המשמעות שלו על המגרש היא עצומה הרבה יותר ממה שמתבטאת במספרים. מסכים שיש הרבה יותר איכותיים לפניו ברשימה, אבל אם יש שחקן שהכי חשוב לי שישאר אחרי כל העזיבות כדי להנציח את הגישה של מכבי חיפה שאחרי השושלת זה הוא ושרי.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
כי אתה נציג המועדון שאתה יודע איזה שחקנים הכי חשובים למכבי חיפה?Smurk כתב: ↑19 יוני 2023, 12:54חשוב לך שישאר והכי חשוב של מכבי חיפה אלה שני דברים שונים. יש בסגל הנוכחי של מכבי חיפה לפחות 3 שחקנים חשובים ממהו.The real Tsepo כתב: ↑19 יוני 2023, 12:52דולב הוא המייצג של מכבי חיפה הנוכחית. של הרעב ושל הטירוף. המשמעות שלו על המגרש היא עצומה הרבה יותר ממה שמתבטאת במספרים. מסכים שיש הרבה יותר איכותיים לפניו ברשימה, אבל אם יש שחקן שהכי חשוב לי שישאר אחרי כל העזיבות כדי להנציח את הגישה של מכבי חיפה שאחרי השושלת זה הוא ושרי.
תשמע בכל פודקאסט ובכל חור כמה הוא חשוב בחדר הלבשה וכמה ההנהלה מתה עליו. מספיק לשמוע איך הוא מדבר, את הגישה שלו ואת איך שהוא מתנהל על המגרש. לא הכל זה מספרים, ובמכבי חיפה שאתה מוציא ממנה כל כך הרבה איכות, הגישה הרעב והרוח תהיה שחקן מרכזי העונה ובדיוק בגלל זה הוא טופ 3 הכי חשובים בלי ספק.
מסכים שלא טופ 3 איכותיים.
- Smurk
- אגדה ירוקה
אני מחזיר אותך לתגובה הקודמת שלי. לקחתי את הדברים האלה בחשבון, אם הייתי שופט נטו על פי איכות זה היה הרבה פחות מ-3. כל הדברים האלה שאתה מציין חשובים מאוד ואני לא מזלזל, כל המסביב קריטי להצלחה אבל בסוף המדד הכי חשוב הוא על הדשא. סק, סבע קורנו וגם שרי חשובים ממנו הרבה יותר.The real Tsepo כתב: ↑19 יוני 2023, 12:58כי אתה נציג המועדון שאתה יודע איזה שחקנים הכי חשובים למכבי חיפה?Smurk כתב: ↑19 יוני 2023, 12:54חשוב לך שישאר והכי חשוב של מכבי חיפה אלה שני דברים שונים. יש בסגל הנוכחי של מכבי חיפה לפחות 3 שחקנים חשובים ממהו.The real Tsepo כתב: ↑19 יוני 2023, 12:52
דולב הוא המייצג של מכבי חיפה הנוכחית. של הרעב ושל הטירוף. המשמעות שלו על המגרש היא עצומה הרבה יותר ממה שמתבטאת במספרים. מסכים שיש הרבה יותר איכותיים לפניו ברשימה, אבל אם יש שחקן שהכי חשוב לי שישאר אחרי כל העזיבות כדי להנציח את הגישה של מכבי חיפה שאחרי השושלת זה הוא ושרי.
תשמע בכל פודקאסט ובכל חור כמה הוא חשוב בחדר הלבשה וכמה ההנהלה מתה עליו. מספיק לשמוע איך הוא מדבר, את הגישה שלו ואת איך שהוא מתנהל על המגרש. לא הכל זה מספרים, ובמכבי חיפה שאתה מוציא ממנה כל כך הרבה איכות, הגישה הרעב והרוח תהיה שחקן מרכזי העונה ובדיוק בגלל זה הוא טופ 3 הכי חשובים בלי ספק.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
זה שלך. ללא ספק הם גם שחקנים קריטים בטירוף.Smurk כתב: ↑19 יוני 2023, 13:01אני מחזיר אותך לתגובה הקודמת שלי. לקחתי את הדברים האלה בחשבון, אם הייתי שופט נטו על פי איכות זה היה הרבה פחות מ-3. כל הדברים האלה שאתה מציין חשובים מאוד ואני לא מזלזל, כל המסביב קריטי להצלחה אבל בסוף המדד הכי חשוב הוא על הדשא. סק, סבע קורנו וגם שרי חשובים ממנו הרבה יותר.The real Tsepo כתב: ↑19 יוני 2023, 12:58כי אתה נציג המועדון שאתה יודע איזה שחקנים הכי חשובים למכבי חיפה?
האמת שעם מצב השוק הביזיוני, כל שחקן שנשאר/עוזב מקבל משמעות מטורפת.
- DelPiero
- הענק הירוק
@KevinDurantשחקן אחד הרס לנו את כל התוכניות ? אם זה המצב שלנו אלוהים ישמור.
זה שחקן שאמרנו עליו מהתחלה שהוא בקליבר קצת גבוה בשבילנו, קשה לי להאמין שאלברמן כזה מפגר שהוא בנה עליו הכל
[/quote]
הכי קל להגיד את מה שאתה אומר אבל עם חוק הזרים בליגה פה כל שחקן ישראלי יכול לשבש לך את הפאזל בצורה קיצונית ובמציאות לשחקנים הישראלים אין באמת תחליף
בסדר, ברור, אבל זאת לא הייתה הנקודה שלי.. זה פשוט נשמע לי מופרך להגיד שבנו על שחקן שמראש היה קשה להביא את כל התוכניות.
אנחנו לא באמת יודעים מה היה שם, ויכול להיות שבכלל מהתחלה הבינו שלא יגיע והתקשורת סתם פמפמה כדי לבזבז עוד כמה מילים בים הזבל האנטרנטי. זה כמו להגיד שבונים את כל התוכניות על זה שסבע ישאר.
אם אני לא טועה, אתה כמוני מנותני החסד לצוות. אשפוט אותם כשיגמר החלון. מה שלא יהיה, לתחושתי ימצאו איזה פתרון סבבה בסוף, כזה שלפחות על הנייר אמור להיות טוב. בין אם זה יעבוד או לא, נחיה ונראה.
אגב, אני תומך פה על שינוי חוק הזרים כבר הרבה זמן פה, וקצת יותר מרוב האחרים
זה שחקן שאמרנו עליו מהתחלה שהוא בקליבר קצת גבוה בשבילנו, קשה לי להאמין שאלברמן כזה מפגר שהוא בנה עליו הכל
[/quote]
בסדר, ברור, אבל זאת לא הייתה הנקודה שלי.. זה פשוט נשמע לי מופרך להגיד שבנו על שחקן שמראש היה קשה להביא את כל התוכניות.
אנחנו לא באמת יודעים מה היה שם, ויכול להיות שבכלל מהתחלה הבינו שלא יגיע והתקשורת סתם פמפמה כדי לבזבז עוד כמה מילים בים הזבל האנטרנטי. זה כמו להגיד שבונים את כל התוכניות על זה שסבע ישאר.
אם אני לא טועה, אתה כמוני מנותני החסד לצוות. אשפוט אותם כשיגמר החלון. מה שלא יהיה, לתחושתי ימצאו איזה פתרון סבבה בסוף, כזה שלפחות על הנייר אמור להיות טוב. בין אם זה יעבוד או לא, נחיה ונראה.
אגב, אני תומך פה על שינוי חוק הזרים כבר הרבה זמן פה, וקצת יותר מרוב האחרים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
קשה לדעת מה בדיוק היו התוכניות.
לא ברור אם דילן היה נשאר (הסיבות האישיות) גם אם אצילי לא היה עוזב.
וכן, ברור שאלברמן ייעד את אברג'ל לקישור, וכנראה רצה לשמור את הזר למחליף לדילן/שחקן התקפה נוסף זר.
כשאתה מוגבל בחוק הזרים, כל שינוי או עזיבה של שחקן יכולה להשפיע על התוכניות.
וברור שאחרי שאצילי עוזב, אז עשו התאבדות על סבע, מה שלא בטוח היו עושים אם אצילי היה נשאר.
בקיצור, הכל ספקולציות. מה שבטוח הוא שגם אם שחקן ''הבריז'' לך, זה לא תירוץ. האחריות על מקבלי ההחלטות הוא למצוא פתרונות.
לא ברור אם דילן היה נשאר (הסיבות האישיות) גם אם אצילי לא היה עוזב.
וכן, ברור שאלברמן ייעד את אברג'ל לקישור, וכנראה רצה לשמור את הזר למחליף לדילן/שחקן התקפה נוסף זר.
כשאתה מוגבל בחוק הזרים, כל שינוי או עזיבה של שחקן יכולה להשפיע על התוכניות.
וברור שאחרי שאצילי עוזב, אז עשו התאבדות על סבע, מה שלא בטוח היו עושים אם אצילי היה נשאר.
בקיצור, הכל ספקולציות. מה שבטוח הוא שגם אם שחקן ''הבריז'' לך, זה לא תירוץ. האחריות על מקבלי ההחלטות הוא למצוא פתרונות.
-
- אגדה ירוקה
- Apoc
- יו״ר הבורד
סתם שטויות ינחת מחר-מחרתיים ויחתום עד חמישיאליאור כתב: ↑19 יוני 2023, 13:43 באנגליה מדווחים שבקסטר על סף חתימה בבולטון.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=440760
אופטימיות במכבי חיפה