נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
מההתחלה כל ההתנהלות איתו הייתה מוזרה, מקווה שזה לטובה שהוא לא חתם בסוף.
עכשיו אין ברירה אלא לשבת לגוש על הראש עד שהוא חותם
עכשיו אין ברירה אלא לשבת לגוש על הראש עד שהוא חותם
- Smurk
- אגדה ירוקה
אין מה להתווכח. עובדות בשטח.Shocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 18:26 בוא נראה אם יש פה מישהו שיתווכח איתי:
אלברמן עם חלון פשוט מזעזע עד כה.
אצילי ברח לו למרות שהם לא חשבו שיש אפשרות שהוא יעזוב
אברג׳ל שחלק משמעותי מהחלון נבנה על זה שיגיע לפה ויפנה משבצת של זר בחר להאריך חוזה בלוריין
בקסטר היה פה ועבר בדיקות רפואיות והעדיף לחתום בבולטון
כרגע אין שוער ראשון לקבוצה, אצילי ופאני עזבו ולא הגיע אף תחליף ויש רק משבצת אחת של זר על 3 עמדות שצריכות תיקון.
-
- מכונת תארים
עד עכשיו חלון שחור אבל סיכומים עושים בסוףShocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 18:26 בוא נראה אם יש פה מישהו שיתווכח איתי:
אברג׳ל שחלק משמעותי מהחלון נבנה על זה שיגיע לפה ויפנה משבצת של זר בחר להאריך חוזה בלוריין
כרגע אין שוער ראשון לקבוצה, אצילי ופאני עזבו ולא הגיע אף תחליף ויש רק משבצת אחת של זר על 3 עמדות שצריכות תיקון.
-
- אלוף המדינה
עזוב אין מילים לתאר את ההרס של החודש האחרון. מבחינת התחושות תזכרו איך הרגשנו במאי ואיך עכשיו מרגישים, הכל עדיין בר תיקון בסגל עצמו אבל כשמסתכלים על מי נמצא על הקווים קשה להישאר אופטימים. תחושות כאלו לא היו לי מהקבוצה מאז הקיץ של רוני לוי ונומה קאליוShocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 18:26 בוא נראה אם יש פה מישהו שיתווכח איתי:
-
- גול ראשון בבוגרים
בסוף יפנו לקליימן
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
המועדון לא הוציא הכחשות.Shocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 18:26המועדון אתמול והיום הוציא הכחשות לכתבים ואמר שהוא יגיע בשלישי.רק מכבי כתב: ↑19 יוני 2023, 18:26 זה רק מראה שזה משהו שמבושל כבר כמה ימים.
המועדון ידע מזה. בקסטר לא קם בבוקר ואמר אני הולך לבולטון.
אתם צריכים גם לזכור שיש פה סוכנים שמעורבים. אף סוכן לא יגמור את הקשרים שלו עם מכבי חיפה, או עם הכדורגל הישראלי.
גם הכתב האנגלי קיבל איתותים מבפנים שיש וולקאם שמתבשל.
בקיצור, אם צריף להמר המועדון יודע מזה כבר כמה ימים. נתנו כבר הצעה לגוש.
גולדשטיין כתב שמכחישים. ודקה אחרי זה שינה את הכתבה.
סליחה חברים, אתם לא יודעים איך ארגון מתנהל אם אתם חושיהם שהיום בבוקר למועדון נודע שהוא לא יהיה פה. זה פשוט לא עובד ככה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אתה מבין שאתה טוען שהמועדון הוציא הודעה היום בצהריים שבקסטר עוד חותם פה והוא הספיק בזמן הזה לטוס לאנגליה, לעשות בדיקות רפואיות + לעשות סרטון וולקאם?אליאור כתב: ↑19 יוני 2023, 17:51זכותך. אני מעדיף להסיק מסקנות בסבירות גבוהה על סמך הקיים. יש דברים וידיעות שאני גם ספקן לגביהם, אבל זה לא אחד מהם.KevinDurant כתב: ↑19 יוני 2023, 17:48אני לא מאמין לשום דבר שמפורסם, בלי קשר למכבי חיפה. לא בפוליטיקה ולא בשאר הקבוצות ולא בתקשורת. רק להודעות רשמיותאליאור כתב: ↑19 יוני 2023, 17:20 אני רק אגיב לדוראנט מהנושא הקודם:
אחרי שהדיווח על בקסטר יצא, בכמה מקומות דיווחו שגורמים במועדון אמרו שבקסטר חותם במכבי חיפה השבוע. רק אחרי חצי שעה - שעה הגיעו ידיעות שלהערכת המועדון הסיכוי שיגיע נמוך. בנוסף, לא הייתה שום ידיעה לפני כן או רמז לכך שהוא לא יחתום פה. זה התפוצץ אחרי הידיעה בעיתון שפורסמה באנגליה בכלל.
ברור ששום דבר לא ודאי, אף אחד הוא לא אלוהים ולא יודע הכל. אבל על בסיס הנסיבות שידועות לנו זה נראה שאף אחד במועדון לא ידע על כך לפני.
-
- אגדה ירוקה
די נו. איזה ידע מזה? הם היו בטוחים שינחת השבוע ואפילו טענו את סה אחרי הידיעה היום. כנראה פנו שוב לסוכן אחרי זה וקיבלו תשובה אחרת.רק מכבי כתב: ↑19 יוני 2023, 18:26 זה רק מראה שזה משהו שמבושל כבר כמה ימים.
אתם צריכים גם לזכור שיש פה סוכנים שמעורבים. אף סוכן לא יגמור את הקשרים שלו עם מכבי חיפה, או עם הכדורגל הישראלי.
סליחה שאני אומר את זה בישירות אבל זו קצת נאיביות לחשוב שידעו מזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא מדבר על הכתבה של גולדשטיין. כתבות עליו בבולטון יצאו עוד אתמול והם הכחישו לכתבים ותדרכו אותם שהוא יגיע לאימונים ביום שלישי והכל פרוצדורה.רק מכבי כתב: ↑19 יוני 2023, 18:30המועדון לא הוציא הכחשות.Shocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 18:26המועדון אתמול והיום הוציא הכחשות לכתבים ואמר שהוא יגיע בשלישי.רק מכבי כתב: ↑19 יוני 2023, 18:26 זה רק מראה שזה משהו שמבושל כבר כמה ימים.
גולדשטיין כתב שמכחישים. ודקה אחרי זה שינה את הכתבה.
סליחה חברים, אתם לא יודעים איך ארגון מתנהל אם אתם חושיהם שהיום בבוקר למועדון נודע שהוא לא יהיה פה. זה פשוט לא עובד ככה.
-
- קפטן ירוק
אם אלברמן דיבר איתו כמו שהיה במסיבת עיתונאים גם אני לא הייתי חותם
-
- קפטן ירוק
אבל אתה לא יודע אם באמת תדרכו או שזה סתם גורם במועדון שדיברו איתו ואמר מה שידוע לו.
אף אחד לא באמת יודע מה קורה שם.
אף אחד לא באמת יודע מה קורה שם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אלברמן הביא עלינו טרויסי והאשק על סטרואידים
איפה ליטל אלברמן שתסביר לנו שכל ההצלחה זה בזכותו
איפה ליטל אלברמן שתסביר לנו שכל ההצלחה זה בזכותו
-
- אגדה ירוקה
לא. אתה שוב מכניס לי מילים להודעות.KevinDurant כתב: ↑19 יוני 2023, 18:31אתה מבין שאתה טוען שהמועדון הוציא הודעה היום בצהריים שבקסטר עוד חותם פה והוא הספיק בזמן הזה לטוס לאנגליה, לעשות בדיקות רפואיות + לעשות סרטון וולקאם?אליאור כתב: ↑19 יוני 2023, 17:51זכותך. אני מעדיף להסיק מסקנות בסבירות גבוהה על סמך הקיים. יש דברים וידיעות שאני גם ספקן לגביהם, אבל זה לא אחד מהם.KevinDurant כתב: ↑19 יוני 2023, 17:48
אני לא מאמין לשום דבר שמפורסם, בלי קשר למכבי חיפה. לא בפוליטיקה ולא בשאר הקבוצות ולא בתקשורת. רק להודעות רשמיות
המועדון לא הוציא שום הודעה, אבל היו כמה דיווחים היום בכמה מקומות שהשתנו מאוד מהר על מה שבמועדון חושבים.
לגבי בדיקות רפואיות ו-וולקאם או טיסה לאנגליה - לא מבין את הקשר האמת. לא ידוע שהוא עשה בדיקות או על איזה וולקאם, וגם אם כן - מה זה משנה? הוא יכול לעשות את זה בלי להגיד להם עד החתימה. לגבי לטוס לאנגליה - הוא גר שם לא? מה הבעיה בזה שהוא טס לשם אחרי החופשה בספרד ולמה זה מחשיד? קבע איתם לשלישי והמציא תירוץ.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
ברמה המקצועית אני לא בטוח שזו אבידה. גוש לטעמי עדיף עליו.
בוא רק נראה אם מצליחים לסגור אותו. או שיוצאים להרפתקה חדשה.
בוא רק נראה אם מצליחים לסגור אותו. או שיוצאים להרפתקה חדשה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
מה עם בקסטר אז, נוחת בשלישי?
#צופהבדיליי
#צופהבדיליי
אופטימיות במכבי חיפה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
מי פותח נושא רביעי?
- Apoc
- יו״ר הבורד
מנסים לאיים על כהן עכשיו עם שוער זר כי מבינים שאי אפשר לעבוד עליו עם בקסטר יותר
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
אף אחד לא יודע בוודאות. אנחנו משערים. אבל מרצף הנסיבות וההשתלשלות - זה שעד היום אף אחד לא דיבר על זה אלא רק אחרי שהידיעה יצאה, ועד אז היו דיווחים שינחת בשלישי. זה שבהתחלה אחרי הידיעה היו גורמים או גורם במועדון שטענו שהוא יחתום פה, וזה שזה השתנה מאוד מהר - כל זה מעיד בסבירות גבוהה שפשוט לא ידעו על זה אלא רק אחרי שהידיעה יצאה.
זכותכם לחשוב שידעו על זה ושזה בשליטה, או שאי אפשר לדעת מה קרה שם ואם ידענו. אני חושב שזו נאיביות. כי הנסיבות מצביעות אחרת.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 19 יוני 2023, 18:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- תוקע יתד בהרכב
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הנה וייס מעלה שאם גוש לא פה, ילכו על זר, ויאיצו את אזרוח סונדגרן שידרוש פתיחת חוזה.
תרשו לי לא להאמין לכתב שהבוקר כתב שבירם כיאל מועמד על סמך תמונה שלו עם אוטו ברחוב המסגר.
תרשו לי לא להאמין לכתב שהבוקר כתב שבירם כיאל מועמד על סמך תמונה שלו עם אוטו ברחוב המסגר.
-
- קפטן ירוק
תאמין לי שמי שצריך לדעת על זה ידע. זה שגורם כזה או אחר לא ידע לא אומר שאלברמן ודגו לא ידעו על זה. הסוכן והשחקן לא חובבנים, הם עידכנו על ההחלטה שלהם.אליאור כתב: ↑19 יוני 2023, 18:40אף אחד לא יודע בוודאות. אנחנו משערים. אבל מרצף הנסיבות וההשתלשלות - זה שעד היום אף אחד לא דיבר על זה אלא רק אחרי שהידיעה יצאה, ועד אז היו דיווחים שינחת בשלישי. זה שבהתחלה אחרי הידיעה היו גורמים או גורם במועדון שטענו שהוא יחתום פה, וזה שזה השתנה מאוד מהר - כל זה מעיד בסבירות גבוהה שפשוט לא ידעו על זה אלא אחרי שהידיעה יצאה.
זכותכם לחשוב שידעו על זה ושזה בשליטה, או שאי אפשר לדעת מה קרה שם ואם ידענו. אני חושב שזו נאיביות. כי הנסיבות מצביעות אחרת.
-
- קפטן ירוק
וחשבנו שהנושא הזה יהיה טוב יותר
איזה קיץ שפל
איזה קיץ שפל
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
- קפטן ירוק
מעניין אם היה מאמן על רמה היו קורים דברים אחרים.
יש לי הרגשה שהעובדה שרק אלברמן מדבר עם שחקנים פוגעת בתיאום הציפיות.
יש לי הרגשה שהעובדה שרק אלברמן מדבר עם שחקנים פוגעת בתיאום הציפיות.
-
- אגדה ירוקה
אני לא יודע מה זה להאמין. אני מסתכל על מה שאני יודע וקורא, ומסיק מסקנות שלדעתי הן נכונות בסבירות יותר גבוהה מהאלטרנטיבות.Kaka כתב: ↑19 יוני 2023, 18:43תאמין לי שמי שצריך לדעת על זה ידע. זה שגורם כזה או אחר לא ידע לא אומר שאלברמן ודגו לא ידעו על זה. הסוכן והשחקן לא חובבנים, הם עידכנו על ההחלטה שלהם.אליאור כתב: ↑19 יוני 2023, 18:40אף אחד לא יודע בוודאות. אנחנו משערים. אבל מרצף הנסיבות וההשתלשלות - זה שעד היום אף אחד לא דיבר על זה אלא רק אחרי שהידיעה יצאה, ועד אז היו דיווחים שינחת בשלישי. זה שבהתחלה אחרי הידיעה היו גורמים או גורם במועדון שטענו שהוא יחתום פה, וזה שזה השתנה מאוד מהר - כל זה מעיד בסבירות גבוהה שפשוט לא ידעו על זה אלא אחרי שהידיעה יצאה.
הסוכן לא צריך להיות חובבן. רק שקרן.
- Judokan
- סמל ירוק
וייס הופך בהדרגה להיות הסלב.
בכל כתבה חייב לזרוק 8 שמות ואז לטעון שפגע.
עוד מחכים למו"מ עם בדש ולנאור סבג.
בכל כתבה חייב לזרוק 8 שמות ואז לטעון שפגע.
עוד מחכים למו"מ עם בדש ולנאור סבג.
-
- הענק הירוק
אם בטעות חושבים על לוותר על קשר זר בשביל שוער זר, וואלה מעדיף את כיוף בשער
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור נו.Kaka כתב: ↑19 יוני 2023, 18:43תאמין לי שמי שצריך לדעת על זה ידע. זה שגורם כזה או אחר לא ידע לא אומר שאלברמן ודגו לא ידעו על זה. הסוכן והשחקן לא חובבנים, הם עידכנו על ההחלטה שלהם.אליאור כתב: ↑19 יוני 2023, 18:40אף אחד לא יודע בוודאות. אנחנו משערים. אבל מרצף הנסיבות וההשתלשלות - זה שעד היום אף אחד לא דיבר על זה אלא רק אחרי שהידיעה יצאה, ועד אז היו דיווחים שינחת בשלישי. זה שבהתחלה אחרי הידיעה היו גורמים או גורם במועדון שטענו שהוא יחתום פה, וזה שזה השתנה מאוד מהר - כל זה מעיד בסבירות גבוהה שפשוט לא ידעו על זה אלא אחרי שהידיעה יצאה.
מה שכן אני חושב שזה שזה פתאום יצא ככה שהוא חותם בקבוצה אחרת זה גול עצמי. היו צריכים להוציא הודעה שירדו ממנו
-
- הענק הירוק
אם סוגרים את גוש הכול טוב, אבל זה אם גדול בדיוק כמו אם סבע..
יכול להבין את הביקורת על המועדון, אבל לפחות במקרה של אברג’יל קשה לי לבוא על אלברמן בטענות הוא ניסה את מזלו וממילא ידענו שהסיכוי קלוש.
בקסטר אכן מחדל.
יכול להבין את הביקורת על המועדון, אבל לפחות במקרה של אברג’יל קשה לי לבוא על אלברמן בטענות הוא ניסה את מזלו וממילא ידענו שהסיכוי קלוש.
בקסטר אכן מחדל.
-
- אלוף המדינה
חלאס עם האזרוח של סונדגרן יא חבורה של שקרנים, אי אפשר לסבול את הספינים שיוצאים מהמועדון בקיץ הזה