גל אלברמן - המנהל המקצועי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- The real Tsepo
- שחקן העונה
Re: גל אלברמן - המנהל המקצועי
אין פה לשקר, הצרכים של מועדון הם דינאמים ושחקנים צריכים לקבל את זה. בנקודת הזמן הזו בעיניי אין פריווילגיה לוותר עליו הוא פשוט איכותי מידי.
שוב יש פה הבדל כי זה לא שחקן שקנית לראשונה, מעביר את כל המרכז חיים לפה ואז אתה מסנדל אותו למקום אחר, הוא כבר פה שנה, הוא היה שלנו ואם היה שינוי כלשהו במקרה ההיפוטתי שאני מתאר היו יושבים איתו ומתווכים לו את זה.
שוב יש פה הבדל כי זה לא שחקן שקנית לראשונה, מעביר את כל המרכז חיים לפה ואז אתה מסנדל אותו למקום אחר, הוא כבר פה שנה, הוא היה שלנו ואם היה שינוי כלשהו במקרה ההיפוטתי שאני מתאר היו יושבים איתו ומתווכים לו את זה.
- Judokan
- סמל ירוק
לא הבנתי את החלק של פשוט איכותי מדי. אתה בכל מקרה מוותר עליו. ברגע שרוצים עוד זר הוא לא יהיה חלק מהסגל בעונה הקרובה, או כנראה בכלל לא.The real Tsepo כתב: ↑31 מאי 2023, 19:15 אין פה לשקר, הצרכים של מועדון הם דינאמים ושחקנים צריכים לקבל את זה. בנקודת הזמן הזו בעיניי אין פריווילגיה לוותר עליו הוא פשוט איכותי מידי.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני ממש לא בכל מקרה מוותר עליו. אם מצליחים להשאיר את סבע ולהביא את אברג'יל צריך פשוט להחליף את פיירו בחלוץ אחר.Judokan כתב: ↑31 מאי 2023, 20:49לא הבנתי את החלק של פשוט איכותי מדי. אתה בכל מקרה מוותר עליו. ברגע שרוצים עוד זר הוא לא יהיה חלק מהסגל בעונה הקרובה, או כנראה בכלל לא.The real Tsepo כתב: ↑31 מאי 2023, 19:15 אין פה לשקר, הצרכים של מועדון הם דינאמים ושחקנים צריכים לקבל את זה. בנקודת הזמן הזו בעיניי אין פריווילגיה לוותר עליו הוא פשוט איכותי מידי.
אני אגיד לך יותר מזה, אין לי בעיה שיביאו כנף זר איכותי במקום פיירו ולרוץ עם דין דוד/שוראנוב ואיזה בריבו כזה בחלוצים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לדעתכם אם הוא היה יודע שאצילי יעזוב, עדיין היה לוקח הימור כל כך גדול עם מאמן כמו אצילי?
- Judokan
- סמל ירוק
למה שזה היה משנה את ההחלטה שלו?Shocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 22:41 לדעתכם אם הוא היה יודע שאצילי יעזוב, עדיין היה לוקח הימור כל כך גדול עם מאמן כמו אצילי?
בסוף סיפור המסגרת נשאר דומה - ההנהלה בראשות שחר מאוד אנטי לקונספט של צוות זר, ולא מוכנה לשים על זה את הכסף.
בשוק הישראלי, אלברמן ראה את דגו כמועמד הטוב ביותר אלינו.
כל זה היה נשאר נכון גם במקרה שאצילי עוזב. זה לא ששחר מגיב לאירועים כאלה ואומר "עכשיו חייבים להשקיע יותר כסף"
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שאחד מההסברים שנשמעו מצד שופרות המועדון זה שהמועדון כל כך חזק והסגל כל כך טוב שהוא יצליח לסחוב כלפי מעלה גם מאמן לא מנוסה או פחות טוב כמו דגו ואפילו יוסיפו לסגל הזה חיזוקים כדי ״לעזור״ לדגו להצליח.Judokan כתב: ↑14 יוני 2023, 22:58למה שזה היה משנה את ההחלטה שלו?Shocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 22:41 לדעתכם אם הוא היה יודע שאצילי יעזוב, עדיין היה לוקח הימור כל כך גדול עם מאמן כמו אצילי?
בסוף סיפור המסגרת נשאר דומה - ההנהלה בראשות שחר מאוד אנטי לקונספט של צוות זר, ולא מוכנה לשים על זה את הכסף.
בשוק הישראלי, אלברמן ראה את דגו כמועמד הטוב ביותר אלינו.
כל זה היה נשאר נכון גם במקרה שאצילי עוזב. זה לא ששחר מגיב לאירועים כאלה ואומר "עכשיו חייבים להשקיע יותר כסף"
בדיעבד אם היו יודעים שתהיה פגיעה מקצועית כמו אצילי אולי היו הולכים על הימור יותר סולידי כמו רב״ש
- Judokan
- סמל ירוק
לא היו הולכים על רב"ש, אלברמן מבין מצוין כמו כל אדם אחר בכדורגל הישראלי שזה מאמן בינוני שלא תגיע איתו לכלום. הוא פנוי ואף קבוצה לא מסתכלת עליו.
עזוב אותך מהתירוצים שהמועדון סיפק - השורה התחתונה של הדברים שלהם הייתה חד משמעית. שחר לא יודע לעבוד עם מאמן זר, להנהלה הלקקנית סביבו (יצורים כמו איציק עובדיה) זה לא נוח, וגם יקר מדי. זו הסיבה ולא שום דבר אחר.
עזוב אותך מהתירוצים שהמועדון סיפק - השורה התחתונה של הדברים שלהם הייתה חד משמעית. שחר לא יודע לעבוד עם מאמן זר, להנהלה הלקקנית סביבו (יצורים כמו איציק עובדיה) זה לא נוח, וגם יקר מדי. זו הסיבה ולא שום דבר אחר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לגמרי אתך.Judokan כתב: ↑14 יוני 2023, 23:25 לא היו הולכים על רב"ש, אלברמן מבין מצוין כמו כל אדם אחר בכדורגל הישראלי שזה מאמן בינוני שלא תגיע איתו לכלום. הוא פנוי ואף קבוצה לא מסתכלת עליו.
אני גם קיבלתי את זה בשוק בהתחלה (את המינוי של מסאי) והתבטאתי פה ארוכות שחייב להביא מאמן זר אבל המועדון לא יודע לעבוד עם זרים והמסע''ת של שחר אחרי המינוי של מסאי ממש הבהירה את זה ושאתה גם לא מתלהב מלכתחילה לעבוד עם זרים וגם צריך לשלם על זה הרבה יותר והמאמן הזר איכותי אז הוא בא בדרישות ועם "אג'נדה" מעדיפים ללכת לPLAN B. לא אוהב את זה אבל זה מה יש
ומבחינת שוק המאמנים הישראלים אני מעדיף את דגו שאימן קבוצה גדולה ויוזמת בשנה האחרונה (נכון, נוער, עדיין) מאשר את רב''ש
- Liberman
- מנהל הבורד
מדויק.Judokan כתב: ↑14 יוני 2023, 23:25 לא היו הולכים על רב"ש, אלברמן מבין מצוין כמו כל אדם אחר בכדורגל הישראלי שזה מאמן בינוני שלא תגיע איתו לכלום. הוא פנוי ואף קבוצה לא מסתכלת עליו.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- מחוזר באירופה
אתה חושב שאם היו יודעים כבר מסיום העונה שאצילי לא יהיה עדיין לא היה לחץ על אלברמן משחר והלקקנים מסביבו להחתים מאמן כמו רב"ש?Judokan כתב: ↑14 יוני 2023, 23:25 לא היו הולכים על רב"ש, אלברמן מבין מצוין כמו כל אדם אחר בכדורגל הישראלי שזה מאמן בינוני שלא תגיע איתו לכלום. הוא פנוי ואף קבוצה לא מסתכלת עליו.
ואלברמן היה עומד בלחץ?
הרי כל הסיבה למנות את דגו היתה שאנחנו קבוצה מספיק טובה ואפשר להתפשר על מאמן. אז אם היו יודעים שאנחנו בלי אצילי היו מחתימים מאמן יותר "טוב" ומנוסה ולא את דגו
-
- תוקע יתד בהרכב
כמו שאמרתי לכם גם ביום שהשם של דגו עלה, ידעתי על זה חודש מראש וזה היה התכנון של אלברמן בלי קשר לשחקן כזה או אחר, אגב הרבה לפני שהבטחנו אליפות בכלל.Shocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 22:41 לדעתכם אם הוא היה יודע שאצילי יעזוב, עדיין היה לוקח הימור כל כך גדול עם מאמן כמו אצילי?
מאמן זר לדוגמה לדעתי מעולם לא חיפשו
- Judokan
- סמל ירוק
מה זה "מאמן כמו רב"ש"? רב"ש הוא לא פיגורה משמעותית שמישהו עוד ילחץ להחתים אותו.Adi81 כתב: ↑15 יוני 2023, 06:36אתה חושב שאם היו יודעים כבר מסיום העונה שאצילי לא יהיה עדיין לא היה לחץ על אלברמן משחר והלקקנים מסביבו להחתים מאמן כמו רב"ש?Judokan כתב: ↑14 יוני 2023, 23:25 לא היו הולכים על רב"ש, אלברמן מבין מצוין כמו כל אדם אחר בכדורגל הישראלי שזה מאמן בינוני שלא תגיע איתו לכלום. הוא פנוי ואף קבוצה לא מסתכלת עליו.
ואלברמן היה עומד בלחץ?
הרי כל הסיבה למנות את דגו היתה שאנחנו קבוצה מספיק טובה ואפשר להתפשר על מאמן. אז אם היו יודעים שאנחנו בלי אצילי היו מחתימים מאמן יותר "טוב" ומנוסה ולא את דגו
שחר והלקקנים לא היו לוחצים על אף אחד בעניין הזה. להפך, הם מבחינתם קיבלו את הPR שהם רצו
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני בכלל לא חושב ששחר רצה את רבשJudokan כתב: ↑15 יוני 2023, 07:24מה זה "מאמן כמו רב"ש"? רב"ש הוא לא פיגורה משמעותית שמישהו עוד ילחץ להחתים אותו.Adi81 כתב: ↑15 יוני 2023, 06:36אתה חושב שאם היו יודעים כבר מסיום העונה שאצילי לא יהיה עדיין לא היה לחץ על אלברמן משחר והלקקנים מסביבו להחתים מאמן כמו רב"ש?Judokan כתב: ↑14 יוני 2023, 23:25 לא היו הולכים על רב"ש, אלברמן מבין מצוין כמו כל אדם אחר בכדורגל הישראלי שזה מאמן בינוני שלא תגיע איתו לכלום. הוא פנוי ואף קבוצה לא מסתכלת עליו.
ואלברמן היה עומד בלחץ?
שחר והלקקנים לא היו לוחצים על אף אחד בעניין הזה. להפך, הם מבחינתם קיבלו את הPR שהם רצו
-
- מחוזר באירופה
כמו רב''ש הכוונה מנוסהJudokan כתב: ↑15 יוני 2023, 07:24מה זה "מאמן כמו רב"ש"? רב"ש הוא לא פיגורה משמעותית שמישהו עוד ילחץ להחתים אותו.Adi81 כתב: ↑15 יוני 2023, 06:36אתה חושב שאם היו יודעים כבר מסיום העונה שאצילי לא יהיה עדיין לא היה לחץ על אלברמן משחר והלקקנים מסביבו להחתים מאמן כמו רב"ש?Judokan כתב: ↑14 יוני 2023, 23:25 לא היו הולכים על רב"ש, אלברמן מבין מצוין כמו כל אדם אחר בכדורגל הישראלי שזה מאמן בינוני שלא תגיע איתו לכלום. הוא פנוי ואף קבוצה לא מסתכלת עליו.
ואלברמן היה עומד בלחץ?
-
- מחוזר באירופה
אגבRmc כתב: ↑15 יוני 2023, 07:07כמו שאמרתי לכם גם ביום שהשם של דגו עלה, ידעתי על זה חודש מראש וזה היה התכנון של אלברמן בלי קשר לשחקן כזה או אחר, אגב הרבה לפני שהבטחנו אליפות בכלל.Shocking4U כתב: ↑14 יוני 2023, 22:41 לדעתכם אם הוא היה יודע שאצילי יעזוב, עדיין היה לוקח הימור כל כך גדול עם מאמן כמו אצילי?
מאמן זר לדוגמה לדעתי מעולם לא חיפשו
מתחבר לי המשפט שבני לם אמר לפני סיום העונה "אני יכול לאמן את מכבי חיפה"
אני לא אתפלא אם הוא קיבל רמזים או שמועות שחושבים עליו
- DelPiero
- הענק הירוק
המועדון הגדול בישראל שקורא לעצמו "מועדון אירופי" בכל הזדמנות אפשרית, לא יכול לעבוד עם זרים באופן גורף בשנת 2023.
ואנחנו מצפים לקפיצת מדרגה...
ואנחנו מצפים לקפיצת מדרגה...
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
פשוט מבזה את עצמו
- hezildo
- מכונת תארים
לפי המצב כרגע, כישלון גדול בחלון הזה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Apoc
- יו״ר הבורד
כמו שכתבתי בתחילת הקיץ שאני מקווה שהכישלון שהולך להיות איתו לא יגרור את סיום העבודה שלו במכבי חיפה, אני עדיין עומד על זה שלמרות שהוא כשל בצורה יוצאת דופן הקיץ עם ההחתמות שברחו וכל הכאוס שאוחז במועדון, הוא עדיין לא צריך לאבד את המשרה שלו על קיץ אחד גרוע והוא עוד יכול ללמוד מזה.
כנראה שבאמת לבכר היו את רוב האחוזים בהצלחה שלו. בכר הזה זה קילר רציני. איך הוא נכנס לחדר הלבשה של הכוכב האדום עם מבט של בוס והתחיל לחלק הוראות.
כנראה שבאמת לבכר היו את רוב האחוזים בהצלחה שלו. בכר הזה זה קילר רציני. איך הוא נכנס לחדר הלבשה של הכוכב האדום עם מבט של בוס והתחיל לחלק הוראות.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
אם בכר פה אין מצב שפאני הולך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כשהגלים מתחזקים, הגלי אלברמן מתגלים.
-
- הענק הירוק
Re: גל אלברמן - המנהל המקצוע
אם כל הביקורות אליו, צריך לזכור שאחרי עונה בליגת האלופות היה ברור שיהיו עזיבות, וההרכב שנה שעברה היה אולי ההרכב הכי מאוזן ואיכותי שהיה פה בליגה מאז ומתמיד.
אז הביקורות כי ניחלשנו הם סופר מוצדקות אבל מצד שני כל עוד יש מגבלת זרים והשוק המקומי כלכך דל אפשר להבין את הקושי שלו.
ובוס שלא פותח את הכיס לא תורם לעניין.
מבחינתי גם אם העונה לא נצליח אלברמן חייב להישאר וגם אם הוא טעה הוא ילמד מזה לעתיד לטווח הארוך אני סומך עליו בעניים עצומות.
אז הביקורות כי ניחלשנו הם סופר מוצדקות אבל מצד שני כל עוד יש מגבלת זרים והשוק המקומי כלכך דל אפשר להבין את הקושי שלו.
מבחינתי גם אם העונה לא נצליח אלברמן חייב להישאר וגם אם הוא טעה הוא ילמד מזה לעתיד לטווח הארוך אני סומך עליו בעניים עצומות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תפסיקו לסמוך על אנשים בעיניים עצומות. אני גם על עצמי לא סומך בעיניים עצומות
-
- מכונת תארים
Re: גל אלברמן - המנהל המקצוע
אני איתך.Hulk כתב: ↑19 יוני 2023, 22:33 אם כל הביקורות אליו, צריך לזכור שאחרי עונה בליגת האלופות היה ברור שיהיו עזיבות, וההרכב שנה שעברה היה אולי ההרכב הכי מאוזן ואיכותי שהיה פה בליגה מאז ומתמיד.
- DelPiero
- הענק הירוק
זה ברור שאם העונה תהיה כשלון, אלברמן לא יהיה זה שצריך לקבל את האשמהֿ, ובטח שלא בלעדית.
אבל למיטב זכרוני כשהקבוצה נכשלת הרבה פעמים אוהבים להפיל את האחריות אצלנו על שעיר לעזאזל ואני לא יודע כמה סבלנות תהיה איתו.
שחר עוד מסוגל להגיד שהוא מעולם לא האמין במנהל מקצועי ולחזור לעשות את זה בעצמו, עוד אל תוך שנות השמונים המאוחרות לחיוו (ושיהיה ברי טפו טפו)
אבל למיטב זכרוני כשהקבוצה נכשלת הרבה פעמים אוהבים להפיל את האחריות אצלנו על שעיר לעזאזל ואני לא יודע כמה סבלנות תהיה איתו.
שחר עוד מסוגל להגיד שהוא מעולם לא האמין במנהל מקצועי ולחזור לעשות את זה בעצמו, עוד אל תוך שנות השמונים המאוחרות לחיוו (ושיהיה ברי טפו טפו)
- The real Tsepo
- שחקן העונה
מנהל מקצועי שלא מצליח לשכנע את הבעלים לשים עוד 250 אלף לשחק שאין לו מחליף בשום צורה בשוק הוא מנהל מקצועי בעייתי
-
- אלוף המדינה
איתמר ליצן אתה רוצה? יאללה הביתה ומהר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תוך חודש הוא משמיד הכל
-
- אלוף המדינה
"כל ההצלחה רק בזכותך" ל.אלברמן
ככה זה גם נראה
מנהל מקצועי בשגעון גדלות שחושב שהחרא שלו מריח כמו שושנים, מה הפלא שהוא מאמין שדגו ואיתמר ליצן יביאו לנו אליפות