נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
גם ככה לא יצא מהעונה הזאת כלום,חסר יותר מידי איכות ואנחנו קבוצה ממש לא מאוזנת וגם ככה יש לנו מאמן נוער עם צוות חדש שצריך להשתפשף. שיתנו לשריף,חלאילי שיבלי פיינגולד וכו׳ להשתפשף אולי עוד 3 שנים תיהיה לנו שוב אליפות מי יודע
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אם סבע נשאר אתה עדיין הסגל הכי טוב ומאוזן בליגה. לאן הלכת
-
- אגדה ירוקה
אני לא יודע מה זה אמור או תאמין לי. אתרי הספורט הם מקור המידע שיש לנו, ואת הסינון עושים משם. אפשר גם לבחור במה להאמין ובמה לא (כמו עם כיאל).Kaka כתב: ↑19 יוני 2023, 19:04אתה לא אמור להשתמש בהם בתור מקור מידע. הם רושמים כל שטות שיגידו להם. גולדשטיין ובן דור פירסמו שלפי גורמים במועדון בקסטר יחתום בסוף אצלנו. אחרי 10 דקות גולדשטיין פירסם שמכבי חיפה הולכת על ג'וש בכל הכוח. בן דור שינה את הכתבה שלו לגבי ההכחשה. מאוד ברור ששניהם דיברו עם מישהו שלא באמת יודע מה קורה בקבוצה. אותו דבר וייס שרק אתמול רשם סבג מועמד בזמן שהוא חתם בהפועל חיפה והיום רשם שכיאל מועמד לחזור וכל זה על סמך תמונה של כיאל ברחוב המסגר ליד אאודי.
הידיעה של גולדשטיין על זה שלפי גורמים במועדון בקסטר יחתום אצלנו ולאחר מכן הידיעה על ג'וש רק מחזקות את מה שאני טוען.
ושוב - או שהם דיברו עם מישהו שלא יודע, או שבקבוצה לא ידעו. כתבתי פה למה אני חושב שבקבוצה לא ידעו.
-
- שחקן העונה
הזוי איך מזלזלים כששאר החלופות שלנו שוות לתחת.Shocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 18:59לא מבין את הזלזול שלך במרציאנו. אני לא מחזיק ממנו שוער מדהים אבל הוא עדיף על כיוף/קליימן וכו׳ כן? ובטח על להשקיע על זה משבצת של זר.
מי ישמע ג'וש לא מכר אותנו כל משחק נגד בש ומכבי ת"א מחדש.
-
- שחקן העונה
שום הבדל.. בינתיים הוא שיחק בסקוטלנד והולנד, מה האחרים עשו בקריירה שלהם חוץ מלהיות באשדוד?Judokan כתב: ↑19 יוני 2023, 19:02מרציאנו שוער חלש עם רצפה נמוכה בטירוף.Shocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 18:59לא מבין את הזלזול שלך במרציאנו. אני לא מחזיק ממנו שוער מדהים אבל הוא עדיף על כיוף/קליימן וכו׳ כן? ובטח על להשקיע על זה משבצת של זר.
שוער שמלחיץ הגנות, ולא סתם בפיינורד טס לספסל ולא ראה דקה אחרי שדפק אותם בהופעות המעטות שלו.
גם לא סתם השיא שלו הוא בקבוצה סקוטית בינונית וחסרת שאיפות ובאשדוד.
לא עדיף על כיוף ולא עדיף על אף שוער ליגה בינוני אחר, אבל עם טונה של יח"ת באדיבות החברים של ג'קי בתקשורת.
שום הבדל בינו לבין ג'ראפי ומשפתי לצורך העניין
ג'וש לא דפק אותנו?
מה היה השיא של ג'וש לפני שהגיע לפה? ההישג האקדמי שלו הרבה יותר מרשים ממה שעשה במהלך הקריירה עד שהגיע לפה.
-
- קפטן ירוק
ידעו אל תיהיה תמים. זה משהו שהתבשל בימים האחרונים.אליאור כתב: ↑19 יוני 2023, 19:10אני לא יודע מה זה אמור או תאמין לי. אתרי הספורט הם מקור המידע שיש לנו, ואת הסינון עושים משם. אפשר גם לבחור במה להאמין ובמה לא (כמו עם כיאל).Kaka כתב: ↑19 יוני 2023, 19:04אתה לא אמור להשתמש בהם בתור מקור מידע. הם רושמים כל שטות שיגידו להם. גולדשטיין ובן דור פירסמו שלפי גורמים במועדון בקסטר יחתום בסוף אצלנו. אחרי 10 דקות גולדשטיין פירסם שמכבי חיפה הולכת על ג'וש בכל הכוח. בן דור שינה את הכתבה שלו לגבי ההכחשה. מאוד ברור ששניהם דיברו עם מישהו שלא באמת יודע מה קורה בקבוצה. אותו דבר וייס שרק אתמול רשם סבג מועמד בזמן שהוא חתם בהפועל חיפה והיום רשם שכיאל מועמד לחזור וכל זה על סמך תמונה של כיאל ברחוב המסגר ליד אאודי.
הידיעה של גולדשטיין על זה שלפי גורמים במועדון בקסטר יחתום אצלנו ולאחר מכן הידיעה על ג'וש רק מחזקות את מה שאני טוען.
ושוב - או שהם דיברו עם מישהו שלא יודע, או שבקבוצה לא ידעו. כתבתי פה למה אני חושב שבקבוצה לא ידעו.
-
- הענק הירוק
לא נרגע מזה שהוא אשכרה כבר היה בארץ, עבר בדיקות וברח. וזה קורה למועדון פעם שלישית. איך יש להם פרצוף לדבר על מעטפת אחרי פארסות כאלה?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Apoc
- יו״ר הבורד
אם החזירו את רפאלוב אפשר גם להחזיר את אוואט
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
מטורף, גם נחמני עכשיו יהיה בסקוטלנד, וגיא מלמד לפניו. אין ספק, ליגה של סופרסטארים.Ganjot כתב: ↑19 יוני 2023, 19:13שום הבדל.. בינתיים הוא שיחק בסקוטלנד והולנד, מה האחרים עשו בקריירה שלהם חוץ מלהיות באשדוד?Judokan כתב: ↑19 יוני 2023, 19:02מרציאנו שוער חלש עם רצפה נמוכה בטירוף.Shocking4U כתב: ↑19 יוני 2023, 18:59
לא מבין את הזלזול שלך במרציאנו. אני לא מחזיק ממנו שוער מדהים אבל הוא עדיף על כיוף/קליימן וכו׳ כן? ובטח על להשקיע על זה משבצת של זר.
שוער שמלחיץ הגנות, ולא סתם בפיינורד טס לספסל ולא ראה דקה אחרי שדפק אותם בהופעות המעטות שלו.
גם לא סתם השיא שלו הוא בקבוצה סקוטית בינונית וחסרת שאיפות ובאשדוד.
לא עדיף על כיוף ולא עדיף על אף שוער ליגה בינוני אחר, אבל עם טונה של יח"ת באדיבות החברים של ג'קי בתקשורת.
שום הבדל בינו לבין ג'ראפי ומשפתי לצורך העניין
ג'וש לא דפק אותנו?
מה היה השיא של ג'וש לפני שהגיע לפה? ההישג האקדמי שלו הרבה יותר מרשים ממה שעשה במהלך הקריירה עד שהגיע לפה.
כן, אני מרשה לעצמי לזלזל. ראיתי היטב מה מרציאנו שווה במשחקים ששיחק בנבחרת, ראיתי איך הוא נראה בהופעות המזעריות שלו בהולנד.
כאמור, מזל שבאר שבע רצו לאכול את העקיצה, אחרת היח"צ הכושל הזה עוד היה נוחת פה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מתי אנשים יתפקחו מכת אלברמן? מדובר בתינוקות שנשבו.
-
- קפטן ירוק
סבע חשוב מאוד שישאר אבל אנחנו ממש לא מאוזנים.
חסרים לנו קשר אמצע,בלם,שוער עם כל הכבוד לרפאלוב מי אמר שיהיה כשיר כל הזמן? והסגל ממש קצר במקרה של פציעות.
אני לא חושב שרק אם סבע נשאר הסתדרנו
- KevinDurant
- חבר בבורד
אולי הוא בא להתרשמות או שאמרו לו שהוא יהיה שוער שני? זה גם נמרח המון זמן, כולה לחתום על חוזה אנחנו ב2023.Ganjot כתב: ↑19 יוני 2023, 18:56בן דור היה הראשון לפרסם על דילן באותו בוקר לדעתי.KevinDurant כתב: ↑19 יוני 2023, 18:52 אני באמת לא מבין אנשים שעוד ממשיכים לצרוך תקשורת של מכבי חיפה כשהיום היה חותם נוסף לעניין
הם לא יודעים כלום בחייאת כמה אפשר ליפול לשטויות האלה
פרסם שהנטייה היא לא לממש, ואז בצהריים היה הראשון לשנות לזה שהחליטו סופית לא לממש.
כן, הרבה פעמים הם לא יודעים כלום, והרבה פעמים הם מחרטטים, ועדיין בחלק מהמקרים הם צודקים.
בכל מקרה קשה לי להאמין שלא ידעו על בקסטר, לא הייתה סיבה אמיתית לזה שלא יחתום פה באותו רגע אחרי שעבר את הבדיקות הרפואיות.
בן דור היה הראשון לפרסם על דילן אחרי שחצי שנה הם בלבלו לנו את המוח ואפילו היו אתרים שרשמו שהאופציה כבר *מומשה*
מצחיק אותי שאנשים מתייחסים לזה כמו תורה מסיני. אתמול עם סבג זה היה קטע מטורף. חצי שעה אחרי שפרסמו על המועמדות שלו בוואלה הוא כבר חתם רשמי בהפועל חיפהKaka כתב: ↑19 יוני 2023, 19:04אתה לא אמור להשתמש בהם בתור מקור מידע. הם רושמים כל שטות שיגידו להם. גולדשטיין ובן דור פירסמו שלפי גורמים במועדון בקסטר יחתום בסוף אצלנו. אחרי 10 דקות גולדשטיין פירסם שמכבי חיפה הולכת על ג'וש בכל הכוח. בן דור שינה את הכתבה שלו לגבי ההכחשה. מאוד ברור ששניהם דיברו עם מישהו שלא באמת יודע מה קורה בקבוצה. אותו דבר וייס שרק אתמול רשם סבג מועמד בזמן שהוא חתם בהפועל חיפה והיום רשם שכיאל מועמד לחזור וכל זה על סמך תמונה של כיאל ברחוב המסגר ליד אאודי.
-
- קפטן ירוק
באמת אתה מאמין שאמרו לו שהוא בא להיות שוער שני?KevinDurant כתב: ↑19 יוני 2023, 19:31אולי הוא בא להתרשמות או שאמרו לו שהוא יהיה שוער שני? זה גם נמרח המון זמן, כולה לחתום על חוזה אנחנו ב2023.Ganjot כתב: ↑19 יוני 2023, 18:56בן דור היה הראשון לפרסם על דילן באותו בוקר לדעתי.KevinDurant כתב: ↑19 יוני 2023, 18:52 אני באמת לא מבין אנשים שעוד ממשיכים לצרוך תקשורת של מכבי חיפה כשהיום היה חותם נוסף לעניין
הם לא יודעים כלום בחייאת כמה אפשר ליפול לשטויות האלה
פרסם שהנטייה היא לא לממש, ואז בצהריים היה הראשון לשנות לזה שהחליטו סופית לא לממש.
כן, הרבה פעמים הם לא יודעים כלום, והרבה פעמים הם מחרטטים, ועדיין בחלק מהמקרים הם צודקים.
בכל מקרה קשה לי להאמין שלא ידעו על בקסטר, לא הייתה סיבה אמיתית לזה שלא יחתום פה באותו רגע אחרי שעבר את הבדיקות הרפואיות.
בן דור היה הראשון לפרסם על דילן אחרי שחצי שנה הם בלבלו לנו את המוח ואפילו היו אתרים שרשמו שהאופציה כבר *מומשה*
מצחיק אותי שאנשים מתייחסים לזה כמו תורה מסיני. אתמול עם סבג זה היה קטע מטורף. חצי שעה אחרי שפרסמו על המועמדות שלו בוואלה הוא כבר חתם רשמי בהפועל חיפהKaka כתב: ↑19 יוני 2023, 19:04אתה לא אמור להשתמש בהם בתור מקור מידע. הם רושמים כל שטות שיגידו להם. גולדשטיין ובן דור פירסמו שלפי גורמים במועדון בקסטר יחתום בסוף אצלנו. אחרי 10 דקות גולדשטיין פירסם שמכבי חיפה הולכת על ג'וש בכל הכוח. בן דור שינה את הכתבה שלו לגבי ההכחשה. מאוד ברור ששניהם דיברו עם מישהו שלא באמת יודע מה קורה בקבוצה. אותו דבר וייס שרק אתמול רשם סבג מועמד בזמן שהוא חתם בהפועל חיפה והיום רשם שכיאל מועמד לחזור וכל זה על סמך תמונה של כיאל ברחוב המסגר ליד אאודי.
קשה לי להאמין ואם כן אז הם מטומטמים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לגבי דוראנט והטענה שמכבי לא באמת רצתה את בקסטר, מציע לכל חברי הפורום להתעלם מהפרובוקציה ולהמשיך הלאה כרגיל. לא צריך לתת לזה מקום.
- Judokan
- סמל ירוק
מה זאת אומרת? אם הוא מגיע להיות שוער שני, ברור שיגידו לו את זה מראש, ככה הדברים עובדים. אתה מתאם ציפיות עם שחקנים על המעמד שלהם.
אבל זה ממש לא אמין שזה מה שקרה. הוא בחר להישאר במדינה שלו מתוך מחשבה שככה יהיה לו כרטיס טוב יותר לליגות הגבוהות שם. קרה, קורה, יקרה.
אבל זה ממש לא אמין שזה מה שקרה. הוא בחר להישאר במדינה שלו מתוך מחשבה שככה יהיה לו כרטיס טוב יותר לליגות הגבוהות שם. קרה, קורה, יקרה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא יודע נשמע לי קצת מוזר. גם היו דיבורים כבר על הצעה מהליגה השלישית עוד קודם והוא לא התלהב יותר מדי מההצעה.
אתה לא בא למקום ועובר לכאורה בדיקות רפואיות ומוותר על ההצעה בשביל הצעה שהייתה לך עוד קודם, אתה פשוט לא בא.
גם יש פה עניין של פי 3 בכסף וקבוצה *הרבה* יותר גדולה. נשמע לי מפוקפק
- Smurk
- אגדה ירוקה
די נו. דפק לנו ויברח בואו לא נשלה את עצמנו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Judokan
- סמל ירוק
יש לך בקבוצה דוגמה חיה לשחקן כזה - דיא סבע.KevinDurant כתב: ↑19 יוני 2023, 19:37לא יודע נשמע לי קצת מוזר. גם היו דיבורים כבר על הצעה מהליגה השלישית עוד קודם והוא לא התלהב יותר מדי מההצעה.
אתה לא בא למקום ועובר לכאורה בדיקות רפואיות ומוותר על ההצעה בשביל הצעה שהייתה לך עוד קודם, אתה פשוט לא בא.
קורה ששחקנים משנים את דעתם.
לא קרה לך אף פעם שקיבלת החלטה לשינוי משמעותי, ובשנייה האחרונה היו לך ספקות חזקים?
-
- קפטן ירוק
בקסטר עשה לאלברמן טרויסי.
המועדון הזה גמור ולא משנה מה המהלכים הבאים
המועדון הזה גמור ולא משנה מה המהלכים הבאים
- The real Tsepo
- שחקן העונה
ברור שיש חוסרים וחסר עוד כדי שיהיה מאוזן לגמרי, אבל ביחס לליגה וליריבות הישירות עדיין זה הסגל הכי איכותי ומאוזן (שוב אם סבע נשאר)greenguy כתב: ↑19 יוני 2023, 19:21סבע חשוב מאוד שישאר אבל אנחנו ממש לא מאוזנים.
חסרים לנו קשר אמצע,בלם,שוער עם כל הכבוד לרפאלוב מי אמר שיהיה כשיר כל הזמן? והסגל ממש קצר במקרה של פציעות.
אני לא חושב שרק אם סבע נשאר הסתדרנו
-
- שחקן העונה
אבל במקרה של סבע השיקול המקצועי גבר על השיקול הכספי, פה הבחירה של בקסטר היא לא למקום יותר טוב מקצועית ולא כלכלית.Judokan כתב: ↑19 יוני 2023, 19:43יש לך בקבוצה דוגמה חיה לשחקן כזה - דיא סבע.KevinDurant כתב: ↑19 יוני 2023, 19:37לא יודע נשמע לי קצת מוזר. גם היו דיבורים כבר על הצעה מהליגה השלישית עוד קודם והוא לא התלהב יותר מדי מההצעה.
לא קרה לך אף פעם שקיבלת החלטה לשינוי משמעותי, ובשנייה האחרונה היו לך ספקות חזקים?
-
- אגדה ירוקה
עוד מעט אנשים פה יכתבו שהוא גם לא באמת הגיע לבדיקות רפואיות ושהכל היה בדיה כדי להפעיל לחץ על ג'וש כהן שכבר חתם פה מהפאניקה ומחר תצא הודעה רשמית.
- benrey
- הענק הירוק
מה הסיכוי שהמועדון החליט לא להתקדם איתו?
שהוא לא עביר בדיקות?
שמצאו מועמד יותר ראוי?
שיש סיכום עם ג׳וש?
שהוא לא עביר בדיקות?
שמצאו מועמד יותר ראוי?
שיש סיכום עם ג׳וש?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בדש סיכם בב״ש.
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ב״ש עם החלון הכי טוב עד עכשיו. שמרו על המאמן ומתחזקים בעמדות הנכונות. יהיו מוכנים בזמן לאירופה.
- Judokan
- סמל ירוק
במקרה של סבע, השיקול של רצונות המשפחה וקרבה לבית גבר על הכלכלי. לא קשור לפן המקצועי.Ganjot כתב: ↑19 יוני 2023, 19:47אבל במקרה של סבע השיקול המקצועי גבר על השיקול הכספי, פה הבחירה של בקסטר היא לא למקום יותר טוב מקצועית ולא כלכלית.Judokan כתב: ↑19 יוני 2023, 19:43יש לך בקבוצה דוגמה חיה לשחקן כזה - דיא סבע.KevinDurant כתב: ↑19 יוני 2023, 19:37
לא יודע נשמע לי קצת מוזר. גם היו דיבורים כבר על הצעה מהליגה השלישית עוד קודם והוא לא התלהב יותר מדי מההצעה.
ואצל בקסטר זה השיקול של התקדמות לליגות הגבוהות יותר באנגליה, שאין מה לעשות - הוא נוח יותר מקבוצה אנגלית לעומת קבוצה מישראל עם אפס חשיפה ומטה