סבע זו עובדה מוגמרתכרמליסט ירוק כתב: 19 יוני 2023, 21:29 יאללה מתי סבע כבר מודיע שהוא עוזב למה למשוך את העינוי הזה עוד ועוד
אותי יותר מעניין מה קורה עם קורנו ומתי מודיעים שהוא לא חותם בסוף, זה אמור להיות ההיילייט של החלון
מנהל: Shocking4U
סבע זו עובדה מוגמרתכרמליסט ירוק כתב: 19 יוני 2023, 21:29 יאללה מתי סבע כבר מודיע שהוא עוזב למה למשוך את העינוי הזה עוד ועוד
איזה חרטה חסרת משמעות זאת.Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 21:26האם פעם אחת בתקופת בכר נחת שחקן ועבר בדיקות ולא חתם? עובדתית? לעומת זאת האם עונה אחת לפניו זה קרה עם האשק.Judokan כתב: 19 יוני 2023, 21:24הטיפים מבכר:Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 21:21 אלברמן, אין בושה להרים טלפון לבכר ולבקש עזרה איך בונים קבוצה ואיך משכנעים שחקן להגיע ונלחמים על רכש.
תחתים את כל שחקני הליגה בשקל, תבנה על יובל שבתאי בהרכב, תסיים במקום החמישי ואז תפוטר אחרי עוד כישלון רכש בעונה אחרי.
אשליות בכר הבלתי מנוצח ובונה הסגלים המדופלם.
איתו שום שחקן לא עוזב! חוץ מניקיטה, בוגדן, נטע, אבל למי אכפת העובדות.
הוא מתיש את הבלמיםJudokan כתב: 19 יוני 2023, 21:31איזה חרטה חסרת משמעות זאת.Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 21:26האם פעם אחת בתקופת בכר נחת שחקן ועבר בדיקות ולא חתם? עובדתית? לעומת זאת האם עונה אחת לפניו זה קרה עם האשק.Judokan כתב: 19 יוני 2023, 21:24
הטיפים מבכר:
תחתים את כל שחקני הליגה בשקל, תבנה על יובל שבתאי בהרכב, תסיים במקום החמישי ואז תפוטר אחרי עוד כישלון רכש בעונה אחרי.
אשליות בכר הבלתי מנוצח ובונה הסגלים המדופלם.
איתו שום שחקן לא עוזב! חוץ מניקיטה, בוגדן, נטע, אבל למי אכפת העובדות.
אין לזה שום התחלה של קשר לבכר, סתם עניין מקרי.
זה כמו הנתון שהקבוצה מנצחת כשפיירו פותח (אפילו אם את הגולים היא מבקיעה אחרי שהוא יוצא). שקרים, שקרים גדולים יותר וסטטיסטיקה.
אלברמן מתיש את האוהדים.Apoc כתב: 19 יוני 2023, 21:32הוא מתיש את הבלמיםJudokan כתב: 19 יוני 2023, 21:31איזה חרטה חסרת משמעות זאת.Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 21:26
האם פעם אחת בתקופת בכר נחת שחקן ועבר בדיקות ולא חתם? עובדתית? לעומת זאת האם עונה אחת לפניו זה קרה עם האשק.
אין לזה שום התחלה של קשר לבכר, סתם עניין מקרי.
זה כמו הנתון שהקבוצה מנצחת כשפיירו פותח (אפילו אם את הגולים היא מבקיעה אחרי שהוא יוצא). שקרים, שקרים גדולים יותר וסטטיסטיקה.
שוב - זו חוכמה בדיעבד.Jerry כתב: 19 יוני 2023, 21:30אם אם ואם. אחי בשורה התחתונה יש להם סגל מוכן למחנה אימונים ואצלנו השוער הראשון זה שריף. ראינו בעונה שעברה כמה חשוב להתחיל את העונה מוכנים ולא לאלתר תוך כדיברק.י כתב: 19 יוני 2023, 21:19עם העזיבות לא היה לך איך להתמודד ולב״ש, בשונה מאיתנו, לא הייתה עונה שליגת האלופות.Jerry כתב: 19 יוני 2023, 20:58
זה לא החתמות גדולות אבל מבחינתם מה שחשוב זה שהם שמרו על הבסיס, הייתי אומר את זה גם על הגרמנים אם לא היה מאמן כמו קרקו
השוק שלנו ושל ב״ש הוא אותו שוק ובוחרים איך להתנהל מולו. זו חוכמה בדיעבד להגיד שעשינו טעות שניסינו להביא את אברג׳ל ושנתקענו בלי שוער. את מרציאנו יכולת להביא גם, אם לא היית מעדיף לחכות לבקסטר וג׳וש.
במקום פוקס להביא איזה שוער ישראלי גנרי סטייל ינקו.Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 22:07 לרוץ עם כיוף ופוקס כשוער שני זה עלבון לאינטליגנציה. מי שפותח ככה עונה צריך לעמוד לדין על פשעים נגד הכדורגל
כיוף וינקו (שריינה ויתרה עליו) בא לי לבכות.Hulk כתב: 19 יוני 2023, 22:12במקום פוקס להביא איזה שוער ישראלי גנרי סטייל ינקו.Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 22:07 לרוץ עם כיוף ופוקס כשוער שני זה עלבון לאינטליגנציה. מי שפותח ככה עונה צריך לעמוד לדין על פשעים נגד הכדורגל
מכל העמדות במגרש העמדה היחידה שאפשר לשים מישהו בינוני ולא להפגע קיצונית זה בשער.
בוא גם גוש הגיע לכאן מליגת חובבים.
גם אני נגעל לכתוב את זה אבל זה המצב, בש לקחו פה אליפות אם שוערים מצחיקים כמו דודו גורש או חיימוב, אז אפשר להצליח למרות זה.Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 22:14כיוף וינקו (שריינה ויתרה עליו) בא לי לבכות.Hulk כתב: 19 יוני 2023, 22:12במקום פוקס להביא איזה שוער ישראלי גנרי סטייל ינקו.Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 22:07 לרוץ עם כיוף ופוקס כשוער שני זה עלבון לאינטליגנציה. מי שפותח ככה עונה צריך לעמוד לדין על פשעים נגד הכדורגל
מכל העמדות במגרש העמדה היחידה שאפשר לשים מישהו בינוני ולא להפגע קיצונית זה בשער.
מישהו היה מרגיש בנוח עם משפתי שוער ראשון לעונה שלמה? זה גם היה שם אותנו בחרא מצב.Hulk כתב: 19 יוני 2023, 22:16 בדיעבד משפתי היה צריך להישאר אבל, באמת שאי אפשר היה לצפות אתזה, בקסטר היה כבר סגור פה..
הכל מונפץ העיקר המועדון שטוען ששחקן טס לחופשה שנקבעה מראש לספרד והכל עניינים של שחרור מצ׳לסי תמיד מדייק ודובר אמתJudokan כתב: 19 יוני 2023, 22:16 אגב, הדבר המדהים בכל הדיון שמתפתח פה כבר עשרה עמודים זה שכל זה מתחיל מזה שדב"ד כתב שג'וש "לא מתלהב לחזור לארץ".
מידע שאני בטוח שבן דור קיבל מג'וש והוא לא חרטוט מונפץ שלו או איזה שמועה ששמע מאיפשהו
ינקו היה מזעזע עונה שעברה.Hulk כתב: 19 יוני 2023, 22:18גם אני נגעל לכתוב את זה אבל זה המצב, בש לקחו פה אליפות אם שוערים מצחיקים כמו דודו גורש או חיימוב, אז אפשר להצליח למרות זה.Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 22:14כיוף וינקו (שריינה ויתרה עליו) בא לי לבכות.Hulk כתב: 19 יוני 2023, 22:12
במקום פוקס להביא איזה שוער ישראלי גנרי סטייל ינקו.
נתחיל מזה שאותו בן דור כל יודע דיווח בדיוק את אותו דבר שהמועדון דיווח, אז מה הטענה שלך בדיוק? חוץ מעוד התבכיינות בנוהל?Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 22:19הכל מונפץ העיקר המועדון שטוען ששחקן טס לחופשה שנקבעה מראש לספרד והכל עניינים של שחרור מצ׳לסי תמיד מדייק ודובר אמתJudokan כתב: 19 יוני 2023, 22:16 אגב, הדבר המדהים בכל הדיון שמתפתח פה כבר עשרה עמודים זה שכל זה מתחיל מזה שדב"ד כתב שג'וש "לא מתלהב לחזור לארץ".
מידע שאני בטוח שבן דור קיבל מג'וש והוא לא חרטוט מונפץ שלו או איזה שמועה ששמע מאיפשהו
אז המועדון לא שיקר הוא פשוט חסר מושג?Judokan כתב: 19 יוני 2023, 22:24נתחיל מזה שאותו בן דור כל יודע דיווח בדיוק את אותו דבר שהמועדון דיווח, אז מה הטענה שלך בדיוק? חוץ מעוד התבכיינות בנוהל?Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 22:19הכל מונפץ העיקר המועדון שטוען ששחקן טס לחופשה שנקבעה מראש לספרד והכל עניינים של שחרור מצ׳לסי תמיד מדייק ודובר אמתJudokan כתב: 19 יוני 2023, 22:16 אגב, הדבר המדהים בכל הדיון שמתפתח פה כבר עשרה עמודים זה שכל זה מתחיל מזה שדב"ד כתב שג'וש "לא מתלהב לחזור לארץ".
ונמשיך בזה שבמקרה הספציפי הזה, ההודעות מהמועדון לא היו שקר, אלא בדיוק מה שהם חשבו שקורה. הרי עד הבוקר ציפו שבקסטר ינחת לחתום, אז איפה חוסר האמת בדיווח מהמועדון?
ינקו זה סתם שם קוד לשוער ישראלי גנרי שפנוי לא התכוונתי ספיציפית אליו.NOSFERATU ZODD כתב: 19 יוני 2023, 22:21ינקו היה מזעזע עונה שעברה.Hulk כתב: 19 יוני 2023, 22:18גם אני נגעל לכתוב את זה אבל זה המצב, בש לקחו פה אליפות אם שוערים מצחיקים כמו דודו גורש או חיימוב, אז אפשר להצליח למרות זה.
עדיף כבר את איתמר ניצן מנתניה.
הכי ריאלי.
ברור שהוא חסר מושג בסיפור הזה.Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 22:26אז המועדון לא שיקר הוא פשוט חסר מושג?Judokan כתב: 19 יוני 2023, 22:24נתחיל מזה שאותו בן דור כל יודע דיווח בדיוק את אותו דבר שהמועדון דיווח, אז מה הטענה שלך בדיוק? חוץ מעוד התבכיינות בנוהל?Shocking4U כתב: 19 יוני 2023, 22:19
הכל מונפץ העיקר המועדון שטוען ששחקן טס לחופשה שנקבעה מראש לספרד והכל עניינים של שחרור מצ׳לסי תמיד מדייק ודובר אמת
ונמשיך בזה שבמקרה הספציפי הזה, ההודעות מהמועדון לא היו שקר, אלא בדיוק מה שהם חשבו שקורה. הרי עד הבוקר ציפו שבקסטר ינחת לחתום, אז איפה חוסר האמת בדיווח מהמועדון?
בן דור אפס. זה לא חדש. לא כתבתי פה הנה מה שבן דור כתב קחו את זה כתורה מסיני. בסוף אנחנו ניזונים מהתקשורת.
ולא יעזור לך לריב איתי אני אוהב אותך יותר מדי ועדיין בהיי מהפרומו של פאנק בשבת.