כן זה בכר. הוא אומר אני אביא 2 חלוצים בתקווה שלפחות באחד אני אפגע. מאמן ארנק קלאסי. הולך על הכי בטוח מבחינתו, ועם אפס חשיבה מעבר לעונה שבפתח. זה בסדר, הוא מבחינתו רוצה להצליח בכל מחיר. הבעיה היא הבעלים והמנהל המקצועי.David כתב: 20 יוני 2022, 09:15מסכים איתך החתמה ללא מחשבה התנהלות בזיונות של המעודון בקטע הזה עם אני סתיו נחמני מבקש להשתחרר מהחוזה לצעירים אין אצלנו הזדמנות אמיתית לחזור אחורה אני לא אוהב זה נטו החתמה פחדנית של בכר מהחשש ליפול עם החלוץ הזררונן22 כתב: 20 יוני 2022, 09:11 כן להחתים חלוץ בן 35 זה חשיבה לטווח ארוך. ברור.
בוא נדבר רגע על קאדר החלוצים שלנו לעונה הקרובה
מי ישאר מהקאדר הזה בסוף העונה? להערכתי בקיץ הבא נצטרך לפחות 2 חלוצים חדשים
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
רונן22
- שחקן העונה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
מניח שאם היו יכולים להביא את אסטופיניאן היו עוזבים הכל ומביאים
הוא החלוץ הכי פחות ריאלי מבין השמות שהעלתי בנושא סקאוטינג
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
זה ניהול סטייל באר שבע. אני זוכר כמה התווכחו איתי כשטענתי שהבלוף של הנשיאה יתגלה אחרי שהבסיס הנהדר שלהם שנבנה בפוקס יתפרק.
בכר ואלברמן מעתיקים את המודל של הנשיאה הקפריזית
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
אני לא בטוח גם כמה ריאלית הציפייה לבניית שושלת. היו לנו מספיק הזדמנויות בעבר לעשות את זה ולא עשינו, למה שעכשיו יהיה שונה? כאוהד זה מתסכל, אבל צריך לדעת ליהנות ממה שיש ולחיות את הרגע. אף קבוצה ישראלית עד היום לא הצליחה לפרוץ קדימה.רונן22 כתב: 20 יוני 2022, 09:31 זה ניהול סטייל באר שבע. אני זוכר כמה התווכחו איתי כשטענתי שהבלוף של הנשיאה יתגלה אחרי שהבסיס הנהדר שלהם שנבנה בפוקס יתפרק.
-
רונן22
- שחקן העונה
אולי זה לא ריאלי, אז שלא יספרו לי שיש פה חשיבה קדימה. ושלא יהללו את המנהל המקצועי השרלטן שלנו
חיי בשלווה עם חזרה שלו ואם ישתחררו מבן שהר
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
- Smurk
- אגדה ירוקה
חמד שחקן גמורMHFC4EVER כתב: 20 יוני 2022, 09:25 שלישייה של דוד רוקאביציה חמד היא ללא ספק שדרוג של דוד דוניו שהר
תומר גם שחקן גב, פיזי, משחק ראש מצויין
תכונות שאין לא לדין ולא לניקיטה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
-
David
- מחוזר באירופה
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
זה מעבר למנהל מקצועי, יש פה גם כשלון חרוץ במחלקת הנוער שלא מצליחה לייצר כמעט כישרונות ברמה גבוהה לקבוצה הבוגרת, וכמובן של ה"בורד" שמסרב לפתח את הקבוצה, לקחת סיכונים ולהגדיל הוצאות בהתאם לגדילה המשמעותית בהכנסות.רונן22 כתב: 20 יוני 2022, 09:53 אולי זה לא ריאלי, אז שלא יספרו לי שיש פה חשיבה קדימה. ושלא יהללו את המנהל המקצועי השרלטן שלנו
כל המועדון מתנהל בצורה רעה, ולא יודע איך למנף הצלחה. זה הרבה יותר מאשמה של אדם בודד.
אלירן שליו אם אתה קורא פה
שתדע שאנחנו מתעניינים ב oscar estupinan
אתה יכול לפרסם אצלך באינסטגרם ובפייסבוק
רונן22 כתב: 20 יוני 2022, 09:20 מי יודע איזו עונה תעבור על נחמני בהשאלה? עשרות רבות של צעירים מוכשרים שלנו הלכו לאיבוד בהשאלות
גם המושאלים שבסוף פרצו זה היה בנס. כמעט אף אחד כבר לא האמין בוייסמן ובחמד ( אני מדבר על אנשי מקצוע, לא אוהדים), הקריירה של שניהם ניצלה בדקה התשעים.
את נחמני היה צריך לשלב בסגל בעונה הקרובה, שהוא ישחק בקבוצה טובה, יצבור ביטחון, יקבל הכוונה מהמאמן הטוב ביותר. זה לא עדיף מאשר לשלוח אותו להשאלה נוספת לידיים של מאמן ישראלי חובבן בקבוצת פח?
לשיטתך אם נחמני לא מספיק טוב לקבל דקות בקבוצה קטנה יותר נטולת לחץ הוא כן ראוי לשחק במכבי ולעלות בדקות המכריעות להציל את המולדת?
אם יהיה טוב -יחזור. אם לא יצדיק את החזרה שלו (כמו עכשיו) שיושאל וישתפשף עוד שנה.
ראינו מה השיטה של להשאיר שחקני נוער מבטיחים עשתה (עוואד וזנטי כמשל)- לא תודה. לא צריך עוד כאלו שבגיל 25 יכולים למלא בקושי 10 משחקים עם פירורי הדקות שהם קיבלו במהלך הקריירה במכבי.
ניקי יהיה פה שנה אחת, עוד חלוץ בסגל, לא ברור מה נופלים על זה כל כך.
שחקן שהבקיע 10 שערים תחת הכדורגל העצוב של רוני לוי, הוא מחובר לקהל, לשחקנים ולמועדון, ישראלי. אחלה ניקי.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
גם מי שכן יוצא אז באיחור, אחרי השאלות. גיל 22-23. אבל אין מה להתפלא. יש תחלופה רבה מדי של אנשי מקצוע וגם הם לא ברמה גבוהה. מי שכן ברמה גבוהה כמו מטאו, בורח מהר. לא נכון לשתף שחקני בית רק כי הם שחקני בית.ירוק לבן כתב: 20 יוני 2022, 10:10זה מעבר למנהל מקצועי, יש פה גם כשלון חרוץ במחלקת הנוער שלא מצליחה לייצר כמעט כישרונות ברמה גבוהה לקבוצה הבוגרת, וכמובן של ה"בורד" שמסרב לפתח את הקבוצה, לקחת סיכונים ולהגדיל הוצאות בהתאם לגדילה המשמעותית בהכנסות.רונן22 כתב: 20 יוני 2022, 09:53 אולי זה לא ריאלי, אז שלא יספרו לי שיש פה חשיבה קדימה. ושלא יהללו את המנהל המקצועי השרלטן שלנו
כל המועדון מתנהל בצורה רעה, ולא יודע איך למנף הצלחה. זה הרבה יותר מאשמה של אדם בודד.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
amitoima
- תוקע יתד בהרכב
השוודי חלוץ רחבה כזה, גולר.
דה קוסטה לפי מה שראיתי הרבה יותר נייד עם טכניקה של לעבור שחקן ונראה לי יכול לשחק גם ככנף ובמערך של 2 חלוצים.
אני בעד דה קוסטה.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
ירמייף, רק כי הוא שונה בסגנון שלו מדין דוד ורוקאביצה ונונו דה קוסטה יותר דומה בסגנון שלו לדין דוד ורוקאביצה ואתה צריך גיוון.
ירמייף יותר חיית רחבה, נונו דה קוסטה יותר שחקן של שטח כמו דין דוד ורוקאביצה ויש לנו את זה כבר. ממה שראיתי בסרטונים
לדעתך, מקצועית נטו בהתעלם שיקולי שכר ודמי העברה, את מי היית לוקח למכבי- ירמייף או פיירו?Apoc כתב: 20 יוני 2022, 09:13 3 מיליון יורו על שחקן בשנת חוזה זה מטורף, לא מבין באיזה קטע הם דורשים כזה סכום
חבל כי אני חושב שהוא בול החלוץ שהיינו צריכים
לדעתי פיירו עשוי להוסיף גיוון לסגנון משחק שלנו בעוד ירמייף יותר מתאים למה שיש לנו היום. ככה שזאת באמת דילמה.
Daniel123 כתב: 20 יוני 2022, 10:16 אלירן שליו אם אתה קורא פה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
שמות שעלו - פיינרו וירמייף
יגיע בסוף - עומר דמארי
יגיע בסוף - עומר דמארי
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
אם הייתי מאשים מישהו, זה את המנכל. בן דוב לא יצר פה תשתית מקצועית של מועדון מצליח. היו כמה רכישות טובות שהביאו לנו אליפויות, אבל אין פה באמת תהליך נכון ובניה של תשתית מקצועית שהמועדון יוכל להתבסס עליה לאורך שנים. בNBA יש תפקיד שנקרא Manager of basketball operations, שזה בעצם התפקיד הכי גבוה מבחינה מקצועית במועדון והוא מחליט על הכל ברמה הניהולית אסטרטגית, כאשר מתחתיו יש מנהל מקצועי. אני מקביל את זה למנכל פה ולכן אני חושב שאם להאשים מישהו, זה את בן דוב. נראה אם עובדיה יעבוד בצורה שונה...lemmacantor כתב: 20 יוני 2022, 10:19גם מי שכן יוצא אז באיחור, אחרי השאלות. גיל 22-23. אבל אין מה להתפלא. יש תחלופה רבה מדי של אנשי מקצוע וגם הם לא ברמה גבוהה. מי שכן ברמה גבוהה כמו מטאו, בורח מהר. לא נכון לשתף שחקני בית רק כי הם שחקני בית.ירוק לבן כתב: 20 יוני 2022, 10:10זה מעבר למנהל מקצועי, יש פה גם כשלון חרוץ במחלקת הנוער שלא מצליחה לייצר כמעט כישרונות ברמה גבוהה לקבוצה הבוגרת, וכמובן של ה"בורד" שמסרב לפתח את הקבוצה, לקחת סיכונים ולהגדיל הוצאות בהתאם לגדילה המשמעותית בהכנסות.רונן22 כתב: 20 יוני 2022, 09:53 אולי זה לא ריאלי, אז שלא יספרו לי שיש פה חשיבה קדימה. ושלא יהללו את המנהל המקצועי השרלטן שלנו
-
רונן22
- שחקן העונה
ירוק לבן, לגבי ''לא מאמין בתוצר של המחלקה'', גם בג'אבר אלברמן לא האמין, וכיום ג'אבר שחקן הרכב בנבחרת. אתה מבין שבקלות היינו יכולים לפספס אותו?
הוא נשאר בסגלל הפציעה של לביא והבעיות שהיו עם פאני בתחילת העונה
אז תרשה לי לא לסמוך על אלברמן ובכר בעניין של זיהוי פוטנציאלים. אני בטוח שאני מכיר מקצועית את הצעירים שלנו לא פחות טוב מאלברמן, ואני עוד מצטנע
אז תרשה לי לא לסמוך על אלברמן ובכר בעניין של זיהוי פוטנציאלים. אני בטוח שאני מכיר מקצועית את הצעירים שלנו לא פחות טוב מאלברמן, ואני עוד מצטנע
- Smurk
- אגדה ירוקה
אתה מזכיר את ג'אבר ואומר שאתה לא סומך על בכר בזיהוי פוטניצאלים, זה אבסורד. מי שזיהה את הכישרון של ג'אבר ונתן לו צ'אנס בבוגרת זה.... בכר.רונן22 כתב: 20 יוני 2022, 10:29 ירוק לבן, לגבי ''לא מאמין בתוצר של המחלקה'', גם בג'אבר אלברמן לא האמין, וכיום ג'אבר שחקן הרכב בנבחרת. אתה מבין שבקלות היינו יכולים לפספס אותו?
-
amitoima
- תוקע יתד בהרכב
הקטע שאמרו בפודקסט ששמעתי שעקבו אחרי גאבר כבר כמה עונות, ולא זוכר מי אמר לבכר ששווה להסתכל על גאבר ולתת לו הזדמנות
לגבי ג’אבר לא מדוייק אלברמן סיפר אצל יוסיפוביץ שדיבר עם בכר בטרום העונה לשים עין עליו ולראות אם הוא מתאים לדעתו.רונן22 כתב: 20 יוני 2022, 10:29 ירוק לבן, לגבי ''לא מאמין בתוצר של המחלקה'', גם בג'אבר אלברמן לא האמין, וכיום ג'אבר שחקן הרכב בנבחרת. אתה מבין שבקלות היינו יכולים לפספס אותו?
לא נכון, אלברמן היה זה שהאמין בו וביקש מהצוות לראות אותו באימונים.רונן22 כתב: 20 יוני 2022, 10:29 ירוק לבן, לגבי ''לא מאמין בתוצר של המחלקה'', גם בג'אבר אלברמן לא האמין, וכיום ג'אבר שחקן הרכב בנבחרת. אתה מבין שבקלות היינו יכולים לפספס אותו?
יענקל'ך!
- Smurk
- אגדה ירוקה
אחרי כל שחקן צעיר ששייך למכבי חיפה עוקבים.amitoima כתב: 20 יוני 2022, 10:34 הקטע שאמרו בפודקסט ששמעתי שעקבו אחרי גאבר כבר כמה עונות, ולא זוכר מי אמר לבכר ששווה להסתכל על גאבר ולתת לו הזדמנות
-
רונן22
- שחקן העונה
נו מה אלברמן יגיד, הוא לוקח קרדיט לעצמו. בפועל כולנו זוכרים שג'אבר היה על סף מעבר לנוף הגליל, גם עם ק''ש הוא היה במו''מ
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 20 יוני 2022, 10:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים