ואם הוא לא יחתום בסוף מה אתה עושה?KevinDurant כתב: ↑20 יוני 2023, 16:41 אחרי ההגרלה נגד המלטזים אני מוכן לחכות לג'וש עוד 3-3 וחצי שבועות קדימה בכיף.
גד עמוס יהיה פה גם עוד חודש אם ירצו
תביא שוער חדש בלי שום הכנה עם הקבוצה?
מנהל: Shocking4U
ואם הוא לא יחתום בסוף מה אתה עושה?KevinDurant כתב: ↑20 יוני 2023, 16:41 אחרי ההגרלה נגד המלטזים אני מוכן לחכות לג'וש עוד 3-3 וחצי שבועות קדימה בכיף.
לא צריך לזלזל אף פעם
@כובע קשNOSFERATU ZODD כתב: ↑20 יוני 2023, 16:42נכון.KevinDurant כתב: ↑20 יוני 2023, 16:41 אחרי ההגרלה נגד המלטזים אני מוכן לחכות לג'וש עוד 3-3 וחצי שבועות קדימה בכיף.
השאלה היא האם זה לחכות או שהוא הבהיר שהוא לא חותם פה.
אני מוכן לחכות בסביבות ה3 שבועות שינסו להעמיד שוער בקאליבר רציני, בין אם זה יהודי או בין אם זה ג'וש
נביא שחקנים שרוצים לשחק במועדון ולא בשביל הכסףNOSFERATU ZODD כתב: ↑20 יוני 2023, 18:09ברור.
גם אם יציעו לג'וש חוזה כמו אצילי יש מצב שהוא יחתום.
ראש קטן פה.
רוצים לחסוך.
דור העתיד ייתן עונה טובה ייתנו לו גם להתקדם.SaTla כתב: ↑20 יוני 2023, 18:11נביא שחקנים שרוצים לשחק במועדון ולא בשביל הכסףNOSFERATU ZODD כתב: ↑20 יוני 2023, 18:09ברור.
גם אם יציעו לג'וש חוזה כמו אצילי יש מצב שהוא יחתום.
ראש קטן פה.
רוצים לחסוך.
לא נשפוך סתם כסף על שחקנים
שחקנים לא שווים את הכסף
ניתן לנוער ולדור העתיד לשחק
ממש דברים שקרו בעשור השחור קורים בדיוק בעונה אחת
אני לא יודע אם זה יהירות אבל בסופו של יום אתה תשלם יותר כסף עד שתמצא מחליף ברמה של אבו פאני או שתידפק במקום אחר.כרמליסט ירוק כתב: ↑20 יוני 2023, 18:32כי הם יהירים. לא נורא יוציאו כמה מליונים על מחליף שלא יהיה ברמה שלו
נו ברור. לא משלמים אצלנו סכומים כאלה אלא אם אתה כוכב על מקומי ברמה של אצילי, סבע, שרי.
מצוין. עמידה יפה על העקרונות העסקיים.