נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

נעול
HaifaWave
אגדה ירוקה

Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

שליחה על ידי HaifaWave »

Kaka כתב: 20 יוני 2023, 19:12
אליאור כתב: 20 יוני 2023, 19:09
Kaka כתב: 20 יוני 2023, 19:07

אבל אין קשר בין סבע לנטע כי רצו אותו עוד לפני שנטע נמכר. בכר רצה קשר אחורי ברמה במקום נטע ולא קיבל.
כי לא היה מקום לישראלים וקארצב לא רצה לבוא.
כאן הפער עם אבו פאני הוא כלכלי ואני מאמין שלחץ של בכר בקיץ עם כל כך הרבה עזיבות היה עוזר.
לא טענתי שעם בכר כל הקיץ הזה היה שונה. אבל המקרה הזה כנראה שכן.
לא היה שום פער אבל, לא רצו לתת לו את זה כי מי שמשלם כסף לא חושב שהוא ראוי לקבל כפול בשכר. יענקל'ה לא מונע משחקנים להתקדם ולא משנה אם זה בכר מאמן או מישהו אחר.
לא מבין למה ההבדל בטרמינולוגיה משנה. בשורה התחתונה אם היו נותנים לו עוד 200 אלף יורו הוא היה נשאר, ובקיץ הזה ובהעדר מחליפים ראויים זה היה מתבקש, גם אם לא חושבים שהוא שווה את הסכום הזה, ולדעתי אגב הוא כן (בגלל שהוא ישראלי).
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

אליאור כתב: 20 יוני 2023, 19:20
Kaka כתב: 20 יוני 2023, 19:12
אליאור כתב: 20 יוני 2023, 19:09

כי לא היה מקום לישראלים וקארצב לא רצה לבוא.
כאן הפער עם אבו פאני הוא כלכלי ואני מאמין שלחץ של בכר בקיץ עם כל כך הרבה עזיבות היה עוזר.
לא טענתי שעם בכר כל הקיץ הזה היה שונה. אבל המקרה הזה כנראה שכן.
לא היה שום פער אבל, לא רצו לתת לו את זה כי מי שמשלם כסף לא חושב שהוא ראוי לקבל כפול בשכר. יענקל'ה לא מונע משחקנים להתקדם ולא משנה אם זה בכר מאמן או מישהו אחר.
לא מבין למה ההבדל בטרמינולוגיה משנה. בשורה התחתונה אם היו נותנים לו עוד 200 אלף יורו הוא היה נשאר, ובקיץ הזה ובהעדר מחליפים ראויים זה היה מתבקש, גם אם לא חושבים שהוא שווה את הסכום הזה, ולדעתי אגב הוא כן (בגלל שהוא ישראלי).
אולי הוא היה נשאר אני לא יודע. אבל לא טענתי בשום מקום שהוא היה נשאר.
Greenfromluxembourg
שחקן החודש

שליחה על ידי Greenfromluxembourg »

זה לא משנה כל הדיון הזה. בכר ואבו פאני לא פה, אי אפשר להחזיר את הגלגל ולשחק בכאילו ואם ואולי סתם בזבוז זמן.
תתרכזו בדיון על מי כן אפשר להביא או מה אפשר לעשות ברמת ההגיון.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

Greenfromluxembourg כתב: 20 יוני 2023, 19:23 זה לא משנה כל הדיון הזה. בכר ואבו פאני לא פה, אי אפשר להחזיר את הגלגל ולשחק בכאילו ואם ואולי סתם בזבוז זמן.
תתרכזו בדיון על מי כן אפשר להביא או מה אפשר לעשות ברמת ההגיון.
בטח שזה משנה, למה לא?
אם לא ידברו על זה, לא נזכור שיש פה משפחה שלא מחפשת להתקדם הלאה בכדורגל וכל פעם שיש פה הצלחה מוצאת דרך יצירתית להרוס אותו במקום לעשות קפיצת מדרגה.
העיקר שאת המחירים של המנויים הם מעלים כבר כמה שנים טובות, אבל את ההשקעה שלהם בשחקנים הם בעיקר מורידים.

מזל שלא שמו כסף על מאמן זר כדי שנוכל לשים אותו על השחקנים שרצינו ועל אלה שהיו יכולים להשאר.
תודה יענקלה!

אותי מעניין באיזה שלב יגיעו הכתבות שתוקפות את אלברמן, במקום להפנות אצבע מאשימה לזה שיושב בראש.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

אליאור כתב: 20 יוני 2023, 13:43 עדכון: השוער הבלגי המדובר היה אתמול בארץ ועבר בדיקות רפואיות. טס חזרה לספרד בלי לחתום על החוזה, אבל זה בודאות יקרה בהמשך השבוע.
בנמל התעופה בחזור כמה אוהדי כדורגל עם צעיפים של ביתר קיללו את השוער אחרי ששמעו שסבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלו היה אולי רבע מוסלמי.
התקדמות עם השוער הבלגי. עשה עוקב למועדון. גורמים בהנהלה אופטימיים מתמיד.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

אשכרה אבא של אבו פאני בא ומפוצץ את הנרטיב של כל השופרות ושל המועדון על זה שהוא רצה לעזוב בכל מחיר ומסביר את מה שכל אדם הבין שהצעה דומה פה הייתה משאירה אותו
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Shocking4U כתב: 20 יוני 2023, 19:46 אשכרה אבא של אבו פאני בא ומפוצץ את הנרטיב של כל השופרות ושל המועדון על זה שהוא רצה לעזוב בכל מחיר ומסביר את מה שכל אדם הבין שהצעה דומה פה הייתה משאירה אותו
לך תדע איזה עוד דברים יש שאנחנו לא יודעים.
כבר הבנו מהפורום פה (ולא מהתקשורת) שאם היו מעלים לבכר את המשכורת ב-150 הוא גם היה נשאר. במקום זה עשו וולקאם לדגו.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

אליאור כתב: 20 יוני 2023, 19:48
Shocking4U כתב: 20 יוני 2023, 19:46 אשכרה אבא של אבו פאני בא ומפוצץ את הנרטיב של כל השופרות ושל המועדון על זה שהוא רצה לעזוב בכל מחיר ומסביר את מה שכל אדם הבין שהצעה דומה פה הייתה משאירה אותו
כבר הבנו מהפורום פה (ולא מהתקשורת) שאם היו מעלים לבכר את המשכורת ב-150 הוא גם היה נשאר. במקום זה עשו וולקאם לדגו.
גם אברג'ל זה על כסף ככל הנראה.

מעניין כמה באמת הציעו לבקסטר, שאומרים שהוא מרוויח באנגליה שליש.. קשה לי מאוד להאמין
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

המקרה של פאני הוא עניין של כסף, אבל יותר מזה - כבוד. הבן אדם רצה שיתייחסו אליו בתור שחקן מוביל במכבי חיפה, על כל מה שנלווה לזה - ובמקום זה ההנהלה דאגה להסביר לו למה הוא לא שווה סכומים של שרי. ואז הופתעה שהוא רוצה לעזוב למקום שהופך אותו לשחקן מפתח. המדיניות של שחר במיטבה.

במקרה של בכר, אין קשר לכסף - עוד בערך בתחילת העונה בכר דיבר על הרצון שלו להתקדם לאירופה. וזה בן אדם שכבר נכווה בעבר מכמה מהר קרדיט למאמן ישראלי בחו"ל יכול להיעלם כשלא עזב את באר שבע בזמן.
לא יודע מי בפורום אמר מה ולמה זה הפך לעובדה מוגמרת - אבל את הדבר הזה אני פשוט לא קונה.
אם בכר היה רוצה שדרוג כספי וזה היה כל ההבדל, בכר היה מפעיל את הלחץ התקשורתי דרך מקורבים שהוא ידוע בו.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

מחכה מי יקפוץ ויגיד שאבא של פאני לא אמין

קיבלתם שחור על לבן למה הוא לא נשאר פה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

חייבים להתקדם כבר
כמה אפשר להתעסק באבופאני ובכר וכל מי שכבר מזמן לא פה
צריך לדבר על קורנו וסק ומוחמד וחזיזה וג'אבר שעוד פה לעונה הקרובה ולראות מה קורה איתם (על סבע אני לא מדבר וגם לא על ג'וש)
ובמקביל צריך לעבוד לסגור קשר אחורי ושוער ובלם/מגן
עם השאר נסתדר
זה לא ייגמר באליפות (גם עם הסגל של עונה שעברה ועם המאמן הזה על הקווים אני לא הייתי מהמר עלינו) אבל לפחות נסחוב עונה עם סגל קצת נורמלי
אופטימיות במכבי חיפה
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

Judokan כתב: 20 יוני 2023, 19:54
המקרה של פאני הוא עניין של כסף, אבל יותר מזה - כבוד. הבן אדם רצה שיתייחסו אליו בתור שחקן מוביל במכבי חיפה, על כל מה שנלווה לזה - ובמקום זה ההנהלה דאגה להסביר לו למה הוא לא שווה סכומים של שרי. ואז הופתעה שהוא רוצה לעזוב למקום שהופך אותו לשחקן מפתח. המדיניות של שחר במיטבה.

במקרה של בכר, אין קשר לכסף - עוד בערך בתחילת העונה בכר דיבר על הרצון שלו להתקדם לאירופה. וזה בן אדם שכבר נכווה בעבר מכמה מהר קרדיט למאמן ישראלי בחו"ל יכול להיעלם כשלא עזב את באר שבע בזמן.
לא יודע מי בפורום אמר מה ולמה זה הפך לעובדה מוגמרת - אבל את הדבר הזה אני פשוט לא קונה.
אם בכר היה רוצה שדרוג כספי וזה היה כל ההבדל, בכר היה מפעיל את הלחץ התקשורתי דרך מקורבים שהוא ידוע בו.
כשהבעלים שלך מציע לך 12% העלאה כאילו אתה עובד זוטר שמבקש העלאה שנתית, אז אתה מבין מי הבעיה..
היה מקבל חוזה משודרג כמו שמגיע לו, למשך זמן ארוך - והיה נשאר פה כמו גדול.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

אהבתי את ה"אולי היה שוקל להישאר פה".
מה נראה לכם שהציעו לו 200 אלף יורו?
עם כל הכבוד, אני שמתי פה גם את הראיון שלו אצל קניאס ובן דור שהוא אומר שם שהוא לא יודע כמה מכבי חיפה הציעה. נראה לי לא מידי מעורב מר סמי.

וואלה זה באמת מעניין לי את התחת. אבו פאני. כל קיץ היה עושה פוזות. רצה אירופה. חאלס. הביא הצעה יפה, הגיע הזמן שיתקדם, וגם אנחנו.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

רק מכבי כתב: 20 יוני 2023, 20:02 אהבתי את ה"אולי היה שוקל להישאר פה".
עם כל הכבוד, אני שמתי פה גם את הראיון שלו אצל קניאס ובן דור שהוא אומר שם שהוא לא יודע כמה מכבי חיפה הציעה. נראה לי לא מידי מעורב מר סמי.

וואלה זה באמת מעניין לי את התחת. אבו פאני. כל קיץ היה עושה פוזות. רצה אירופה. חאלס. הביא הצעה יפה, הגיע הזמן שיתקדם, וגם אנחנו.
אם היה פה פול של שחקנים, הייתי מסכים איתך.
אבל אין, וכרגע אתה נתת לו ללכת, נותן לג'וש מאותה סיבה, וגם נטע הלך כי אנחנו ג'נטלמים והוא רוצה להתקדם אז פרגנו לו למרות שזה היה יכול לעלות באליפות ונזק פוטנציאלי של עשרות מיליוני שקלים.

סביר להניח שאבא של פאני לא רצה להגיד כמה ההצעה כדי לא להתלכלך לפני שזה נסגר לפה או לפה.
Ambient
הופעת בכורה בבוגרים

שליחה על ידי Ambient »

לא מאמין שאנשים מאשימים את אלברמן באיך שהקיץ מתנהל עד עכשיו. הכל קשור בכמה כסף הבעלים מוכן ורוצה להשקיע, כרגע עושה רושם שההצלחה עלתה לו לראש. הוא כנראה מסתכל על שנה שעברה, בה חוץ מפיירו, את כל הזרים הזרים הבאת בלי דמי העברה ועם שכר נורמטיבי, מניח שהוא אומר לעצמו שאם עשו את זה שנה שעברה אז אפשר לעשות זאת שוב השנה. זה די מקומם מכיוון שאתה אחרי עונה עם הכנסות שיא ועד עכשיו, בקיץ הזה, הכנסת יותר ממכירת שחקנים מאשר הוצאת. כל זאת בזמן שהוא הבטיח שאת הכסף הרב שיחסכו על צוות זר ישקיעו ברכש.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אבא של פאני לא מכיר את הנושא אבל כל הכתבים והשופרות שאומרים מבוקר ועד ערב שהוא דרש לעזוב בכל מחיר ולא משנה מה בטח מכירים יותר טוב מאבא של השחקן
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

רק מכבי כתב: 20 יוני 2023, 20:02 אהבתי את ה"אולי היה שוקל להישאר פה".

צודק לגמרי. שיפסיק גם ג'וש עם הפוזות שלו. נסתדר עם איתמר ניצן.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

"את הכסף נשקיע בשחקנים" - אבל לא בשחקנים שיש פה. נשקיע בשחקנים אחרים. אולי הם דימיוניים, אולי לא, אולי זרים, אולי חייזרים ואולי יהודים. אולי בכלל הם שחקני תאטרון או כדורסל. מי יודע למה התכוון המשורר.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

אנחנו פשוט לא מבינים את השפה של שחר.
מבחינתו לא לעצור שחקן שרוצה להתקדם, זה אומר שאם השחקן מקבל במקום אחר את מה שהוא דורש, המועדון לא יעמוד בדרכו.
ג'נטלמניות כל הדרך לפירוק קבוצה.
בג'ונגל צריך להיות גם חיה טורפת ולא לפלף מנומס.
כמו שנאמר, אין פול של שחקנים ישראלים ולכן חייבים לטרוף את כל מי שיכול לתרום.
אבל בטח אצלינו משוכנעים שזאת תהיה עונת פריצה של מאור לוי, מה אנחנו מבינים.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

אנחנו פשוט לא מבינים את השפה של שחר.
מבחינתו לא לעצור שחקן שרוצה להתקדם, זה אומר שאם השחקן מקבל במקום אחר את מה שהוא דורש, המועדון לא יעמוד בדרכו.
ג'נטלמניות כל הדרך לפירוק קבוצה.
בג'ונגל צריך להיות גם חיה טורפת ולא לפלף מנומס.
כמו שנאמר, אין פול של שחקנים ישראלים ולכן חייבים לטרוף את כל מי שיכול לתרום.
אבל בטח אצלינו משוכנעים שזאת תהיה עונת פריצה של מאור לוי, מה אנחנו מבינים.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

בינתיים חוץ משוראנוב שהוא סימן שאלה גדול לא החתימו בקיץ הזה אף שחקן שבפוטנציאל או בסבירות להרכב, וזה אחרי שאיבדנו כבר ארבעה כאלה ובפוטנציאל לחמישה, וכשעוד שלושה שבועות משחק ראשון באירופה.
איזה ביזיון.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

אליאור כתב: 20 יוני 2023, 20:33 בינתיים חוץ משוראנוב שהוא סימן שאלה גדול לא החתימו בקיץ הזה אף שחקן שבפוטנציאל או בסבירות להרכב, וזה אחרי שאיבדנו כבר ארבעה כאלה ובפוטנציאל לחמישה, וכשעוד שלושה שבועות משחק ראשון באירופה.
איזה ביזיון.
רפאלוב ישחק בהרכב.
אופטימיות במכבי חיפה
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Apoc כתב: 20 יוני 2023, 20:34
אליאור כתב: 20 יוני 2023, 20:33 בינתיים חוץ משוראנוב שהוא סימן שאלה גדול לא החתימו בקיץ הזה אף שחקן שבפוטנציאל או בסבירות להרכב, וזה אחרי שאיבדנו כבר ארבעה כאלה ובפוטנציאל לחמישה, וכשעוד שלושה שבועות משחק ראשון באירופה.
איזה ביזיון.
רפאלוב ישחק בהרכב.
מאוד מקווה שלא.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

קאקה @kaka
יש שמועות חיובית לגבי סבע. מכיר?
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

לצערי היום קיבלנו גושפנקא רצינית למה שכל כך קיווינו שלא קורה. משפחת שחר מקבלת פחד גבהים או נהיית שבעה אחרי שושלות ופשוט מורידה רגל מהגז. זה ככה היסטורית וזה כנראה ככה גם עכשיו.
תקרת זכוכית שיכולה לחרפן.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

רק מכבי כתב: 20 יוני 2023, 20:57 קאקה @kaka
תפרט?
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

רק מכבי כתב: 20 יוני 2023, 20:57 קאקה @kaka
רשמתי לפני כמה ימים שהכיוון איתו חיובי והוא נוטה להישאר. מחכה לעדכון חדש.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

רק עכשיו שמעתי את הראיון של אבא של פאני, אם מחר אין שלטים במסגר מגיע לנו כקהל הקמצנות של שחר.
בושה עוד פעם החזירו את המועדון אחורה, נמאס כבר מהיהרות הזו שהם חושבים שהם המציאו את הכדורגל.
הוציא את כל החשק מהעונה.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

היום נפל האסימון שזה לא רק השוק הדל. זה פשוט עניין של כסף שלא מוכנים להשקיע - לא באבו פאני, לא בזר אחר על חשבון פיירו (כבר ידענו) ולכו תדעו מה עוד היה יכול לקרות אחרת אם היו משקיעים עוד כסף. לא יודע. סתם זורק דוגמה - אולי גם חייקין עולה מיליון יורו ולא רוצים לשים עליו.
נעול