Kaka כתב: ↑21 יוני 2023, 09:20
דווקא הקשר ממדגסקר בעיניי זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.
הוא מאוד דומה לעלי. זה די אותו שחקן. אתה צריך 6 יותר סולידי
ותגיד יש חדש על סבע? אמרת תחילת שבוע.
הוא יותר מזכיר לי את נטע מאשר את עלי. שחקן שמכיר את שיטת 3 הבלמים, מנהיג, מחלץ כדורים, יודע ללחוץ, דריבליסט טוב ויוצא הרבה קדימה וגם נותן מספרים.
אין עדיין חדש לגבי סבע.
Kaka כתב: ↑21 יוני 2023, 09:20
דווקא הקשר ממדגסקר בעיניי זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.
הוא יותר מזכיר לי את נטע מאשר את עלי. שחקן שמכיר את שיטת 3 הבלמים, מנהיג, מחלץ כדורים, יודע ללחוץ, דריבליסט טוב ויוצא הרבה קדימה וגם נותן מספרים.
אין עדיין חדש לגבי סבע.
לא הבטיחו התקדמות בגזרה שלו השבוע לכאן לכאן? למה הם מחכים?
Shocking4U כתב: ↑21 יוני 2023, 09:25
אין עדיין חדש לגבי סבע.
הוא הבטיח תשובה השבוע. עד כה הכיוון נראה חיובי. נחכה עד סוף השבוע.
Shocking4U כתב: ↑21 יוני 2023, 09:25
אין עדיין חדש לגבי סבע.
אין עדיין חדש לגבי סבע.
קשר זר ינחת פה, כמובן מקווה שנפגע ויביאו לפה מישהו ברמה של סק/קורנו לקישור
מה שיותר מטריד אותי זאת עמדת השוער, מנסה לחשוב איזה אופציות כבר יש? אי אפשר להסתמך על כיוף החסר ניסיון
כרמליסט ירוק כתב: ↑21 יוני 2023, 10:18
לפי בן דור הבלגים רוצים שני מליון יורו. נקסט
חלילה שיענקל'ה יהיה רק בפלוס של 33 מיליון יורו במאזן ולא פלוס של 35
2 מיליון יורו אמור להיות צ'יפס עבורנו ואנחנו לא אמורים להרגיש את הסכום הזה יורד בכלל מהחשבון בנק
חוץ מזה זו דרישה ראשונית, יורידו אותם בחצי
The real Tsepo כתב: ↑21 יוני 2023, 10:40
אגב אתמול אחרי הראיון של אבא של פאני קיבלנו הצצה לכמה הכתבים יודעים מעט הקיץ
הם בולעים את השטויות שהמועדון זורק להם כדי להסביר לקהל כמה הם עובדים נכון וכמה זה שלא נלחמו על שחקן זה רק כי הוא בכלל לא רצה להישאר ולא היתה שום אפשרות בעולם להשאיר אותו.
האמת היא שלקשר הזה יש רזומה טוב, והוא מזכיר את נטע במשחק שלו (לפחות מהסרטונים). אני לא בטוח שזה מה שאנחנו צריכים, אבל אולי חושבים על זה שבליגה עדיף מישהו כזה יותר.
בכל מקרה זו העמדה הכי פחות מעניינת כרגע כי יביאו זר. השאלות הגדולות יותר הן איך פותרים את הפלונטר בעמדת השוער ומה יהיה עם סבע.
כשמדובר בשחקנים זרים, המידע שיש לכתבים הוא אפסי.
מעטים מאוד במועדון יודעים מה מצב המשא ומתן מול שחקן כזה או אחר, ובוודאי שאין להם שום אינטרס להדליף את זה לכתבים.
לכן, הפרסומים על הזרים הם ברובם המצאות של הכתבים (כדי לייצר טראפיק), ופה ושם אולי כל מיני ניסיונות להרגיע את האוהדים.
שכשהעיסקה כבר מגיעה למצב שהיא כמעט סגורה יותר אנשים נחשפים למידע (סוכן נסיעות, עובדים במלון, נהגי הסעות) ולכן יש יותר הדלפות.
המדגסקרי הוא דווקא פרופיל מצוין למה שחסר לנו בקישור (על הנייר).
שחקן דינמי שיכול לצאת עם הכדור קדימה, יודע ללחוץ טוב ולחטוף כדורים. צריך להתנתק מהתפיסה המיושנת של איזה גרזן ישן וטוב שמפרר רגליים בקישור.
הקישור שהעלה אותנו לצמפיונס שנה שעברה היה נטע ליד מוחמד. הפרופיל של הקשר לאמצע צריך להיות כמה שיותר דומה לנטע
Judokan כתב: ↑21 יוני 2023, 12:02
המדגסקרי הוא דווקא פרופיל מצוין למה שחסר לנו בקישור (על הנייר).
שחקן דינמי שיכול לצאת עם הכדור קדימה, יודע ללחוץ טוב ולחטוף כדורים. צריך להתנתק מהתפיסה המיושנת של איזה גרזן ישן וטוב שמפרר רגליים בקישור.
הקישור שהעלה אותנו לצמפיונס שנה שעברה היה נטע ליד מוחמד. הפרופיל של הקשר לאמצע צריך להיות כמה שיותר דומה לנטע
לא חושב שצריך גרזן, אלא מישהו יותר בפרופיל של ג'ון אוגו. מוחמד וג'אבר יכולים לתת את המימד של ההשתחררות מלחץ.