נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- אגדה ירוקה
-
- אגדה ירוקה
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
אתה עדיין במחנה האופטימיים אה?ירוק זה אני כתב: ↑22 יוני 2023, 12:27 זה נראה שאלבאמן מצא את השוער הריאלי אולי היחיד להביא וסימן אותו בלי שום קשר ליכולת.
אני מקווה שניצן זה רק פלסטר כדי שלפחות בתקופת הזמן הקרוב יהיו לנו 2 שוערים, ובינתיים מנסים לסגור מישהו יותר רציני.
אלברמן הביא את ניצן כי הוא פנוי כמו שאמרת, אבל זה לא חלק מאיזו תכנית סדורה לסגור מישהו טוב יותר. זו יותר תקווה שג'וש יתחרט ויחזור.
אלברמן עדיין לא אלוהים. גם הוא מקווה שיהיה לו קצת מזל שיציל לו את התחת בעונה הבאה, כי בינתיים זה נראה על הפנים והוא הראשון שיחטוף.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 22 יוני 2023, 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- מכונת תארים
זוועה.רק מכבי כתב: ↑22 יוני 2023, 12:32 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=441012
ניצן סיכם לעונה ויגיע לבדיקות.
-
- שחקן העונה
לא עניין של אופטימי או פסימי. אני מקווה שהמועדון שאני אוהד ימשיך להצליח.אליאור כתב: ↑22 יוני 2023, 12:36אתה עדיין במחנה האופטימיים אה?ירוק זה אני כתב: ↑22 יוני 2023, 12:27 זה נראה שאלבאמן מצא את השוער הריאלי אולי היחיד להביא וסימן אותו בלי שום קשר ליכולת.
אני מקווה שניצן זה רק פלסטר כדי שלפחות בתקופת הזמן הקרוב יהיו לנו 2 שוערים, ובינתיים מנסים לסגור מישהו יותר רציני.
אלברמן הביא את ניצן כי הוא פנוי כמו שאמרת, אבל זה לא חלק מאיזו תכנית סדורה לסגור מישהו טוב יותר. זו יותר תקווה שג'וש יתחרט ויחזור.
אלברמן עדיין לא אלוהים. גם הוא מקווה שיהיה לו קצת מזל שיציל לו את התחת בעונה הבאה, כי בינתיים זה נראה על הפנים והוא הראשון שיחטוף.
אלברמן לא קוסם, בגלל זה אני לא בא אליו בטענות עדיין, הוא צריך לעבוד עם הכלים שנותנים לו, ובהתחשב לנקודת הפתיחה שלו העונה זה קשה מאוד.
-
- קפטן ירוק
ניצן כל כך לא מעניין שאף אחד לא טורח לעדכן.
נדבר כשיהיה משהו חדש עם סבע והפינגווין.
נדבר כשיהיה משהו חדש עם סבע והפינגווין.
-
- אגדה ירוקה
-
- קודם כל נאמנות
מטורף איך הצלחנו לגרום לשוער השלישי של נתניה שספג הכי הרבה בליגה, לרדת בדרישה שלו של חוזה לשנתיים לחוזה לשנה אחת בלבד.רק מכבי כתב: ↑22 יוני 2023, 12:32 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=441012
ניצן סיכם לעונה ויגיע לבדיקות.
עובדים חזק אצלנו, שאפו.
- Smurk
- אגדה ירוקה
זה יותר עצוב מלא מעניין אז אנחנו מעדיפים להתעלם.
-
- אגדה ירוקה
-
- תוקע יתד בהרכב
אני לא מבין למה מערבבים כאן שני דברים שונים.
השאלות הרלוונטיות הן:
1. האם הגיוני להמר על כיוף כשוער ראשון, בהנתן האלטרנטיבות (להביא זר, שוער ליגה ריאלי אחר)
2. האם ניצן מספיק טוב כשוער שני.
לדעתי יש אלטרנטיבות טובות יותר לשוער השני (לדוגמא - קליימן), אבל השאלה החשובה כאן היא היום כיוף מספיק טוב ולא האם ניצן מספיק טוב.
השאלות הרלוונטיות הן:
1. האם הגיוני להמר על כיוף כשוער ראשון, בהנתן האלטרנטיבות (להביא זר, שוער ליגה ריאלי אחר)
לדעתי יש אלטרנטיבות טובות יותר לשוער השני (לדוגמא - קליימן), אבל השאלה החשובה כאן היא היום כיוף מספיק טוב ולא האם ניצן מספיק טוב.
-
- אגדה ירוקה
אני חושב שאתה מפספס את הנקודה.ab1729 כתב: ↑22 יוני 2023, 13:00 אני לא מבין למה מערבבים כאן שני דברים שונים.
השאלות הרלוונטיות הן:
ההחתמה של ניצן מסמלת את ההתפשרות הכלכלית של יעקב שחר ובכלל המועדון הזה. מביאים שוער רק כי הוא בא בחינם וזול, ולא כי הוא טוב למערכת. בדיוק כמו שהיה עם דגו וכמו שאנחנו רואים בכל הקיץ הזה. הביקורת והכעס הם על הדברים האלה, בייחד אחרי מה ששמענו במסיבת העיתונאים השחצנית לפני חודש על זה שישקיעו בשחקנים.
-
- מכונת תארים
הבעיה היא שכיוף לא מספיק טוב להיות שוער ראשון (בנקודת זמן הנוכחית) ואיתמר ניצן לא מספיק טוב בשביל להיות שוער שני
-
- תוקע יתד בהרכב
אני לא מסכים.אליאור כתב: ↑22 יוני 2023, 13:07אני חושב שאתה מפספס את הנקודה.ab1729 כתב: ↑22 יוני 2023, 13:00 אני לא מבין למה מערבבים כאן שני דברים שונים.
השאלות הרלוונטיות הן:
ההחתמה של ניצן מסמלת את ההתפשרות הכלכלית של יעקב שחר ובכלל המועדון הזה. מביאים שוער רק כי הוא בא בחינם וזול, ולא כי הוא טוב למערכת. בדיוק כמו שהיה עם דגו וכמו שאנחנו רואים בכל הקיץ הזה. הביקורת והכעס הם על הדברים האלה, בייחד אחרי מה ששמענו במסיבת העיתונאים השחצנית לפני חודש על זה שישקיעו בשחקנים.
הויתור על פאני מסמל את ההתפשרות הכלכלית כי לדעתי אפשר היה להשאיר אותו פה.
ניצן? איזו אלטרנטיבה יקרה יותר יש כרגע לשוער ישראלי שיסכים להגיע כשוער שני?
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
האוהדים מקללים את ניצן ברשתות. מוציאים את התסכול עליו.
האמת? מה הוא אשם. קבוצה כמונו מציעה לו חוזה. גם אם זה כשוער שני, או אפילו שלישי, ברור שהוא יחתום.
לא צריך לקלל אותו.
-
- קודם כל נאמנות
באמת לא ברור.
אין שום סיבה לבוא בטענות לא אליו ולא אל דגו.
אני מקווה מאוד שהקהל מספיק בוגר כדי להבין את זה, ומקווה עוד יותר שהקהל עוד יותר בוגר וידע להפנות את החיצים לכתובת הנכונה ולא לש״ג.
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
- מכונת תארים
אני קורא הודעות של אוהדים שמעדיפים את טננבאום וקליימן, אז רק למען הסר ספק:
טננבאום לא באמת כשיר לכדורגל. זו הסיבה שהוא בקושי קיבל דקות מהספסל בעונות האחרונות ושהוא לא מוצא לעצמו עדיין קבוצה, כשבינתיים העדיפו על פניו את כל השוערים האחרים בשוק.
מעבר לזה, אני לא זוכר איפה קראתי שהוא הגיע לבדיקות רפואיות באשדוד הקיץ ולא עבר אותן.
קליימן, ללא קשר לפרשיה שלו, בעייתי לחדר הלבשה. מספיק לקרוא ראיונות שלו כדי להבין את הפגיעה שהוא עלול ליצור.
https://www.one.co.il/Article/400502.html
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=402512
טננבאום לא באמת כשיר לכדורגל. זו הסיבה שהוא בקושי קיבל דקות מהספסל בעונות האחרונות ושהוא לא מוצא לעצמו עדיין קבוצה, כשבינתיים העדיפו על פניו את כל השוערים האחרים בשוק.
מעבר לזה, אני לא זוכר איפה קראתי שהוא הגיע לבדיקות רפואיות באשדוד הקיץ ולא עבר אותן.
קליימן, ללא קשר לפרשיה שלו, בעייתי לחדר הלבשה. מספיק לקרוא ראיונות שלו כדי להבין את הפגיעה שהוא עלול ליצור.
https://www.one.co.il/Article/400502.html
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=402512
-
- מכונת תארים
אני גם לא מבין מה הם חושבים שייצא להם מזה.
זה רק עלול לפגוע במועדון, בין אם כי הוא יגיע באנרגיות שליליות ובין אם כי זה יביא לסירוב שלו לחתום ואנחנו נלך על אופציה עוד יותר בעייתית.
-
- מכונת תארים
קליימן יותר גרוע מניצן
- DelPiero
- הענק הירוק
- The real Tsepo
- שחקן העונה
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
אם מישהו רוצה להתחרפן עוד קצת
-
- מכונת תארים
נשבע שהייתי בטוח שזאת פארודיה לפי השאלות בהתחלהThe real Tsepo כתב: ↑22 יוני 2023, 13:42 https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- קודם כל נאמנות
- DelPiero
- הענק הירוק
אוקיי, אני לא בטוח אם אתה ציני או לא, או אם אנחנו לא מבינים אחד את השני.
בזמנו קראו לעונה פיננסית עונה שבה חותכים הוצאות בצורה דרסית, ואחרי שקראתי את הכתבה על פאני בדיוק אני מבין שלגמרי נראה שלשם נושבת הרוח
-
- קפטן ירוק
בקיצור הדבר היחיד שיכול לעזור לנו שג'וש לא ימצא קבוצה.
מעניין אם ויתרו עליו לגמרי או עדיין שומרים על קשר איתו.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לפי הלך הרוח, ייתכן וגם אם לא ימצא קבוצה, לא יחזור לארץ. האישה לא מעוניינת לחזור.NOSFERATU ZODD כתב: ↑22 יוני 2023, 14:14 בקיצור הדבר היחיד שיכול לעזור לנו שג'וש לא ימצא קבוצה.
והוא יכול להשיג עבודה בתחום המחשבים. ככה שאני חושב גם המועדון די עיכל את זה שגוש זה כנראה היסטוריה.
-
- מכונת תארים
אתה מאמין שהקבוצה תוציא הקיץ משמעותית פחות מאשר בקיץ הראשון או בקיץ השלישי של בכר?
בינתיים עשו עסקה של 1~ מיליון יורו על שוראנוב ומדברים על 6 זרים ב-1.5-2 מיליון יורו.
זה שבוחרים שוב לא לשבור את תקרת השכר ולא מוכנים לתת העלאות גדולות לשחקנים שכבר פה, לא הופך את העונה לפיננסית.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=441064
"בתוך חודש הנהלת חיפה פירקה את הקבוצה"
יניב קטן ב'רדיו חיפה': לא נלחמו על השחקנים. איפה המיליונים שהבטיחו שישקיעו?
"מסתבר שיש כל כך הרבה כישרון במעטפת של דגו, יענקל'ה שחר אלברמן ועוד, כי הם הצליחו לפרק בתוך חודש תמים את אחת מהקבוצות הכי גדולות בתולדות המועדון", קטן ביקר, "בכר, אבו פאני, אצילי, ג'וש כהן ודילן עזבו, ועל אף אחד לא באמת נלחמו. הם הלכו מטעמי חסכון או שחצנות שאפשר להמשיך כרגיל, והכל יהיה בסדר".
"בשורה התחתונה לא נלחמו עליהם, איך יענקל'ה אמר - 'בכר הלך, אני נשארתי'", קטן המשיך, "כרגע לאף אחד מהשחקנים האלה לא הגיע תחליף ראוי, וכברירת מחדל הגיע כשוער איתמר ניצן, אותו ניצן שאיבד את המקום שלו במכבי נתניה. אני לא חושב שהוא מספיק טוב למכבי חיפה. יענק'לה אמר בקולו שאת המיליונים הוא יוציא על שחקנים, אבל כרגע איפה אותם מיליונים? הלוואי שמסאי יעשה פלאים, אבל אי אפשר להתעלם מחוסר הניסיון שלו כמאמן. אני חושב שהגיע הזמן שצריך לשמוע את מסאי דגו, מרגיש לי שמחביאים אותו, אני אשמח לשמוע אותו בקולו שיספר מה התחושות שלו".
"בנוסף לכל זה, פשוט מממרמרים את הקהל", קטן סיכם, "אני לא מצליח להבין את ההיגיון בהתנהלות מול הקהל. בסוף שחקנים הולכים ובאים, אבל בסוף הקהל נשאר. הגיע הזמן שמישהו במעטפת הגדולה יכניס שפיות בהחלטות מול אותם אוהדי מכבי חיפה, מגיע להם שיתחשבו בהם".
"בתוך חודש הנהלת חיפה פירקה את הקבוצה"
יניב קטן ב'רדיו חיפה': לא נלחמו על השחקנים. איפה המיליונים שהבטיחו שישקיעו?
"מסתבר שיש כל כך הרבה כישרון במעטפת של דגו, יענקל'ה שחר אלברמן ועוד, כי הם הצליחו לפרק בתוך חודש תמים את אחת מהקבוצות הכי גדולות בתולדות המועדון", קטן ביקר, "בכר, אבו פאני, אצילי, ג'וש כהן ודילן עזבו, ועל אף אחד לא באמת נלחמו. הם הלכו מטעמי חסכון או שחצנות שאפשר להמשיך כרגיל, והכל יהיה בסדר".
"בשורה התחתונה לא נלחמו עליהם, איך יענקל'ה אמר - 'בכר הלך, אני נשארתי'", קטן המשיך, "כרגע לאף אחד מהשחקנים האלה לא הגיע תחליף ראוי, וכברירת מחדל הגיע כשוער איתמר ניצן, אותו ניצן שאיבד את המקום שלו במכבי נתניה. אני לא חושב שהוא מספיק טוב למכבי חיפה. יענק'לה אמר בקולו שאת המיליונים הוא יוציא על שחקנים, אבל כרגע איפה אותם מיליונים? הלוואי שמסאי יעשה פלאים, אבל אי אפשר להתעלם מחוסר הניסיון שלו כמאמן. אני חושב שהגיע הזמן שצריך לשמוע את מסאי דגו, מרגיש לי שמחביאים אותו, אני אשמח לשמוע אותו בקולו שיספר מה התחושות שלו".
"בנוסף לכל זה, פשוט מממרמרים את הקהל", קטן סיכם, "אני לא מצליח להבין את ההיגיון בהתנהלות מול הקהל. בסוף שחקנים הולכים ובאים, אבל בסוף הקהל נשאר. הגיע הזמן שמישהו במעטפת הגדולה יכניס שפיות בהחלטות מול אותם אוהדי מכבי חיפה, מגיע להם שיתחשבו בהם".