צוחקים לנו בפנים.
יענקלה אף פעם לא ספר את הקהל, אבל תמיד ידע להתפאר בו.
מוזר מאוד שבתל אביב עלויות האבטחה והתפעול לא עלו.
מנהל: Shocking4U
מה 5?דם ירוק!!! כתב: ↑22 יוני 2023, 08:15 בזיון...אני ההיתי כל השנים מהתומכים למרות הכל..אבל השנה הוא ממש שבר שיא.להכניס 5 מליון יורו בקל ולהתקמצן בצורה שכזאת...גועל נפש
לגמרי איתך חוץ מה5 מיליון.דם ירוק!!! כתב: ↑22 יוני 2023, 08:15 בזיון...אני ההיתי כל השנים מהתומכים למרות הכל..אבל השנה הוא ממש שבר שיא.להכניס 5 מליון יורו בקל ולהתקמצן בצורה שכזאת...גועל נפש
מה שאני לא מבין זה שגם בפייסבוק וגם פה אנשים עצבניים מאוד על המצב, אבל אין שום התארגנות למחאות או הפגנות, כשעכשיו זה בדיוק הזמן לעשות את זה. אתם רוצים שנחכה להתרסקות בתחילת העונה או שנפעל כבר עכשיו כשעוד אפשר להשפיע איך שהוא?
איזה בעיה יש פה? אבו פאני רצה שישוו לו את ההצעה שהוא קיבל מהונגריה, כלומר להיות המשתכר הבכיר בקבוצה. המועדון לא חושב שהוא שווה את זה. אם בע''ה סבע יישאר תגיד לי אם התקמצנו בחוזה שלו.greenguy כתב: ↑23 יוני 2023, 10:50 דוראנט זאת בדיוק הבעיה. שאתם לא מוכנים להודות שיש בעיה.
עונת שיא של הכנסות,הצהרות על השקעה במליונים ובפועל הכל מתנהל אחרת.
אבו פאני זה מה שיצא לתקשורת,הוא פשוט לא רוצה לשדרג שכר.
אותו הדבר היה עם בכר שהתלבט אם ללכת(עזוב אם כבר מיצה או לא) אבל בהחלט הצעה מפתה הייתה גורמת לו לחשוב פעמיים.
והחלוץ שבכר הביא לכוכב היה מועמד לפה זאת אומרת שכן הייתה לו תוכנית להעיף את פיירו.
סעיפי שחרור מצחיקים ועוד.
אף אחד לא ישכנע אחרת הבן אדם קמצן שהצהיר מעל כל במה שליגת האלופות זאת לא הרמה שלנו. מראה לך בדיוק מה השאיפה של הבעלים.
עצוב
עם כל הטענות לאלברמן (ויש הרבה), שחר הוא זה שהתקמצן על מאמן זר.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 09:56 אני לא מבין מה יענקל'ה אשם בחלון הזה
אצילי זה הצעה שוברת שוויון ואין מה לדבר פה. לבכר גם היה הצעה מטורפת מסלטיק לפי דיווחים (שזה יעד הרבה יותר טוב מהכוכב גם לדעתי) והוא היה חייב לעזוב. סבע מחכה להצעה גדולה מהאמירויות.
כל שאר הדברים זה כבר עניין של אלברמן ואין קשר לכסף. שחר בחר לא לממש את האופציה על דילאן? שחר בחר להביא את בקסטר? להביא את ניצן? מה הוא קשור?
הדבר היחיד שאני עוד יכול "להאשים" את שחר זה אבו פאני
שמע דוראנט אני איתך במחנה האופטימיים אבל אתה חייב להבין שצריך לשנות פה את תקרת השכר אחרת תמשיך לאבד שחקנים וזה רק על שחר, וכן לנו כאוהדים יש ציפייה שאחרי עונה כזאת אם כל ההכנסות יעלו את המועדון ברמה ויגדילו את השכר וסכומי ההעברות כי אפשר וזה לא קורה.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 10:56איזה בעיה יש פה? אבו פאני רצה שישוו לו את ההצעה שהוא קיבל מהונגריה, כלומר להיות המשתכר הבכיר בקבוצה. המועדון לא חושב שהוא שווה את זה. אם בע''ה סבע יישאר תגיד לי אם התקמצנו בחוזה שלו.greenguy כתב: ↑23 יוני 2023, 10:50 דוראנט זאת בדיוק הבעיה. שאתם לא מוכנים להודות שיש בעיה.
אותו הדבר היה עם בכר שהתלבט אם ללכת(עזוב אם כבר מיצה או לא) אבל בהחלט הצעה מפתה הייתה גורמת לו לחשוב פעמיים.
והחלוץ שבכר הביא לכוכב היה מועמד לפה זאת אומרת שכן הייתה לו תוכנית להעיף את פיירו.
אף אחד לא ישכנע אחרת הבן אדם קמצן שהצהיר מעל כל במה שליגת האלופות זאת לא הרמה שלנו. מראה לך בדיוק מה השאיפה של הבעלים.
עצוב
בכר לא היה רלוונטי, אפוק אמר פה עוד בקיץ הקודם שבכר עוזב והוא צדק, שיש לך הצעות מהכוכב האדום ומסלטיק(!!!) שלפני רגע שיחררה את המאמן שלה לטוטנהאם! מה יש לו להישאר פה? אני במקומו עוזב להצעות האלה גם בפחות כסף. הוא כבר נכווה עם מה שאמרת בב''ש ולקח סיכון גדול בקריירה שלו, הוא לא היה עושה את אותה טעות בקריירה, הוא בן אדם חכם מאוד.
החלוץ של הכוכב לא היה מועמד לפה ודיברתי גם עם הכתב שפרסם את ההודעה, שחקן בפרופיל הרבה יותר גבוה מפיירו וזהל א היה רלוונטי.
על הסעיפי שחרור אתה צודק ושם אין שום קשר לקמצנות.
צר לי לאכזב אותך, ליגת האלופות זה לא הרמה שלנו ולא של מכבי ת''א ולא של ב''ש ולא של הליגה הישראלית.
מיץ' עם תקציב כפול ממך עשה ביותר מ10 שנים פעם אחת ליגת אלופות ועליו אי אפשר להגיד שהוא קמצן.
ושוב, בחלון הזה כל הפארסות זה בעיקר של אלברמן, אין פה שום קשר ליענקל'ה
אין מה להילחם על שחקנים ועל בכר כי זה לא רלוונטי.hezildo כתב: ↑23 יוני 2023, 10:59עם כל הטענות לאלברמן (ויש הרבה), שחר הוא זה שהתקמצן על מאמן זר.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 09:56 אני לא מבין מה יענקל'ה אשם בחלון הזה
אצילי זה הצעה שוברת שוויון ואין מה לדבר פה. לבכר גם היה הצעה מטורפת מסלטיק לפי דיווחים (שזה יעד הרבה יותר טוב מהכוכב גם לדעתי) והוא היה חייב לעזוב. סבע מחכה להצעה גדולה מהאמירויות.
כל שאר הדברים זה כבר עניין של אלברמן ואין קשר לכסף. שחר בחר לא לממש את האופציה על דילאן? שחר בחר להביא את בקסטר? להביא את ניצן? מה הוא קשור?
הג'נטלמן נתן לנטע לביא ללכת באמצע העונה, נתן לאבו-פאני לברוח.
הוא לא נלחם על שחקנים ועל בכר, עם העקרונות המטומטמים שלו על שכר.
אין פה קשר למחנה אופטימיים.Hulk כתב: ↑23 יוני 2023, 11:09שמע דוראנט אני איתך במחנה האופטימיים אבל אתה חייב להבין שצריך לשנות פה את תקרת השכר אחרת תמשיך לאבד שחקנים וזה רק על שחר, וכן לנו כאוהדים יש ציפייה שאחרי עונה כזאת אם כל ההכנסות יעלו את המועדון ברמה ויגדילו את השכר וסכומי ההעברות כי אפשר וזה לא קורה.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 10:56איזה בעיה יש פה? אבו פאני רצה שישוו לו את ההצעה שהוא קיבל מהונגריה, כלומר להיות המשתכר הבכיר בקבוצה. המועדון לא חושב שהוא שווה את זה. אם בע''ה סבע יישאר תגיד לי אם התקמצנו בחוזה שלו.greenguy כתב: ↑23 יוני 2023, 10:50 דוראנט זאת בדיוק הבעיה. שאתם לא מוכנים להודות שיש בעיה.
עצוב
בכר לא היה רלוונטי, אפוק אמר פה עוד בקיץ הקודם שבכר עוזב והוא צדק, שיש לך הצעות מהכוכב האדום ומסלטיק(!!!) שלפני רגע שיחררה את המאמן שלה לטוטנהאם! מה יש לו להישאר פה? אני במקומו עוזב להצעות האלה גם בפחות כסף. הוא כבר נכווה עם מה שאמרת בב''ש ולקח סיכון גדול בקריירה שלו, הוא לא היה עושה את אותה טעות בקריירה, הוא בן אדם חכם מאוד.
החלוץ של הכוכב לא היה מועמד לפה ודיברתי גם עם הכתב שפרסם את ההודעה, שחקן בפרופיל הרבה יותר גבוה מפיירו וזהל א היה רלוונטי.
צר לי לאכזב אותך, ליגת האלופות זה לא הרמה שלנו ולא של מכבי ת''א ולא של ב''ש ולא של הליגה הישראלית.
מיץ' עם תקציב כפול ממך עשה ביותר מ10 שנים פעם אחת ליגת אלופות ועליו אי אפשר להגיד שהוא קמצן.
זה בדיוק הנקודה המועדון היה היום יכול להעמיד תקציב סטייל עונות לוזון 90-100 בלי שקל משחר נטו הכנסות קהל, וקונפרנס במינימום.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 11:20אין מה להילחם על שחקנים ועל בכר כי זה לא רלוונטי.hezildo כתב: ↑23 יוני 2023, 10:59עם כל הטענות לאלברמן (ויש הרבה), שחר הוא זה שהתקמצן על מאמן זר.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 09:56 אני לא מבין מה יענקל'ה אשם בחלון הזה
הג'נטלמן נתן לנטע לביא ללכת באמצע העונה, נתן לאבו-פאני לברוח.
הוא לא נלחם על שחקנים ועל בכר, עם העקרונות המטומטמים שלו על שכר.
אם אני בכר אני עובר לאמן בכוכב האדום בחצי מחיר ובסלטיק ברבע מחיר.
בכר היה בצומת הזאת בדיוק לפני 5 שנים בב''ש והוא חתם שם על חוזה ארוך טווח ו-וויתר על הצעה מבלגיה וקרס.
העונה הייתה בדיוק העונה לצאת - גם הוא השיג פה הכל כולל ליגת האלופות וגם הוא יוצא בשיא המומנטום מבחינתו.
על אצילי אי אפשר היה להילחם, על סבע נלחמים מאוד ואני מקווה שהוא בסוף יישאר. היחיד שעוד אפשר לדבר עליו זה פאני ומהבחינה הזאת אני יכול להבין את המועדון.
נטע התחנן לעזוב וקיבל הצעה טובה וכל זה אחרי שכבר יענקל'ה הצליח להשאיר אותו בעבר.
שחקנים צריכים להתקדם, זה קארמה חיובית למועדון ושיש הצעות טובות (מקצועית או כלכלית) צריך לאפשר לשחקנים לקחת אותם.
אין פה קשר למחנה אופטימיים.Hulk כתב: ↑23 יוני 2023, 11:09שמע דוראנט אני איתך במחנה האופטימיים אבל אתה חייב להבין שצריך לשנות פה את תקרת השכר אחרת תמשיך לאבד שחקנים וזה רק על שחר, וכן לנו כאוהדים יש ציפייה שאחרי עונה כזאת אם כל ההכנסות יעלו את המועדון ברמה ויגדילו את השכר וסכומי ההעברות כי אפשר וזה לא קורה.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 10:56
איזה בעיה יש פה? אבו פאני רצה שישוו לו את ההצעה שהוא קיבל מהונגריה, כלומר להיות המשתכר הבכיר בקבוצה. המועדון לא חושב שהוא שווה את זה. אם בע''ה סבע יישאר תגיד לי אם התקמצנו בחוזה שלו.
אני אומר לך (וקאקה ונירגרין וכל שאר המקורבים בפורום יוכלו לאשר), שההצעה של סבע יותר גבוהה מתקרת השכר והוא שובר את התקרה ולא רק שובר אלא מעבר לזה.
אצילי קיבל 2 מיליון יורו ל3 שנים באמירויות, גם אם היית נותן לו 800 הוא היה עוזב, הוא לא הרוויח סכומים כאלה משמעותיים כל הקריירה. שאר העוזבים כמו דילאן לא עזבו על כסף, ג'וש זה לא עניין כלכלי.
אני לא מבין את הטיעון של זה שעשינו פעם ב10 שנים עונת צ'מפיונס ליג גורר צריך להגדיל את השכר של המועדון.
אז מבחינתך כשעשינו עונה בפלייאוף תחתון עם לוזון היינו צריכים ליישר קו עם התקציב של הפועל חיפה?
אם המועדון מכין תקציב ורואה שבעונה שהוא עושה קונפרנסליג ועושה מקומות 1-3 בליגה הוא מגיע ל90 מיליון שקל תקציב לדוגמה ולפי חלוקה תקינה של שכר-תקציב הוא יכול לתת חוזים עד 500 אלף יורו כדי לא להיכנס לבור תקציבי (סטייל ברצלונה ודברים כאלה), אז מה אתה רוצה שיעשו?
יענקל'ה לוקח כסף הביתה? הוא קונה וילות עם הכסף של הצ'מפיונס ליג? אתה רוצה שיעלו את התקרת שכר למיליון יורו בעונה ויענקל'ה יצטרך לשים כל שנה 90 מיליון שקל מהבית? זה נראה לך התנהלות תקינה למועדון כדורגל? אנחנו צריכים לשאוף לניהול עצמאי ולא להיות תלויים באף הזרמה כספית או כלכלית של בעלים מסוים כדי שנהיה מוכנים ליום של אחרי.
אם הבעלים מעוניין לשים עוד כסף, תפאדל, אבל לא אאשים אותו על זה.
לא הבנתי מה בדיחה בזה ששילמנו בהיסטוריה 1.6 מיליון יורו? מה בדיחה בתקרת שכר?Hulk כתב: ↑23 יוני 2023, 11:33זה בדיוק הנקודה המועדון היה היום יכול להעמיד תקציב סטייל עונות לוזון 90-100 בלי שקל משחר נטו הכנסות קהל, וקונפרנס במינימום.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 11:20אין מה להילחם על שחקנים ועל בכר כי זה לא רלוונטי.
אם אני בכר אני עובר לאמן בכוכב האדום בחצי מחיר ובסלטיק ברבע מחיר.
בכר היה בצומת הזאת בדיוק לפני 5 שנים בב''ש והוא חתם שם על חוזה ארוך טווח ו-וויתר על הצעה מבלגיה וקרס.
העונה הייתה בדיוק העונה לצאת - גם הוא השיג פה הכל כולל ליגת האלופות וגם הוא יוצא בשיא המומנטום מבחינתו.
על אצילי אי אפשר היה להילחם, על סבע נלחמים מאוד ואני מקווה שהוא בסוף יישאר. היחיד שעוד אפשר לדבר עליו זה פאני ומהבחינה הזאת אני יכול להבין את המועדון.
נטע התחנן לעזוב וקיבל הצעה טובה וכל זה אחרי שכבר יענקל'ה הצליח להשאיר אותו בעבר.
שחקנים צריכים להתקדם, זה קארמה חיובית למועדון ושיש הצעות טובות (מקצועית או כלכלית) צריך לאפשר לשחקנים לקחת אותם.
אין פה קשר למחנה אופטימיים.
אני אומר לך (וקאקה ונירגרין וכל שאר המקורבים בפורום יוכלו לאשר), שההצעה של סבע יותר גבוהה מתקרת השכר והוא שובר את התקרה ולא רק שובר אלא מעבר לזה.
אצילי קיבל 2 מיליון יורו ל3 שנים באמירויות, גם אם היית נותן לו 800 הוא היה עוזב, הוא לא הרוויח סכומים כאלה משמעותיים כל הקריירה. שאר העוזבים כמו דילאן לא עזבו על כסף, ג'וש זה לא עניין כלכלי.
אני לא מבין את הטיעון של זה שעשינו פעם ב10 שנים עונת צ'מפיונס ליג גורר צריך להגדיל את השכר של המועדון.
אז מבחינתך כשעשינו עונה בפלייאוף תחתון עם לוזון היינו צריכים ליישר קו עם התקציב של הפועל חיפה?
אם המועדון מכין תקציב ורואה שבעונה שהוא עושה קונפרנסליג ועושה מקומות 1-3 בליגה הוא מגיע ל90 מיליון שקל תקציב לדוגמה ולפי חלוקה תקינה של שכר-תקציב הוא יכול לתת חוזים עד 500 אלף יורו כדי לא להיכנס לבור תקציבי (סטייל ברצלונה ודברים כאלה), אז מה אתה רוצה שיעשו?
יענקל'ה לוקח כסף הביתה? הוא קונה וילות עם הכסף של הצ'מפיונס ליג? אתה רוצה שיעלו את התקרת שכר למיליון יורו בעונה ויענקל'ה יצטרך לשים כל שנה 90 מיליון שקל מהבית? זה נראה לך התנהלות תקינה למועדון כדורגל? אנחנו צריכים לשאוף לניהול עצמאי ולא להיות תלויים באף הזרמה כספית או כלכלית של בעלים מסוים כדי שנהיה מוכנים ליום של אחרי.
אם הבעלים מעוניין לשים עוד כסף, תפאדל, אבל לא אאשים אותו על זה.
על אצילי אין לי טיפה ביקורות, סבע עשו נכון שהציעו לו חוזה משודרג, לפאני היה צריך לתת את משהוא ביקש ולהתחיל לשלם פה לשחקנים בהתאם, זה בדיחה התקרת שכר הזו שיש לנו וכשהסכום ההעברה הכי גבוה ששילמנו בהיסטוריה זה 1.6.
יש לזה היתכנות כלכלית היום מה שלא היה בימי קריית אליעזר נגיד אז למה לא לשלם? למה לתקוע את המועדון ב2005?
אין מוכן להתחייב שבשתי העונות האחרונות שחר לא הביא שקל מהבית המועדון התנהל באיזון והוא אפילו ברווח כלכלי.
אז סך הכול מבקשים שהוא יביא את האקסטרה כסף מהבית כמו שהיה עושה בימי קריית אליעזר נגיד שלא היו הכנסות גדולות ויזרים למועדון זה לא סכומים שהוא לא הביא בעבר אלא פשוט קונספציה שלו שהתקציב הנוכחי זה הלימיט כאן.
ואם הוא לא מוכן לשים את הכסף שהכניס על שחקנים ומשכורות אחלה שיבהירו שמשקיעים בתשתיות שמזרימים עוד כסף לנוער ועוד מאמנים ומביאים עוד כישרונות ממחלקות נוער אחרות ושדרוג בתשתיות של המועדון ואת זה אני מוכן לקבל.
אני מעריך אותך וחושב שאתה משתמש חשוב ואינטיליגנט,אבל אחי. התייאשתי להסביר.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 10:56איזה בעיה יש פה? אבו פאני רצה שישוו לו את ההצעה שהוא קיבל מהונגריה, כלומר להיות המשתכר הבכיר בקבוצה. המועדון לא חושב שהוא שווה את זה. אם בע''ה סבע יישאר תגיד לי אם התקמצנו בחוזה שלו.greenguy כתב: ↑23 יוני 2023, 10:50 דוראנט זאת בדיוק הבעיה. שאתם לא מוכנים להודות שיש בעיה.
עצוב
אני מבין את כל מה שאתם אומרים אבל אתם צריכים להישאר נאמנים למציאות.greenguy כתב: ↑23 יוני 2023, 12:50אני מעריך אותך וחושב שאתה משתמש חשוב ואינטיליגנט,אבל אחי. התייאשתי להסביר.KevinDurant כתב: ↑23 יוני 2023, 10:56איזה בעיה יש פה? אבו פאני רצה שישוו לו את ההצעה שהוא קיבל מהונגריה, כלומר להיות המשתכר הבכיר בקבוצה. המועדון לא חושב שהוא שווה את זה. אם בע''ה סבע יישאר תגיד לי אם התקמצנו בחוזה שלו.greenguy כתב: ↑23 יוני 2023, 10:50 דוראנט זאת בדיוק הבעיה. שאתם לא מוכנים להודות שיש בעיה.
עצוב
לא תקפוץ עם בעלים כזה מדרגה גם בעוד 10 שנים.
אנחנו בספורט הישגי ואם אתה לא מבין את זה קטונתי