נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

נעול
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

שליחה על ידי Apoc »

Judokan כתב: 22 יוני 2023, 21:28 שחקן לא עובר בדיקות רפואיות כשהוא בא להתרשמות. זה חלק מהתהליך שמתנהל לקראת חתימה. ולא רק אצלנו, אלא בכל מקום מתוקן.
בוא נגיד שההוכחה הכי טובה היא שהקבוצה לא הייתה מתאמת לו את הבדיקות אם הוא לא הסכים עדיין לחתום ובא רק להתרשמות כללית כזו.

ולגבי פיירו, זה לא עניין של לשקר, זה עניין של דיפלומטיה בראיון. בדיוק כמו כל השחקנים שיורים קלישאות מהסוג של "תמיד חלמתי לשחק בקבוצה הזו שאני לא יודע לבטא את השם שלה". כשכולם (כולל בכר) מספרים שהמו"מ עם פיירו היה קשה והיה צריך לשכנע אותו, כשאלפונס מדבר איתו כדי לשכנע אותו ביוזמתנו ודברים כאלה, זה לא נעשה כי השחקן ניהל משא ומתן קצת יותר זמן.
רק שזה לא התנהל לקראת חתימה אחרת היה חותם באותו שלב. או שאתה טוען שהוא התחרט בין הבדיקת אקולב במאמץ לבין הצילום גב תחתון.
הוא מראש לא הגיע לפה להתנהל לקראת חתימה וזו עובדה.

לגבי פיירו, הוא יכול להיות דיפלומט ולהגיד שהוא התלבט להגיע והחליט שכן. ברגע שהוא אומר שהוא רצה מלכתחילה להגיע אתה מבין שהיה פה סתם מו"מ ארוך בין סוכן לקבוצה ולא איזה שחקן שעשה בעיות להגיע כמו שטענו.
אופטימיות במכבי חיפה
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

לא חושב שהפער מול המגדסקרי זה כסף. נראה לי הוא פשוט לא רוצה להגיע לכאן. מעניין כמה השפעה יש להתנהלות הביזיונית שלנו הקיץ שהתחילה עם המינוי של דגו והצוות המקצועי שלו והמשיכה עם השחקנים. אולי הוא מבין שאנחנו ספינה טובעת.
מי שחושב שזה טוב שהוא לא מגיע פשוט עוד לא קלט מה נקבל במקום. להזכירכם במקום בקסטר קיבלנו את ניצן ובמקום נטע את גוני נאור. אמנם אלברמן ושחר רוצים לשים שטיח יפה על כל החרא שהם מחרבנים עלינו הקיץ אבל אל תתפלאו אם בסוף יגיע לכאן שחקן חופשי וזול שמתאים למדיניות של המועדון הקיץ הזה.
ואגב, אני גם חושב שצריך שחקן מהסוג יותר של פרנק בויה שהסלב פירסם, אבל אם המדגסקרי כן יגיע בסוף אני אהיה מרוצה מהסיבות שציינתי למעלה.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 22 יוני 2023, 21:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 22 יוני 2023, 21:36
Judokan כתב: 22 יוני 2023, 21:28 שחקן לא עובר בדיקות רפואיות כשהוא בא להתרשמות. זה חלק מהתהליך שמתנהל לקראת חתימה. ולא רק אצלנו, אלא בכל מקום מתוקן.
בוא נגיד שההוכחה הכי טובה היא שהקבוצה לא הייתה מתאמת לו את הבדיקות אם הוא לא הסכים עדיין לחתום ובא רק להתרשמות כללית כזו.

ולגבי פיירו, זה לא עניין של לשקר, זה עניין של דיפלומטיה בראיון. בדיוק כמו כל השחקנים שיורים קלישאות מהסוג של "תמיד חלמתי לשחק בקבוצה הזו שאני לא יודע לבטא את השם שלה". כשכולם (כולל בכר) מספרים שהמו"מ עם פיירו היה קשה והיה צריך לשכנע אותו, כשאלפונס מדבר איתו כדי לשכנע אותו ביוזמתנו ודברים כאלה, זה לא נעשה כי השחקן ניהל משא ומתן קצת יותר זמן.
רק שזה לא התנהל לקראת חתימה אחרת היה חותם באותו שלב. או שאתה טוען שהוא התחרט בין הבדיקת אקולב במאמץ לבין הצילום גב תחתון.
הוא מראש לא הגיע לפה להתנהל לקראת חתימה וזו עובדה.

לגבי פיירו, הוא יכול להיות דיפלומט ולהגיד שהוא התלבט להגיע והחליט שכן. ברגע שהוא אומר שהוא רצה מלכתחילה להגיע אתה מבין שהיה פה סתם מו"מ ארוך בין סוכן לקבוצה ולא איזה שחקן שעשה בעיות להגיע כמו שטענו.
אתה יודע טוב כמוני איך האירועים האלה של החתימה מתנהלים. עושים את הבדיקות בחיפה בזמן x, קובעים זמן להגיע למשרדים במסגר, טקס חתימה עם שחר ואלברמן וכל העסק.
אז כן, לגמרי יכול להיות שביום בין סיום הבדיקות לחתימה, השחקן התחרט, או קיבל את ההצעה מבולטון ששינתה מבחינתו את התמונה, או כל דבר כזה.

אתה זוכר איזשהו מקרה ששחקן הגיע להתרשמות בקבוצה ועל הדרך אמרו "יאללה, בואו נקבע בדיקות רפואיות, זה לא שלרופא המועדון יש עבודה אחרת"? אני לא.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Apoc כתב: 22 יוני 2023, 21:17
ברק.י כתב: 22 יוני 2023, 21:11
Apoc כתב: 22 יוני 2023, 20:47

תשאל את עצמך איך זה שכולם מסכימים ואז מתחרטים פה. כנראה שהם לא הסכימו. זו מסקנה קצת הגיונית. אלא אם כן שוב ההגדרה שלך להסכימו שונה משלי, ואני לא מנסה להקטין את הדעה שלך כשאני אומר את זה אני פשוט מסביר שככה אני מבין את ההגדרה להסכימו.

פיירו אגב בעצמו אמר שמה שאתה אומר פה זה שקר בראיון שעשה לישראל היום. תעקוב.
אנחנו יודעים על שלושה כאלו שאחד מהם היה בארץ לבדיקות רפואיות, אחרי שסיכם את התנאים שלו פה, ושניים נוספים שלא ברור מה באמת קרה שם מאחורי הקלעים.
כלומר, לפחות אחד מהם הסכים לחתום והתחרט, אחרי שהחתימה התעכבה (בגלל השחרור מצ'לסי). אני מניח שהוא לא עשה את המו"מ והימים בישראל לכיף שלו.

לגבי פיירו, זה תמיד עניין של בחירה למי מאמינים מהדיווחים בתקשורת:
1. לשחקנים יש גם אינטרסים להגיד דברים. אחרי שהוא הגיע לפה, למה שיגיד שהוא היסס במהלך המו"מ או שהוא לא ממש רצה לבוא? אלברמן (שאולי דווקא הוא זה שמשקר), מגגד, טען שהיה קשה לשכנע את פיירו להגיע ועלו דיווחים על זה שנציגים של הקבוצה נסעו לצרפת במיוחד, כדי לשכנע אותו להגיע.
2. אם הפרסומים לגבי פיירו אז היו שקריים והוא רצה לבוא לאורך כל הזמן, יכול להיות שגם הדיווח על מרקו הזה שקרי והוא רוצה להיות פה, אבל אלו משחקי מו"מ.
הוא כנראה הגיע לפה כדי באמת להתרשם ולא התרשם לטובה מספיק ולא רצה לבוא. זה לגיטימי, כמו שאתה הולך לראות דירה ולא קונה אותה בסוף. הטענה שהוא הסכים לחתום פה בקבוצה והתחרט לא באמת מבוססת על משהו.

פיירו אמר את הדברים ואני מתייחס אליהם כעובדה, להגיד שהוא פשוט שיקר בראיון לתקשורת בלי סיבה וכאלה זה יותר מדי jumping through hoops עבורי בשביל להצדיק נקודה.
וכן אתה צודק שיכול להיות שכל הדיווחים שהיו סביב מרקו היו לא נכונים, לא רק אלה שטענו שהוא סיכם. אבל זה פחות הנקודה שמעניינת אותי בטענה שאני אומר שדיווחים על סיכום הם משהו שאני לא מייחס לו חשיבות יתרה.
אפשר להניח שהוא בא להתרשם ואפשר להניח שהוא הגיע לחתום ובעיה לא ידועה בדרך מנעה את זה ונתנה לו עוד 3 ימים לחשוב עוד. אנחנו לא באמת יודעים מה היה ורק בוחרים למה להאמין.

לגבי פיירו, אני רוצה להאמין לו, אבל באותה מידה אני רוצה להאמין גם לאלברמן שאמר בראיונות שהיה צריך לשכנע את פיירו לבוא. אנחנו לא באמת יודעים מה ההיה ורק בוחרים למי להאמין.

כך או כך, זה בסוף לא משנה מה היה במציאות ומה לא. מה שמשנה זה שלב אחד לפני בדיון - האם הסכמה משמעותה חתימה או הסכמה משמעותה נכונות לקדם את העסקה בתנאים שהוצעו. לאופציה הראשונה אין נקודת על חזור ולשנייה יש. לתפיסתי, קורה ששחקן מסכים לקדם עסקה בתנאים שהוצעו והתחרט וזה יכול להיות מאלפיים סיבות ובהן, כסף. במקרה כזה, יש אולי איך כן אפשרות להמשיך את השיח עם השחקן.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Judokan כתב: 22 יוני 2023, 21:39 אתה יודע טוב כמוני איך האירועים האלה של החתימה מתנהלים. עושים את הבדיקות בחיפה בזמן x, קובעים זמן להגיע למשרדים במסגר, טקס חתימה עם שחר ואלברמן וכל העסק.
אז כן, לגמרי יכול להיות שביום בין סיום הבדיקות לחתימה, השחקן התחרט, או קיבל את ההצעה מבולטון ששינתה מבחינתו את התמונה, או כל דבר כזה.

אתה זוכר איזשהו מקרה ששחקן הגיע להתרשמות בקבוצה ועל הדרך אמרו "יאללה, בואו נקבע בדיקות רפואיות, זה לא שלרופא המועדון יש עבודה אחרת"? אני לא.
אתה לא אומר משהו שאני לא.
גם אני אומר שככה זה מתנהל. אתה מגיע לבדיקות ולחתימה, לא רק לבדיקות.
לכן שחקנים שמגיעים לבדיקות, אמורים לחתום גם. לא להתחרט בין בדיקה אחת לאחרת.
אז כנראה שהוא לא באמת הגיע לבדיקות כמו שאנחנו מבינים ומפרשים הגעה לבדיקות, כי אז היה חותם, הוא לא היה מתחרט בין בדיקה לבדיקה ואחרי הבדיקות יש ישר חתימה אז איפה בדיוק היה מתחרט? כנראה שלא הייתה מיועדת להיות חתימה. גם המועדון חשב שהוא ילך ויבוא בשלישי ואז בכלל יחתום.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Kozmo כתב: 22 יוני 2023, 21:32
Judokan כתב: 22 יוני 2023, 21:24
Kozmo כתב: 22 יוני 2023, 21:16 אני חושב שאחד הדברים שמגדילים את התסכול זה לאו דווקא אי ההצלחה בלסגור את השחקנים (בקסטר, אברג'יל ומרקו) אלא בזה שזה מפורסם לאורך כל המו"מ בשונה לחלוטין משנה שעברה.

בשנה שעברה מלבד פיירו שהמו"מ איתו נמשך לא מעט זמן, כל הזרים האחרים שהגיעו לא ידענו עליהם בכלל.
זכורים בקטגוריה הזו בעיקר סק ובטובינסיקה שכל התקשורת העלתה כמועמדים בערך חצי מהבלמים בעולם בזמן שבינתיים דילן עבר פה בדיקות רפואיות מתחת לאף של כולם.
גם קורנו וסונדגרן פורסם לגביהם רק שכבר סגרו הכל.

ייתכן שגם שנה שעברה עסקאות נפלות באופן דומה אבל זה לא פורסם לאורך כל המו"מ ולא ידענו על זה בכלל.

מה שמוביל ל2 תהיות מרכזיות:
1. מה השתנה בתהליך שפתאום הוא מפורסם בתקשורת?
2. האם מדובר בהדלפות מכוונות של גורמים ממכבי בכדי להרגיע את דעת הקהל בכדי להראות שעובדים? (הגישה ששוקינג טוען מ day 1 עם דגו)
אתם בונים תיאוריות מפה ועד בלגיה על סמך 3 מקרים. הנה אופציה יותר סבירה: זה מקרי לחלוטין וכלום לא השתנה. תלוי דברים כמו הסוכן של השחקן הזר וכמה הוא מקורב לאיזה עיתונאי.

אברג'ל ומרקו הם מקרים של דיווח בתקשורת הזרה. אירוע שלא יכולה למועדון הרבה השפעה עליו. בדיוק כמו שבשנה שעברה פיירו דווח בתקשורת הזרה.

לעומתם, בקסטר זה ממש לא מקרה שהכל "התנהל בתקשורת". בקסטר נחת בארץ והסתובב פה עד שמישהו פרסם תמונה שלו, לפני שמישהו בתקשורת בכלל דיבר על זה שהוא לבדיקות. עד לדקה שהוא עשה אחורה פנה, אף אחד בתקשורת לא היה עם מושג קלוש מה קורה.
פעם אחת זה מקרה, פעמיים זה מציק, שלוש פעמים זאת כבר מגמה. משהו השתנה או מתנהל אחרת.

פרסומים בתקשורת זרה זה לא תירוץ כי עובדה שבשנים קודמות זה לא עבד כך.
קודם כל, כמו שכתבתי זה קרה הקיץ פעמיים. לתקשורת לא היה מושג קצוץ מה קורה עם בקסטר.

דבר שני, העובדה שלך לא נכונה, כי אמרת בעצמך שזה קרה בשנה שעברה עם פיירו. וזה ליטרלי אותו מקרה - פרסום בתקשורת הזרה. כמו עם קראסו בינואר, אגב.

כנראה שהתקשורת הצרפתית יותר מעורבבת עם סוכנים.
כרמליסט ירוק
הענק הירוק

שליחה על ידי כרמליסט ירוק »

מה שקרה עם בקסטר זה לא שגילו רק כשהוא הגיע לארץ שהוא לא באמת קיבל שחרור מצ׳לסי?
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 22 יוני 2023, 21:42
Judokan כתב: 22 יוני 2023, 21:39 אתה יודע טוב כמוני איך האירועים האלה של החתימה מתנהלים. עושים את הבדיקות בחיפה בזמן x, קובעים זמן להגיע למשרדים במסגר, טקס חתימה עם שחר ואלברמן וכל העסק.

אז כנראה שהוא לא באמת הגיע לבדיקות כמו שאנחנו מבינים ומפרשים הגעה לבדיקות, כי אז היה חותם, הוא לא היה מתחרט בין בדיקה לבדיקה ואחרי הבדיקות יש ישר חתימה אז איפה בדיוק היה מתחרט? כנראה שלא הייתה מיועדת להיות חתימה. גם המועדון חשב שהוא ילך ויבוא בשלישי ואז בכלל יחתום.
אני לחלוטין אומר משהו שאתה לא.
כי כשאתה אומר "אחרי הבדיקות ישר יש חתימה", זה לא נכון. כמעט תמיד יש לך איזה יום בין שני הדברים, כי רוצים לעשות טקס חתימה במסגר עם שחר ואלברמן. זה בדיוק חלון הזמן שבו מישהו יכול לשנות את דעתו.
או למשל שבהכנות לחתימה עלה הסיפור שהוא עוד לא משוחרר מצ'לסי.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

ברק.י כתב: 22 יוני 2023, 21:41 אפשר להניח שהוא בא להתרשם ואפשר להניח שהוא הגיע לחתום ובעיה לא ידועה בדרך מנעה את זה ונתנה לו עוד 3 ימים לחשוב עוד. אנחנו לא באמת יודעים מה היה ורק בוחרים למה להאמין.

לגבי פיירו, אני רוצה להאמין לו, אבל באותה מידה אני רוצה להאמין גם לאלברמן שאמר בראיונות שהיה צריך לשכנע את פיירו לבוא. אנחנו לא באמת יודעים מה ההיה ורק בוחרים למי להאמין.

כך או כך, זה בסוף לא משנה מה היה במציאות ומה לא. מה שמשנה זה שלב אחד לפני בדיון - האם הסכמה משמעותה חתימה או הסכמה משמעותה נכונות לקדם את העסקה בתנאים שהוצעו. לאופציה הראשונה אין נקודת על חזור ולשנייה יש. לתפיסתי, קורה ששחקן מסכים לקדם עסקה בתנאים שהוצעו והתחרט וזה יכול להיות מאלפיים סיבות ובהן, כסף. במקרה כזה, יש אולי איך כן אפשרות להמשיך את השיח עם השחקן.
בעיה לא ידועה כמו לא לעבור בדיקות כאילו? או משהו אישי כאילו סבתא שלו בדיוק מתה? אני נוטה דווקא לחשוב שהוא לא באמת הגיע לפה למשהו מעבר להתרשמות.

אם שחקן מסכים לקדם עסקה אז זה חלק מהמו"מ. מו"מ מתרחש כל עוד הצדדים מעוניינים בו. אם הוא לא מסכים לקדם את המו"מ אז אין פה מו"מ בכלל. לכן אני חוזר ואומר שהשלב הזה של סיכום שכל פעם מקפיצים בהקשר של שחקן כדורגל בקבוצה הוא דיי מיותר בעיני, אלא אם כן הוא באמת אומר למועדון שהוא מתכוון לחתום.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Judokan כתב: 22 יוני 2023, 21:44

כי כשאתה אומר "אחרי הבדיקות ישר יש חתימה", זה לא נכון. כמעט תמיד יש לך איזה יום בין שני הדברים, כי רוצים לעשות טקס חתימה במסגר עם שחר ואלברמן. זה בדיוק חלון הזמן שבו מישהו יכול לשנות את דעתו.
"כמעט תמיד יש יום בין הדברים" - לא נכון, כמעט תמיד חותמים באותו יום שעוברים בדיקות, מוזמן לבדוק את כל ההחתמות של החלון עד כה ולהווכח שאתה טועה ולא מדייק בתהליך.

התהליך של התרשמות מהאצטדיון ושיחה עם יענקל'ה וכל זה זה או לפני הבדיקות (אצטדיון) או במהלך תהליך החתימה עצמו (יענקל'ה).

ושוב אתה מפספס את הנקודה שהוא כנראה לא התחרט בין ריצה על הליכון לבדיקה של מותן שמאל.
הוא למעשה כנראה לא התחרט בכלל.
אופטימיות במכבי חיפה
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

בואו נראה.
אנחנו שלושה שבועות ממשחק ראשון במוקדמות וכמה ימים לפני מחנה אימונים.
את השבוע הזה התחלנו עם כמה יעדים: חתימה של בקסטר, חתימה או תשובה סופית מסבע, סגירה של מגן שמאלי ושל קשר אחורי.
מה קרה בפועל:
השוער שרצינו ברח (לשוער השלישי ששוחרר מנתניה אין מה להתייחס).
סבע מורח אותנו כי הוא מחכה להצעה מהאמירויות.
מגן שמאלי - מחכים שבלטקסה ישוחרר כי לא רוצים לשלם.
ניהלנו משא ומתן על קשר אחורי נחמד שלא רוצה להגיע לכאן.
בונוס: גילינו שהיה אפשר להשאיר את אבו פאני אם היו משלמים לו מה שמגיע לו.

סך הכל שבוע נפלא.
Kozmo
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי Kozmo »

Judokan כתב: 22 יוני 2023, 21:42
Judokan כתב: 22 יוני 2023, 21:24

אתם בונים תיאוריות מפה ועד בלגיה על סמך 3 מקרים. הנה אופציה יותר סבירה: זה מקרי לחלוטין וכלום לא השתנה. תלוי דברים כמו הסוכן של השחקן הזר וכמה הוא מקורב לאיזה עיתונאי.

אברג'ל ומרקו הם מקרים של דיווח בתקשורת הזרה. אירוע שלא יכולה למועדון הרבה השפעה עליו. בדיוק כמו שבשנה שעברה פיירו דווח בתקשורת הזרה.

לעומתם, בקסטר זה ממש לא מקרה שהכל "התנהל בתקשורת". בקסטר נחת בארץ והסתובב פה עד שמישהו פרסם תמונה שלו, לפני שמישהו בתקשורת בכלל דיבר על זה שהוא לבדיקות. עד לדקה שהוא עשה אחורה פנה, אף אחד בתקשורת לא היה עם מושג קלוש מה קורה.
פעם אחת זה מקרה, פעמיים זה מציק, שלוש פעמים זאת כבר מגמה. משהו השתנה או מתנהל אחרת.

קודם כל, כמו שכתבתי זה קרה הקיץ פעמיים. לתקשורת לא היה מושג קצוץ מה קורה עם בקסטר.

דבר שני, העובדה שלך לא נכונה, כי אמרת בעצמך שזה קרה בשנה שעברה עם פיירו. וזה ליטרלי אותו מקרה - פרסום בתקשורת הזרה. כמו עם קראסו בינואר, אגב.

שים לב למה שכתבתי בהודעה הראשונה, ציינתי מפורשות שאצל פיירו אכן המו״מ היה בתקשורת לכל אורכו, להבדיל מהזרים האחרים שהגיעו באותו חלון, עליהם לא ידענו עד שהכל היה כבר חסנש״ב (למעט המקרה הקטן עם קורנו והקבוצה שלו שלא אהבה את הפרסום אבל הוא עצמו היה סגור פה וזה היה רק עניין של אגו מבחינת הקבוצה שלו).

אגב, אני לא טוען שהתקשורת יודעת מה קורה, אני מסכים עם הקו שלך ושל אפוק לגבי זה שהכל מתבסס על תקשורת זרה, אין ויכוח על כך. אני תוהה מה השתנה הלילה הזה מחלונות קודמים? האם ומה השתנה בתהליך שכל כך הרבה מודלף לתקשורת זרה? האם מדובר בהדלפות מכוונות לתקשורת זרה (כמו עקיפת מגבלות על צנזורה) בכדי לשדר אמינות ותחושה אצל הקהל המאוכזב שכן עובדים?
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

אני חושב שמה שקרה עם בקסטר זה שהסוכן (או סוכנת?) שלו הטעה בכוונה את המועדון כדי למשוך זמן, ורק כשהגיע לארץ לבדיקות אמר שהוא לא שוחרר מצ'לסי.
אמנם אני לא בקיא בהליכים אבל נשמע לי כמו משהו שהיינו צריכים ויכולים לבדוק.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

אגב, אני היחיד כאן שחושב שבהסתברות גבוהה הסיפורים על אשתו של דילן זה תדרוך מהמועדון?
יש לי תחושה כזו פתאום. במיוחד אחרי מה ששמענו על אבו פאני השבוע.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

אליאור כתב: 22 יוני 2023, 22:17 אגב, אני היחיד כאן שחושב שבהסתברות גבוהה הסיפורים על אשתו של דילן זה תדרוך מהמועדון?
נו ברור הוא עדיין בארץ, המועדון הזה משקר בלי הפסקה. דגו היה על הקווים נגד אריס?
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 22 יוני 2023, 21:47

"כמעט תמיד יש יום בין הדברים" - לא נכון, כמעט תמיד חותמים באותו יום שעוברים בדיקות, מוזמן לבדוק את כל ההחתמות של החלון עד כה ולהווכח שאתה טועה ולא מדייק בתהליך.

התהליך של התרשמות מהאצטדיון ושיחה עם יענקל'ה וכל זה זה או לפני הבדיקות (אצטדיון) או במהלך תהליך החתימה עצמו (יענקל'ה).

ושוב אתה מפספס את הנקודה שהוא כנראה לא התחרט בין ריצה על הליכון לבדיקה של מותן שמאל.
לשם העניין הלכתי לבדוק את הרכש מהקיץ הקודם - סונדגרן, קורנו, בטובינסיקה וסק כולם חתמו יום אחרי הבדיקות הרפואיות שלהם.

פיירו חתם באותו יום.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Kozmo כתב: 22 יוני 2023, 21:53
Judokan כתב: 22 יוני 2023, 21:42

שים לב למה שכתבתי בהודעה הראשונה, ציינתי מפורשות שאצל פיירו אכן המו״מ היה בתקשורת לכל אורכו, להבדיל מהזרים האחרים שהגיעו באותו חלון, עליהם לא ידענו עד שהכל היה כבר חסנש״ב (למעט המקרה הקטן עם קורנו והקבוצה שלו שלא אהבה את הפרסום אבל הוא עצמו היה סגור פה וזה היה רק עניין של אגו מבחינת הקבוצה שלו).

אגב, אני לא טוען שהתקשורת יודעת מה קורה, אני מסכים עם הקו שלך ושל אפוק לגבי זה שהכל מתבסס על תקשורת זרה, אין ויכוח על כך. אני תוהה מה השתנה הלילה הזה מחלונות קודמים? האם ומה השתנה בתהליך שכל כך הרבה מודלף לתקשורת זרה? האם מדובר בהדלפות מכוונות לתקשורת זרה (כמו עקיפת מגבלות על צנזורה) בכדי לשדר אמינות ותחושה אצל הקהל המאוכזב שכן עובדים?
לדעתי, זה נובע מהפרופילים של השחקנים שאנחנו מחפשים.

אברג׳ל, קראסו, פיירו ומרקו, כולם שחקנים בפרופיל גבוה (או במגמת עליה ברורה) שפחות אכפת להם אם המו״מ יפול כל עוד הוא מופץ בתקשורת ומעלה את השם שלהם למודעות וכולם שחקנים שיותר מעניין גם לתקשורת המקומית לסקר אותם.

בניגוד להם, קורנו, שוראנוב, סק ודילן אלו שחקנים שהיה להם יותר מה להפסיד אם המו״מ היה נופל. הרווח שלהם מהגעה לפה היה ברור הרבה יותר.

בקיץ הנוכחי, יותר מבעונות קודמות, אנחנו מחפשים שחקנים בפרופיל גבוה, לעשות קפיצת מדרגה, כמו שהובטח. אנחנו פשוט לא לא מצליחים לסגור אף עסקה כזו גדולה בינתיים, אז אנחנו סופגים מהתקשורת הזרה הרבה ריקושטים שליליים שמכהים עוד קצת את התמונה העגומה בחלון הזה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אליאור כתב: 22 יוני 2023, 22:17 אגב, אני היחיד כאן שחושב שבהסתברות גבוהה הסיפורים על אשתו של דילן זה תדרוך מהמועדון?
והתדרוך המתוחכם מהמועדון כלל בקשה מדילן להכניס להודעת הפרידה שלו תודה למועדון על שהתחשבו בנסיבות האישיות שלו.

ברור, נשמע מאוד הגיוני ומשכנע.

יותר מהאפשרות שנניח, אחרי שנה בארץ דילן ממתין עם העזיבה שלו לרגע שיסגור בקבוצה חדשה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Judokan כתב: 22 יוני 2023, 22:23
Apoc כתב: 22 יוני 2023, 21:47

לשם העניין הלכתי לבדוק את הרכש מהקיץ הקודם - סונדגרן, קורנו, בטובינסיקה וסק כולם חתמו יום אחרי הבדיקות הרפואיות שלהם.

פיירו חתם באותו יום.
ורפאלוב וקנדיל באותו היום. זה לא "כמעט תמיד", לרוב חותמים באותו היום. תסתכל גם על קבוצות אחרות.
אופטימיות במכבי חיפה
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

גם הקשר מרקו לא רןצה להגיע אפילו שהציעו לו שכר עתק.

משהו פה רקוב מהשורש
תמונה
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Nirgreen כתב: 23 יוני 2023, 01:29 גם הקשר מרקו לא רןצה להגיע אפילו שהציעו לו שכר עתק.

משהו פה רקוב מהשורש
הייתה לי תחושה שזה לא הכסף.
כמה הציעו לו?
יש אלטרנטיבה?
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

אליאור כתב: 23 יוני 2023, 01:33
Nirgreen כתב: 23 יוני 2023, 01:29 גם הקשר מרקו לא רןצה להגיע אפילו שהציעו לו שכר עתק.

משהו פה רקוב מהשורש
הייתה לי תחושה שזה לא הכסף.
כמה הציעו לו?
יש אלטרנטיבה?
רק מחר אני אדע תשובות , אנשים לא ערים בשעות האלו
תמונה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

רשמתי את זה מהרגע הראשון
אמרו לי שאני ״הוזה״ וגם ״השחקן אמר זאת בעצמו״. בתחת שלי.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

יום שישי יום של רכש
יאללה איתמר ניצן, חלום
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

אני סקרןלדעצ איפה נעמוד כשהנושא הזה יגיע למאה עמודים
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

יום שישי יום של רכששששש

רק חבל שזה החתמה של ליצן
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

איזה סיפורים של המועדון עם דילאן? חודשים פמפמו שרוצים להשאיר אותו

אין מקום בזרים וזה היה נטו החלטה מקצועית. גם אם הוא היה אומר שהוא רוצה להישאר ומתחנן לשחק פה בחינם לא היה מממשים עליו את האופציה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

חתםםםםםםם

ישששששששששששששששש

אווווו איתמרררר ניצןןןן
אופטימיות במכבי חיפה
דם ירוק
משחק בשביל הסמל