שחר לא אילץ את אלברמן לרדת מניקוליץ' כל הדרך למטה עד לדגו, אלברמן בחר בדגו כאופציה אחרי ניקוליץ'. ולכן, כמובן, זה על אלברמן.Hulk כתב: ↑22 יוני 2023, 21:55אין פה שחור ולבן כמו שאתה מנסה לצייר עם דגו חלילה ייכשל זה כן על אלברמן כי אתה תמיד יכול להגיד שמועמד x,y,z היה מצליח אבל שחר גם אילץ את אלברמן לבחור בין אופציות פחות טובות ובין האופציות של מאמן זר בינוני, המימרים ורבש, אלברמן החליט ללכת על האופציה שמבחינתו הכי נכונה.Apoc כתב: ↑22 יוני 2023, 20:54אתה מפספס את הנקודה שלי.Hulk כתב: ↑22 יוני 2023, 20:53
אלברמן רואה בדגו מאמן טוב יכול להיות שהוא טועה ודגו יתרסק, אבל זה הדעה של אלברמן, מבחינתו הוא עדיף על שאר המועמדים האפשריים, אנסח אתזה בצורה שתבין מבחינת אלברמן דגו היא האופציה הרביעית בטיבה ככה אלברמן חושב וחובת ההוכחה על שניהם.
רק אי אפשר כבר לקבוע שנכשל בלי שראינו דקה אחת העונה.
אם הוא רואה בדגו מאמן טוב אז זה עליו אם הוא נכשל זה לא על יענקל'ה שלא משחרר לו כסף להביא את המאמן שהוא רוצה.
עם יכשל זה גם על אלברמן אבל הביקורות שלי תופנה בעיקר לשחר כי אנחנו יודעים מה היו האופציות המועדפות על אלברמן ולמה נפלו.
גל אלברמן - המנהל המקצועי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
Re: גל אלברמן - המנהל המקצועי
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
סבבה מקבל, אני עם אלברמן בעניין הזה הוא הלך עם מי שהוא מאמין בו ונשפוט לפי התוצאות.Apoc כתב: ↑22 יוני 2023, 21:57שחר לא אילץ את אלברמן לרדת מניקוליץ' כל הדרך למטה עד לדגו, אלברמן בחר בדגו כאופציה אחרי ניקוליץ'. ולכן, כמובן, זה על אלברמן.Hulk כתב: ↑22 יוני 2023, 21:55אין פה שחור ולבן כמו שאתה מנסה לצייר עם דגו חלילה ייכשל זה כן על אלברמן כי אתה תמיד יכול להגיד שמועמד x,y,z היה מצליח אבל שחר גם אילץ את אלברמן לבחור בין אופציות פחות טובות ובין האופציות של מאמן זר בינוני, המימרים ורבש, אלברמן החליט ללכת על האופציה שמבחינתו הכי נכונה.
עם יכשל זה גם על אלברמן אבל הביקורות שלי תופנה בעיקר לשחר כי אנחנו יודעים מה היו האופציות המועדפות על אלברמן ולמה נפלו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
להביא את איתמר ניצן זה בושה וחרפה, אין על זה שום תירוץ.
-
- אגדה ירוקה
הוא יגלה בעצמו שגם הוא יכול ליפול. הדרך שלו ללמטה היא בלתי נמנעת.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מהתומכים אבל איתמר ניצן זה מהלך מזעזע בטירוף.
אני גם חושב שיותר מדי שמות יוצאים החוצה בחלון וזה מקלקל לו מאוד, אי אפשר להצליח בכל מו''מ אבל יותר מדי שמות "מסכמים" פה ואני עוד מנתק את המקרה ההזוי והמביך עם בקסטר
אני גם חושב שיותר מדי שמות יוצאים החוצה בחלון וזה מקלקל לו מאוד, אי אפשר להצליח בכל מו''מ אבל יותר מדי שמות "מסכמים" פה ואני עוד מנתק את המקרה ההזוי והמביך עם בקסטר
-
- אגדה ירוקה
הוא בינתיים נכשל כישלון חרוץ בכל הגזרות בחלון הזה, ואין ממש איך לתקן. אנחנו רואים את זה בכל יום. אין מה להביא. השקט זה לא בגלל שעובדים. זה בגלל שאין מה להביא, ואת מה שכן היה אפשר לעשות לא עושים.
שעון החול שלו מתקתק. הוא יגלה מהר מאוד שהוא לא חסין.
שעון החול שלו מתקתק. הוא יגלה מהר מאוד שהוא לא חסין.
-
- שחקן העונה
הלוואי היה שקט, בנתייל רק שומעים על שחקנים שמסכמים ומבריזים או על עלי מוחמד וקורנו שבמשך חצי שנה סיכמו על חוזה חדש
-
- מכונת תארים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עשיתי בשבילכם בדיקה
נטע לביא עזב ב29 לינואר השנה. כלומר עזב רשמית. המועדון ידע שהוא הולך לעזוב בערך חודש וקצת לפני כן אבל בוא נלך לפי התאריך הרשמי. מחר יהיה ה29 ליוני.
כלומר עברו ארבעה חודשים ו30 יום שזה 21 שבועות מאז שנטע לביא עזב רשמית את מכבי חיפה.
היה לגל אלברמן 21 שבועות לזהות ולמצוא מחליפים לנטע ולהביא אותם בזמן למחנה האימונים. הוא נכשל בזה.
סתם למען ההשוואה:
פלאניץ עזב ב17 לאוגוסט אחרי הניצחון על הכוכב האדום
דילן חתם ב31 לאוגוסט וסק חתם ב1 לספטמבר.
זה פער של 13 ו14 יום שבהם אלברמן הצליח להביא 2 מחליפים לפלאניץ בדמות סק ודילן.
אין תירוץ לההתנהלות של הקיץ הזה
@judokan
נטע לביא עזב ב29 לינואר השנה. כלומר עזב רשמית. המועדון ידע שהוא הולך לעזוב בערך חודש וקצת לפני כן אבל בוא נלך לפי התאריך הרשמי. מחר יהיה ה29 ליוני.
כלומר עברו ארבעה חודשים ו30 יום שזה 21 שבועות מאז שנטע לביא עזב רשמית את מכבי חיפה.
היה לגל אלברמן 21 שבועות לזהות ולמצוא מחליפים לנטע ולהביא אותם בזמן למחנה האימונים. הוא נכשל בזה.
סתם למען ההשוואה:
פלאניץ עזב ב17 לאוגוסט אחרי הניצחון על הכוכב האדום
דילן חתם ב31 לאוגוסט וסק חתם ב1 לספטמבר.
זה פער של 13 ו14 יום שבהם אלברמן הצליח להביא 2 מחליפים לפלאניץ בדמות סק ודילן.
אין תירוץ לההתנהלות של הקיץ הזה
@judokan
- Judokan
- סמל ירוק
לדעתי העזיבות בקיץ והמעבר לפרונט שמו אותו במצב של חשש לקבל החלטות. הוא לא מכוון לחתוך ולסגור דברים מהר כמו בשנה שעברה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם הוא חטף פחד במה אז שיפנה את המקום למישהו שכם מסוגל לקבל החלטות.
-
- הענק הירוק
-
- מכונת תארים
לפי איך שאני רואה את זה, הוא התפשר ביותר מידי עמדות הקיץ (מאמן, שוער, בלמים) אז בקשר האחורי הוא רוצה לפגוע ולכן הוא לוקח את הזמן.
-
- הענק הירוק
שובה של הפינצטה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מתוך ראיון מפברואר האחרון. אני דווקא חושב שהוא מפריז בחשיבות שלו בהארכת החוזים של הישראלים. במובן של בסופו של דבר מי שמנהל את המו״מ אלה שחר ועוזי מור ולא הוא. מה שכן זה שאם הוא לוקח את האחריות על הנושא הזה אז צריך להגיד שהוא נכשל בנושא הזה באופן נחרץ. ויותר מפעם אחת.בנושא אחר, הוסיף אלברמן: "אחת המשימות עליהן אני יותר אחראי בתפקיד זה הארכת החוזים של שחקנים ישראלים. לפעמים הדברים קורים איך שאתה רוצה ולפעמים לא.
מקרים ששחקנים מגיעים לצומת, אני מניח שבמקרים כאלה יקרו מצבים שהחיצים יהיו מופנים אלי. אני כאן לא רק כדי לקבל את המחמאות, אלא גם לקחת אחריות על דברים שאני פחות מצליח בהם".
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא יודע איך זה ייגמר בסופו של יום ומה יהיה עוד 10 חודשים
אבל זה שעלינו לסיבוב השני בליגת האלופות ב26.7 עם איתמר ניצן וגוני נאור זה כישלון של המערכת בכלים שהוא נתן למאמן שלו.
ולא אכפת לי שהבריז להם השוער והקשר והיה חוסר מזל עם ההוא וההוא, בשורה התחתונה, זה הכלים שהעמידו למאמן ב26.7(!) וזה כישלון של המערכת.
אבל זה שעלינו לסיבוב השני בליגת האלופות ב26.7 עם איתמר ניצן וגוני נאור זה כישלון של המערכת בכלים שהוא נתן למאמן שלו.
ולא אכפת לי שהבריז להם השוער והקשר והיה חוסר מזל עם ההוא וההוא, בשורה התחתונה, זה הכלים שהעמידו למאמן ב26.7(!) וזה כישלון של המערכת.
-
- קפטן ירוק
אני חושב שהוא צריך להתבייש בעצמו,הוא הפקיר אותנו
וזה לא משנה אם נעבור או לא
אנחנו קבוצה יהירה שהבעיות מהשנה שעברה נשארו אותן בעיות של חוסר פתרונות להבקיע גול ובנוסף הוא החליש והפקיר אותנו עם שוער ליגה ב׳ ובלי קשר אחורי. אין שום תחליף לאצילי.
הכל עליו והכישלון יהיה מהדהד
חבל שהקהל שלנו כזה לקקן.
מזעזע
אנחנו קבוצה יהירה שהבעיות מהשנה שעברה נשארו אותן בעיות של חוסר פתרונות להבקיע גול ובנוסף הוא החליש והפקיר אותנו עם שוער ליגה ב׳ ובלי קשר אחורי. אין שום תחליף לאצילי.
חבל שהקהל שלנו כזה לקקן.
מזעזע
- KevinDurant
- חבר בבורד
רוב הבעיות יישארו כי הסגל נשאר ברובו ואם כבר נחלש ברובו.greenguy כתב: ↑26 יולי 2023, 22:30 אני חושב שהוא צריך להתבייש בעצמו,הוא הפקיר אותנו
חבל שהקהל שלנו כזה לקקן.
מזעזע
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Judokan
- סמל ירוק
אבל הוא רוצה להחתים שחקן שובר שוויון!KevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 22:25 אני לא יודע איך זה ייגמר בסופו של יום ומה יהיה עוד 10 חודשים
פשוט הולך בסתירה נגד כל מהלך שעבד לו טוב בשנים קודמות. מאכזב מאוד עד עכשיו.
ובקצב הזה, לא יהיו לנו קשר 6 גם לסיבוב הבא, באלופות או באירופית, וגם שם נלקק את הפצעים מול קבוצות חלשות ומציקות
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה לא רק הקשר האחורי, זה השילוב עם ההחלטה ההזויה ביותר שאני זוכר מאז שאני רואה כדורגל עם ניצן וגם זה שאין מגן שמאלי בסגל למעט קורנו.Judokan כתב: ↑26 יולי 2023, 22:59אבל הוא רוצה להחתים שחקן שובר שוויון!KevinDurant כתב: ↑26 יולי 2023, 22:25 אני לא יודע איך זה ייגמר בסופו של יום ומה יהיה עוד 10 חודשים
פשוט הולך בסתירה נגד כל מהלך שעבד לו טוב בשנים קודמות. מאכזב מאוד עד עכשיו.
ובקצב הזה, לא יהיו לנו קשר 6 גם לסיבוב הבא, באלופות או באירופית, וגם שם נלקק את הפצעים מול קבוצות חלשות ומציקות
באמת עבודה גרועה שלו הקיץ ובעיקר הכנה גרועה
- Judokan
- סמל ירוק
עם מרכז מגרש נורמלי, אף אחד לא מדבר בכלל על ניצן או על מגן מחליף אחרי המשחק.
עזוב אותי רגע מפריפריות ונייס טו הב. זה לב הקבוצה, והמנהל המקצועי מורח על העמדה הזו את הזמן בשביל כוונות טובות
עזוב אותי רגע מפריפריות ונייס טו הב. זה לב הקבוצה, והמנהל המקצועי מורח על העמדה הזו את הזמן בשביל כוונות טובות
- KevinDurant
- חבר בבורד
בוא, ניצן זה לא פריפריה ונייס טו הב
אתה חוטף גול מכל בעיטה למסגרת כל משחק והשוער שלך רוקד ברחבה בצורה מביכה כל משחק, זה באמת מביך.
אבל כן, כמו שידענו להחמיא ולפרגן בקיץ שעבר על הכל, הוא צריך לקבל חצים על הקיץ הזה וזה יכול לעלות לנו באירופה ובהרבה מאוד כסף לקבוצה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא נותן למאמן שלו את הכלים כדי להצליח.
-
- אלוף המדינה
קיץ שמראה לנו איזה מאמן ענק זה ברק בכר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תמשיכו לעשות לו הנחות. ״שחקנים לא רוצים להגיע ביולי״ ״קשה להביא שחקנים טובים לישראל״ ועוד קלישאות. החתמה אחרונה של הקבוצה זה איתמר ניצן שראינו גם מה הוא שווה. התנהלות של השנים הרעות, פותחים עם גוני נאור במשחק על פלייאוף ליגת אלופות בפוטנציה. פשוט מביך
-
- אגדה ירוקה
אלברמן ושחר חירבו אותנו. אין משהו אחר שאפשר להגיד.
הביאו מאמן לא מנוסה על בכר אחרי שלא מצאו מאמן זר
הביאו 4 שחקנים לסגל הרחב אחרי אובדן של שחקני משמעותיים
יש שלושה פליימקרים בקבוצה שאין בה שחקני כנף אמיתיים ומוכחים חוץ מחזיזה
אין פה קשר אחורי זר עדיין וכל מילה נוספת מיותרת
-
- קפטן ירוק
*אחרי שלא רצו מאמן זר.אליאור כתב: ↑26 יולי 2023, 23:33 אלברמן ושחר חירבו אותנו. אין משהו אחר שאפשר להגיד.
היו 2 מאמנים זרים קליברים מועמדים.
שים כסף והם באים לפה בזחילה- עם הצוות שלהם ועם האג'נדה שלהם- מה שלא רצו אצלינו.
יש איזה מאמן עם צוות ואג'נדה שהלך למקום אחר ובינתיים מטריף שם את כולם.
-
- אגדה ירוקה
כל מהלך קשה דורש הוצאה תקציבית ולא הייתה לזה נכונות הקיץ. יש יותר נכונות לעשות קולות של מוכנות להשקיע בזר איכותי בעמדה אחת כדי להרגיע את הקהל, וזה בזמן שיש הרבה חוסרים אחרים בקבוצה.dyarok כתב: ↑27 יולי 2023, 00:01*אחרי שלא רצו מאמן זר.אליאור כתב: ↑26 יולי 2023, 23:33 אלברמן ושחר חירבו אותנו. אין משהו אחר שאפשר להגיד.
היו 2 מאמנים זרים קליברים מועמדים.
שים כסף והם באים לפה בזחילה- עם הצוות שלהם ועם האג'נדה שלהם- מה שלא רצו אצלינו.
יש איזה מאמן עם צוות ואג'נדה שהלך למקום אחר ובינתיים מטריף שם את כולם.
שלא יעבדו עלינו עם זר של שני מיליון יורו בזמן שהם משאירים פה את פיירו ולא הביאו מאמן מנוסה יותר עם רקורד מוכח.
- hezildo
- מכונת תארים
כישלון גדול שלו בקיץ הזה, אין מה להגיד.
מעניין שבזמן בכר הוא לא נכשל ככה, זה אומר משהו.
מעניין שבזמן בכר הוא לא נכשל ככה, זה אומר משהו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי