אני אומר שהם חותמים על שלב בתים אירופאי כלשהו ומקום 2/3
נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- מכונת תארים
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
למה שהם יחתמו על דבר כזה?
יש להם עדיין סיכוי לבנות סגל טוב יותר מאשר בשתי האליפויות הראשונות של בכר.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
עונת מעבר לאן?
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
1. שחר זה שחר והוא כבר אמר בעבר שמקום 2 זה הישגברק.י כתב: ↑24 יוני 2023, 23:54למה שהם יחתמו על דבר כזה?
יש להם עדיין סיכוי לבנות סגל טוב יותר מאשר בשתי האליפויות הראשונות של בכר.
2. כי איבדנו מלא שחקנים והם לא מוכנים להשקיע כסף המחליפים + המאמן חלש וחסר ניסיון.
-
- קודם כל נאמנות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עונת בנייה עם שוער בן 36
קשר התקפי בן 35 ושחקן כנף בן 37
ככה לא בונים…
ככה לא בונים…
-
- אגדה ירוקה
הגרסה הרשמית זו עונת בנייה או תהליך. האמת היא שלא רוצים להוציא כסף.Shocking4U כתב: ↑25 יוני 2023, 00:19 עונת בנייה עם שוער בן 36
ככה לא בונים…
כמו שרשמתי מלא פעמים. אם היו רוצים להוציא כסף היו חותכים את פיירו קודם כל.
-
- משחק בשביל הסמל
הוא לא צריך להביא כסף מהבית הזקן הטרחן רק להשתמש מהרווחים ומהמכירות של פאני ואצילי למה אין עדיין רכששש
-
- אגדה ירוקה
נראה לי נצטרך להשלים את זה שיבואו עוד 2-3 שחקנים משלימים וזהו, כמו כל אלה שבאו עד עכשיו. לא יהיו מחליפים לשחקנים שעזבו ולא ישדרגו איפה שאפשר. בסוף הקיץ יגידו לנו שאין שחקנים ישראלים טובים ועד אז יביאו מה שחופשי וזול.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אל תהיו מגוחכים ברור שהמטרה היא אליפות.
הבעיה היא לא ההצבת מטרות אלא היהירות בדרך להשיג אותן. נקווה שהמגמה של החלון הזה תשתנה
הבעיה היא לא ההצבת מטרות אלא היהירות בדרך להשיג אותן. נקווה שהמגמה של החלון הזה תשתנה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא מסכים. בהיכרותי עם החשיבה של האנשים שם הם בטח אמרו לעצמם שאי אפשר לקחת אליפות שנה רביעית ברצף וזה גם חלק מהחשיבה שהביאה לפה מאמן כמו דגו.The real Tsepo כתב: ↑25 יוני 2023, 00:33 אל תהיו מגוחכים ברור שהמטרה היא אליפות.
- benrey
- הענק הירוק
קשה לקחת אליפות 4 שנים ברציפות
לא סתם זה לא קרה 60 שנה, אני מניח שהרציונאל היה למכור את המניה שהיא בשיא ואז לנסות לבנות שלד חדש שאמור יהיה לרוץ קדימה עוד כמה שנים וגם אם לא יביא אליפות השנה, אז אולי שנה הבאה או אחריה.
בוא נראה מה יהיה, למרות הטענות שיש כמה זקנים בסגל, יש גם לא מעט צעירים שיכולים לפרוץ וזה יכול להיות שינוי מרענן כי אצל בכר כמעט ולא ראינו את זה.
לא סתם זה לא קרה 60 שנה, אני מניח שהרציונאל היה למכור את המניה שהיא בשיא ואז לנסות לבנות שלד חדש שאמור יהיה לרוץ קדימה עוד כמה שנים וגם אם לא יביא אליפות השנה, אז אולי שנה הבאה או אחריה.
בוא נראה מה יהיה, למרות הטענות שיש כמה זקנים בסגל, יש גם לא מעט צעירים שיכולים לפרוץ וזה יכול להיות שינוי מרענן כי אצל בכר כמעט ולא ראינו את זה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא היה שום רציונל למכור שום מנייהbenrey כתב: ↑25 יוני 2023, 01:15 קשה לקחת אליפות 4 שנים ברציפות
אם אצילי לא היה מקבל הצעה מחו''ל הוא היה נשאר פה, אם לא היה בלאגן עם הזרים באטו היה נשאר פה, אם ג'וש לא היה בעייתי גם הוא היה נשאר פה.
מי ישמע יענקלה חיפש מי יקנה את אצילי ורק שיווק אותו החוצה
- Judokan
- סמל ירוק
אז למה שינסו ללכת על אילהימהריטרה? היה הרבה יותר נוח להם ללכת על איזה פרוספט.Shocking4U כתב: ↑25 יוני 2023, 00:51לא מסכים. בהיכרותי עם החשיבה של האנשים שם הם בטח אמרו לעצמם שאי אפשר לקחת אליפות שנה רביעית ברצף וזה גם חלק מהחשיבה שהביאה לפה מאמן כמו דגו.The real Tsepo כתב: ↑25 יוני 2023, 00:33 אל תהיו מגוחכים ברור שהמטרה היא אליפות.
או למה שיחתימו את קנדיל ולא יבטיחו מקום לפיינגולד?
אין לי שום ספק שמבחינתם, היעד שעבורו הקבוצה נבנית הוא אליפות
-
- אגדה ירוקה
להריץ צעירים זו סיסמה. זה לא שבאמת אפשר לבנות על סוף (פציעה) או על שאר הצעירים בסגל שיפרצו פה. אם זה היה מישהו כמו תורג'מן או אפילו רביבו אז מילא, אבל הצעירים שלנו פחות בשלים מהם.benrey כתב: ↑25 יוני 2023, 01:15 קשה לקחת אליפות 4 שנים ברציפות
אני לא חושב שזה בהכרח קשה יותר לקחת אליפות רביעחת אם יש לך סגל שחקנים ומאמן טוב ואתה עושה את הרענונים הנכונים.
בכל מקרה אני לא חושב שאנחנו עובדים לפי תכנית סדורה. זה יותר נראה כמו אלתורים זולים עד עכשיו. גם בצוות המקצועי וגם עם השחקנים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא אמרתי שהם מחפשים להיכשל. אני פשוט לא חושב שמבחינתם אי לקיחת אליפות היא כישלון. רוצים לקחת אליפות אבל בוא נגיד שלא מתאבדים על זה כמו ב3 העונות האחרונות.Judokan כתב: ↑25 יוני 2023, 01:24אז למה שינסו ללכת על אילהימהריטרה? היה הרבה יותר נוח להם ללכת על איזה פרוספט.Shocking4U כתב: ↑25 יוני 2023, 00:51לא מסכים. בהיכרותי עם החשיבה של האנשים שם הם בטח אמרו לעצמם שאי אפשר לקחת אליפות שנה רביעית ברצף וזה גם חלק מהחשיבה שהביאה לפה מאמן כמו דגו.The real Tsepo כתב: ↑25 יוני 2023, 00:33 אל תהיו מגוחכים ברור שהמטרה היא אליפות.
או למה שיחתימו את קנדיל ולא יבטיחו מקום לפיינגולד?
אין לי שום ספק שמבחינתם, היעד שעבורו הקבוצה נבנית הוא אליפות
- benrey
- הענק הירוק
כל הדברים שאמרת כסף היה פותר…KevinDurant כתב: ↑25 יוני 2023, 01:21לא היה שום רציונל למכור שום מנייהbenrey כתב: ↑25 יוני 2023, 01:15 קשה לקחת אליפות 4 שנים ברציפות
אם אצילי לא היה מקבל הצעה מחו''ל הוא היה נשאר פה, אם לא היה בלאגן עם הזרים באטו היה נשאר פה, אם ג'וש לא היה בעייתי גם הוא היה נשאר פה.
מי ישמע יענקלה חיפש מי יקנה את אצילי ורק שיווק אותו החוצה
אני יכול להגיד יותר מזה, אם זה היה קורה אצל הגרמנים, אצילי אבו פאני וג׳וש היו מאריכים חוזה.
כמו שגולדהאר יודע לתת מליון לזהבי הוא היה נותן מליון וקצת לאצילי והוא היה נשאר פה כמו גדול.
בחרו לוותר על אבו פאני כדי ששחקן צעיר אחר יוכל לפרוץ.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צריך להבדיל בין המקרים של אצילי לאבו פאני. אצילי קיבל הצעה שהמועדון לא יכול כלכלית להתחרות איתה והפעילו את הסעיף שלו משמע אין לך סיי בסיפור. אבו פאני קיבל הצעה כספית דומה למה שמרוויחים המשתכרים הבכירים במכבי חיפה וההונגרים לא שילמו אפילו את הסעיף שחרור שלו משמע היית יכול לסרב למכור אותו. מקרה אבו פאני חמור יותר ממקרה אצילי כי היה בבירור אפשר להשאיר אותו כאן תמורת שדרוג כספי והמועדון בחר שלא לעשות את זה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא יודע מה איתכם אבל ההחתמה של ניצן כל כך שברה אותי שהתנתקתי לגמרי לאיזה יומיים מכל מה שקשור למכבי חיפה. באמת שזה היה מבחינתי נקודת שבר עם המועדון.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
רואה את אדלמן במשחק של רד בולס. משחק טוב שלו. פתח בהרכב, כבש. כן, הוא לגמרי לא מלוטש. אבל יש שם פוטנציאל
צריך לנסות להביא אותו.
צריך לנסות להביא אותו.
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בן דור (הכי אמין בחלון הזה בפער) רשם שמקווים להחתים קשר אחורי מספיק מוקדם כדי שהוא לפחות עד או תוך כדי המחנה
מזכיר ששנה שעברה כולם חתמו יום לפני היציאה למחנה. כלומר הסגל היה סגור למוקדמות יום לפני. פיירו וקורנו חתמו יום לפני והצטרפו למחנה. כרגע עדיין חסר 3 עמדות במגרש במינימום (קשר, בלם ומגן שמאלי) וביום שלישי יוצאים למחנה.
מזכיר ששנה שעברה כולם חתמו יום לפני היציאה למחנה. כלומר הסגל היה סגור למוקדמות יום לפני. פיירו וקורנו חתמו יום לפני והצטרפו למחנה. כרגע עדיין חסר 3 עמדות במגרש במינימום (קשר, בלם ומגן שמאלי) וביום שלישי יוצאים למחנה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
יותר הטרידה אותי הכותרת על דהן
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שיצא למחנה אימונים. גם שנה שעברה הוא היה במחנה. לא רואה עם זה שום בעיה. כל עוד לא מגיע בלם מחליף אין שום סיבה להיפטר ממנו.
- hezildo
- מכונת תארים
מי שממנה את דגו למאמן לא מכוון לאליפות, ואם כן אז הוא או יהיר בטירוף או טיפש.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- גול ראשון בבוגרים
הוא אמר את זה בסיטואציה שהיתה... אתם חייבם להפסיק קצת עם הלחץ הזה. זה לא בריא בשבילכם!!! וגם כלכך לא נכון כל הקונספירציות האלו.Shocking4U כתב: ↑25 יוני 2023, 00:011. שחר זה שחר והוא כבר אמר בעבר שמקום 2 זה הישג
2. כי איבדנו מלא שחקנים והם לא מוכנים להשקיע כסף המחליפים + המאמן חלש וחסר ניסיון.
-
- תוקע יתד בהרכב
הביאו את דגו על תקן אלישע לוי/מרקו בלבול
מצפים ממנו שישיג כרטיס לאירופה, ישלב שחקנים צעירים ויכין בסיס טוב וחזק למאמן שיבוא אחריו בקיץ הבא
זה יכול להסתיים באליפות, כמו שאלישע הביא אליפויות למרות שזה לא היה בתכנון( לפחות לא האליפות הראשונה), אבל אנחנו לא הולכים להתאבד על האליפות
מצפים ממנו שישיג כרטיס לאירופה, ישלב שחקנים צעירים ויכין בסיס טוב וחזק למאמן שיבוא אחריו בקיץ הבא
זה יכול להסתיים באליפות, כמו שאלישע הביא אליפויות למרות שזה לא היה בתכנון( לפחות לא האליפות הראשונה), אבל אנחנו לא הולכים להתאבד על האליפות
נערך לאחרונה על ידי שוער עולה ב 25 יוני 2023, 08:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- גול ראשון בבוגרים
זה סיפורים שמספרים לך בלילה בשביל שפאני יצא טוב מול האוהדים!!! ועדיין כל שנה הוא רצה לצאת..ץ כל שנה הוא חיפש איך לעבור לאירופה. אני לא מאשים אותו ואני חושב שהוא עשה החלטה טובה אם הוא חושב שהוא מתאים גם לליגות בכירות יותר כמו גרמנית וכ"ו. אבל להגיד שהיו מציאים לו 400 אלף או 500 אלף הוא היה נשאר?? אני מבטיח לך שלא!!! אם היו מציאים לו כפול מההונגרים אולי כן.Shocking4U כתב: ↑25 יוני 2023, 02:00 צריך להבדיל בין המקרים של אצילי לאבו פאני. אצילי קיבל הצעה שהמועדון לא יכול כלכלית להתחרות איתה והפעילו את הסעיף שלו משמע אין לך סיי בסיפור. אבו פאני קיבל הצעה כספית דומה למה שמרוויחים המשתכרים הבכירים במכבי חיפה וההונגרים לא שילמו אפילו את הסעיף שחרור שלו משמע היית יכול לסרב למכור אותו. מקרה אבו פאני חמור יותר ממקרה אצילי כי היה בבירור אפשר להשאיר אותו כאן תמורת שדרוג כספי והמועדון בחר שלא לעשות את זה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
וברוכים הבאים לבורד חבר.שוער עולה כתב: ↑25 יוני 2023, 08:43 הביאו את דגו על תקן אלישע לוי/מרקו בלבול
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני חושב שאתם לא בכיוון עם דגו בכלל. אלברמן מפמפם שצריך לגדל מאמנים מבית עוד מלפני שנתיים זה לא להכנה לשנה הבאה זה פילוספיה. זה יהירות, לא ויתור
מה יש לעשות בניה מחדש לשנה הבאה כשיש לך את הסגל הכי טוב בארץ בפער?? אוקיי הוא יבנה עכשיו שנה ואז יביאו צוות אימון אחר? למה לא לעשות את זה פשוט השנה עם הסגל המפלצתי שהיה?
שום הכנה ובניית תשתית ושום כלום פשוט עלה להם השתן למוח שהם הנהלה של קוסמים, והם ההצלחה של מכבי חיפה וכל דבר שהם יעשו יצליח.
מה יש לעשות בניה מחדש לשנה הבאה כשיש לך את הסגל הכי טוב בארץ בפער?? אוקיי הוא יבנה עכשיו שנה ואז יביאו צוות אימון אחר? למה לא לעשות את זה פשוט השנה עם הסגל המפלצתי שהיה?
שום הכנה ובניית תשתית ושום כלום פשוט עלה להם השתן למוח שהם הנהלה של קוסמים, והם ההצלחה של מכבי חיפה וכל דבר שהם יעשו יצליח.