רמי גרשון - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: רמי גרשון - נושא רשמי
אני חושב שהעונה זאת גם העונה הראשונה שאפשר להגיד שהוא באמת נתן עונה טובה. כאילו היו לו הבלחות כבר באירופה בעונה השנייה של בלבול לפני שנפצע כל הזמן וב2 העונות הראשונות אצל בכר אבל השנה כל פעם שהוא קיבל את ההזדמנות הוא באמת פשוט היה טוב. כולל בקו 4!
אחלה רמי שבעולם. דמות למופת וכל כך כיף לראות אחרי ההתחלה הנוראית לקדנציה שלו בקבוצה אותו מצליח איתנו ומקבל הכרה.
אחלה רמי שבעולם. דמות למופת וכל כך כיף לראות אחרי ההתחלה הנוראית לקדנציה שלו בקבוצה אותו מצליח איתנו ומקבל הכרה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
כן. למה לא אמיתי? גבר על מלא לא חדש לנו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- אלוף המדינה
כי בסוף זה לא החלטה של מאמן אם לתת למישהו להיות בסגל?GKagelmacher כתב: ↑21 מאי 2023, 09:34כן. למה לא אמיתי? גבר על מלא לא חדש לנו.
- benrey
- הענק הירוק
ובנוסף טובת הקבוצה חשובה יותר מלצאת גבר.
קיצר סיפור מוזר אבל שאלו יהיו הבעיות שלנו
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מה זה טובת הקבוצה? מחזור אחרון בוא לא צריך להיות חסרי רגש.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא שיחק דקה כל המשחקי אימון. הכל טוב?
-
- מכונת תארים
פתח במשחק הראשון אם אני לא טועה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- אלוף המדינה
מרגי ש שהוא קיבל הארכת חוזה כג'סטה של בכר ליד ימין שלו בחדר ההלבשה, לא יפתיע אותי אם דגו יוותר עליו וגרשון יפרוש, בתכל'ס אין היגיון להחזיק אותו בסגל
- Judokan
- סמל ירוק
-
- אלוף המדינה
אמין חח די אחי הוא על 500 דקות העונה ועונה שעברה 200, אם אני מגלח את המשחקים שבכר העלה אותו ל5 דקות כקונוס אז הוא על הרבה פחות מזה, אמין זה בטח לא. הוא היה בשנתיים האחרונות על תקן ליצן חצר שעושה אווירה וכנראה גם סנג'ר של המאמן, הכל טוב ויפה אבל לדגו אין שום קשר עם גרשון, אי אפשר להאשים אותו אם הוא ירצה שחקן כדורגל נורמלי בתפקיד של הבלם הרביעי או לפחות שחקן נוער. ככה אני הייתי עושה לפחות ואמרתי שאני לא בעד החוזה החדש שלוJudokan כתב: ↑25 יוני 2023, 15:44הבן אדם כבר שנתיים הוא אחד השחקנים הכי אמינים שיש לנו מהספסל. מה הקשר פרישה וג'סטה?
קיבל הארכת חוזה כי הרוויח אותה
- Judokan
- סמל ירוק
כמה דקות משחק אתה מצפה שיקבל הבלם החמישי בסגל שלך? 20 משחקים בהרכב?Jerry כתב: ↑25 יוני 2023, 16:03אמין חח די אחי הוא על 500 דקות העונה ועונה שעברה 200, אם אני מגלח את המשחקים שבכר העלה אותו ל5 דקות כקונוס אז הוא על הרבה פחות מזה, אמין זה בטח לא. הוא היה בשנתיים האחרונות על תקן ליצן חצר שעושה אווירה וכנראה גם סנג'ר של המאמן, הכל טוב ויפה אבל לדגו אין שום קשר עם גרשון, אי אפשר להאשים אותו אם הוא ירצה שחקן כדורגל נורמלי בתפקיד של הבלם הרביעי או לפחות שחקן נוער. ככה אני הייתי עושה לפחות ואמרתי שאני לא בעד החוזה החדש שלו
ועדיין הוא עלה למשחקים כמו משחק העונה מול באר שבע בהרכב והיה מהטובים בניצחון שלנו. או במשחק האליפות הראשונה.
הוא היה בשנתיים האחרונות על תקן השחקן שנכנס כששומרים על תוצאה + בלם אמין במידת הצורך.
אם דגו יחליף את גרשון בבלם מהנוער, אז הוא דביל גדול. יש לו שחקן טוב ואמין שיודע את מקומו ולא עושה פרצופים, ונותן תרומה מקצועית כשצריך.
- benrey
- הענק הירוק
אחלה רמי לוחם אמיתי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא יותר טוב משימיץ
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לזכותו ייאמר שהוא נותן תמיד את הכל.
יש חשיבות שבלם משחק עם הרגל הטבעית. לכן כשגולדברג לא משחק, כחלק משלישיית בלמים, הוא נותן מענה כבלם השמאלי.
הוא לא יכול לשחק כחלק מצמד, זה מתכון לבעיות.
בדרבי אני פותח עם שימיץ וסק.
יש חשיבות שבלם משחק עם הרגל הטבעית. לכן כשגולדברג לא משחק, כחלק משלישיית בלמים, הוא נותן מענה כבלם השמאלי.
הוא לא יכול לשחק כחלק מצמד, זה מתכון לבעיות.
בדרבי אני פותח עם שימיץ וסק.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מסיר בפניו את הכובע.
יכול לא לשחק חודש, ואז לעלות ולהשאיר הכל על המגרש. אפילו לא הורגשה עליו החלודה. מקצוען אמיתי.
נתן היום משחק הגנה והקרבה יוצא מן הכלל. נכון שקשה לו בבניית המשחק, ומשחק הרגל שלו לוקה מאוד בחסר, ואין לו גם ביטחון עם הרגל, אבל הוא עבד היום קשה מול שחקנים טובים.
בראש, ברגל, חילוצים, תיקולים.
קפטן גרשון. מי היה מאמין שהוא יהפוך להיות נכס לסגל.
יכול לא לשחק חודש, ואז לעלות ולהשאיר הכל על המגרש. אפילו לא הורגשה עליו החלודה. מקצוען אמיתי.
נתן היום משחק הגנה והקרבה יוצא מן הכלל. נכון שקשה לו בבניית המשחק, ומשחק הרגל שלו לוקה מאוד בחסר, ואין לו גם ביטחון עם הרגל, אבל הוא עבד היום קשה מול שחקנים טובים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
להאריך
אחלה רמי
אחלה רמי
-
- גול ראשון בבוגרים
!!!רק מכבי כתב: ↑16 פברואר 2024, 01:50 מסיר בפניו את הכובע.
- Judokan
- סמל ירוק
מדויק.רק מכבי כתב: ↑16 פברואר 2024, 01:50 מסיר בפניו את הכובע.
משחק טוב מאוד שלו בפן ההגנתי. הוא נכס שתמיד אפשר לסמוך עליו שייכנס כשצריך וייתן מה שצריך, ולא יהיה אכפת לו גם אם אופציה חמישית שלא משחקת 3 חודשים.
מצטרף לשוקינג - להאריך לו את החוזה לכמה זמן שהוא רוצה להמשיך לשחק. מגיע לו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אחד הסיפורים המוזרים שזכורים לי
שחקן שהיה נחשב לפלופ הגדול בהיסטוריה של המועדון וכזה שכל דקה שלו על המגרש זה שני שערים ליריבה בנוהל, שרד במועדון עונה אחרי עונה וכמעט הועזב לבני יהודה ודווקא לקראת גיל פרישה התחיל לתת את התועלת בתור שחקן גיבוי שאפשר לסמוך עליו
שחקן שהיה נחשב לפלופ הגדול בהיסטוריה של המועדון וכזה שכל דקה שלו על המגרש זה שני שערים ליריבה בנוהל, שרד במועדון עונה אחרי עונה וכמעט הועזב לבני יהודה ודווקא לקראת גיל פרישה התחיל לתת את התועלת בתור שחקן גיבוי שאפשר לסמוך עליו
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא רק זה, הקפטן של הקבוצה
- Apoc
- יו״ר הבורד
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הופעה הירואית שלו בצמד המשחקים. לא פחות מזה.
בכלל, הוא אחד היחידים שפתח בכל 4 המשחקים האחרונים באירופה (שאנחנו בלי הפסד בהם) - ויאריאל, פנא, גנט X2
בכלל, הוא אחד היחידים שפתח בכל 4 המשחקים האחרונים באירופה (שאנחנו בלי הפסד בהם) - ויאריאל, פנא, גנט X2
-
- קפטן ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
One more year
- hezildo
- מכונת תארים
אחלה גרשון. אישיות נדירה, הקבוצה חשובה לו יותר מהאגו שלו ומתברר שגם היכולת טובה. מגיעה לו התנצלות מכל מי שירד עליו פה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- הענק הירוק
פשוט מעולה מאכיל את כולנו בכובעים
-
- אגדה ירוקה
אישיות נדירה.
-
- גול ראשון בבוגרים
אני חושב שבגלל שכבר אין לו טייטל של הבלם היקר שהגיע מבלגיה ואין עליו לחץ להוכיח משהו זה גורם לו לשקט ובעצם שם אותו במשבצת שהכי מתאימה לו - אחלה שחקן מסייע שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר ובשקט
-
- מכונת תארים