לא ברור. אולי מחכים ל-30 ביוני (התאריך בו ההשאלה מסתיימת).Shocking4U כתב: ↑27 יוני 2023, 15:10 למה הם לא מודיעים כבר על מימוש האופציה על סוף? די ברור שהבן אדם נשאר.
נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
- Apoc
- יו״ר הבורד
Excuse me, but Podgoreanu is still a Spezia playerShocking4U כתב: ↑27 יוני 2023, 15:10 למה הם לא מודיעים כבר על מימוש האופציה על סוף? די ברור שהבן אדם נשאר.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- שחקן העונה
עובדתית, הם הודיעו על חידוש המנויים שעתיים אחרי שהצהירו על רפאלוב.Rmc כתב: ↑27 יוני 2023, 13:32שאני אבין, יש פה מישהו שבאמת חשב שמכירת המנויים לא תהיה 100% גם אם לא היה נוחת כאן אף שחקן רכש?
מזכיר לי את ההודעות פה שחשבו שרפאלוב היה החתמה לחידוש מנויים.
אתה יכול לחשוב שאין קשר, זכותך, אבל העובדות מראות אחרת.
כן, גם בלי רפאלוב הם היו מחדשים את אותה כמות המנויים, אבל יש הבדל בין להתחיל חידוש מנויים כשאין לך שום רכש משמעותי עדיין, לבין ליצור הייפ מסוים סביב הקבוצה וקצת להשתיק את האוהדים, ואז להתחיל מכירה.
תראה מה קורה עכשיו עם כל עניין העליית מחירים, אז בלי שום רכש משמעותי לא היה להם אפילו טיפה לגיטימיות להצהיר על חידוש מנויים עם עליית מחירים.
אם אתה באמת חושב שאין קשר, אז אתה בוחר להתעלם מהמציאות.
אני הייתי מאלה שדיברו על עניין המנויים ורפאלוב, ולרגע לא טענתי שהמטרה זה שבזכותו ימכרו מנויים. גם אם היו מכריזים שרז מאיר יהיה החלוץ שלנו השנה אנשים עדיין היו מחדשים, העניין הוא מה אתה משדר לקהל.
- Apoc
- יו״ר הבורד
ברור שינסו למקסם שיווק גם אם אין בזה צורך
מחלקת השיווק צריכה להרוויח את הכסף שמשלמים לה
אז הוחלט להודיע על מנויים בסמוך להחתמה משמעותית (רפאלוב היחידה שהייתה כזו)
מחלקת השיווק צריכה להרוויח את הכסף שמשלמים לה
אז הוחלט להודיע על מנויים בסמוך להחתמה משמעותית (רפאלוב היחידה שהייתה כזו)
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
נכנסתי לקבוצה של הסלב בפייסבוק, קיבלתי התקף לב מרוב כל השמות של המועמדים
-
- שחקן העונה
אחרי הכתבה של בן דור היום על זה שלא יגיע קשר למחנה, זה אומר שלא יגיע קשר בכלל.
לא נעפיל לשלב בתים אירופי ואז יגידו שהסגל הקיים מספיק, אז אין טעם להביא קשר, ובכלל שאפשר לשחק רק עם 5 זרים אז חבל להביא זר שישי.
מועדון מביך.
לא נעפיל לשלב בתים אירופי ואז יגידו שהסגל הקיים מספיק, אז אין טעם להביא קשר, ובכלל שאפשר לשחק רק עם 5 זרים אז חבל להביא זר שישי.
מועדון מביך.
-
- שחקן החודש
אתה ממציא סיפורים, כותב רעיונות ודיעות מפרי דמיונך ואז כותב מועדון מביך כאילו זה קרה כבר.
מצחיק.
-
- הענק הירוק
עם כל הכבוד לסגירת הסגל, אין לי בעיה שיחכו עוד שבועיים שלוש ויביאו קשר ברמה גבוהה יותר לעומת מי שיסכים לבוא עכשיו.
-
- שחקן העונה
מועדון מביך על זה שיצאנו למחנה אימון בלי קשר זר אחרי שאיבדת שני קשרים במהלך החצי שנה האחרונה.Greenfromluxembourg כתב: ↑27 יוני 2023, 16:30אתה ממציא סיפורים, כותב רעיונות ודיעות מפרי דמיונך ואז כותב מועדון מביך כאילו זה קרה כבר.
מצחיק.
שים עוד כמה סמיילים יא ליצן
מתחילים עונה עם קישור מרשים של מחמוד ג'אבר שהוא לא כשיר להיות שחקן כדורגל עד שיוכח אחרת, עלי מוחמד, גוני נאור, זערורה וזרגרי.
-
- קודם כל נאמנות
חשבתי שהימים של לחכות עד סוף החלון באירופה בכדי לאתר כל מיני שחקנים שלא מצאו קבוצות שם ומוכנים לסגור בישראל מאחורינו.
בהנחה שהשחקן שיגיע יבוא כמו שאתה אומר, דהיינו בעוד כשבועיים-שלושה אזי הוא לא יוכל לתרום לנו כבר באירופה בסיבובים הקרובים.
אפוק כתב קודם ובצדק שלסיבוב השלישי (צ'מפיונס או אירופית, בהנחה כמובן שנעבור את המלטזים) הוא יהיה ל.ר, על אחת כמה וכמה שלא יהיה מוכן לסיבוב השני שגם שם נצטרך אותו.
זה שלא מצליחים להנחית קשר אחורי זה מחדל גדול. אחד הלקחים הגדולים מהשנתיים האחרונות להגברת הסיכויים באירופה, לחיוב ולשלילה זהשצריך להביא את הסגל לרמת סגירות ומוכנות גבוהה כבר בסיבובים הראשונים.
-
- הענק הירוק
זה מדהים אותי כל פעם מחדשGreenfromluxembourg כתב: ↑27 יוני 2023, 16:30אתה ממציא סיפורים, כותב רעיונות ודיעות מפרי דמיונך ואז כותב מועדון מביך כאילו זה קרה כבר.
מצחיק.
-
- הענק הירוק
לפעמים לא כל הכוכבים מסתדרים לך והנסיבות דורשות ממך להסתגל.Kozmo כתב: ↑27 יוני 2023, 16:56חשבתי שהימים של לחכות עד סוף החלון באירופה בכדי לאתר כל מיני שחקנים שלא מצאו קבוצות שם ומוכנים לסגור בישראל מאחורינו.
בהנחה שהשחקן שיגיע יבוא כמו שאתה אומר, דהיינו בעוד כשבועיים-שלושה אזי הוא לא יוכל לתרום לנו כבר באירופה בסיבובים הקרובים.
אפוק כתב קודם ובצדק שלסיבוב השלישי (צ'מפיונס או אירופית, בהנחה כמובן שנעבור את המלטזים) הוא יהיה ל.ר, על אחת כמה וכמה שלא יהיה מוכן לסיבוב השני שגם שם נצטרך אותו.
זה שלא מצליחים להנחית קשר אחורי זה מחדל גדול. אחד הלקחים הגדולים מהשנתיים האחרונות להגברת הסיכויים באירופה, לחיוב ולשלילה זהשצריך להביא את הסגל לרמת סגירות ומוכנות גבוהה כבר בסיבובים הראשונים.
צריך לחשוב מהראש ולא מהתחת עם ההבדל בין שחקן בינוני שלא ישדרג את הקבוצה לשחקן מעל הליגה זה חודש המתנה לטעמי שווה לקחת את הצ’אנס.
בואו אפשר לשרוד לעבור עם ג’אבר ומוחמד את השלבים הראשונים, זה שני שחקנים איכותיים מאוד.
-
- קפטן ירוק
למה זה טוב?Ganjot כתב: ↑27 יוני 2023, 16:48מועדון מביך על זה שיצאנו למחנה אימון בלי קשר זר אחרי שאיבדת שני קשרים במהלך החצי שנה האחרונה.Greenfromluxembourg כתב: ↑27 יוני 2023, 16:30אתה ממציא סיפורים, כותב רעיונות ודיעות מפרי דמיונך ואז כותב מועדון מביך כאילו זה קרה כבר.
מצחיק.
שים עוד כמה סמיילים יא ליצן
מתחילים עונה עם קישור מרשים של מחמוד ג'אבר שהוא לא כשיר להיות שחקן כדורגל עד שיוכח אחרת, עלי מוחמד, גוני נאור, זערורה וזרגרי.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
לאיוס הישאם מביא אתמול. גם למקין אני מעדיף מאשר בלטקסה/ארד.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Judokan
- סמל ירוק
הסיפור הזה שכביכול אין עכשיו אף שחקן שיכול לשדרג אותנו זו אגדה אורבנית של מי שרוצים להמציא לעצמם תירוצים כדי למרוח זמן. מצטער, לא ראיתי בינתיים שום עדות לזה שהשחקנים שמגיעים מאוחר הם מעל הליגה. רוב הזמן הם בדיוק כמו השחקנים שמגיעים בקיץ.Hulk כתב: ↑27 יוני 2023, 17:04לפעמים לא כל הכוכבים מסתדרים לך והנסיבות דורשות ממך להסתגל.Kozmo כתב: ↑27 יוני 2023, 16:56חשבתי שהימים של לחכות עד סוף החלון באירופה בכדי לאתר כל מיני שחקנים שלא מצאו קבוצות שם ומוכנים לסגור בישראל מאחורינו.
צריך לחשוב מהראש ולא מהתחת עם ההבדל בין שחקן בינוני שלא ישדרג את הקבוצה לשחקן מעל הליגה זה חודש המתנה לטעמי שווה לקחת את הצ’אנס.
בואו אפשר לשרוד לעבור עם ג’אבר ומוחמד את השלבים הראשונים, זה שני שחקנים איכותיים מאוד.
העובדה שפתאום מתחילים לדבר על זה שלא צריך קשר מעידה על אחד משניים: הכנה לקויה מאוד של רשימת מועמדים על ידי הסקאוטינג שהביאה לזה שהיו לנו מעט מאוד מועמדים מתאימים למרות שמדובר בעמדה שידעו שנדרשת מינואר, או שמישהו מפחד לקבל החלטה ומושך זמן.
הדבר העצוב הוא שאלברמן מבין מעולה את החשיבות בהנחתת שחקנים למחנה, שזה הדבר שנותן לשחקן את סיכויי ההצלחה וההשתלבות הכי גבוהים - אבל גם הוא מתחיל ליפול למשחק התירוצים.
-
- אגדה ירוקה
אני גם מביא את לאיוס, וגם את דוידה. צריך להשקיע בישראלים וזה מה שיש.
- Apoc
- יו״ר הבורד
שבועיים כן, שלושה זה כבר מתחיל להיות בעייתי, בוא נראה מי בכלל יגיע בסוף, אני חוזר ואומר שבדר"כ הפרופיל שמגיע הוא נמוך מהפרופיל שמוצג כ"מועמדים שנופלים" בתקשורת. זה ככה כל עונה פעם אחר פעם ואין חלון קיץ שזה לא קורה ככה.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם יש אפשרות אני משכיב על למקין מיליון יורו ומביא אותו לפה.
גם יהיה לו יותר נוח להתאקלם פה כבלם בשלישייה ולא רק כצמד.
-
- הענק הירוק
יש חשיבות להנחתה של שחקנים למחנה אף אחד לא מתווכח, אבל שחקן איכותי וטוב בפרופיל שאנחנו רוצים לא יגיע לישראל עכשיו מצטער לבשר לך אבל זו המציאות.Judokan כתב: ↑27 יוני 2023, 17:15הסיפור הזה שכביכול אין עכשיו אף שחקן שיכול לשדרג אותנו זו אגדה אורבנית של מי שרוצים להמציא לעצמם תירוצים כדי למרוח זמן. מצטער, לא ראיתי בינתיים שום עדות לזה שהשחקנים שמגיעים מאוחר הם מעל הליגה. רוב הזמן הם בדיוק כמו השחקנים שמגיעים בקיץ.Hulk כתב: ↑27 יוני 2023, 17:04לפעמים לא כל הכוכבים מסתדרים לך והנסיבות דורשות ממך להסתגל.Kozmo כתב: ↑27 יוני 2023, 16:56
חשבתי שהימים של לחכות עד סוף החלון באירופה בכדי לאתר כל מיני שחקנים שלא מצאו קבוצות שם ומוכנים לסגור בישראל מאחורינו.
העובדה שפתאום מתחילים לדבר על זה שלא צריך קשר מעידה על אחד משניים: הכנה לקויה מאוד של רשימת מועמדים על ידי הסקאוטינג שהביאה לזה שהיו לנו מעט מאוד מועמדים מתאימים למרות שמדובר בעמדה שידעו שנדרשת מינואר, או שמישהו מפחד לקבל החלטה ומושך זמן.
הדבר העצוב הוא שאלברמן מבין מעולה את החשיבות בהנחתת שחקנים למחנה, שזה הדבר שנותן לשחקן את סיכויי ההצלחה וההשתלבות הכי גבוהים - אבל גם הוא מתחיל ליפול למשחק התירוצים.
קורנו וסונדגרן זה פגיעות אדירות של שני שחקנים שהגיעו בפרופילים בינוניים והתבררו כשחקנים מעולים(קורנו במיוחד), אבל לא כל יום תצליח ככה עם שחקנים בפרופיל הזה.
מי שאיכותי בסוף יצליח בלי קשר למחנה קח את שרי למשל, או פשיץ, פריצה שהגרמנים הביאו לקראת סוף החלון, שחקנים שבחיים לא היו באים ביוני.
-
- קפטן ירוק
מי ימכור לך אותו במיליון יורו?KevinDurant כתב: ↑27 יוני 2023, 17:25 אם יש אפשרות אני משכיב על למקין מיליון יורו ומביא אותו לפה.
יש לו (לפי מה שקראתי) סעיף יציאה של 750k רק לאירופה.
למקין זה בלם העתיד, יש לו פוטנציאל מטורף.
היום פורסם שפאקינג רז שלמה נמכר לבלגיה במיליון יורו.
-
- הענק הירוק
מי שחוזר לו הצ’קים והבלם שלו רוצה לעזוב.dyarok כתב: ↑27 יוני 2023, 17:44מי ימכור לך אותו במיליון יורו?KevinDurant כתב: ↑27 יוני 2023, 17:25 אם יש אפשרות אני משכיב על למקין מיליון יורו ומביא אותו לפה.
מסכים אבל שיהיה לו קל למצוא הצעה עם הסעיף שחרור באירופה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
בול. למקין לקבוצה בארץ זה אומר משהו כמו 3 מ' יורו.dyarok כתב: ↑27 יוני 2023, 17:44מי ימכור לך אותו במיליון יורו?KevinDurant כתב: ↑27 יוני 2023, 17:25 אם יש אפשרות אני משכיב על למקין מיליון יורו ומביא אותו לפה.
אין מצב שהוא יישאר בארץ. בטח מחכים לחזרה שלו מהיורו, ואז יכריזו לאן הוא עובר.
-
- שחקן העונה
גם ישראלוב נראה שעשה שיפור אדיר, הרשים ממש.. לא יודע כמה זה אומר נגד הנוער, אבל נראה חכם, בנוי ומהיר.KevinDurant כתב: ↑27 יוני 2023, 17:25 אם יש אפשרות אני משכיב על למקין מיליון יורו ומביא אותו לפה.
יש לו סעיף של 1.5, שווה ללכת עליו במחיר נמוך יותר במצב של הפועל.
גם בלם טוב עם רגל שמאל זה בכלל מאורע נדיר בישראל
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם יש לו סעיף ב750 אלף יורו, הם לא ירצו למכור למכבי חיפה במיליון יורו ולעשות עוד רבע מיליון יורו?dyarok כתב: ↑27 יוני 2023, 17:44מי ימכור לך אותו במיליון יורו?KevinDurant כתב: ↑27 יוני 2023, 17:25 אם יש אפשרות אני משכיב על למקין מיליון יורו ומביא אותו לפה.
-
- קפטן ירוק
השאלה היא אם האמריקאים שם ירצו לעצבן את הקהל בשביל עוד 250 אלף יורו.KevinDurant כתב: ↑27 יוני 2023, 17:51אם יש לו סעיף ב750 אלף יורו, הם לא ירצו למכור למכבי חיפה במיליון יורו ולעשות עוד רבע מיליון יורו?dyarok כתב: ↑27 יוני 2023, 17:44מי ימכור לך אותו במיליון יורו?KevinDurant כתב: ↑27 יוני 2023, 17:25 אם יש אפשרות אני משכיב על למקין מיליון יורו ומביא אותו לפה.
דבר נוסף הוא רצון השחקן.
- DelPiero
- הענק הירוק
אפילו המאמן לא במחנה אימונים השנה, גם לא החלוץ המוביל שלנו לעונה הקרובה, ואיזה כמה צעירים שאולי ישתלבו.
המחנה השנה לא אידיאלי, אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, למעט סונדגרן רוב הזרים נסגרו מאוחר יחסית שנה שעברה לא ? אני זוכר שחפרו על פיירו בלי סוף על המשא ומתן לפני שהוא חתם סופית.
המחנה השנה לא אידיאלי, אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, למעט סונדגרן רוב הזרים נסגרו מאוחר יחסית שנה שעברה לא ? אני זוכר שחפרו על פיירו בלי סוף על המשא ומתן לפני שהוא חתם סופית.
-
- הענק הירוק
פיירו היה במחנה וגם קורנו וסונדגרןDelPiero כתב: ↑27 יוני 2023, 18:21 אפילו המאמן לא במחנה אימונים השנה, גם לא החלוץ המוביל שלנו לעונה הקרובה, ואיזה כמה צעירים שאולי ישתלבו.
-
- מכונת תארים
אם יש שחקן שירצו אצלנו זה אל ים, אבל אני לא רואה אף שחקן בית צעיר מהפועל מגיע לפה אחרי המונדיאליטו. הם יעדיפו להמשיך לשחק הרבה בהפועל או לצאת לחו״ל בהקדם.
קשה לי להאמין שיביאו את לאיוס (למרות שאני נוטה להעדיף אותו על צ׳יבוטה). במועדון יעדיפו לקדם את חג׳ג׳ ואחריו, את שיבלי. גם לגבי למקין/ישראלוב הסיפור דומה. במועדון עושים קולות של התרשמות מדהן (ומדברים גם על רכישה של מגן/בלם) ובעתיד ירצו לתת את הקרדיט לליש. גם אם לאיוס ולמקין טובים מאלו שיש אצלנו, קשה לי להאמין שילכו נגד רצון הקהל ונגד שחקני הבית.
מעבר לכל זה, במועדון צריכים להחליט מי ה-2-4 צעירים שרוצים להריץ. אי אפשר לשלב פה 6-8 באותה עונה. אנחנו צריכים לשים הישגיות לפני קידום צעירים והסיכויים שכל הצעירים יחד יסחבו אותנו לאליפות הם קטנים מאד. כיוף, אלימלך, סוף, חג׳ג׳ ושוראנוב זה בעיני מעל ומעבר.
קשה לי להאמין שיביאו את לאיוס (למרות שאני נוטה להעדיף אותו על צ׳יבוטה). במועדון יעדיפו לקדם את חג׳ג׳ ואחריו, את שיבלי. גם לגבי למקין/ישראלוב הסיפור דומה. במועדון עושים קולות של התרשמות מדהן (ומדברים גם על רכישה של מגן/בלם) ובעתיד ירצו לתת את הקרדיט לליש. גם אם לאיוס ולמקין טובים מאלו שיש אצלנו, קשה לי להאמין שילכו נגד רצון הקהל ונגד שחקני הבית.
מעבר לכל זה, במועדון צריכים להחליט מי ה-2-4 צעירים שרוצים להריץ. אי אפשר לשלב פה 6-8 באותה עונה. אנחנו צריכים לשים הישגיות לפני קידום צעירים והסיכויים שכל הצעירים יחד יסחבו אותנו לאליפות הם קטנים מאד. כיוף, אלימלך, סוף, חג׳ג׳ ושוראנוב זה בעיני מעל ומעבר.
- DelPiero
- הענק הירוק
הזכרון לא הולך ומשתפר עם השנים אהחזיזוש כתב: ↑27 יוני 2023, 18:23פיירו היה במחנה וגם קורנו וסונדגרןDelPiero כתב: ↑27 יוני 2023, 18:21 אפילו המאמן לא במחנה אימונים השנה, גם לא החלוץ המוביל שלנו לעונה הקרובה, ואיזה כמה צעירים שאולי ישתלבו.
אלוהים ישמור...שיהיה לנו בהצלחה
-
- קפטן ירוק
בשביל זה צריך בעלים ערס ורעב.Hulk כתב: ↑27 יוני 2023, 17:46מי שחוזר לו הצ’קים והבלם שלו רוצה לעזוב.dyarok כתב: ↑27 יוני 2023, 17:44מי ימכור לך אותו במיליון יורו?KevinDurant כתב: ↑27 יוני 2023, 17:25 אם יש אפשרות אני משכיב על למקין מיליון יורו ומביא אותו לפה.
מסכים אבל שיהיה לו קל למצוא הצעה עם הסעיף שחרור באירופה.
אצלינו עוד מקווים שמרקו יבוא הביתה.
וכמו שנאמר כאן- מבחינת האוהדים בהפועל יש הבדל עצום אם למקין הולך להיות פרוייקט באיזו בנפיקה/זלצבורג לבין נמכר תמורת עוד כמה גרושים לקבוצה בארץ.