ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: ברק בכר והכוכב האדום בלגרד - נושא רשמי
כן,בעלים אחר
יש לנו פוטנציאל כמו זאגרב והכוכב לא רואה הרבה הבדל מבחינת מתקנים קהל הכנסות וכו. פשוט צריך בעלים שישקיע את הסכומים האלה ושתילה כל שנה לשלב בתים באירופה. לא מסובך
יש לנו פוטנציאל כמו זאגרב והכוכב לא רואה הרבה הבדל מבחינת מתקנים קהל הכנסות וכו. פשוט צריך בעלים שישקיע את הסכומים האלה ושתילה כל שנה לשלב בתים באירופה. לא מסובך
- KevinDurant
- חבר בבורד
בסדר
מיץ' לא שם כסף? אין לו מתקנים? אין לו קהל? אין לו הכנסות? למה מכבי ת''א לא הכוכב האדום או זאגרב?
- Apoc
- יו״ר הבורד
בולKevinDurant כתב: ↑29 יוני 2023, 19:18בסדר
מיץ' לא שם כסף? אין לו מתקנים? אין לו קהל? אין לו הכנסות? למה מכבי ת''א לא הכוכב האדום או זאגרב?
שוק ישראלי
הרמה של השחקן הסרבי או הקרואטי זה עשרות מונים מעל הרמה של השחקן הישראלי
וזה משהו שלא בכוח של מכבי חיפה לשנות
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
למיץ' יש קהל הרבה פחות אמין ובהתאם גם הכנסות נמוכות יותר. אבל בעיקר לצהבת יש בשנים האחרונות ניהול ממש גרוע שפוגע בהם מאוד בכיוון הזה.KevinDurant כתב: ↑29 יוני 2023, 19:18בסדר
עם ניהול מקצועי יותר הם לחלוטין היו יכולים ללכת בכיוון הזה.
בשונה מאיתנו, למשל, הם יכולים בעונה של אליפות להגיע יחסית בקלות לפלייאוף צ'מפיונס כי הם יהיו מדורגים כל הדרך.
בסוף שחר זה מומחה התירוצים מספר 1 למנוע מהקבוצה לממש את הפוטנציאל שלה.
המחירים שהוא משלם (וגם דורש) על שחקנים נשארו בתקופה שלפני 10 שנים, וגם התקציבים לא מותאמים לעלייה פסיכית בהכנסות של המועדון לאורך השנים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בהמשך גם למה שאפוק רשם, אתם שוכחים שבזאגרב ובכוכב האדום (אני אנתק את זאגרב בעיקר שזה מועדון שגדול מהכוכב האדום בערך בפי 2 וגדול מאתנו בפי 5).Judokan כתב: ↑29 יוני 2023, 21:41למיץ' יש קהל הרבה פחות אמין ובהתאם גם הכנסות נמוכות יותר. אבל בעיקר לצהבת יש בשנים האחרונות ניהול ממש גרוע שפוגע בהם מאוד בכיוון הזה.KevinDurant כתב: ↑29 יוני 2023, 19:18בסדר
בשונה מאיתנו, למשל, הם יכולים בעונה של אליפות להגיע יחסית בקלות לפלייאוף צ'מפיונס כי הם יהיו מדורגים כל הדרך.
המחירים שהוא משלם (וגם דורש) על שחקנים נשארו בתקופה שלפני 10 שנים, וגם התקציבים לא מותאמים לעלייה פסיכית בהכנסות של המועדון לאורך השנים.
למרות שאני כן אתעכב רגע על זאגרב, זה מועדון שמוכר כל שנה בממוצע שחקנים בבערך 30 מיליון יורו ומוציא בערך 7-8 מיליון יורו בעונה.
אני חושב שעצם זה שרשמתי פה שהם מוכרים כל שנה שחקנים בבערך 30 מיליון יורו אמור לסגור את הדיון ללמה אנחנו לא ולא נהיה לעולם דינמו זאגרב.
לגבי הכוכב האדום, מעבר לזה שהתקציב שלהם יותר גדול משלנו משמעותית ולדעתי גם יש שם התערבות ממשלתית ומימון ממשלתי, כמו שרשמתי כבר 100 פעמים בפורום, הדבר שהכי מגביל את מכבי חיפה זה מגבלת זרים והתבססות על שוק ישראלי לא מספיק טוב.
ולגבי מכבי ת''א, על מיץ' אי אפשר להגיד שהוא לא משלם הרבה כסף ולא מנסה וגם אם יש בעיות מקצועיות, גם כשהם היו בשיא שלהם הם לא התקרבו להיות זלצבורג או דינמו זאגרב או דברים כאלה.
תסתכלו על המסלול שצריך לעבור כל שנה בשביל להגיע לשלב בתים בליגת האלופות ותראו כמה זה כמעט בלתי אפשרי לקבוצה ישראלית, בטח כזו שצריכה לשחק עם לפחות 5-6 ישראלים בהרכב להגיע לשם.
אצלנו בשנה שעברה הייתה הגרלה קשה מאוד בשילוב של מאמן עצום, פגיעה מטורפת בזרים וחומר ישראלי ברמה גבוהה מאוד (שגם הוא הורכב מ2 מתאזרחים ובפועל שיחקנו עם 3 ישראלים בלבד, נטע, חזיזה וגולדברג בהרכב)
ההבדל היחיד שאפשר להגיד וזה משהו שכן צריך להשתפר בקבוצה זה הרצפה. מכבי ת''א בעונות הכי גרועות שלה עדיין נמצאת באזור חיוג ומסיימת במקומות 2-3 והולכת רחוק בגביע (לא שזה טוב, אבל הרצפה גבוהה) וזה גם מה שמאפשר לה להיות רלוונטית במפעלים האירופאיים.
אנחנו לא יכולים להגיע למצב כמו עם לוזון ואלאך והעונות האלה שאנחנו בכלל לא מסיימים עם מקום באירופה או מתחרים על אליפות, אין לזה שום הצדקה מבחינה תקציבית וזה הכישלון האמיתי.
אי אפשר לקחת אליפות כל שנה אבל כן צריך להיות שם באזור ולסיים במקומות גבוהים ולבסס תרבות אירופאית.
גם אם נעשה אולסטאר של קבוצה מליגת העל זה לא יספיק כל שנה לעלות לליגת האלופות.
- Judokan
- סמל ירוק
אתה לא צריך להגיע כל עונה לליגת האלופות כבסיס ליכולת להרים את ההוצאות והתקציב של המועדון. זה סתם איש קש. אותן זאגרב והכוכב האדום שמשווים אליהן לא עושות את זה גם כן.KevinDurant כתב: ↑29 יוני 2023, 23:38בהמשך גם למה שאפוק רשם, אתם שוכחים שבזאגרב ובכוכב האדום (אני אנתק את זאגרב בעיקר שזה מועדון שגדול מהכוכב האדום בערך בפי 2 וגדול מאתנו בפי 5).Judokan כתב: ↑29 יוני 2023, 21:41למיץ' יש קהל הרבה פחות אמין ובהתאם גם הכנסות נמוכות יותר. אבל בעיקר לצהבת יש בשנים האחרונות ניהול ממש גרוע שפוגע בהם מאוד בכיוון הזה.KevinDurant כתב: ↑29 יוני 2023, 19:18
בסדר
למרות שאני כן אתעכב רגע על זאגרב, זה מועדון שמוכר כל שנה בממוצע שחקנים בבערך 30 מיליון יורו ומוציא בערך 7-8 מיליון יורו בעונה.
אני חושב שעצם זה שרשמתי פה שהם מוכרים כל שנה שחקנים בבערך 30 מיליון יורו אמור לסגור את הדיון ללמה אנחנו לא ולא נהיה לעולם דינמו זאגרב.
לגבי הכוכב האדום, מעבר לזה שהתקציב שלהם יותר גדול משלנו משמעותית ולדעתי גם יש שם התערבות ממשלתית ומימון ממשלתי, כמו שרשמתי כבר 100 פעמים בפורום, הדבר שהכי מגביל את מכבי חיפה זה מגבלת זרים והתבססות על שוק ישראלי לא מספיק טוב.
ולגבי מכבי ת''א, על מיץ' אי אפשר להגיד שהוא לא משלם הרבה כסף ולא מנסה וגם אם יש בעיות מקצועיות, גם כשהם היו בשיא שלהם הם לא התקרבו להיות זלצבורג או דינמו זאגרב או דברים כאלה.
תסתכלו על המסלול שצריך לעבור כל שנה בשביל להגיע לשלב בתים בליגת האלופות ותראו כמה זה כמעט בלתי אפשרי לקבוצה ישראלית, בטח כזו שצריכה לשחק עם לפחות 5-6 ישראלים בהרכב להגיע לשם.
אצלנו בשנה שעברה הייתה הגרלה קשה מאוד בשילוב של מאמן עצום, פגיעה מטורפת בזרים וחומר ישראלי ברמה גבוהה מאוד (שגם הוא הורכב מ2 מתאזרחים ובפועל שיחקנו עם 3 ישראלים בלבד, נטע, חזיזה וגולדברג בהרכב)
ההבדל היחיד שאפשר להגיד וזה משהו שכן צריך להשתפר בקבוצה זה הרצפה. מכבי ת''א בעונות הכי גרועות שלה עדיין נמצאת באזור חיוג ומסיימת במקומות 2-3 והולכת רחוק בגביע (לא שזה טוב, אבל הרצפה גבוהה) וזה גם מה שמאפשר לה להיות רלוונטית במפעלים האירופאיים.
אנחנו לא יכולים להגיע למצב כמו עם לוזון ואלאך והעונות האלה שאנחנו בכלל לא מסיימים עם מקום באירופה או מתחרים על אליפות, אין לזה שום הצדקה מבחינה תקציבית וזה הכישלון האמיתי.
אי אפשר לקחת אליפות כל שנה אבל כן צריך להיות שם באזור ולסיים במקומות גבוהים ולבסס תרבות אירופאית.
מספיק שתשחק באירופה כל עונה ואפילו תגיע לקונפרנס בשביל להצדיק את העלאת התקציב. אתה מדבר אל סכום של לפחות 10 מיליון ש"ח הכנסות נוספים רק מזה.
הנה כבר סכום כסף שהיה אמור להצדיק כשלעצמו העלאה של תקרת השכר אצלנו או של סכומי ההעברה המותרים בלי שום פריצת תקציב.
אתה אומר "צריך להימנע ממצב שלא מגיעים לאירופה", אבל זה לא קרה בחלל ריק, זה קרה בגלל ניהול סופר כושל של אותו אדם שאנחנו מדברים עליו עכשיו, והוא לא השתנה. הוא עדיין חושב שהקיבעונות שלו זו הדרך היחידה ושהוא יחנך את השוק.
זה אותו אחד שדיבר על מודל אייאקס ואז לא עשה שום דבר בשביל להטמיע שיטה וסדר במחלקת הנוער בשביל אשכרה להנות מצעירים שאפשר למכור. אותו אחד שמזגזג במדיניות הרצויה כל כמה שנים.
ובעיקר אותו אחד שמוותר מראש על מאבקים ("לעלות לליגת אלופות זה מסוכן').
אין שום סיבה אמיתית שמכבי לא תעלה את רף הוצאות הרכש שלה לאזור של 2-2.5 מיליון ש"ח כדי להתאים לכלכלת הספורט שהשתנתה. יש את מלוא היכולת הכלכלית לעמוד בזה כבר בתקציב הנוכחי, כנל לגבי השכר.
והכסף הזה יחזור בקלות מהישגים וקהל במגרשים.
אבל שחר אף פעם לא למד להסתכל על המאקרו במקום על המיקרו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני כן חושב שהמועדון מוציא יותר כסף מבעבר וכן משקיע יותר (החוזה של אצילי לדעתי היה מהגבוהים בהיסטוריה של המועדון), הביאו את פיירו בזמנו ב1.6 מיליון יורו עוד לפני הקמפיין באירופה וכו'Judokan כתב: ↑29 יוני 2023, 23:50אתה לא צריך להגיע כל עונה לליגת האלופות כבסיס ליכולת להרים את ההוצאות והתקציב של המועדון. זה סתם איש קש. אותן זאגרב והכוכב האדום שמשווים אליהן לא עושות את זה גם כן.KevinDurant כתב: ↑29 יוני 2023, 23:38בהמשך גם למה שאפוק רשם, אתם שוכחים שבזאגרב ובכוכב האדום (אני אנתק את זאגרב בעיקר שזה מועדון שגדול מהכוכב האדום בערך בפי 2 וגדול מאתנו בפי 5).Judokan כתב: ↑29 יוני 2023, 21:41
למיץ' יש קהל הרבה פחות אמין ובהתאם גם הכנסות נמוכות יותר. אבל בעיקר לצהבת יש בשנים האחרונות ניהול ממש גרוע שפוגע בהם מאוד בכיוון הזה.
מספיק שתשחק באירופה כל עונה ואפילו תגיע לקונפרנס בשביל להצדיק את העלאת התקציב. אתה מדבר אל סכום של לפחות 10 מיליון ש"ח הכנסות נוספים רק מזה.
הנה כבר סכום כסף שהיה אמור להצדיק כשלעצמו העלאה של תקרת השכר אצלנו או של סכומי ההעברה המותרים בלי שום פריצת תקציב.
אתה אומר "צריך להימנע ממצב שלא מגיעים לאירופה", אבל זה לא קרה בחלל ריק, זה קרה בגלל ניהול סופר כושל של אותו אדם שאנחנו מדברים עליו עכשיו, והוא לא השתנה. הוא עדיין חושב שהקיבעונות שלו זו הדרך היחידה ושהוא יחנך את השוק.
זה אותו אחד שדיבר על מודל אייאקס ואז לא עשה שום דבר בשביל להטמיע שיטה וסדר במחלקת הנוער בשביל אשכרה להנות מצעירים שאפשר למכור. אותו אחד שמזגזג במדיניות הרצויה כל כמה שנים.
ובעיקר אותו אחד שמוותר מראש על מאבקים ("לעלות לליגת אלופות זה מסוכן').
אין שום סיבה אמיתית שמכבי לא תעלה את רף הוצאות הרכש שלה לאזור של 2-2.5 מיליון ש"ח כדי להתאים לכלכלת הספורט שהשתנתה. יש את מלוא היכולת הכלכלית לעמוד בזה כבר בתקציב הנוכחי, כנל לגבי השכר.
והכסף הזה יחזור בקלות מהישגים וקהל במגרשים.
אבל שחר אף פעם לא למד להסתכל על המאקרו במקום על המיקרו.
תמיד אפשר לעשות יותר, לא חושב שזה כזה גרוע כמו שאתם מתארים.
לא חושב שהבעיה במכבי חיפה הייתה כסף אלא כמו שאמרת, ניהול
- Judokan
- סמל ירוק
הניהול בא לידי ביטוי בין היתר בכסף ובנכונות להוציא אותו בנסיבות המתאימות. ואת זה אין לשחר, זו הבעיה המרכזית והכי גדולה - המדיניות אצלו יותר חשובה ולא משנה הנסיבות. זה מה שהפיל לנו פעם שחקנים על 20 אלף יורו, והיום יכול להפיל את הרכישה של בלטקסה כי לא רוצים לשלם 350 אלף.
אני לא מסכים שהמועדון משקיע יותר מעבר. עונה לפני פיירו קנינו את דין דוד ואת מוחמד ב1.2 ו1.4 מיליון יורו בהתאמה.
עונה וחצי לפני זה את שועה ב1.4 מיליון.
מזכיר לך שהמקום השני ברשימת ההעברות שלנו זה רנאטו, וזה היה ב2006.
החוזה של אצילי היה בערך חצי מיליון יורו לעונה. זה טיפה מעל סבע, שרי ופיירו שכולם בטווח של 450 אלף יורו. לא בדיוק עליית מדרגה עבור שחקן בסדר הגודל והתרומה של אצילי.
אם אני זוכר נכון, זה בערך החוזה שגרשון קיבל אצלנו כשחתם.
יש לנו תקרה ששחר מסרב לזוז ממנה כבר תקופה מאוד ארוכה.
אני לא מסכים שהמועדון משקיע יותר מעבר. עונה לפני פיירו קנינו את דין דוד ואת מוחמד ב1.2 ו1.4 מיליון יורו בהתאמה.
החוזה של אצילי היה בערך חצי מיליון יורו לעונה. זה טיפה מעל סבע, שרי ופיירו שכולם בטווח של 450 אלף יורו. לא בדיוק עליית מדרגה עבור שחקן בסדר הגודל והתרומה של אצילי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ממה שפורסם אצילי קיבל גם המון מענקים של שערים ובישולים וכו' בנוסף לזה.Judokan כתב: ↑30 יוני 2023, 00:01 הניהול בא לידי ביטוי בין היתר בכסף ובנכונות להוציא אותו בנסיבות המתאימות. ואת זה אין לשחר, זו הבעיה המרכזית והכי גדולה - המדיניות אצלו יותר חשובה ולא משנה הנסיבות. זה מה שהפיל לנו פעם שחקנים על 20 אלף יורו, והיום יכול להפיל את הרכישה של בלטקסה כי לא רוצים לשלם 350 אלף.
אני חושב שהתקרה הזאת בסופו של יום ממצה בערך את מה שהמועדון מסוגל לשלם ואני חושב שתקציב השחקנים היום גדול מבעבר.
פעם היה גרשון אחד שמרוויח הרבה, היום זה אצילי, סבע, שרי, פיירו ועוד
אני כן חושב שמאז שבכר הגיע הוציאו יותר כסף בדמי העברה.
אני לא יודע אם רוצים את בלטקסה או חושבים שהוא שווה את הסכום, אין פה עניין של ה20 אלף יורו שהיו עם ריקן וזהבי לדוגמה.
עובדה שגם מכבי ת''א "רוצים" אותו ולא מוכנים לשלם
-
- קפטן ירוק
בעיניי אתם טועים.Apoc כתב: ↑29 יוני 2023, 19:23בולKevinDurant כתב: ↑29 יוני 2023, 19:18בסדר
שוק ישראלי
מיץ׳ לא היה רחוק משם והוא בקלות היה יכול להשתלט על הליגה פשוט הוא עשה החלטות לא נכונות.
דווקא המנייה של השחקן ההישראלי בעלייה ואתה רואה את זה גם בטורנירים עכשיו של הצעירים.
אני חושב שבגלל אנשים קטני אמונה הכדורגל שלנו לא באמת עושה את קפיצת המדרגה. מבחינת קהל ומספרים ומתקנים מכבי חיפה שם.
הבעלים לא,זאת עובדה
- Apoc
- יו״ר הבורד
כל מי שיש לו את התקציב הכי גבוה בפער אמור להיות מסוגל להשתלט על הליגהgreenguy כתב: ↑30 יוני 2023, 11:16בעיניי אתם טועים.Apoc כתב: ↑29 יוני 2023, 19:23בולKevinDurant כתב: ↑29 יוני 2023, 19:18
בסדר
שוק ישראלי
מיץ׳ לא היה רחוק משם והוא בקלות היה יכול להשתלט על הליגה פשוט הוא עשה החלטות לא נכונות.
דווקא המנייה של השחקן ההישראלי בעלייה ואתה רואה את זה גם בטורנירים עכשיו של הצעירים.
אני חושב שבגלל אנשים קטני אמונה הכדורגל שלנו לא באמת עושה את קפיצת המדרגה. מבחינת קהל ומספרים ומתקנים מכבי חיפה שם.
הבעלים לא,זאת עובדה
העניין הוא מול אירופה, ושם יש למועדונים כמו שלנו ושל מכבי ת"א תקרת זכוכית ברורה
אתה לא יכול להשוות את זה לתקרה של הכוכב האדום או זאגרב כי הם כל הזמן מקבלים פיד של כשרונות מתוך המדינה שלהם והכשרונות האלה הם ברמה העולמית הכי גבוהה שיש. כמה ישראלים משחקים בריאל מדריד, ברצלונה, סיטי, צ'לסי, וכו'?
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור. התקרה של כל מועדון מישראל הרבה יותר נמוכה משל זאגרב, הכוכב, קופנהאגן, ספרטה פראג וכאלה.Apoc כתב: ↑30 יוני 2023, 11:26כל מי שיש לו את התקציב הכי גבוה בפער אמור להיות מסוגל להשתלט על הליגהgreenguy כתב: ↑30 יוני 2023, 11:16בעיניי אתם טועים.
הבעלים לא,זאת עובדה
העניין הוא מול אירופה, ושם יש למועדונים כמו שלנו ושל מכבי ת"א תקרת זכוכית ברורה
אתה לא יכול להשוות את זה לתקרה של הכוכב האדום או זאגרב כי הם כל הזמן מקבלים פיד של כשרונות מתוך המדינה שלהם והכשרונות האלה הם ברמה העולמית הכי גבוהה שיש. כמה ישראלים משחקים בריאל מדריד, ברצלונה, סיטי, צ'לסי, וכו'?
אפשר לדבר פה על תקציבים וכסף שצריך להשקיע אבל כל עוד אתה עם 6 זרים ואתה צריך להחזיק 18 ישראלים בסגל אתה לא תגיע לשום מקום.
בטח כשיש תחרות בתוך הליגה על שחקנים טובים גם ככה ולא כל הישראלים נמצאים בקבוצה אחת
-
- קפטן ירוק
הבעיה הייתה הרבה פעמים דרכונים זרים,היום רוב השחקנים הצעירים שלנו מוציאים דרכונים זרים ככה שהבעיה קצת נפתרה ויותר קל להם לשחק בחו״ל אני חושב שבעתיד הלא רחוק נראה יותר ויותר עסקאות כמו אוסקר גלוך ומנור סולומון כי כשרון יש לנו. התקרת זכוכית נועדה לכך שאפשר לנפץ אותה,אנחנו בספורט הישגי ולשם צריך לשאוף.
בעלים שמצהיר שליגת האלופות לא בשבילנו זה לא בעלים שהייתי רוצה. שוב אני חוזר אנחנו כל שנה צריכים להיות באירופה לווא דווקא ליגת האלופות,אני לא רואה את זה כמשימה בלתי אפשרית
בעלים שמצהיר שליגת האלופות לא בשבילנו זה לא בעלים שהייתי רוצה. שוב אני חוזר אנחנו כל שנה צריכים להיות באירופה לווא דווקא ליגת האלופות,אני לא רואה את זה כמשימה בלתי אפשרית
-
- קפטן ירוק
לגבי הזרים אתם צודקים אבל מאמין שזה ישתנה בקרוב
- KevinDurant
- חבר בבורד
הסיפור עם ליגת האלופות זה פייק ניוז.greenguy כתב: ↑30 יוני 2023, 11:55 הבעיה הייתה הרבה פעמים דרכונים זרים,היום רוב השחקנים הצעירים שלנו מוציאים דרכונים זרים ככה שהבעיה קצת נפתרה ויותר קל להם לשחק בחו״ל אני חושב שבעתיד הלא רחוק נראה יותר ויותר עסקאות כמו אוסקר גלוך ומנור סולומון כי כשרון יש לנו. התקרת זכוכית נועדה לכך שאפשר לנפץ אותה,אנחנו בספורט הישגי ולשם צריך לשאוף.
שאלו אותו אם הוא מתכוון "להשקיע בכל הכוח" כדי לעלות לצ'מפיונס והוא אמר שזה מסוכן כי אפשר להתרסק (הכוונה מבחינה כלכלית, כי אתה יכול לא לעלות ואז להיות בבורות תקציביים) והוא אמר בדיוק כמוך שגם הליגה האירופית והקונפרנסליג זה מפעלים טובים שאפשר להתקדם בהם.
העסקאות האלה שאתה מדבר עליהם לא רלוונטיות כי זה שחקנים שעם כל הכישרון שלהם אתה לא תהנה מהיכולת שלהם וזה לא רלוונטי.
מועדון בארץ לא היה ולא יהיה חבר קבוע בליגת האלופות כי זה פשוט לא אפשרי במסלול המוקדמות ועם המגבלות התקציביות ומגבלות הזרים.
אין פה עניין של חוסר שאיפה או דברים כאלה אלא פשוט מגבלות תקציביות ברורות מול היריבות שלך במוקדמות ומגבת זרים שכופה עליך שוק לא מספיק טוב.
סתם לדוגמה, שחקן כמו בלטקסה שמשחק בקבוצת אמצע טבלה באוסטריה (או יותר נכון לא משחק, עשה סהכ 400 דק' במסגרת הליגה) נהיה מלפפון לוהט בשוק פה כי זה מה יש.
נראה לך שאם יכולנו להביא זר על המשבצת הזאת בכלל היינו מסתכלים עליו?
או יותר מזה אפילו וזו הדוגמה הכי טובה לדעתי, כל הסיפור עם ניצן, אתה חושב שדינמו זאגרב או זלצבורג נמצאים במצב כזה שבגלל מגבלת זרים הם צריכים להביא שוער כמוהו כי זה מה שיש בשוק?
ואגב, זוארץ אמר בראיון ממש אתמול שהוא לא יודע מאיפה הפרסומים על העלאה ל7-8 זרים ושהוא לא תומך בזה.
-
- מחוזר באירופה
כולם מתייחסים למגבלת הזרים כגזרת משמיים.
יש כוח לקבוצות הבכירות לשנות את זה.
יש כוח לקבוצות הבכירות לשנות את זה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- קפטן ירוק
שוב לגבי הזרים אין וויכוח.KevinDurant כתב: ↑30 יוני 2023, 12:34הסיפור עם ליגת האלופות זה פייק ניוז.greenguy כתב: ↑30 יוני 2023, 11:55 הבעיה הייתה הרבה פעמים דרכונים זרים,היום רוב השחקנים הצעירים שלנו מוציאים דרכונים זרים ככה שהבעיה קצת נפתרה ויותר קל להם לשחק בחו״ל אני חושב שבעתיד הלא רחוק נראה יותר ויותר עסקאות כמו אוסקר גלוך ומנור סולומון כי כשרון יש לנו. התקרת זכוכית נועדה לכך שאפשר לנפץ אותה,אנחנו בספורט הישגי ולשם צריך לשאוף.
שאלו אותו אם הוא מתכוון "להשקיע בכל הכוח" כדי לעלות לצ'מפיונס והוא אמר שזה מסוכן כי אפשר להתרסק (הכוונה מבחינה כלכלית, כי אתה יכול לא לעלות ואז להיות בבורות תקציביים) והוא אמר בדיוק כמוך שגם הליגה האירופית והקונפרנסליג זה מפעלים טובים שאפשר להתקדם בהם.
העסקאות האלה שאתה מדבר עליהם לא רלוונטיות כי זה שחקנים שעם כל הכישרון שלהם אתה לא תהנה מהיכולת שלהם וזה לא רלוונטי.
מועדון בארץ לא היה ולא יהיה חבר קבוע בליגת האלופות כי זה פשוט לא אפשרי במסלול המוקדמות ועם המגבלות התקציביות ומגבלות הזרים.
אין פה עניין של חוסר שאיפה או דברים כאלה אלא פשוט מגבלות תקציביות ברורות מול היריבות שלך במוקדמות ומגבת זרים שכופה עליך שוק לא מספיק טוב.
סתם לדוגמה, שחקן כמו בלטקסה שמשחק בקבוצת אמצע טבלה באוסטריה (או יותר נכון לא משחק, עשה סהכ 400 דק' במסגרת הליגה) נהיה מלפפון לוהט בשוק פה כי זה מה יש.
נראה לך שאם יכולנו להביא זר על המשבצת הזאת בכלל היינו מסתכלים עליו?
או יותר מזה אפילו וזו הדוגמה הכי טובה לדעתי, כל הסיפור עם ניצן, אתה חושב שדינמו זאגרב או זלצבורג נמצאים במצב כזה שבגלל מגבלת זרים הם צריכים להביא שוער כמוהו כי זה מה שיש בשוק?
ואגב, זוארץ אמר בראיון ממש אתמול שהוא לא יודע מאיפה הפרסומים על העלאה ל7-8 זרים ושהוא לא תומך בזה.
אבל אני לא מסכים עם זה שמועדון כמו שלנו כל שנה חייב!(לא צריך) חייב לכוון לבתים לווא דווקא ליגת האלופות אבל אירופאית וקונפרנס זה בגדר חובה.
אתה תראה בעצמך שעכשיו חתכו בצוות והביאו אנשי מקצוע קצת פחות איכותיים כי שחק לא רצה לשלם להם מליונים עם הבטחות סרק שילכו המיליונים לשחקנים. אנחנו ראינו ורואים כל יום בכדורגל כמה פיגורה ומעטפת מקצועית וחזקה זה דבר הכרחי להצלחה. כל האמירות שלו+כל המעשים של הנשיא מצביעים על קמצנות,כאילו הוא עשה את שלו הביא ליגת אלופות ושלוש אליפויות שעכשיו יהיה לו שקט. אתה אומר שההצהרה שלו על ליגת האלופות עוותה? אז מה עם ההצהרה של נחתוך את הצוות בשביל שחקנים?
עם כל האהבה והאופטימיות למועדון אי אפשר לטמון את הראש בחול. ההתנהלות היא קמצנית אנחנו המועדון הגדול בישראל מבחינת הכנסות אין תירוצים מבחינתי ועם כל הדיבורים על תקרות זכוכית כאלה ואחרות הן נועדו בשביל להישבר. יכלו לגמרי לא ללכת על איתמר ניצן אבל הביאו את האופציה הזולה,יש שוערים יהודים בעולם ויכלו להתאמץ ולצאת מהקופסא הלכו פה על האופציה הזולה.
זהו שורה תחתונה לא ישכנעו אותי שהבעלים שלנו לא קמצן,הוא כן ואנחנו נראה את זה השנה.
אמן ואני יאכל את הכובע ותקבל פה התנצלות פומבית
- DelPiero
- הענק הירוק
אני לא חושב שקמצנות זאת בהכרח המילה הנכונה. אם תשאל אותם, הם יגידו שהם ״זהירים״, אבל אני הייתי אומר שמעורבים פה עניינים שהם מעבר לכסף.
מכל מה שאנחנו יודעים על שחר, אחד הדברים הכי בולטים זה עקשנות ויהירות. הם לא רוצים לחרוג מהמדיניות שלהם, כי הם יודעים כלכך טוב.
אם הבן אדם היה קמצן הוא לא היה משקיע בכדורגל. הוא אולי לא שם בתקופה הזאת ספציפית מליונים, כמו שהוא אולי טוען, אבל הוא בוודאות לא הרוויח ממכיב חיפה כסף.
הרוויח דברים אחרים, וזה חלק מהאנטרס שלו, אבל בסוף לדעתי המילה קמצנות היא לא בהכרח נכונה.
מכל מה שאנחנו יודעים על שחר, אחד הדברים הכי בולטים זה עקשנות ויהירות. הם לא רוצים לחרוג מהמדיניות שלהם, כי הם יודעים כלכך טוב.
אם הבן אדם היה קמצן הוא לא היה משקיע בכדורגל. הוא אולי לא שם בתקופה הזאת ספציפית מליונים, כמו שהוא אולי טוען, אבל הוא בוודאות לא הרוויח ממכיב חיפה כסף.
הרוויח דברים אחרים, וזה חלק מהאנטרס שלו, אבל בסוף לדעתי המילה קמצנות היא לא בהכרח נכונה.
-
- הענק הירוק
חייזר, מפלצת. נגמרו המילים. זה פשוט נראה מדהים
בדרך להיות בפסגות הכי גבוהות אין לי ספק בכלל
בדרך להיות בפסגות הכי גבוהות אין לי ספק בכלל
- Judokan
- סמל ירוק
חכו עם הסופרלטיבים למשחק רשמי.
קצת מצחיק לקשור כתרים אחרי משחק ידידות, מרשים ככל שיהיה.
בדיוק כמו שרובי קין לא מאמן העשור על שישייה במשחק רבע גמר גביע הטוטן
קצת מצחיק לקשור כתרים אחרי משחק ידידות, מרשים ככל שיהיה.
בדיוק כמו שרובי קין לא מאמן העשור על שישייה במשחק רבע גמר גביע הטוטן
-
- שחקן העונה
התוצאות של בכר במשחקי אימון יותר מדי מרשימות.
זה מבוא לכישלון חרוץ בדבר האמיתי.
זה מבוא לכישלון חרוץ בדבר האמיתי.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אתה לא יכול לעשות מחנה אימונים עם תוצאות כל כך טובות וגם להצליח בעונת כדורגל
זה כמו צ'מפיונס ואליפות בארץ
זה כמו צ'מפיונס ואליפות בארץ
אופטימיות במכבי חיפה
- Amit Green
- תוקע יתד בהרכב
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מקווה שהוא לא מגיע לפיק מוקדם מידי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Apoc
- יו״ר הבורד
אם זה היה קורה אני הייתי הופך להיות יותר פסימי ממךShocking4U כתב: ↑26 יולי 2023, 23:18אם היית מנצח בכל משחקי ההכנה שלך קבוצות כמו פיורנטינה זניט ופנברחצה אתה לא חושב שהיה מקום להתלהב?
כל אחד שראה כדורגל יותר משנה שנתיים יודע איזה דיסוננס יש בין משחקי ידידות למשחקים במציאות
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
שמעו ההגנה של פיורנטינה במשחק הזה הייתה שערורייה, מה שכן אפשר לראות בכל משחקי האימון של הכוכב שיש להם מתפרצות מדהימות, זה יכול להיות משמעותי בצ'מפיונס
אני עדיין לא מכיר את כל הסגל שלהם ויש לא מעט שמות חדשים מהעונה שעברה אבל נראה שבכר עשה עבודה יפה בניקיון וברכש, מבחינתו הוא צריך להגיע לפיק בין ספטמבר לנובמבר ולעשות היסטוריה ולעלות שלב, הוא מסוגל לזה
אני עדיין לא מכיר את כל הסגל שלהם ויש לא מעט שמות חדשים מהעונה שעברה אבל נראה שבכר עשה עבודה יפה בניקיון וברכש, מבחינתו הוא צריך להגיע לפיק בין ספטמבר לנובמבר ולעשות היסטוריה ולעלות שלב, הוא מסוגל לזה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא הביא 2 שחקני התקפה מצויינים לרמה הזאת: אוליאנקה וקרסו. בשילוב עם משחק לחץ ושוער טוב וכבר היה להם סגל טוב והם קבוצה מצויינת.Jerry כתב: ↑27 יולי 2023, 00:53 שמעו ההגנה של פיורנטינה במשחק הזה הייתה שערורייה, מה שכן אפשר לראות בכל משחקי האימון של הכוכב שיש להם מתפרצות מדהימות, זה יכול להיות משמעותי בצ'מפיונס
- Judokan
- סמל ירוק
אני להיות אופטימי בעקבות התוצאות, אבל התחילו לכתוב דברים כמו חייזר ומאמן מטורף בעקבות ניצחון במשחקי אימון. שזה הזוי לא משנה כמה ניצחונות מרשימים היוShocking4U כתב: ↑26 יולי 2023, 23:18אם היית מנצח בכל משחקי ההכנה שלך קבוצות כמו פיורנטינה זניט ופנברחצה אתה לא חושב שהיה מקום להתלהב?