מחמוד ג'אבר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אלוף המדינה
Re: מחמוד ג'אבר - נושא רשמי
הוא גם צריך להבין את תפקיד הקשר ולא לחשוב רק על השער כי היו משחקים העונה שזה הזכיר את אשכנזי ששם זין על ההגנה ורק רצה מספרים כדי לגנוב דעת, לג'אבר יש כושר גופני ופיזיות וחבל שהוא יתרכז רק בגולים ובישולים
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה ישמע קצת קלישאתי ומשהו שמכבי חיפה יעשו ממנו מטעמים אבל בפועל, הוא המחליף שלנו לאבו פאני.
ה6 שיגיע יהיה במקום נטע כביכול
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לשאלה למי משחקני חיפה יש מקום באירופה לאלפונס יש תשובה מפתיעה: "מחמוד ג'אבר. יש לו הכל מבחינה אתלטית וטכנית, הוא לא נחות מאף קשר באירופה. בגלל שהוא צעיר, יש לו לאן להתקדם. גם דולב חזיזה. יש לו ניסיון, הוא עובד קשה על המגרש, באירופה אוהבים שחקנים שעובדים על המגרש גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית. הוא עושה עבודה גדולה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מעבר למה שאמרו אלפונס ודילן, יש את האמירה בראיון של דרור שמשון שאין שחקנים עם נתונים כמו של ג'אבר בכל העולם, ושלפעמים הוא אפילו ''מגזים'' באימונים, וביקשו ממנו להוריד רגל מהדוושה באימונים. בכדי שלא יפצע.
הכל יקום ויפול אצלו על כשירות. ואני מקוהו שגם הצוות למד מהעונה שעברה, וידעו לסדר לו לו''ז אימונים ועומסים שמתאימים לשחקן ולגוף שלו.
שחקו שהגיע כבר להרכב של הנבחרת, אנחנו יודעים מה הוא שווה. רק תישאר בריא.
הכל יקום ויפול אצלו על כשירות. ואני מקוהו שגם הצוות למד מהעונה שעברה, וידעו לסדר לו לו''ז אימונים ועומסים שמתאימים לשחקן ולגוף שלו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דרור שמשון נאחס. דיבר על כמה חזק האחורי שלו במבחנים ואז הוא נפצע בשריר האחורי כמה שבועות לאחר מכן.רק מכבי כתב: ↑27 יוני 2023, 00:07 מעבר למה שאמרו אלפונס ודילן, יש את האמירה בראיון של דרור שמשון שאין שחקנים עם נתונים כמו של ג'אבר בכל העולם, ושלפעמים הוא אפילו ''מגזים'' באימונים, וביקשו ממנו להוריד רגל מהדוושה באימונים.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
נ.ב. הגיע הזמן להחתים אותו על החוזה. יודע שהיה מו''מ, ושהסוכן שלו נפגש עם ההנהלה. צריך לסגור את זה כמה שיותר מהר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני לא מסכים אגב שאצלו זה רק עניין של כשירות. יש לו עדיין ליקויים משמעותיים. נטייה לא להיות מורגש ביותר מדי משחקים, תסמונת יובל אשכנזי. חייב לשפר את זה.
-
- מכונת תארים
מסכים.KevinDurant כתב: ↑26 יוני 2023, 23:50 זה ישמע קצת קלישאתי ומשהו שמכבי חיפה יעשו ממנו מטעמים אבל בפועל, הוא המחליף שלנו לאבו פאני.
והאמת? מחליף ראוי (בתקווה שהוא יהיה כשיר)
-
- תוקע יתד בהרכב
הוא לא באמת 6.
הוא כל התקפה שלנו היה עולה ומצטרף לרחבה. זה לא קשר אחורי. גם לא ממש 50/50 כי הוא לא עושה הגנה
הוא כל התקפה שלנו היה עולה ומצטרף לרחבה. זה לא קשר אחורי. גם לא ממש 50/50 כי הוא לא עושה הגנה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אף אחד לא רואה אותו כ-6.
הוא בין 8 ל-10 שהמטרה שלו צריכה להיות לשפר את החלק ההגנתי כקשר 8 ((זה יהיה התפקיד שלו אצלנו. אין לו מה לחפש ב-10), ולשמור על יציבות לאורך פרקי זמן גדולים יותר ממה שהיה בשנים האחרונות
(אם כי אני משייך את זה הרבה לפציעות).
אין מי ש''יפריע'' לו העונה בעמדה שלו, והוא צריך לקחת את ההזדמנות הזאת.
- Judokan
- סמל ירוק
באליפות השנייה, ג'אבר שיחק לא מעט ב50/50 והיה טוב גם בתרומה ללחץ ולמשחק ההגנה.
אני חושב שזה יותר יוזמה של בכר לשלוח אותו לשחק מאוד גבוה, לא נטייה טבעית שלו. אני זוכר תקופות שגם פאני כ8 היה משחק מאוד גבוה.
אני חושב שזה יותר יוזמה של בכר לשלוח אותו לשחק מאוד גבוה, לא נטייה טבעית שלו. אני זוכר תקופות שגם פאני כ8 היה משחק מאוד גבוה.
-
- מכונת תארים
בנוף הגליל בלאומית הוא שיחק את ה6 והיה בין הקשרים האחוריים הטובים בליגה אז, יש לו יכולות הגנתיות בלי ספק בכלל.
אני גם חושב שבכר נתן לו את ההוראה לעלות גבוה והוא גם עשה את זה נהדר.
אני גם חושב שבכר נתן לו את ההוראה לעלות גבוה והוא גם עשה את זה נהדר.
-
- שחקן העונה
למה מישהו פה בכלל חושב שאפשר לבנות עליו למשהו?
תבנו עליו שיהיה כשיר להיות חלק מהסגל בכלל ברוב העונה לפני שאתם בונים עליו ל 6 או 8
תבנו עליו שיהיה כשיר להיות חלק מהסגל בכלל ברוב העונה לפני שאתם בונים עליו ל 6 או 8
- KevinDurant
- חבר בבורד
ג'אבר בכלל היה בנוף הגליל 6 והצטיין מאוד בנתונים ההגנתיים, רק פה הוא עלה מדרגה או שתיים למעלה.
שהוא היה בכושר ולפני הפציעה הוא היה אגרסיבי בטירוף
שהוא היה בכושר ולפני הפציעה הוא היה אגרסיבי בטירוף
- benrey
- הענק הירוק
היה מאוד דינמי היום
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אמצע שלו עם עלי פשוט מרגיש לי רך מדי. ג׳אבר לא מספיק מעורב במשימות ההגנתיות ובינתיים התוצר הסופי של הצטרפות שלו לרחבה לא ממש קיים. חייבים שהוא יחזור לכושר של עונת הפריצה שלו שהיה דינאמי גם הגנתית וגם התקפית ה
- Judokan
- סמל ירוק
שוב, הקטע ההגנתי הוא עניין טקטי. כמעט אף אחד מקשרי ה50-50 בעונות של בכר לא שיחק קרוב להגנה.Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2023, 04:43 אמצע שלו עם עלי פשוט מרגיש לי רך מדי. ג׳אבר לא מספיק מעורב במשימות ההגנתיות ובינתיים התוצר הסופי של הצטרפות שלו לרחבה לא ממש קיים. חייבים שהוא יחזור לכושר של עונת הפריצה שלו שהיה דינאמי גם הגנתית וגם התקפית ה
אבל אם תיקח את ג'אבר במשחקי הבתים בקונפרנס, הוא נתן עבודה מצוינת בלחץ ההגנתי. הכל שאלה של הדרישות של המאמן.
אם ידרשו מג'אבר לשחק קרוב יותר להגנה, הוא יעשה את זה ויעשה את זה טוב. ג'אבר שחקן מחויב שיודע להגן כשצריך.
- KevinDurant
- חבר בבורד
Judokan כתב: ↑01 יולי 2023, 10:40שוב, הקטע ההגנתי הוא עניין טקטי. כמעט אף אחד מקשרי ה50-50 בעונות של בכר לא שיחק קרוב להגנה.Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2023, 04:43 אמצע שלו עם עלי פשוט מרגיש לי רך מדי. ג׳אבר לא מספיק מעורב במשימות ההגנתיות ובינתיים התוצר הסופי של הצטרפות שלו לרחבה לא ממש קיים. חייבים שהוא יחזור לכושר של עונת הפריצה שלו שהיה דינאמי גם הגנתית וגם התקפית ה
אבל אם תיקח את ג'אבר במשחקי הבתים בקונפרנס, הוא נתן עבודה מצוינת בלחץ ההגנתי. הכל שאלה של הדרישות של המאמן.
אם ידרשו מג'אבר לשחק קרוב יותר להגנה, הוא יעשה את זה ויעשה את זה טוב. ג'אבר שחקן מחויב שיודע להגן כשצריך.
- Apoc
- יו״ר הבורד
וואלה עצוב איך שהוא נראה
אין מה להאריך לו חוזה בשלב הזה
אין מה להאריך לו חוזה בשלב הזה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שוקינג
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מאכזב מאוד.
לא מן הנמנע שצריך פה עוד 8.
לא מן הנמנע שצריך פה עוד 8.
- Judokan
- סמל ירוק
היה גרוע, מוקדם לחרוץ גורלות.
בעיקר חייבים לתקן את המיקום ההזוי והלא קשור שלו על המגרש. אף אחד לא צריך אותו כקשר התקפי שמשחק ליד שוראנוב. הוא אף פעם לא שם כדי להתחיל התקפה מההגנה.
בעיקר חייבים לתקן את המיקום ההזוי והלא קשור שלו על המגרש. אף אחד לא צריך אותו כקשר התקפי שמשחק ליד שוראנוב. הוא אף פעם לא שם כדי להתחיל התקפה מההגנה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
כן, עדיף לפספס אותו בחינם בקיץ.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Apoc
- יו״ר הבורד
ככה זה נראה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
אני עדיין לא חורץ גורלות, צריך לתת לו זמן לחזור לעצמו
-
- מכונת תארים
לא צריך להגזים. עשה שני משחקים רעים. יש גם תקופות כאלה. חייבים להאריך לו חוזה.
ראינו עם נטע מה קורה כשלא מאריכים חוזה לשחקן שנמצא בתקופה פחות טובה וראינו גם מה האלטרטיבות בשוק הישראלי אחרי שפאני עזב.
וכאן מדובר בשחקן שכבר הוכיח שהוא יכול לתפוס הרכב בתקופה טובה. כמה סבלנות תהיה פה לשחקנים שצעירים ממנו וטרם הוכיחו את עצמם?!
ראינו עם נטע מה קורה כשלא מאריכים חוזה לשחקן שנמצא בתקופה פחות טובה וראינו גם מה האלטרטיבות בשוק הישראלי אחרי שפאני עזב.
וכאן מדובר בשחקן שכבר הוכיח שהוא יכול לתפוס הרכב בתקופה טובה. כמה סבלנות תהיה פה לשחקנים שצעירים ממנו וטרם הוכיחו את עצמם?!
-
- תוקע יתד בהרכב
ברור שחייבים להשאיר אותו.
הקושי שלי איתו הוא שהוא לא מצליח למצוא את המקום שלו מבחינת התפקיד. הגנתית הוא הקשר הכי טוב שלנו, אבל התקפית לא כל כך ברור מה הוא מביא לנו במשחק המסודר, פרט לכניסות עומק סטייל יובל אשכנזי.
הרבה שחקני נוער סיפרו שדגו שידרג אותם בשנה שעברה. אני מקווה שהוא יצליח איתו.
הקושי שלי איתו הוא שהוא לא מצליח למצוא את המקום שלו מבחינת התפקיד. הגנתית הוא הקשר הכי טוב שלנו, אבל התקפית לא כל כך ברור מה הוא מביא לנו במשחק המסודר, פרט לכניסות עומק סטייל יובל אשכנזי.
- Judokan
- סמל ירוק
איך הוא הקשר הכי טוב שלנו הגנתית אם כבר שנה וחצי הוא לא עושה הגנה?ab1729 כתב: ↑19 יולי 2023, 12:21 ברור שחייבים להשאיר אותו.
-
- תוקע יתד בהרכב
הגנתית הוא הקשר הכי טוב שלנו. יש לו גם כושר גופני אדיר, והוא מאוד אינטנסיבי.Judokan כתב: ↑19 יולי 2023, 16:42איך הוא הקשר הכי טוב שלנו הגנתית אם כבר שנה וחצי הוא לא עושה הגנה?ab1729 כתב: ↑19 יולי 2023, 12:21 ברור שחייבים להשאיר אותו.
זוכר אותו נכנס מצוין נגד באר שבע ב1-0 בשנה שעברה והרג את המשחק.
- Judokan
- סמל ירוק
שוב, לא ברור לי על סמך מה אפשר להגיד את זה. הוא בכלל לא משחק בהגנה בתור קשר. הוא אמנם 50-50 פורמלית, אבל במציאות הוא משחק סופר גבוה, ומספר חילוצי הכדור שלו (בייחוד בחצי שלנו) די שואף לאפס.ab1729 כתב: ↑19 יולי 2023, 16:53הגנתית הוא הקשר הכי טוב שלנו. יש לו גם כושר גופני אדיר, והוא מאוד אינטנסיבי.Judokan כתב: ↑19 יולי 2023, 16:42איך הוא הקשר הכי טוב שלנו הגנתית אם כבר שנה וחצי הוא לא עושה הגנה?ab1729 כתב: ↑19 יולי 2023, 12:21 ברור שחייבים להשאיר אותו.
זוכר אותו נכנס מצוין נגד באר שבע ב1-0 בשנה שעברה והרג את המשחק.