Hulk כתב: ↑01 יולי 2023, 20:41
טרייד עם הפועל גוני/דהן+ מאוויס תמורת למקין לאיוס וכסף מי אומר לא?
ברור שכן. אם הם באמת צריכים את הכסף כמו שאומרים אז אולי אפשר לעשות מהלך לפחות על אחד מהם.
זה לא רק זה, אני מאמין שהם יעדיפו טרייד איתנו ולקבל שני שחקנים טובים לרמתם מאשר שקבוצה מאירופה תשים את הסעיף שחרור המצחיק שלו ותקח אותו.
מצפה מאלברמן לחשוב בכיוון הזה.
מי אמר שצ׳יבוטה בכלל ירצה ללכת להפועל? אותו דבר על דהן. הטריידים האלה כמעט אף פעם לא באמת קורים. צריך לנסות להביא את למקין, להציע מיליון וחצי יורו ולראות איך הם מגיבים.
למה שהפועל תעדיף 750 מאשר שני ישראלים טובים( בשביל הפועל זה רמה מעל הקבוצה שם) ועוד סכום דומה לסעיף שחרור של למקין עליו ועל לאיוס.
ומי שואל את מאויס וגוני אומרים לו שהוא לא בתוכניות וישלימו את השכר שלו וזהו.
Hulk כתב: ↑01 יולי 2023, 21:10
למה שהפועל תעדיף 750 מאשר שני ישראלים טובים( בשביל הפועל זה רמה מעל הקבוצה שם) ועוד סכום דומה לסעיף שחרור של למקין עליו ועל לאיוס.
א. אם מאוויס וגוני אומרים לא לעסקה, אין עסקה. אתם לא בnba.
ב. אף אחד לא שואל את הפועל, היא לא פקטור במשוואה. היחיד שרלבנטי זה למקין, והוא לא ילך אלינו או לבאר שבע כשחקן ספסל כשהוא יכול לצאת לאירופה בכיוון של שחקן הרכב, לליגה מדרג ביניים שהוא יכול להתקדם ממנה
Hulk כתב: ↑01 יולי 2023, 21:10
הם לא עבדים שלך. אתה לא יכול להכריח אותם לשחק בקבוצה אחרת. בטח כשהם כנראה יצטרכו לקצץ בשכר בשביל זה
Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2023, 20:38
למקין בסוף יהיה באיזה ב״ש זה ברור. לא מבין למה לא מנסים לעשות עליו מהלך, אני גם לא מאמין שהוא יהיה יקר באופן יוצא דופן. באמת אחלה של בלם שיכול להיות פה גם גיבוי מעולה וגם פוטנציאל להתפוצץ. יופי של נתונים ועשה קפיצת מדרגה בשנה האחרונה.
למקין בסוף יהיה באיזה ב״ש זה ברור. לא מבין למה לא מנסים לעשות עליו מהלך, אני גם לא מאמין שהוא יהיה יקר באופן יוצא דופן. באמת אחלה של בלם שיכול להיות פה גם גיבוי מעולה וגם פוטנציאל להתפוצץ. יופי של נתונים ועשה קפיצת מדרגה בשנה האחרונה.
לא יקר. רק איזה 2-2.5 מיליון יורו.
איפה שמעת שזה המחיר שלו?
זה המחירים של הפועל על הכישרונות הצעירים שלהם לקבוצות בארץ.
Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2023, 22:12
אני מהמר שגם השבוע לא יהיה רכש. לא בלטקסה, לא מורגן ולא קשר זר.
אחרי הצעירה וההישג הערב, אין לי ספק שאנחנו הולכים לשקוע חזק לתוך הפופוליזם של "קידום הצעירים המוכשרים".
לא צריך עוד בלם מחליף, פיינגולד יהיה בלם ימני מחליף בשלישייה
זה כבר ברור מתחילת הקיץ. יענקל’ה לא דמיין לעצמו שהאוהדים ירצו לאכול את הספינים יותר ממה שהוא ירצה אפילו להאכיל אותם. לא לשכוח לבכות מחזור 10 על למה הקבוצה לא תחרותית ועל זה שאי אפשר לזכות באליפות עם שחקני נוער מאותם אלה שקראו להריץ אותם בהרכב
למקין מעניין כי אנחנו לא יודעים איך ההנהלה האמריקאית שלהם יתנהגו בנושא.
בתאוריה אם הם יעשו חישוב קר אז עדיף לפה כי אז אולי ירוויחו יותר מאשר סעיף השחרור לחול.
בפרקטיקה יש את רצון השחקן, ופה זה נראה לי ייפול.
כולם עכשיו באותו מקום מבחינת צמרת המועדון. אלברמן, דגו, שחר, הסקאוטים ועובדיה. אני מקווה שזה יעזור בלזרז את הרכש. עכשיו לא יכול להיות בעיות של לו״ז או לקבוע פגישות עבודה. כולם ליטרלי שם תקועים בחור באוסטריה. שיתחילו כבר לתת עבודה ולקדם דברים