פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- תוקע יתד בהרכב
Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי
יש איזה 6 שחקנים בסגל שלנו שאני מעדיף אותם על פני פיירו במרכז ההתקפה שלנו
רוצה לומר, שיקח את הזמן
רוצה לומר, שיקח את הזמן
-
- קפטן ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גם היום פינתנו דוד רואה האיטי ממשיכה. הצטרפו אליי בעוד חצי שעה לפרשנות ורשמים מהמשחק המכריע של האיטי נגד הונדורס.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
פיירו עם צ׳אנס מצויין לאחד על אחד מול השוער ממסירת עומק יפה סביבות דקה 3 אבל פיירו במקום להמשיך את הריצה ולנסות לשחרר בעיטה מחליט לנסות ליפול ולסחוט פנדל. לא קיבל ובזבז סתם הזדמנות טובה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
1-0 האיטי.
שער של פיירו. נאזון חותך פנימה ובועט, השוער הודף ישר לרגליים של פיירו שלא נמצא בנבדל ומגיב מהר ודוחק פנימה.
שער של פיירו. נאזון חותך פנימה ובועט, השוער הודף ישר לרגליים של פיירו שלא נמצא בנבדל ומגיב מהר ודוחק פנימה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קטאר כבשו נגד מקסיקו והם 2 נקודות מהאיטי. כרגע האיטי בשיוויון נקודות עם מקסיקו אבל הפרש שערים נחות.
במידה והונדורוס כובשים בקרוב ומשווים ל1-1 אז קטאר עולה מעל האיטי על הפרש שערים.
במידה והונדורוס כובשים בקרוב ומשווים ל1-1 אז קטאר עולה מעל האיטי על הפרש שערים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
פיירו עושה פיירו קלאסי. שומר יפה מאוד על הכדור ומנסה להסתובב כדי להשתחרר לבעיטה לשמאל אבל לא מצליח מבחינה טכנית לבצע אז מוסר שמאלה לבעיטה רשלנית של נאזון למסגרת.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
1-1 הונדורס. במצב הנוכחי קטאר עולים על פני האיטי בגלל הפרש שערים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
2-1 להונדורס על האיטי מה שמוריד את האיטי למקום האחרון בבית כרגע.
האיטי צריכים גול של מקסיקו + במינימום להשוות כאן כדי שיהיה להם סיכוי לעלות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
פיירו והאיטי מסיימים את חלקם בגולדקאפ ומודחים כבר בשלב הבתים.
פיירו משחק מסיים משחק עם שער (דחיקה מריבאונד) ומשחק סביר בסה״כ.
החוזקות הידועות: השתמש יפה בגוף ובנוכחות כדי להוריד כדורים לאחרים
והחולשות הידועות: לקויות טכניות קשות וחוסר קילריות מול השער.
נתונים מהערב:
0/6 במאבקי קרקע
1/6 במאבקי אוויר
השחקן שהפסיד הכי הרבה מאבקים במשחק (15)
הבקיע שער אחד מתוך 3 איומים שלו (1 למסגרת, אחד לא למסגרת ואחד נבלם)
3 מסירות מפתח מתוכן מצב אחד שנחשב מצב משמעותי.
זהו. תם המסע של פיירו והאיטי גם המסע שלי בליווי פיירו והאיטי. תודה לכל מי שהתעניין או טרח לקרוא.
פיירו מסיים את הטורניר עם 2 שערים ב3 משחקים בטורניר.
פיירו משחק מסיים משחק עם שער (דחיקה מריבאונד) ומשחק סביר בסה״כ.
החוזקות הידועות: השתמש יפה בגוף ובנוכחות כדי להוריד כדורים לאחרים
והחולשות הידועות: לקויות טכניות קשות וחוסר קילריות מול השער.
נתונים מהערב:
0/6 במאבקי קרקע
1/6 במאבקי אוויר
השחקן שהפסיד הכי הרבה מאבקים במשחק (15)
הבקיע שער אחד מתוך 3 איומים שלו (1 למסגרת, אחד לא למסגרת ואחד נבלם)
3 מסירות מפתח מתוכן מצב אחד שנחשב מצב משמעותי.
זהו. תם המסע של פיירו והאיטי גם המסע שלי בליווי פיירו והאיטי. תודה לכל מי שהתעניין או טרח לקרוא.
פיירו מסיים את הטורניר עם 2 שערים ב3 משחקים בטורניר.
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- מכונת תארים
ידוע מתי הוא מצטרף לקבוצה?
-
- שחקן החודש
כנראה יפגוש אותם הארץ, לא מאמין שיטוס למחנה כשהוא אוטוטו נגמר
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא לשחרר עד שמבטיחים צ'מפיונס
תרנגול שמטיל ביצי זהב
תרנגול שמטיל ביצי זהב
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
הוא שחקן עם בעיה קיצונית של ביטחון. כשלא הולך לו, הוא מאבד את הכדורגל שלו לחלוטין ולא מסוגל לפעולות פשוטות.
מקווה שדגו והצוות יקחו אותו כפרויקט אישי, לשים הרבה דגש על עבודה מנטלית מולו.
מקווה שדגו והצוות יקחו אותו כפרויקט אישי, לשים הרבה דגש על עבודה מנטלית מולו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא שחקן עם בעיה קיצונית בעיקר של לבעוט בכדור, מעל הכל.
כשהוא בתוך הרחבה הוא מסוגל לבצע פעולות טובות וכשהוא מחוץ לרחבה הוא צריך למעט לגעת בכדור וגם כשכן, לשחק בנגיעה ולתת לאחרים לעשות את העבודה.
זה לא בושה, גם האלנד בסיטי לא נוגע בכדור כמעט מחוץ לרחבה ובעיקר נותן לאחרים לעשות את הדברים
כשהוא בתוך הרחבה הוא מסוגל לבצע פעולות טובות וכשהוא מחוץ לרחבה הוא צריך למעט לגעת בכדור וגם כשכן, לשחק בנגיעה ולתת לאחרים לעשות את העבודה.
זה לא בושה, גם האלנד בסיטי לא נוגע בכדור כמעט מחוץ לרחבה ובעיקר נותן לאחרים לעשות את הדברים
- Judokan
- סמל ירוק
אתה צודק, אבל תחזור נגיד ל4-0 על אולימפיאקוס בשנה שעברה, ותראה את המהלך שהוא נתן שם כשהיינו ביתרון 3 עם בעיטה ממש חדה מסף הרחבה שפספסה במילימטרים.KevinDurant כתב: ↑12 יולי 2023, 14:42 הוא שחקן עם בעיה קיצונית בעיקר של לבעוט בכדור, מעל הכל.
כל העונה מאז לא הייתה לו בעיטה בסגנון. ובעיניי זה לחלוטין עניין שקשור לביטחון. באותו משחק, עם צמד מרגש ביד, הוא הרגיש מלך העולם ושיחק בהתאם.
ואם תגיד שהבעיטה הזו הייתה פוקס, וואלה גם בסרטון השערים שלו מגנגאן היו כמה בעיטות כאלה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הבעיטה הזו הייתה פוקס וגם בסרטוני שערים שלו זה היה פוקס.Judokan כתב: ↑12 יולי 2023, 14:46אתה צודק, אבל תחזור נגיד ל4-0 על אולימפיאקוס בשנה שעברה, ותראה את המהלך שהוא נתן שם כשהיינו ביתרון 3 עם בעיטה ממש חדה מסף הרחבה שפספסה במילימטרים.KevinDurant כתב: ↑12 יולי 2023, 14:42 הוא שחקן עם בעיה קיצונית בעיקר של לבעוט בכדור, מעל הכל.
כל העונה מאז לא הייתה לו בעיטה בסגנון. ובעיניי זה לחלוטין עניין שקשור לביטחון. באותו משחק, עם צמד מרגש ביד, הוא הרגיש מלך העולם ושיחק בהתאם.
ואם תגיד שהבעיטה הזו הייתה פוקס, וואלה גם בסרטון השערים שלו מגנגאן היו כמה בעיטות כאלה.
יש לו טכניקת בעיטה מזעזעת, הוא לא יודע לבעוט עם המלא והוא בעיקר גורף את הכדור, גם אתמול היה לו מצב טוב מחוץ לרחבה והוא נתן את הדרדלה הקבועה שלו לאמצע
אני אומר את זה בתור אחד שמנוי בדיוק לאיפה שהקבוצה מתחממת ורואה איך הוא בועט גם בחימום, זה לא עניין של ביטחון.
אם כבר למשחקים נגד אולימפיאקוס הוא הגיע בחוסר ביטחון מוחלט אחרי החמצת הפנדל באלוף האלופים וכו'
- Judokan
- סמל ירוק
סבבה, אז אני אנסח את הטענה שלי ככה שעם ביטחון, יהיו לו הרבה יותר פוקסים. באופן כללי בתחילת העונה שעברה, היו לפיירו פעולות שונות שממש לא חזרו על עצמן. נגיד באירופה הוא אפילו הצליח לבצע דריבל ולעבור שחקן בעוצמה כמה פעמים, אבל בהמשך העונה הוא לא הצליח אפילו לעצור כדור פשוט.KevinDurant כתב: ↑12 יולי 2023, 14:47הבעיטה הזו הייתה פוקס וגם בסרטוני שערים שלו זה היה פוקס.Judokan כתב: ↑12 יולי 2023, 14:46אתה צודק, אבל תחזור נגיד ל4-0 על אולימפיאקוס בשנה שעברה, ותראה את המהלך שהוא נתן שם כשהיינו ביתרון 3 עם בעיטה ממש חדה מסף הרחבה שפספסה במילימטרים.KevinDurant כתב: ↑12 יולי 2023, 14:42 הוא שחקן עם בעיה קיצונית בעיקר של לבעוט בכדור, מעל הכל.
יש לו טכניקת בעיטה מזעזעת, הוא לא יודע לבעוט עם המלא והוא בעיקר גורף את הכדור, גם אתמול היה לו מצב טוב מחוץ לרחבה והוא נתן את הדרדלה הקבועה שלו לאמצע
אני אומר את זה בתור אחד שמנוי בדיוק לאיפה שהקבוצה מתחממת ורואה איך הוא בועט גם בחימום, זה לא עניין של ביטחון.
אם כבר למשחקים נגד אולימפיאקוס הוא הגיע בחוסר ביטחון מוחלט אחרי החמצת הפנדל באלוף האלופים וכו'
למשחק מול אולימפיאקוס הוא אולי הגיע בביטחון נמוך, אבל זה בטח לא היה נמוך בשלב שאני מדבר עליו כשהוא עם צמד בכורה והקבוצה בדרך הבטוחה לעלות.
זו בדיוק הטענה שלי, פיירו עם ביטחון הוא שחקן שיכול לעשות דברים אחרת מפיירו במצב תסכול מתמשך מהחיים. ולכן כאמור אני מקווה שהצוות ישקיע בלהבטיח את המצב המנטלי החיובי של פיירו
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מסכים שהיו לו פעולות טובות באירופה אבל צריך לזכור שבאירופה הוא שיחק עם הרבה יותר שטחים ובפחות צפיפות ששם יותר קל לו להביא לידי ביטוי את הפיזיות והעוצמות שלו מאשר לשחק על שטח קטן.Judokan כתב: ↑12 יולי 2023, 17:05סבבה, אז אני אנסח את הטענה שלי ככה שעם ביטחון, יהיו לו הרבה יותר פוקסים. באופן כללי בתחילת העונה שעברה, היו לפיירו פעולות שונות שממש לא חזרו על עצמן. נגיד באירופה הוא אפילו הצליח לבצע דריבל ולעבור שחקן בעוצמה כמה פעמים, אבל בהמשך העונה הוא לא הצליח אפילו לעצור כדור פשוט.KevinDurant כתב: ↑12 יולי 2023, 14:47הבעיטה הזו הייתה פוקס וגם בסרטוני שערים שלו זה היה פוקס.Judokan כתב: ↑12 יולי 2023, 14:46
אתה צודק, אבל תחזור נגיד ל4-0 על אולימפיאקוס בשנה שעברה, ותראה את המהלך שהוא נתן שם כשהיינו ביתרון 3 עם בעיטה ממש חדה מסף הרחבה שפספסה במילימטרים.
למשחק מול אולימפיאקוס הוא אולי הגיע בביטחון נמוך, אבל זה בטח לא היה נמוך בשלב שאני מדבר עליו כשהוא עם צמד בכורה והקבוצה בדרך הבטוחה לעלות.
זו בדיוק הטענה שלי, פיירו עם ביטחון הוא שחקן שיכול לעשות דברים אחרת מפיירו במצב תסכול מתמשך מהחיים. ולכן כאמור אני מקווה שהצוות ישקיע בלהבטיח את המצב המנטלי החיובי של פיירו
גם השערים שלו אגב היו בדיוק מה שדיברנו פה בכל הנושא, כדורים חדים מהאגפים
-
- אלוף המדינה
אין לו קשר למקצוע
- Apoc
- יו״ר הבורד
הוא וחזיזה עם סטטיסטיקה פסיכית במוקדמות ליגת האלופות
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- אלוף המדינה
- Apoc
- יו״ר הבורד
ברור שהייתי מעדיף שיחליפו אותו בחלוץ זר אכזר שמקבל כדור ושולח בעיטה שגם 3 שוערים לא מגיעים אליה
אבל הוא פה, והוא אחלה בחור, ואי אפשר לא לאהוב אותו
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
עוד שער במפעל הבית.
עומד כבר על 8 שערים באירופה במדי הקבוצה.
עריכה: לפניו בטבלת הכובשים באירופה - דבאלישווילי (11), מזרחי וקטן (15).
עומד כבר על 8 שערים באירופה במדי הקבוצה.
עריכה: לפניו בטבלת הכובשים באירופה - דבאלישווילי (11), מזרחי וקטן (15).