Kaka כתב: ↑03 יולי 2023, 06:58
עד מתי שוקינג ימשיך לקרוא כתבות ויתייחס אליהם כאילו מכבי חיפה הוציאה אותם.
בן דור זה הכי קרוב שיש למכבי חיפה מוציאה משהו. זה פה השופר של דודו
וכשיוכח אחרת? איפה הקשר? איפה המגן?
אתה אגב אמרת תחילת שבוע הבא. איפה הם?
איפה הם? אמרו לי יגיע קשר, אז זה לא הם אלא הוא.
נראה מה יהיה במהלך השבוע. הכיוון חיובי.
בנוגע לבן דור, מי מתייחס בכלל לכתבות של הדביל הזה. עיתונאי מביך וחסר מוח. בתוכניות הפלייאוף הוא מספר שסבע משדר לכל השחקנים שהוא נשאר אבל אז בכתבות רושם שסבע שומר את הקלפים קרוב לחזה ולא חושף לאן מועדות פניו. עיתונאי שפת גוף ולא עיתונאי ספורט. הפכת את בן דור לדובר המועדון שזה כבר מצחיק.
Kaka כתב: ↑03 יולי 2023, 06:58
עד מתי שוקינג ימשיך לקרוא כתבות ויתייחס אליהם כאילו מכבי חיפה הוציאה אותם.
בנוגע לבן דור, מי מתייחס בכלל לכתבות של הדביל הזה. עיתונאי מביך וחסר מוח. בתוכניות הפלייאוף הוא מספר שסבע משדר לכל השחקנים שהוא נשאר אבל אז בכתבות רושם שסבע שומר את הקלפים קרוב לחזה ולא חושף לאן מועדות פניו. עיתונאי שפת גוף ולא עיתונאי ספורט. הפכת את בן דור לדובר המועדון שזה כבר מצחיק.
זה עוד כלום. אתמול בצהריים הוא אמר שאיתמר ניצן יהיה חביב הקהל והפתעת העונה והוא ניתח את זה לפי השפת גוף שלו במשחק אימון נגד הרומנים.
בן דור כפרשן הוא חסר מושג ואידיוט מפגר. זה לא שולל את זה שלדעתי יש לו מקורות טובים בקבוצה והוא הראשון בקיץ לפרסם על דברים עובדתית. הוא גם שופר של הקצבים אז מה שהם רוצים שיהיה בחוץ הוא אומר.
נקווה שאתה צודק לגבי הקשר. אם לא יגיע אחד השבוע זה גם כבר לא יהיה רלוונטי לסיבוב הבא באירופה. לפחות מקבלים את פיירו בחזרה.
Shocking4U כתב: ↑03 יולי 2023, 06:59
זה עוד כלום. אתמול בצהריים הוא אמר שאיתמר ניצן יהיה חביב הקהל והפתעת העונה והוא ניתח את זה לפי השפת גוף שלו במשחק אימון נגד הרומנים.
בן דור כפרשן הוא חסר מושג ואידיוט מפגר. זה לא שולל את זה שלדעתי יש לו מקורות טובים בקבוצה והוא הראשון בקיץ לפרסם על דברים עובדתית. הוא גם שופר של הקצבים אז מה שהם רוצים שיהיה בחוץ הוא אומר.
נקווה שאתה צודק לגבי הקשר. אם לא יגיע אחד השבוע זה גם כבר לא יהיה רלוונטי לסיבוב הבא באירופה. לפחות מקבלים את פיירו בחזרה.
יש לו מקורות כמו לכל אחד מהתחום שלו, אבל גם אצלו המקורות לא יודעים מה קורה באמת בקבוצה. זה אנשים שעובדים במועדון ושומעים דברים מסביב. אם באמת היה לו מקור חזק הוא לא היה מפספס דברים כמו עם שוראנוב ובקסטר.
Shocking4U כתב: ↑03 יולי 2023, 08:06
אי אפשר להאשים אותו שהוא פיספס עם בקסטר כי המועדון פספס עם בקסטר. אתה מצפה ממנו לדעת יותר טוב ממה שהמועדון בעצמו יודע מה קורה?
הוא לא ידע בכלל שבקסטר סגר בקבוצה והגיע לארץ. אותו דבר גם לגבי שוראנוב. גם עכשיו הוא לא יודע שמתנהל מו"מ עם קשרים אחוריים.
אני לא מצליח להבין איך האתרים ממשיכים להוציא כתבות בעניין סבע ואיך אנחנו ממשיכים לאכול את זה כמו כלום.
זה לא שאלה של פסימיות אופטימיות,
יקבל הצעה שתהיה טובה לו - ילך
לא יקבל- לא ילך
כרגע מבחן המציאות מראה שלא קיבל הצעה, זה יכול להתשנות כל רגע. מה הקשר לפסימיות ואופטימיות אני מתחרפן מזה.
Liberman כתב: ↑03 יולי 2023, 08:27
צריך להבדיל בין מה שבן דור יודע לבין מה שהוא מוציא החוצה ובנוסף צריך לדעת להבחין מתי זו כתבת קליק ומתי מדובר בפרסום רציני.
הוא אמנם דביל רציני עם רצת משכל נמוכה, אבל להגיד שאין לו מקור במערכת זה די מצחיק.
לראשונה אנחנו מוזכרים בהקשר של גיל כהן. אמנם זה בכתבה של הייחצן של ג׳קי באשדוד טוכמן אבל הלוואי שיגיע. לא רואה איך הוא מגיע לביתר אלא אם כן בעסקה מפוקפקת עם אברמוב כי אין להם כסף לשלם עליו.
כל עוד זה רק טוכמן אז אין בזה כלום והוא סתם משתמש בשם שלנו. אם נראה עוד איזה כתב שמסקר את מכבי חיפה מתייחס לשם הזה נבין שיש דברים בגו. בכל מקרה אני לא חושב שהם יביאו אותו במחירים שג׳קי ידרוש עליו. זה לא מכבי חיפה להוציא כסף על שחקנים.
בן דור חרטטן גדול, אני זוכר שבוע שעבר הוא עלה אצל אופירה וברקו וחירטט איזה משהו על החוזה של כיאל בהפועל חיפה.
ואז העלו את יואב כץ שאמר בנוכחות של בן דור שמה שהוא אומר זה שטויות.
הוא סוג של CHAT GPT של הכתבים, נותן איזו חירטוט בביטחון על בסיס מקרים ישנים יותר, ולפעמים הוא פוגע
הרי ברור שכל האתרים חייבים לתת כתבה אחת על מכבי חיפה ביום ולפעמים עוזרים להם בחו''ל עם דיווחים ולפעמים צריך למלא מילים בכתבה אז רושמים "אופטימיות", "פסימיות", "ההחלטה תתקבל בקרוב" ודברים כאלה.
ויש ידיעות שמפורסמות במקביל בשלושת האתרים ומבינים שיש פה משהו רציני (כמו נניח שוראנוב, קנדיל וכו')
גם לגבי גולדשטיין נניח הוא פרסם כבר שאיזה 3 שחקנים סיכמו פה והם בכלל לא הגיעו.
זה סתם עושה נזק למועדון כל הכתבות האלה כי הקהל באמת חושב שאברג'ל סיכם פה לגמרי וכבר היה על הטיסה או כמו אלימרטרה נניח