נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן החודש
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
מחכה לסטורי של אישתו של אלברמן
-
- אלוף המדינה
-
- אגדה ירוקה
אני חושב שהוא פוטנציאל טוב אבל זה לא קצת מסוכן בשבילו להשאיר אותו בבוגרים בעונה הבאה? הוא צריך לקבל דקות קבוע.
יש שלושה שחקנים צעירים אצלנו שהם פוטנציאל:
שיבלי, חלאיילי וזערורה. ושלושתם צריכים לשחק בעונה הבאה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
חחח גולדשטיין יוצא על פבריציו בטענה שהוא גנב לו את הסקופ, ולא נותן לו קרדיט על חאליילי.
גם גולדשטיין (אתמול)ן:
גם גולדשטיין (אתמול)ן:
-
- קפטן ירוק
לא מסוכן, חלאיילי מאוד מוכשר ובנוי יותר טוב מרוב שחקני ההתקפה אצלנו. הוא יכול לתפקד באגף וגם כחלוץ ויותר מזה, דגו מכיר אותו מצוין. אפשר לשלב אותו ברוטציה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
מה שמצחיק ממש זה איך כל פעם שהמועדון מנסה להרגיע את הקהל הוא מייצר סאגה חדשה
זה כאילו עכשיו גם מסאי דגו יכנס מסיבת עיתונאים ויגיד בה שהוא קיבל הצעה מסלטיק ועוזב באוגוסט
זה כאילו עכשיו גם מסאי דגו יכנס מסיבת עיתונאים ויגיד בה שהוא קיבל הצעה מסלטיק ועוזב באוגוסט
אופטימיות במכבי חיפה
-
- שחקן החודש
הכי מצחיק שהמינוי ההזוי של דגו הוא כבר הדבר שהכי פחות מדאיג
-
- אגדה ירוקה
אני חושב שהוא יותר חלוץ משחקן אגף. ואני חושב שכבר היום הוא טוב יותר מפיירו, אבל אני חושב שכחלוץ שלישי פה הוא לא יתקדם.Kaka כתב: ↑03 יולי 2023, 14:28לא מסוכן, חלאיילי מאוד מוכשר ובנוי יותר טוב מרוב שחקני ההתקפה אצלנו. הוא יכול לתפקד באגף וגם כחלוץ ויותר מזה, דגו מכיר אותו מצוין. אפשר לשלב אותו ברוטציה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
*בכר עוזב ומגיע דגו במקומו*
המועדון: זה בסדר, כל אחד יכול לקחת אליפות עם סגל כזה, ואנחנו עוד נשקיע את המיליונים שחסכנו על משכורת צוות אימון כדי שהסגל יהיה הרבה יותר טוב
*כל השחקנים עוזבים*
המועדון: זה בסדר, הבאנו את רפאלוב וניצן ויש פה עדיין את סבע שהוא כוכב על ויסחוב את הקבוצה עליו
*סבע עוזב*
המועדון: זה בסדר, יש לנו צעירים שכיכבו במונדיאליטו וביורו צעירות כמו חלאילי והם העתיד של המועדון
*לחלאילי יש סעיף יציאה של עשרים שקל, הוא עוזב*
המועדון:
המועדון: זה בסדר, כל אחד יכול לקחת אליפות עם סגל כזה, ואנחנו עוד נשקיע את המיליונים שחסכנו על משכורת צוות אימון כדי שהסגל יהיה הרבה יותר טוב
*כל השחקנים עוזבים*
המועדון: זה בסדר, הבאנו את רפאלוב וניצן ויש פה עדיין את סבע שהוא כוכב על ויסחוב את הקבוצה עליו
*סבע עוזב*
המועדון: זה בסדר, יש לנו צעירים שכיכבו במונדיאליטו וביורו צעירות כמו חלאילי והם העתיד של המועדון
*לחלאילי יש סעיף יציאה של עשרים שקל, הוא עוזב*
המועדון:
אופטימיות במכבי חיפה
-
- תוקע יתד בהרכב
סתירה גדולה
לטעון שרוצים לשלב צעירים על חשבון הצלחות ואחרי זה לבכות כשמוכרים אחד מהצעירים זה משעשע.
לטעון שרוצים לשלב צעירים על חשבון הצלחות ואחרי זה לבכות כשמוכרים אחד מהצעירים זה משעשע.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אני בטוח שאם תתאמץ תגיע בסוף למסקנה הנכונה שלהגיד ששחקן צעיר כלשהו הוא מוכשר ובעתיד יהיה הפנים של המועדון אבל כרגע לא צריך להזרק להרכב, לא עומד בסתירה עם להגיד שאסור למכור את העתיד של המועדון בנזיד עדשים, וזו בטח שלא "סתירה גדולה". אולי סטירה גדולה, זה כן.
אופטימיות במכבי חיפה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
מה הקשר? טוענים פה לניהול גרוע וחסר דרך.
אתה צריך לשמור על הנכסים שלך גם אם הם לא בהכרח שחקני סגל/הרכב כרגע.
הבאת שחקנים בני 40, איבדת 5 שחקנים משמעותיים וזה עוד לא הסוף, 2 מ3 הפרוספקטים הכי גדולים שלך על סף עזיבה.
אין דרך, אין כיוון ואין כלום.
חובת ההוכחה על גל אלברמן, שעון החול שלו מול הקהל התהפך
-
- אלוף המדינה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
דל''פ: לא חושב שהוא יילך.
הוא יישאר פה לפחות עד ינואר. והקבוצות שרוצות אותו ימשיכו במעקב אחריו.
אין כמעט שחקנים שיצאו מפה מבלי לשחק בליגה, והצליחו.
הוא צריך להישאר פה (אולי ירצה ללכת לשחק קבוע במקום אחר. אבל קשה לי להאמין שיוותר על אירופה, סמי עופר, ולשחק במועדון שהוא אוהב).
הסעיף שחרור לא הולך לשום מקום, הוא יהיה רלוונטי גם בקיץ הבא.
הוא יישאר פה לפחות עד ינואר. והקבוצות שרוצות אותו ימשיכו במעקב אחריו.
אין כמעט שחקנים שיצאו מפה מבלי לשחק בליגה, והצליחו.
הוא צריך להישאר פה (אולי ירצה ללכת לשחק קבוע במקום אחר. אבל קשה לי להאמין שיוותר על אירופה, סמי עופר, ולשחק במועדון שהוא אוהב).
הסעיף שחרור לא הולך לשום מקום, הוא יהיה רלוונטי גם בקיץ הבא.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- מכונת תארים
יותר קל לי לסמוך על דוידה ולאיוס לעונה הקרובה מאשר על שיבלי וחלאיילי, אבל אי אפשר לרכוש אותם כל עוד הצעירים שלנו פה. מספיק לראות את התגובה של פיינגולד להחתמה של קנדיל כדי לשער מה תהיה התגובה של משפחת חלאיילי לרכישה של דוידה.SaTla כתב: ↑03 יולי 2023, 14:10הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה זה כי אין לך מישהו אחר, מענאן או שיבלי אתה יודע מה תקבל פחות או יותר, מהשחקנים שיש לך (בתכלס, מי? ציבוטה? סוף?) אתה יודע שתקבל כלום ושום דבר.ברק.י כתב: ↑03 יולי 2023, 14:07מצער לאבד שחקן מבטיח, אבל אני חושב שזה עדיף לנו (ואני יודע שאני בדעת מיעוט).
קודם כל, כי הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה מוגזם ועלול לפגוע ברמת הסגל. פרידה מאחד הצעירים תאפשר להביא רכש אחר, מבלי שהמסר לקהל ולשחקני הבית יהיה שלא מאמינים בצעירים שלנו.
ושנית, כי הקבוצה מתקשה למכור שחקנים לאירופה ומכירת שחקן צעיר לזלצבורג יכולה למשוך לפה צעירים אחרים שרוצים להתקדם לאירופה (למשל, דיאק).
פרידה מאחד הצעירים לא תאפשר להביא רכש כמו שלא הביאו רכש אחרי שהשיגו מיליונים מליגת האלופות, או על אצילי.
צעירים לא יגיעו לפה להתקדם אם ישלמו להם בשכר של חייל, אין להם סיבה לפה.
-
- הענק הירוק
בושה של התנהלות עם חלאיילי עוזב, אלברמן לא מנהל את המשא ומתן אבל הליצן שכן צריך ללכת הביתה ומהר.
-
- הענק הירוק
גם מעצבן החוסר הערכה לשחקני בית, חושבים שהם יחזיקו אותם בחצי ממה שהם שווים כי הם גדלו פה.
ככה בדיוק מאבדים את נטע ופאני, ועכשיו את חלאיילי, העיקר לשחקן העל נחמני נתנו חוזה טוב שהוא מהגרמנים או ההצעה שגלוך קיבל בזמנו.
ככה בדיוק מאבדים את נטע ופאני, ועכשיו את חלאיילי, העיקר לשחקן העל נחמני נתנו חוזה טוב שהוא מהגרמנים או ההצעה שגלוך קיבל בזמנו.
-
- קפטן ירוק
מי שמנהל את זה הוא אחד הבכירים במועדון. הוא לא ילך.
-
- שחקן העונה
כשמדברים על מעטפת למאמן, זה לא להביא איזה אנליסט של קבסה כמחליף לאדם דיוויד או את אח של רועי וויזינגר כעוזר מאמן. זה להביא אנליסטים מהצאמפיונשיפ, מאמן כושר ומנהל מקצועי מליברפול כמו בצהבת. או מה שהיה פה ב3 שנים האחרונות.
המועדון הזה איבד כל דרך
המועדון הזה איבד כל דרך
-
- אלוף המדינה
אבל אתה יודע שלא יביאו את דוידה ולאיוס בכל מקרה, אז לפחות שישאירו אותוברק.י כתב: ↑03 יולי 2023, 14:49יותר קל לי לסמוך על דוידה ולאיוס לעונה הקרובה מאשר על שיבלי וחלאיילי, אבל אי אפשר לרכוש אותם כל עוד הצעירים שלנו פה. מספיק לראות את התגובה של פיינגולד להחתמה של קנדיל כדי לשער מה תהיה התגובה של משפחת חלאיילי לרכישה של דוידה.SaTla כתב: ↑03 יולי 2023, 14:10הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה זה כי אין לך מישהו אחר, מענאן או שיבלי אתה יודע מה תקבל פחות או יותר, מהשחקנים שיש לך (בתכלס, מי? ציבוטה? סוף?) אתה יודע שתקבל כלום ושום דבר.ברק.י כתב: ↑03 יולי 2023, 14:07
מצער לאבד שחקן מבטיח, אבל אני חושב שזה עדיף לנו (ואני יודע שאני בדעת מיעוט).
קודם כל, כי הרצון לשלב צעירים בעונה הקרובה מוגזם ועלול לפגוע ברמת הסגל. פרידה מאחד הצעירים תאפשר להביא רכש אחר, מבלי שהמסר לקהל ולשחקני הבית יהיה שלא מאמינים בצעירים שלנו.
ושנית, כי הקבוצה מתקשה למכור שחקנים לאירופה ומכירת שחקן צעיר לזלצבורג יכולה למשוך לפה צעירים אחרים שרוצים להתקדם לאירופה (למשל, דיאק).
פרידה מאחד הצעירים לא תאפשר להביא רכש כמו שלא הביאו רכש אחרי שהשיגו מיליונים מליגת האלופות, או על אצילי.
צעירים לא יגיעו לפה להתקדם אם ישלמו להם בשכר של חייל, אין להם סיבה לפה.
-
- קפטן ירוק
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
https://www.viralspor.com/maccabi-haifa ... mi-teklif/
מדברים פה על הצעה שלבו בגובה 2.5 מיליון יורו על אחיין של סק
- Apoc
- יו״ר הבורד
אומרים שם שהמועדון רואה בחיוב את ההצעה, מנסה להעלות אותה בקצת, וישקיע את המיליונים בשחקני כנףרק מכבי כתב: ↑03 יולי 2023, 15:06 https://www.viralspor.com/maccabi-haifa ... mi-teklif/
אני מקווה בשביל האוהדים שלהם שלא מדובר ביענקל'ה הטורקי
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
איזה קיץ מזעזע, וזה שהגרמנים התחילו לעבוד נכון לא משפר את ההרגשה.
אי אפשר להצליח במודל הבעלות הנוכחית לאורך זמן.
אי אפשר להצליח במודל הבעלות הנוכחית לאורך זמן.
-
- קפטן ירוק
המועדון שלנו ניהיה יהיר ובגלל זה זה נראה ככה.
אנשי מקצוע מהשורה הראשונה היו חייבים לנחות פה אחרי עזיבת בכר,גם זה מה שהשחקנים ציפו. זה לא קרה ולכן גם יש עזיבה המונית.
לדעתי יכול פה להיות פער עצום לשנים קדימה. חבל מאוד. מאכזב מאוד
אנשי מקצוע מהשורה הראשונה היו חייבים לנחות פה אחרי עזיבת בכר,גם זה מה שהשחקנים ציפו. זה לא קרה ולכן גם יש עזיבה המונית.
לדעתי יכול פה להיות פער עצום לשנים קדימה. חבל מאוד. מאכזב מאוד
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
https://www.sporanki.com/haber/dia-saba ... indi-14776
עוד דיווחים בטורקיה שלסבע יש 2 הצעות. בנוסף להצעה מאותה קבוצה שרצתה אותו בינואר, יש גם קבוצה נוספת מאיסטנבול (אולי מסביר מה אשתו עשתה שם).
עוד דיווחים בטורקיה שלסבע יש 2 הצעות. בנוסף להצעה מאותה קבוצה שרצתה אותו בינואר, יש גם קבוצה נוספת מאיסטנבול (אולי מסביר מה אשתו עשתה שם).
-
- קפטן ירוק
כן אבל לא רק הוא. בלי קשר הכל עובר באישור של יענקלה ככה שאתה מבין מאיפה מתחילה הבעיה.
-
- קפטן ירוק
הסוכן של חלאיילי אמר ברדיו שיש גם קבוצה מאיטליה שעוקבת אחריו אבל אין לו דרכון אירופאי וזה בעיה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
על ענאן חלאיילי אמר: "פבריציו רומאנו לא מפרסם סתם. אני יודע שיש קבוצה איטלקית מאוד אוהבת את ענאן חלאיילי, אבל אין לו דרכון אירופאי. יש כמה מועדונים שרוצים אותו אבל כרגע הוא מתרכז בחצי גמר היורו. בנוסף לוולפסבורג וזלצבורג יש הצעה שלישית, אבל לא נחשוף אותה בינתיים"
שלומי בן עזרא (הסוכן של חלאיילי)
שלומי בן עזרא (הסוכן של חלאיילי)
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 03 יולי 2023, 15:32, נערך פעם 1 בסך הכל.