היה קרוב למכבי ת''א בקיץ שעבר, אבל החליט שלא רוצה להגיע לישראל בסוף.
https://www.transfermarkt.com/aldo-kalu ... ler/292822
מנהל: Shocking4U
היה קרוב למכבי ת''א בקיץ שעבר, אבל החליט שלא רוצה להגיע לישראל בסוף.
מתחיל להעלות בעוד מקומות שהם “aggregator״ של חדשות ופשוט מצטטים אותו. אין פה מידע נוסף.
לא דובר על טרייד ספציפית עם סושו. אם הייתה כזאת אופציה, אז הוא היה מדווח גם על זה.Shocking4U כתב: ↑04 יולי 2023, 15:59 ואיזה טרייד אגב? סושו ירדו לליגה השלישית בגלל עונשים כלכליים. הם בצרות פיננסיות ורק מתים להיפטר משחקנים. הם לא יכולים להרשות לעצמם את פיירו. אני גם אם משחרר את פיירו חושב שאפשר להביא שחקן הרבה אבל הרבה יותר טוב מקאלולו.
יגיע קשר אחורי זר. לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות שלא יגיע.GreenGlory כתב: ↑04 יולי 2023, 16:14 חרטא, הלאה...
אם מביאים אותו במקום קשר אחורי זר זה לירוק לדגו בפנים מול כל עולם, רק אתמול הוא התראיין ליוסי פרץ ואמר שקשר אחורי זר יגיע, אם יביאו אותו במקום קשר אחורי זר זה פשוט להצהיר שדגו זה אחושרמוטה בובה והוא סתם עומד על הקווים.
הכתב אולי אמין, אבל נפילות קורות, פה אני בטוח שהוא נפל, לא הגיוני בעליל.
קורה הרבה שכתבים בחו"ל מתבלבלים בין המועדונים.GreenGlory כתב: ↑04 יולי 2023, 16:14 חרטא, הלאה...
אם מביאים אותו במקום קשר אחורי זר זה לירוק לדגו בפנים מול כל עולם, רק אתמול הוא התראיין ליוסי פרץ ואמר שקשר אחורי זר יגיע, אם יביאו אותו במקום קשר אחורי זר זה פשוט להצהיר שדגו זה אחושרמוטה בובה והוא סתם עומד על הקווים.
לירוק לו בפנים, אפשר לחשוב לפני זה שמישהו ספר אותו.GreenGlory כתב: ↑04 יולי 2023, 16:14 חרטא, הלאה...
אני חושב שכל הפורום בקונצנזוס שאיתמר ניצן חרא של שוער שאין לו מקום במכבי אז כן אפשר להגיד שאנחנו יותר חכמים מהמועדון בדברים מסויימים.רק מכבי כתב: ↑04 יולי 2023, 16:17 למה אתם חושבים שכולכם יותר חכמים מכל העולם, והכתב טועה? קחו דקה ותראו איך הוא בעצמו מציין את זה שהוא היה אמור לחתום במכבי ת''א בקיץ הקודם, וזה נפל.
אם זאת הייתה מכבי ת''א שמעוניינת בו שוב, הוא היה יודע לזהות את ההבדלים. בטח מכתב איכותי שכבר חשף כמה שחקנים שהגיעו לפה. וכתב שהוא די חזק בשוק הבלגי/קונגלוזי.
למה אתם חושבים שהמועדון לא מכין חלופה אם סבע לא נשאר?
למה אתם חושבים שיש שהמועדון לא יושב על דניאל במטרה שישיג את האזרחות?
למה אתם חושבים שהמועדון לא מבין שלהחזיק את פיירו במצבת הזרים הנוכחית זה בזבוז?
אין סתירה בין קשר אחורי זר לבין עוד שחקן לחלק הקדמי. יגיע קשר אחורי, וכנראה שאם סבע יעזוב יגיע עוד שחקן מקדימה.
הייתי מוריד את האופציה הזאת ברגע שהכתב עצמו בדיווח שלו רשם גם את השם מכבי תל אביב ורשם ששנה שעברה הם היו במומ לצרפו, אם היה רשום רק מכבי אז עוד איכשהו היה אפשר לטעון את זה, פה הכתב רושם בבירור שהוא היה מועמד להגיע אליהם שנה שעברה ועכשיו הוא במומ מולנו, המקרה של בלבול פחות ריאלי פה. במיוחד שהוא כבר דיווח על סק ובטובינסיקה אלינוSaTla כתב: ↑04 יולי 2023, 16:16קורה הרבה שכתבים בחו"ל מתבלבלים בין המועדונים.GreenGlory כתב: ↑04 יולי 2023, 16:14 חרטא, הלאה...
דגו זה בובה והוא עומד על הקווים כי הוא נקלע לסיטואציה והוא לא יגיד לא לדבר כזה.
אתה גנב דעת.Shocking4U כתב: ↑04 יולי 2023, 16:20אני חושב שכל הפורום בקונצנזוס שאיתמר ניצן חרא של שוער שאין לו מקום במכבי אז כן אפשר להגיד שאנחנו יותר חכמים מהמועדון בדברים מסויימים.רק מכבי כתב: ↑04 יולי 2023, 16:17 למה אתם חושבים שכולכם יותר חכמים מכל העולם, והכתב טועה? קחו דקה ותראו איך הוא בעצמו מציין את זה שהוא היה אמור לחתום במכבי ת''א בקיץ הקודם, וזה נפל.
אם זאת הייתה מכבי ת''א שמעוניינת בו שוב, הוא היה יודע לזהות את ההבדלים. בטח מכתב איכותי שכבר חשף כמה שחקנים שהגיעו לפה. וכתב שהוא די חזק בשוק הבלגי/קונגלוזי.
למה אתם חושבים שהמועדון לא מכין חלופה אם סבע לא נשאר?
למה אתם חושבים שיש שהמועדון לא יושב על דניאל במטרה שישיג את האזרחות?
למה אתם חושבים שהמועדון לא מבין שלהחזיק את פיירו במצבת הזרים הנוכחית זה בזבוז?
אין סתירה בין קשר אחורי זר לבין עוד שחקן לחלק הקדמי. יגיע קשר אחורי, וכנראה שאם סבע יעזוב יגיע עוד שחקן מקדימה.