נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

Gutti
גול ראשון בבוגרים

Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

שליחה על ידי Gutti »

מדובר עדיין בשחקן בן 22. יש הרבה אפשרויות לעצב אותו ולפתח. גם נטע בגיל 22 היה בינוני מינוס
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

יכולת השתחררות מלחץ חשובה לנו משמעותית יותר ממסירה מקדמת. יש לנו בקבוצה כמה וכמה מוסרים טובים (שרי, ג'אבר, רפאלוב, סבע) אבל אין לנו אף אחד שיודע להשתחרר בצורה אפקטיבית מלחץ בקישור.
מוחמד מסורבל בזה נורא, שרי מאבד מלא תחת לחץ, ג'אבר גם לא אמין. התרומה העיקרית של נטע אצלנו הייתה ביכולת לעשות את ההשתחררות הזו ברמה מאוד גבוהה.

השתחררות מלחץ, יכולת לחלץ כדור וכושר בשביל לכסות הרבה שטח - אלה התכונות שאנחנו צריכים מהקשר האחורי שלנו.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

KevinDurant כתב: 07 יולי 2023, 10:45
The real Tsepo כתב: 07 יולי 2023, 10:36
dyarok כתב: 07 יולי 2023, 10:27
בקיצור, מתאים מאד לנו לפי לפי חוק 3 השלבים בהתדרדרות מהמועמד הראשון, במקרה זה אברג'יל.

מעבר לחוסר היציבות, אם התיאור נכון - מדאיג שיכולת המסירה שלו לא טובה. אנחנו חייבים עוד שחקנים שיכולים לתת מסירה מקדמת, האיכות שלנו נפגעה מאד בקטע הזה אחרי העזיבה של לביא-פאני-אצילי.
דינדה-ציבוטה-ג'אבר (עד שיוכיח אחרת)-עלי-סוף - די נגרים במסירות מקדמות.
נשארנו רק עם סבע, שרי (כשנחה עליו הרוח), רפא וחזיזה (כשיחזור לעצמו) - מעט מדי כי לא כולם ישחקו בו זמנית.
היכולת מסירה של נטע מעולם לא הייתה מיוחדת במינה. הציפייה שלי מהקשר האחורי שיבוא שכמו נטע, ידע להשתחרר מלחץ ובפעןלה אחת ידע להעביר את כובד המשחק לצד של היריב. משם שיתן פסים פשוטים למקדמי משחק.
כך או כך הצורך בקשר ורסטילי נוסף מעבר ל6 שיבוא צועק לשמיים
לנטע הייתה יכולה מסירה מעולה. היה דוחף כדורים מעולה מה6
אני לא מסכים, הייתה לו קבלת החלטות מעולה ויכולת השתחררות אדירה שפתחו לו קווי מסירה. אני כמעט לא זוכר את נטע נותן חצים כמו אבו פאני או מסירות עומק קשות. וזה בסדר זה לא התפקיד
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Gutti כתב: 07 יולי 2023, 10:50 מדובר עדיין בשחקן בן 22. יש הרבה אפשרויות לעצב אותו ולפתח. גם נטע בגיל 22 היה בינוני מינוס
אני לא מחפש זר 6 שאני צריך לעצב ולפתח, אני מחפש מוצר מוגמר כרגע כי זה אולי המשבצת הכי קריטית שלנו בקבוצה היום.

The real Tsepo כתב: 07 יולי 2023, 10:59
The real Tsepo כתב: 07 יולי 2023, 10:36

היכולת מסירה של נטע מעולם לא הייתה מיוחדת במינה. הציפייה שלי מהקשר האחורי שיבוא שכמו נטע, ידע להשתחרר מלחץ ובפעןלה אחת ידע להעביר את כובד המשחק לצד של היריב. משם שיתן פסים פשוטים למקדמי משחק.
כך או כך הצורך בקשר ורסטילי נוסף מעבר ל6 שיבוא צועק לשמיים
אני לא מסכים, הייתה לו קבלת החלטות מעולה ויכולת השתחררות אדירה שפתחו לו קווי מסירה. אני כמעט לא זוכר את נטע נותן חצים כמו אבו פאני או מסירות עומק קשות. וזה בסדר זה לא התפקיד
לקראת הסוף ובשיאו הוא נתן גם חצים ומסירות עומק קשות אבל אני דיברתי על לדחוף כדורים מה6 לכיוון שחקני מפתח ולשבור קווי הגנה, לאו דווקא בישולים או מסירות מפתח
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

גם לנטע לקח לא מעט זמן לשפר את יכולת המסירה שלו. להביא מוצר מוגמר ברמה שמצפים יעלה המון כסף ולא חושב שזה ריאלי לפה. דווקא מה שאותו סקאוט אומר לא מדאיג אלא להפך, יש לו תכונות מעולות. הוא בן 22 והוא במגמת התקדמות, את יכולת המסירה אפשר לשפר כמו גם את היציבות במשחקים.
Gutti
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי Gutti »

KevinDurant כתב: 07 יולי 2023, 11:01
Gutti כתב: 07 יולי 2023, 10:50 מדובר עדיין בשחקן בן 22. יש הרבה אפשרויות לעצב אותו ולפתח. גם נטע בגיל 22 היה בינוני מינוס
אני לא מחפש זר 6 שאני צריך לעצב ולפתח, אני מחפש מוצר מוגמר כרגע כי זה אולי המשבצת הכי קריטית שלנו בקבוצה היום.

The real Tsepo כתב: 07 יולי 2023, 10:59
לקראת הסוף ובשיאו הוא נתן גם חצים ומסירות עומק קשות אבל אני דיברתי על לדחוף כדורים מה6 לכיוון שחקני מפתח ולשבור קווי הגנה, לאו דווקא בישולים או מסירות מפתח

ברגע שאתה מביא קשר צעיר אתה לא תקבל מוצר מוגמר אחרי מימוש פוטנציאל מקסימלי. אחרת הוא היה שווה עכשיו 10-15 מיליון אם לא יותר. הוא נראה טוב לליגה שלנו ונלחמים עליו לא מעט.מקווה שלפחות הוא יגיע והסאגה של חיפוש קשר אחורי תסתיים כבר. הקבוצה נראית לא טוב
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

בסדר ברור שאם הוא היה מוצר מוגמר היום הוא לא היה ריאלי אבל אני מחפש שחקנים אחרים שכן.

זה לא שאפשר להביא רק שחקן בן 22 שהוא עם הרבה פוטנציאל ולא מוצר מוגמר ואין אפשרות אחרת.

כמו שהביאו שחקן בפרופיל של סק, סונדגרן אז אפשר להביא גם קשר אחורי כזה.

הפרופיל שלו דווקא יותר מזכיר לי את של קורנו.
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

בסוף אותו קשר לא יגיע ואתם סתם דנים עליו בוא נראה מה יגיע לפני שמנתחים לחינם
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

David כתב: 07 יולי 2023, 11:36 בסוף אותו קשר לא יגיע ואתם סתם דנים עליו בוא נראה מה יגיע לפני שמנתחים לחינם
לא ניתחתי מקצועית, דיברתי נטו על הפרופיל.

גם השחקן שמכבי ת''א הביאו נניח, עם כל זה שהוא צעיר ופוטנציאל ועשה חצי עונה טובה בטורקיה, יש לגולדברג יותר דק' משחק בשנה שעברה ממה שיש לו כל הקריירה והוא פתח כל הקריירה משהו כמו 20 משחקים בהרכב.

סה''כ אומר שהייתי מעדיף מישהו יותר מנוסה "ומוכח"
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 07 יולי 2023, 06:26 הטורקים בטוויטר כועסים על סבע ואומרים שהוא כבר פעמיים דפק להם קטע ושיפסיקו לרדוף אחריו.
מצחיק איך הוא הצליח להכעיס גם אוהדים שלהם וגם אוהדים שלנו.

כתבתי את זה לפני כמה ימים - הקצבים מנהלים את המו״מ כמו שהם ניהלו את המו״מ על החזרה של זהבי לצהוב. גם אז, זה התחיל בכמה מועדונים והתנקז בסוף ״לגמר הגדול״ בין ישראל לברזיל, כשהכל מנוהל בתקשורת ובמדיה החברתית. גם אז, האוהדים של שתי הקבוצות כבר מאסו במותחן הזה ובזהבי שיצר תמונה עמומה בנוגע לכוונות שלו. התגובות בישראל היו מאד מאד דומות לכעס שיש על סבע היום - ״מי צריך אותו?!״, ״אף אחד לא עושה לנו טובה!״ ועוד ועוד, וכך גם התגובות במדינות המתחרות שהכף נטתה לצד השני.

בקרוב, איפה שלא יחתום, סבע יירפד את דעת הקהל, בדיוק כמו שזהבי עשה, וכל הכעס יתנדף. גם בגלל זה וגם כי בסוף יום, האוהדים מבינים שהם רוצים וצריכים את סבע במיטבו.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

חברים אתם טוחנים מים. אם דיאק מגיע לכאן הוא הקשר הטוב בליגה בלי תחרות. שחקן על
Gutti
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי Gutti »

דרך אגב, אני לא ככ מסכים עם הסקאוטר הטורקי. צפיתי בכמה וכמה סרטונים של דיאק מהבוקר, להגיד שהיכולת מסירה שלו היא נמוכה זה יותר מהזוי. יש לו השתחררויות של עלי מוחמד ונטע לביא וגם חצים קדימה כמו של פאני. תהרגו אותי למה ששחקן כזה יגיע לפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Gutti כתב: 07 יולי 2023, 12:16 דרך אגב, אני לא ככ מסכים עם הסקאוטר הטורקי. צפיתי בכמה וכמה סרטונים של דיאק מהבוקר, להגיד שהיכולת מסירה שלו היא נמוכה זה יותר מהזוי. יש לו השתחררויות של עלי מוחמד ונטע לביא וגם חצים קדימה כמו של פאני. תהרגו אותי למה ששחקן כזה יגיע לפה
הוא לא אמר שיכולת המסירה שלו נמוכה. הוא אמר שהיא יכולה להשתפר.
וברור שבסרטונים אתה תראה בעיקר דוגמאות טובות, השאלה זה כמה הוא מאבד במסירות במשחקים שלמים, מה אחוז הדיוק שלו בכדורי עומק או במסירות מקדמות. דברים כאלה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

KevinDurant כתב: 07 יולי 2023, 11:39
David כתב: 07 יולי 2023, 11:36 בסוף אותו קשר לא יגיע ואתם סתם דנים עליו בוא נראה מה יגיע לפני שמנתחים לחינם
לא ניתחתי מקצועית, דיברתי נטו על הפרופיל.

גם השחקן שמכבי ת''א הביאו נניח, עם כל זה שהוא צעיר ופוטנציאל ועשה חצי עונה טובה בטורקיה, יש לגולדברג יותר דק' משחק בשנה שעברה ממה שיש לו כל הקריירה והוא פתח כל הקריירה משהו כמו 20 משחקים בהרכב.

סה''כ אומר שהייתי מעדיף מישהו יותר מנוסה "ומוכח"
לדיאק אין שום בעיה של דקות משחק בשונה מהזר של הצהבת. הוא היה שחקן הרכב בכל מקום ששיחק בו, כולל בשנה האחרונה בטורקיה שפתח ברוב המשחקים בליגה הראשונה.

זה שחקן בפריצה שמתקדם כל עונה. 120 הופעות בוגרים בגיל 22 זה רקורד מעולה. הלוואי שרוב הזרים שיגיעו אלינו יהיו בפרופיל כזה.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

גם אני אמרתי שדיאק זה לא פדרי אבל הוא כל כך חזק שכשהוא יוצא קדימה רק נשאר לך להתפלל שהמשאית לא תתנגש בך. כמו שאמרתי הוא מזכיר את אוגו רק יותר נייד, אוגו היה נגר אחושלוקי ועדיין אי אפשר היה להוציא לו את הכדור מהרגל. שימו אותו באמצע והוא יעשה עבודה של 3 קשרים ויאפשר לעלי וג'אבר להתרכז בהתקפה, אי אפשר לפקפק ברכש כזה
Gutti
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי Gutti »

למרות מה ששמעתי, אני עדיין מתקשה להאמין שהוא יגיע לפה. פרופיל גבוה מדי
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

שחקן נבחרת סנגל בחיאת... מה נראה לכם שמדובר בנגר?
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

לאף קשר אצלנו לא היה יכולת מסירה מדהימה.
סקאוט בטורקיה שמדבר על פסים, רגיל לראות ביום יום שלו כוכבי כדורגל בליגה הזאת, אז הכל יחסי.
אצלנו ההשוואה מתבצעת לפאני ונטע מבחינתנו, ולשניהם אין יכולת מסירה מדהימה (לפאני היה כדורים ארוכים טובים, אבל הבן אדם לא יודע להעמיד חלוץ מול שוער, אין לו טאץ' בכדורי עומק.. לא מדבר על מקרה פה ושם שהצליח, מסתכל לאורך כל העונות).
נטע גם כן אמנם ידע לתת מסירות מקדמות ולהשתחרר מלחץ, אבל זה לא שהיה לו יכולת מסירה של פראליה. ידע לנווט משחק אבל הטכניקה שלו לוקה מאוד בחסר.

מכל הדיבורים עליו, יש משהו קונקרטי חוץ ממה שגוטי רשם פה אתמול בלילה?
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Liberman כתב: 07 יולי 2023, 12:31 שחקן נבחרת סנגל בחיאת... מה נראה לכם שמדובר בנגר?
יש לו שתי הופעות בצעירה. זה לא בדיוק שחקן נבחרת.

פשוט צריך להבין שהוא שחקן שונה מנטע ואבו פאני. לפחות ממה שזה נשמע. הוא יותר פיזי ומתקל, ואולי פחות טכני. זה לא בהכרח דבר רע.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

מה שהסקאוט רשם הגיוני מאוד לשחקן צעיר עם החוסר יציבות וזה דבר שישתפר אצלינו, לגבי המסירות הוא לא מטבע אלונסו זה ברור אבל לליגה שלנו הוא מוסר מספיק טוב ומאמין שישתפר בזה כי המערכת כאן הוכיחה שהיא יכולה לשפר טכנית שחקנים.
Gutti
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי Gutti »

Ganjot כתב: 07 יולי 2023, 12:32 לאף קשר אצלנו לא היה יכולת מסירה מדהימה.
סקאוט בטורקיה שמדבר על פסים, רגיל לראות ביום יום שלו כוכבי כדורגל בליגה הזאת, אז הכל יחסי.
אצלנו ההשוואה מתבצעת לפאני ונטע מבחינתנו, ולשניהם אין יכולת מסירה מדהימה (לפאני היה כדורים ארוכים טובים, אבל הבן אדם לא יודע להעמיד חלוץ מול שוער, אין לו טאץ' בכדורי עומק.. לא מדבר על מקרה פה ושם שהצליח, מסתכל לאורך כל העונות).
נטע גם כן אמנם ידע לתת מסירות מקדמות ולהשתחרר מלחץ, אבל זה לא שהיה לו יכולת מסירה של פראליה. ידע לנווט משחק אבל הטכניקה שלו לוקה מאוד בחסר.

מכל הדיבורים עליו, יש משהו קונקרטי חוץ ממה שגוטי רשם פה אתמול בלילה?
אתמול וייס ודורון אמרו שיש נתק ולא התפתח
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

אבא של חלאיילי שוב עלה לשידור ברדיו

מטורף
Gutti
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי Gutti »

אבא של ענאן עכשיו ברדיו חיפה
שורה תחתונה הוא לא נשאר פה
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

Gutti כתב: 07 יולי 2023, 12:16 דרך אגב, אני לא ככ מסכים עם הסקאוטר הטורקי. צפיתי בכמה וכמה סרטונים של דיאק מהבוקר, להגיד שהיכולת מסירה שלו היא נמוכה זה יותר מהזוי. יש לו השתחררויות של עלי מוחמד ונטע לביא וגם חצים קדימה כמו של פאני. תהרגו אותי למה ששחקן כזה יגיע לפה
מאיפה הסרטונים? אתה יכול לשתף? ראיתי רק סרטון אחד והוא די ישן
Gutti
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי Gutti »

אשכרה מג׳די אומר שענאן היה חופשי ואם לא היו נותנים סעיף יציאה בחוזה החודש לא היו חותמים
Gutti
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי Gutti »

benrey כתב: 07 יולי 2023, 12:42
מאיפה הסרטונים? אתה יכול לשתף? ראיתי רק סרטון אחד והוא די ישן
כן בטח, אבל אתה יכול רק לרשום את השם ביוטיוב. יש שם איזה 7-8 סרטונים מהשנה האחרונה
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Gutti כתב: 07 יולי 2023, 12:40 אבא של ענאן עכשיו ברדיו חיפה
שורה תחתונה הוא לא נשאר פה
אפשר לבקש ממך משהו?
כשאתה כותב משהו כמו הפרטים עם דיאק סגורים, או שאבא של חלאיילי עלה לרדיו והוא לא נשאר פה, או שצפית בסרטונים כלשהם של דיאק - תוכל להיות קונקרטי יותר או להפנות אותנו?
מאיפה שמעת על דיאק? (לא מצפים ממך לחשוף שמות, רק רוצים לדעת אם זה מקבוצת וואטסאפ אקראית או ממישהו בתוך המועדון שאתה סומך עליו)
מה אבא של חלאיילי אמר בדיוק?
איפה צפית בסרטונים (אלה שבאינסטגרם)?

זו הבקשה שלי לפחות. לשיקולך כמובן.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

ממה שאבא שלו אומר יש מגעים עם קבוצות בחו"ל והם רוצים לעבור כי שם באמת אפשר להתפתח. הם לא חושבים על השאלה לקבוצה אחרת בליגה.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

ניהול מקצועי חלש מאוד יש אצלנו אם ככה אבא של שחקן נוער מדבר עלינו.
אלברמן הביתה.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

נו גוטי נחת?
אנחנו צריכים מישהו שידע להשתחרר מלץ כמו נטע(שהיה הטוב בתפקידו) ויהיה אגרסיבי גם קצת כמו פאני
נעול