איך יש מקום לעוד 3 זרים?
יש להם כבר לוקאסן, סאבוריט, גויאגון ויובאנוביץ'.
עכשיו הם החתימו עוד שני זרים ובזה סגרו את מכסת הזרים שלהם לחלון הזה, אלא אם ישחררו את יובאנוביץ'/לוקאסן/גויאגון ו/או סאבוריט יקבל אזרחות.
מנהל: Shocking4U
איך יש מקום לעוד 3 זרים?
לא רואה מה בבניית הסגל שלהם עד עכשיו הוא כזה נכון.
איזה טובבבבב השםרק מכבי כתב: ↑09 יולי 2023, 00:12 אקט משמעתי? מאוויס צ'יבוטה לא ייצא עם מכבי חיפה למלטה. החלוץ קיבל הוראה לא להגיע מחר לשדה התעופה והוא לא יהיה בסגל למשחק החוץ מול חאמרון ספרטנס במסגרת הסיבוב הראשון של מוקדמות ליגת האלופות. מוקדם יותר השבוע נרשם עימות בינו לדולב חזיזה באימון הקבוצה.
צנצי.
טוב. רעיונות לטרייד?
400k ציבוטה ודהן על גיל כהןרק מכבי כתב: ↑09 יולי 2023, 00:12 אקט משמעתי? מאוויס צ'יבוטה לא ייצא עם מכבי חיפה למלטה. החלוץ קיבל הוראה לא להגיע מחר לשדה התעופה והוא לא יהיה בסגל למשחק החוץ מול חאמרון ספרטנס במסגרת הסיבוב הראשון של מוקדמות ליגת האלופות. מוקדם יותר השבוע נרשם עימות בינו לדולב חזיזה באימון הקבוצה.
צנצי.
טוב. רעיונות לטרייד?
NOSFERATU ZODD כתב: ↑09 יולי 2023, 00:50 עוד דלפ לא הייתי פוסל את ציבוטה לסגל כמו שלנו.
בטח שחסרים לנו שחקני אגף.
מעדיף אותו בהרבה על סוף.
למלטה עלק.רק מכבי כתב: ↑09 יולי 2023, 01:06 מראה לו את הדלת? צ'יבוטה מחוץ לסגל למלטה
השחקן לא נכלל בסגל של חיפה למשחק הראשון במוקדמות האלופות ביום שלישי. בניגוד לשחקנים שמסיימים חוזה בתום העונה הבאה, הקיצוני לא זומן לחדש חוזה
https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-2 ... tml?ref=hp
בן דור נותן את הוויב שלו
מסכים עם שניכם. לא הייתי מוותר עליו.benrey כתב: ↑09 יולי 2023, 01:02NOSFERATU ZODD כתב: ↑09 יולי 2023, 00:50 עוד דלפ לא הייתי פוסל את ציבוטה לסגל כמו שלנו.
בטח שחסרים לנו שחקני אגף.
מעדיף אותו בהרבה על סוף.
צריך את שניהם, שחקנים מאוד מאוד שונים, וזה מצוין למאמן שיהיו על הספסל שני שחקנים שכל אחד מהם יכול להשפיע אחרת על המשחק