נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Liberman
- מנהל הבורד
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
חבל על הזמן שאתם שורפים פה על דיאק, אם נאנט הגישה הצעה רשמית תתקדמו לשם הבא ותפסיקו לאכול עליו את הראש כי זה חסר סיכוי.
NEXT
NEXT
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
רשמית זה החלון הכי מתיש במילניום הנוכחי
-
- אגדה ירוקה
-
- אגדה ירוקה
פוקס האריך חוזה? עובדים במועדון.
- Liberman
- מנהל הבורד
תפתח לך פורנהאב אחי שים לך איזה מילף ברקע, מה יצא מפנטזיות על שחורים שלא יגיעו?
זרע לבטלה
פושעי דילן לדין
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
חחח
אם אתם רוצים לחייך תעברו קצת על תגובות של הסלב.
"הטורקים בכוונה חיכו להצעות אחרות, הם לא רוצים למכור לנו. כי לקחנו להם את סבע".
אם אתם רוצים לחייך תעברו קצת על תגובות של הסלב.
"הטורקים בכוונה חיכו להצעות אחרות, הם לא רוצים למכור לנו. כי לקחנו להם את סבע".
-
- מכונת תארים
אתה יכול להיות ציני עד מחר אבל זה אותו אלברמן שאמר שהוא מעדיף להתפשר על מועמד בשביל להחתים אותו מוקדם ושהוא יעשה את כל ההכנות עם הקבוצה במקום לחכות לשחקן שבועות.
מה בדיוק השתנה אחרי חודשיים?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתם יודעים כמה שחקנים שלא חתמו פה יענקל’ה רצה להביא? יענקל’ה רצה לפתוח הקיץ את הכיס כמו שעוד לא נראה פה. כל הכסף היה אמור ללכת לשחקנים!
-
- הענק הירוק
בחיאת אתה יושב בבית מסתכל בטוויטר וחושב שפיצחת פה איזו תובנה ועלית על רעיון לנסות עוד מועמדים
כאילו יושב אלברמן ומרפרש כל היום diack בטוויטר ומחפש כתבות בטורקית.
אני ציני כי אנשים לא מצליחים לעכל את העובדה שיכול להיות שגם אם אלברמן לא מעלה סטורי "היי ראיתי את הציוץ על דיאק, אני אבדוק נראה לי עוד מועמדים", זה לא מעיד על מה שקורה מאחורי הקלעים בפועל.
*כרגיל מרגיש צורך לציין שוב (כי העזתי להגיד משהו מחובר למציאות) שאני לא מעריץ\שופר\גרופי של אלברמן או שחר
-
- קפטן ירוק
יש פרסומים בצרפת על ההצעה מנאנט?
או שכרגע זאת רק התקשורת הטורקית?
-
- שחקן העונה
מה אתה מנסה להגיד בחייאת?חזיזוש כתב: ↑13 יולי 2023, 16:28בחיאת אתה יושב בבית מסתכל בטוויטר וחושב שפיצחת פה איזו תובנה ועלית על רעיון לנסות עוד מועמדים
אני ציני כי אנשים לא מצליחים לעכל את העובדה שיכול להיות שגם אם אלברמן לא מעלה סטורי "היי ראיתי את הציוץ על דיאק, אני אבדוק נראה לי עוד מועמדים", זה לא מעיד על מה שקורה מאחורי הקלעים בפועל.
אז מה אתה רוצה שאנשים יכתבו פה?
מגיבים בהתאם למה שקורה בחלון העברות, על מה אתה רוצה שידברו? מה הבן אדם אמר, שבמצב הנוכחי אם באמת הם נכנסו לתמונה אז התחושה היא שכבר אפשר לעבור למועמד הבא?
מה אתה אומר במקום להגיב על העברות ושאנשים פה ירשמו את מה שהם מרגישים/חושבים, נתחיל לדבר על ריאליטי?
יש מצב שבמכבי חיפה או למות אתה תהנה יותר, שם אסור להגיב נגד המועדון ואפשר רק להלל את הסלב
ואגב, אתה מזלזל בו כאילו הוא לא צודק, בינתיים כל הקיץ הזה הוא כשלון אחד גדול באיך שהתכוננו לראש.
לא התכוננו לזה שאצילי יעזוב וזה בא להם בהפתעה (מעניין שאנשים פה בפורום לא הופתעו כשידעו שהסעיף הוא 2 מיליון).
לא התכוננו לזה שאברג'ל לא יגיע.
לא התכוננו לזה שאבו פאני יעזוב (יכלו מראש לחפש קשר ישראלי במקום שימלא את החסר)
והכי גרוע, לא התכוננו לזה שלא בקסטר ולא ג'וש יהיו פה, ופספסנו את כל השוערים הישראלים (כולם היו על המדף הקיץ).
אז בוא, לפני שאתה כל כך מלקק לאלברמן כאילו כל דבר שהוא נוגע בו זהב, תסתכל מה קורה בפועל הקיץ ותבין למה אנשים מתבטאים בצורה מסוימת.
נערך לאחרונה על ידי Ganjot ב 13 יולי 2023, 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- אגדה ירוקה
-
- מכונת תארים
אני מסתכל על עובדות. ועובדה שאנחנו כבר באמצע יולי ועוד אין לנו קשר אחורי נורמאלי בסגל (עם כל הכבוד לגוני נאור).חזיזוש כתב: ↑13 יולי 2023, 16:28בחיאת אתה יושב בבית מסתכל בטוויטר וחושב שפיצחת פה איזו תובנה ועלית על רעיון לנסות עוד מועמדים
אני ציני כי אנשים לא מצליחים לעכל את העובדה שיכול להיות שגם אם אלברמן לא מעלה סטורי "היי ראיתי את הציוץ על דיאק, אני אבדוק נראה לי עוד מועמדים", זה לא אומר שזה לא קורה
כל המחמאות שאלברמן קיבל עד היום הן בין היתר על זה שהוא סגר את הסגל מוקדם , וההחלטה הזאת הביאה תוצאות, אז ברגע שזה לא קורה אפשר גם לבקר אותו על זה.
-
- הענק הירוק
אתה קורא את מה שכתבתי?Ganjot כתב: ↑13 יולי 2023, 16:34מה אתה מנסה להגיד בחייאת?חזיזוש כתב: ↑13 יולי 2023, 16:28בחיאת אתה יושב בבית מסתכל בטוויטר וחושב שפיצחת פה איזו תובנה ועלית על רעיון לנסות עוד מועמדים
*כרגיל מרגיש צורך לציין שוב (כי העזתי להגיד משהו מחובר למציאות) שאני לא מעריץ\שופר\גרופי של אלברמן או שחר
מגיבים בהתאם למה שקורה בחלון העברות, על מה אתה רוצה שידברו? מה הבן אדם אמר, שבמצב הנוכחי אם באמת הם נכנסו לתמונה אז התחושה היא שכבר אפשר לעבור למועמד הבא?
מה אתה אומר במקום להגיב על העברות ושאנשים פה ירשמו את מה שהם מרגישים/חושבים, נתחיל לדבר על ריאליטי?
יש מצב שבמכבי חיפה או למות אתה תהנה יותר, שם אסור להגיב נגד המועדון ואפשר רק להלל את הסלב
ואגב, אתה מזלזל בו כאילו הוא לא צודק, בינתיים כל הקיץ הזה הוא כשלון אחד גדול באיך שהתכוננו לראש.
לא התכוננו לזה שאצילי יעזוב וזה בא להם בהפתעה (מעניין שאנשים פה בפורום לא הופתעו כשידעו שהסעיף הוא 2 מיליון).
לא התכוננו לזה שאברג'ל לא יגיע.
לא התכוננו לזה שאבו פאני יעזוב (יכלו מראש לחפש קשר ישראלי במקום שימלא את החסר)
והכי גרוע, לא התכוננו לזה שלא בקסטר ולא ג'וש יהיו פה, ופספסנו את כל השוערים הישראלים (כולם היו על המדף הקיץ).
אז בוא, לפני שאתה כל כך מלקק לאלברמן כאילו כל דבר שהוא נוגע בו זהב, תסתכל מה קורה בפועל הקיץ ותבין למה אנשים מתבטאים בצורה מסוימת.
אמרתי שאסור לבקר את המועדון? אמרתי שאסור לדבר על העברות? אמרתי "בואו נדבר על משהו אחר"?
תקרא שוב.
-
- אגדה ירוקה
צדקת בתגובה שלך מבחינת תוכן אבל אני חושב שאם לא היית עוקצני זה היה מתקבל אחרת.חזיזוש כתב: ↑13 יולי 2023, 16:38אתה קורא את מה שכתבתי?Ganjot כתב: ↑13 יולי 2023, 16:34מה אתה מנסה להגיד בחייאת?חזיזוש כתב: ↑13 יולי 2023, 16:28
בחיאת אתה יושב בבית מסתכל בטוויטר וחושב שפיצחת פה איזו תובנה ועלית על רעיון לנסות עוד מועמדים
אמרתי שאסור לבקר את המועדון? אמרתי שאסור לדבר על העברות? אמרתי "בואו נדבר על משהו אחר"?
תקרא שוב
-
- מכונת תארים
למען האמת, עד עכשיו היה רק פרסום טורקי אחד.NOSFERATU ZODD כתב: ↑13 יולי 2023, 16:33 יש פרסומים בצרפת על ההצעה מנאנט?
-
- הענק הירוק
חלאס נו הגבתי בציניות על הודעה שהצחיקה אותיאליאור כתב: ↑13 יולי 2023, 16:42צדקת בתגובה שלך מבחינת תוכן אבל אני חושב שאם לא היית עוקצני זה היה מתקבל אחרת.חזיזוש כתב: ↑13 יולי 2023, 16:38אתה קורא את מה שכתבתי?Ganjot כתב: ↑13 יולי 2023, 16:34
מה אתה מנסה להגיד בחייאת?
תקרא שוב
מה יוצא דופן פה?
אתה מגיב בציניות כל הודעה שניה לאנשים שלא מסכימים איתך
-
- אלוף המדינה
תוסיפו את לאמין דיאק לכותרת של הנושא.
מועדון שלא יודע להחתים שחקנים סופו להכשל.
ואין שום סיכוי בעולם ש 3 שחקנים אשמים שהם בורחים למועדון בקיץ אחד.
מועדון שלא יודע להחתים שחקנים סופו להכשל.
ואין שום סיכוי בעולם ש 3 שחקנים אשמים שהם בורחים למועדון בקיץ אחד.
-
- אגדה ירוקה
-
- אלוף המדינה
יאכושלראבק זה מה שאמרתי כל השבוע שהוא מחכה להצעה כי יש לו איתות מצרפת, אם באמת יש הצעה מנאנט אז נגמר הסיפור, נשבר הזין מהחלון המסריח הזה שיביאו כבר את אינו ויסגרו סיפור. רק שהאוכלי צפרדעים יורידו את הטלפיים שלהם מסק כי אני חושש שהוא הבא בתור לקבל משם הצעה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
שאלה אמיתית, גל אלברמן עובד במשרה מלאה במשרה מאוד מלחיצה ולחוצה כביכול. איך נראה יום עבודה שלו בחלון העברות? איך זה הגיוני שהדברים הכי בסיסיים כך כך נמרחים ולא מקבלים מענה? זה כל המהות שלו כרגע. אותו הדבר אגב תהיתי לגבי יצחקי בזמנו. דברים כך כך בסיסיים וברורים שחייבים להיעשות שלא נעשים או נמרחים. על מה נשרף הזמן? אלברמן הגיע היום למשרד שלו ומה הוא עשה? שואל באמת
-
- הופעת בכורה בבוגרים
בטח הוא עסוק בפערים עם בלטקסה או בסיכום של עלי מוחמד על חוזה חדש
-
- אגדה ירוקה
דברים נמרחים כי לא הכל תלוי בו.The real Tsepo כתב: ↑13 יולי 2023, 17:08 שאלה אמיתית, גל אלברמן עובד במשרה מלאה במשרה מאוד מלחיצה ולחוצה כביכול. איך נראה יום עבודה שלו בחלון העברות? איך זה הגיוני שהדברים הכי בסיסיים כך כך נמרחים ולא מקבלים מענה? זה כל המהות שלו כרגע. אותו הדבר אגב תהיתי לגבי יצחקי בזמנו. דברים כך כך בסיסיים וברורים שחייבים להיעשות שלא נעשים או נמרחים. על מה נשרף הזמן? אלברמן הגיע היום למשרד שלו ומה הוא עשה? שואל באמת
לגבי מה הוא עושה? אין לי מושג איך נראה יום של מנהל מקצועי בחלון העברות.
-
- אלוף המדינה
לאיוס גם לא יגיע אם מישהו בנה עליו. לדעתי דוידה יחזור לארץ בהמשך לא יודע לאן
-
- הענק הירוק
לא בטוח שלהנחית פה קשר בפרופיל של דיאק לבוא להתבחבש בליגה הישראלית זה ״הדברים הכי בסיסיים״The real Tsepo כתב: ↑13 יולי 2023, 17:08 שאלה אמיתית, גל אלברמן עובד במשרה מלאה במשרה מאוד מלחיצה ולחוצה כביכול. איך נראה יום עבודה שלו בחלון העברות? איך זה הגיוני שהדברים הכי בסיסיים כך כך נמרחים ולא מקבלים מענה? זה כל המהות שלו כרגע. אותו הדבר אגב תהיתי לגבי יצחקי בזמנו. דברים כך כך בסיסיים וברורים שחייבים להיעשות שלא נעשים או נמרחים. על מה נשרף הזמן? אלברמן הגיע היום למשרד שלו ומה הוא עשה? שואל באמת
היה פה בערך עשור שלא הצליחו להביא לכאן אפילו שחקן זר ראוי אחד
-
- קפטן ירוק
מעניין שמדובר מקור שפירסם קודם שהוא סיכם פה תמורת 3 מליון יורו.ברק.י כתב: ↑13 יולי 2023, 16:47למען האמת, עד עכשיו היה רק פרסום טורקי אחד.NOSFERATU ZODD כתב: ↑13 יולי 2023, 16:33 יש פרסומים בצרפת על ההצעה מנאנט?
אני לא יודע אם הוא יגיע אבל גם לא בטוח שבאמת יש הצעה מהצרפתים.
נחיה ונראה.
-
- מכונת תארים
השאלה שלך חשובה ומעידה בעיקר על התיווך הלקוי לקהל.The real Tsepo כתב: ↑13 יולי 2023, 17:08 שאלה אמיתית, גל אלברמן עובד במשרה מלאה במשרה מאוד מלחיצה ולחוצה כביכול. איך נראה יום עבודה שלו בחלון העברות? איך זה הגיוני שהדברים הכי בסיסיים כך כך נמרחים ולא מקבלים מענה? זה כל המהות שלו כרגע. אותו הדבר אגב תהיתי לגבי יצחקי בזמנו. דברים כך כך בסיסיים וברורים שחייבים להיעשות שלא נעשים או נמרחים. על מה נשרף הזמן? אלברמן הגיע היום למשרד שלו ומה הוא עשה? שואל באמת
אני לא יודע בעצמי, אבל אני יכול להניח שכמו כל משרה ניהולית בחברה גדולה, גם משרת המנהל המקצועי במכבי חיפה כוללת ברוב זמנה ישיבות ופגישות: עם סוכנים ושחקני רכש פוטנציאליים, עם הצוות המקצועי של הקבוצה שלנו, עם מחלקת הנוער (ונציגינו בעפולה), עם ההנהלה, עם צוות הקסקאוטינג, עם חברות הייטק (הצוות של אלברמן אמון גם על הפן הטכנולוגי) ועוד דומים ואחרים.
העבודה הופכת עמוסה הרבה יותר בתקופה הזו, כי המציאות בעולם מאד דינמית כרגע: אופציות נפתחות ונסגרות מדי יום (שחקן שמנופה מהסגל של הקבוצה שלו או אחר שנכנס להליכים משפטיים נגדה), שחקנים שהמועדון בקשר איתם מקבלים עוד הצעות ומתלבטים וגם את השחקנים שלנו צריך להחזיק יותר בתקופה הזו. לכן, ככל שההכנה במהלך העונה נעשית טוב יותר, קטנים הסיכויים שיפגעו התכניות שלך (למרות שכמו עם בקסטר, אי אפשר לצפות את כל התרחישים האפשריים).
-
- מכונת תארים
לא סתם אותו מקור - אותו מקור, כמה שעות לפני.NOSFERATU ZODD כתב: ↑13 יולי 2023, 17:59מעניין שמדובר מקור שפירסם קודם שהוא סיכם פה תמורת 3 מליון יורו.ברק.י כתב: ↑13 יולי 2023, 16:47למען האמת, עד עכשיו היה רק פרסום טורקי אחד.NOSFERATU ZODD כתב: ↑13 יולי 2023, 16:33 יש פרסומים בצרפת על ההצעה מנאנט?
נחיה ונראה.
בכנות, אני חושב שכמו כל הדיווחים עד עכשיו, גם אלה אי אפשר להסתמך.
ראינו בהקשר של דיאק פרסומים שמכסים את כל התרחישים האפשריים.
כך או כך, נשמע שבימים הקרובים זה ייחתך לכאן או לכאן וכולנו נהיה יותר חכמים.
- Liberman
- מנהל הבורד
צריך לשנות לו תשם ל DICK
גם בגלל שהוא זין
וגם בגלל שיש לו חתכת זין
טפי איזה עצבים החלון הזה
גם בגלל שהוא זין
וגם בגלל שיש לו חתכת זין
טפי איזה עצבים החלון הזה
פושעי דילן לדין
-
- קודם כל נאמנות
אז בגדול מדובר במקור אחד שפירסם על נאנט?ברק.י כתב: ↑13 יולי 2023, 18:35לא סתם אותו מקור - אותו מקור, כמה שעות לפני.NOSFERATU ZODD כתב: ↑13 יולי 2023, 17:59מעניין שמדובר מקור שפירסם קודם שהוא סיכם פה תמורת 3 מליון יורו.
נחיה ונראה.
בכנות, אני חושב שכמו כל הדיווחים עד עכשיו, גם אלה אי אפשר להסתמך.
ראינו בהקשר של דיאק פרסומים שמכסים את כל התרחישים האפשריים.
כך או כך, נשמע שבימים הקרובים זה ייחתך לכאן או לכאן וכולנו נהיה יותר חכמים.
דווקא כשכל מיני שחקנים צרפתים/מקושרים לליגה הצרפתית או לסוכנים צרפתים היו לא מעט צייצנים שהעלו דיווחים רבים על כל התפתחות, עיין ערך מוחמד, ככה שאם מדובר בקבוצה כמו נאנט, הייתי מצפה שיהיו לכל הפחות ציוצים בודדים בצרפת.
כתבתי כאן הבוקר שלתחושתי המו"מ נכנס ליישורת האחרונה וזה ייחתך במהרה לכאן או לכאן, ככה שאני מניח שיש צ'יקן בין הצדדים, ואנחנו כמובן מנהלים משא ומתן רע מאוד וכמובן שהזמן פועל לרעתנו וכל יום שעובר בלי שיש פה קשר 6 אנחנו היחידים שנדפקים.