אפשר לשאול את אותה שאלה מהכיוון ההפוך - אתה חושב שאם בכר בא ואומר לשחר, "זה השחקן הכי טוב שראיתי בחיים, תשלם לו 100 אלף יורו יותר מהתקרה שלך", שחר ישלם?KevinDurant כתב: ↑14 יולי 2023, 14:38אתה חושב שאם בכר ואלברמן היו רוצים אותו ברצינות לא היו נותנים לו גם שנה נוספת בחוזה?Judokan כתב: ↑14 יולי 2023, 14:24אתה שוב ממציא סיפור אלטרנטיבי שאין לו קשר למעשים בפועל ולדיווחים של כולם (כמו במקרה של המו"מ עם מרקו). שמיר היה במו"מ איתנו, וזה נפל על זה שלא רצינו לתת לו שנה נוספת בחוזה. כל הכתבים מתייחסים לבלטקסה כמועמד וזה לא קורה סתם.KevinDurant כתב: ↑14 יולי 2023, 14:04
למי זה ברור בדיוק?
לי זה לא ברור
אם היו רוצים אותו היו משלמים 100 אלף יורו ומביאים אותו, הסוכן שלו ניסה לדחוף אותו גם לפה וגם למכבי ת''א וגם הם וגם אנחנו לא עשינו את המהלך עדיין.
זה מזכיר לי שחלון שעבר אמרו פה שאנחנו רוצים את עדן שמיר ולא מוכנים לשלם את ה100 אלף יורו האלה לליאז' כאילו זה מה שיפיל את מכבי חיפה.
לדעתי בכלל מחכים לתשובה סופית מסאן אם הוא חוזר ואז יקבלו החלטה סופית בנושא
זה לחלוטין הסגנון שלנו לחכות ששחקן ישוחרר בחינם משיקולי עקרונות עקומים וניסיון לחסוך על חשבון פשוט לשלם ולקדם את מה שהקבוצה צריכה. זה כבר קרה המון פעמים בעבר, כולל עסקאות שנפלו על זה ("אם x ישוחרר, מכבי חיפה תפנה אליו)
אם הוא לא שווה עוד שנה בחוזה שלא יבוא לפה.
אם מחכים לבלטקסה שיבוא בחינם כי לא חושבים שהוא שווה 100 אלף יורו שלא יבוא לפה גם.
בסוף יש רצונות של צוות מקצועי ויש מדיניות של מועדון. ואין לי ספק שאם הרכש שהצוות רוצה לא עולה בקנה אחד עם המדיניות הכלכלית של שחר, הרכש הזה לא יקרה.
ואני לא אתפלא אם חלק מהמדיניות הזו של שחר היא לא לשלם דמי העברה על שחקן שבדיוק אמור להיות משוחרר מהקבוצה שלו. יושבים לי בראש לפחות 5 מקרים מ-10 השנים האחרונות שבהן סירבנו לבצע עסקה על שחקן עד שהוא ישוחרר בחינם, גם כשהיה מדובר בהבדלי סכומים בטווחים הנמוכים שמדברים עליהם עכשיו כמו 200 אלף יורו.