נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מחוזר באירופה
-
- קפטן ירוק
-
- מכונת תארים
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
אני גם יכול לשים צקלקות ולרשום שהמועמד הבכיר הוא מרקו וראטי.
זה לא הופך את זה לאמין
זה לא הופך את זה לאמין
-
- הענק הירוק
אף אחד לא מרוצה מהמצב הזה. תהיה בטוח. אני לא יודע מה קורה בפועל, לא יודע אם כן מדברים במקביל או לא מדברים במקביל עם מועמדים אחרים ומחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. אני גם לא חושב שמישהו פה בפורום יכול להגיד מידיעה את מה שאתה אומר.אליאור כתב: ↑16 יולי 2023, 21:44אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות להם הנחות על סמך מספר ניסיונות או מצב הרוח שלהם. עוד שבוע יש לנו משחק קריטי באירופה, והיה צריך להיות קשר אחורי בזמן למחנה. במקום לנהל משא ומתן במקביל עם שלושה מועמדים ולבחור מבינם אנחנו מחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. זו בדיחה נו. כולה שחקן אחד רציני היה צריך להביא לפה הקיץ, כי מספרים לנו שישראלים אין (לדעתי יש). גם את זה לא מצליחים לעשות. כישלון טוטאלי. אין פה הנחות.
תהיה בטוח במאה אחוז שאין אוהד אחד שאוהב לרפרש ולראות שעדיין אין רכש. ההבדל היחיד בינינו הוא שאנשים לפעמים מגדירים כישלון אחרת, מבחינתי כישלון טוטאלי יהיה אם בסופו של דבר ייבנה פה סגל כושל, אם לא נגיע מוכנים למשימות שיש לנו. קשה לי להגיד כישלון טוטאלי ב15.7 על ספקולציות שיכולות להתהפך מחרתיים.
זה שאנשים לא צועקים ״כישלון טוטאלי״ 7 פעמים ביום לא אומר שיש להם מקדש של אלברמן בבית.
-
- אגדה ירוקה
השאלה למה אתה מייחס את המילה "כישלון". אני לא כותב את זה בפרספקטיבה של עונה שלמה, אבל ברור שלא להביא קשר אחורי זר כשאתה שבוע לפני סיבוב שני באירופה זה להיכשל. לפחות מבחינת דד ליין.חזיזוש כתב: ↑16 יולי 2023, 22:33אף אחד לא מרוצה מהמצב הזה. תהיה בטוח. אני לא יודע מה קורה בפועל, לא יודע אם כן מדברים במקביל או לא מדברים במקביל עם מועמדים אחרים ומחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. אני גם לא חושב שמישהו פה בפורום יכול להגיד מידיעה את מה שאתה אומר.אליאור כתב: ↑16 יולי 2023, 21:44אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות להם הנחות על סמך מספר ניסיונות או מצב הרוח שלהם. עוד שבוע יש לנו משחק קריטי באירופה, והיה צריך להיות קשר אחורי בזמן למחנה. במקום לנהל משא ומתן במקביל עם שלושה מועמדים ולבחור מבינם אנחנו מחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. זו בדיחה נו. כולה שחקן אחד רציני היה צריך להביא לפה הקיץ, כי מספרים לנו שישראלים אין (לדעתי יש). גם את זה לא מצליחים לעשות. כישלון טוטאלי. אין פה הנחות.
תהיה בטוח במאה אחוז שאין אוהד אחד שאוהב לרפרש ולראות שעדיין אין רכש. ההבדל היחיד בינינו הוא שאנשים לפעמים מגדירים כישלון אחרת, מבחינתי כישלון טוטאלי יהיה אם בסופו של דבר ייבנה פה סגל כושל, אם לא נגיע מוכנים למשימות שיש לנו. קשה לי להגיד כישלון טוטאלי ב15.7 על ספקולציות שיכולות להתהפך מחרתיים.
זה שאנשים לא צועקים ״כישלון טוטאלי״ 7 פעמים ביום לא אומר שיש להם מקדש של אלברמן בבית.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
היה צריך להיות כבר קשר אחורי. זה על פי מה שאלברמן בעצמו בראיונות, לא אני.חזיזוש כתב: ↑16 יולי 2023, 22:33אף אחד לא מרוצה מהמצב הזה. תהיה בטוח. אני לא יודע מה קורה בפועל, לא יודע אם כן מדברים במקביל או לא מדברים במקביל עם מועמדים אחרים ומחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. אני גם לא חושב שמישהו פה בפורום יכול להגיד מידיעה את מה שאתה אומר.אליאור כתב: ↑16 יולי 2023, 21:44אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות להם הנחות על סמך מספר ניסיונות או מצב הרוח שלהם. עוד שבוע יש לנו משחק קריטי באירופה, והיה צריך להיות קשר אחורי בזמן למחנה. במקום לנהל משא ומתן במקביל עם שלושה מועמדים ולבחור מבינם אנחנו מחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. זו בדיחה נו. כולה שחקן אחד רציני היה צריך להביא לפה הקיץ, כי מספרים לנו שישראלים אין (לדעתי יש). גם את זה לא מצליחים לעשות. כישלון טוטאלי. אין פה הנחות.
-
- הענק הירוק
אם לא נעבור סיבוב שני באירופה זה להיכשלאליאור כתב: ↑16 יולי 2023, 22:51השאלה למה אתה מייחס את המילה "כישלון". אני לא כותב את זה בפרספקטיבה של עונה שלמה, אבל ברור שלא להביא קשר אחורי זר כשאתה שבוע לפני סיבוב שני באירופה זה להיכשל. לפחות מבחינת דד ליין.חזיזוש כתב: ↑16 יולי 2023, 22:33אף אחד לא מרוצה מהמצב הזה. תהיה בטוח. אני לא יודע מה קורה בפועל, לא יודע אם כן מדברים במקביל או לא מדברים במקביל עם מועמדים אחרים ומחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. אני גם לא חושב שמישהו פה בפורום יכול להגיד מידיעה את מה שאתה אומר.אליאור כתב: ↑16 יולי 2023, 21:44
אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות להם הנחות על סמך מספר ניסיונות או מצב הרוח שלהם. עוד שבוע יש לנו משחק קריטי באירופה, והיה צריך להיות קשר אחורי בזמן למחנה. במקום לנהל משא ומתן במקביל עם שלושה מועמדים ולבחור מבינם אנחנו מחכים חודש לתשובה מילד סנגלי. זו בדיחה נו. כולה שחקן אחד רציני היה צריך להביא לפה הקיץ, כי מספרים לנו שישראלים אין (לדעתי יש). גם את זה לא מצליחים לעשות. כישלון טוטאלי. אין פה הנחות.
לפחות לדעתי.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
ממש לא אוי ואבוי, אם מחפשים 6 גרזן הוא מצוין לנו. 30 הופעות בליגה ספרדית 2, הרבה פעמים כקפטן. יש לו משחקים גם בנבחרת והוא מבחינה אתלטית פיזית הגנתית מעל הליגה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- The real Tsepo
- שחקן העונה
לא שאני חושב שיש משהו בדיווח הזה, אבל מבחינת נתוני מנג'ר (שבעיני הם פי כמה וכמה יותר אינדקטיביים מערך בטרספרמארקט) הוא המועמד הכי מרשים עד עכשיו.
https://fminside.net/players/3-fm-23/85 ... nuke-mfulu
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אלברמן צריך החתמה אחת שבאה משום מקום שלא מודלפת בשום שלב כדי להרוויח שקט לכל הקיץ. זה ייתן את התחושה לקהל שאולי פועלים ועושים מאחורי הקלעים
עד כה קיץ מחדל בכל הגזרות.
אה וכן, סבע עוד לא חתם
עד כה קיץ מחדל בכל הגזרות.
אה וכן, סבע עוד לא חתם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הם בקושי מצליחים להחתים בלטקסה ואתם מצפים שיחתימו זר בלי הדלפות ובלי סאגות?
-
- אגדה ירוקה
אשכרה המשא ומתן עם בלטקסה נמשך יותר זמן מאשר עם דיאק. זה מראה יותר מהכל את הסחבות בקיץ הזה ושהן לא תלויות במועמד כזה או אחר אלא פרי של המועדון עצמו.
-
- מכונת תארים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יעקב בוזגלו שרירי של המגזרברק.י כתב: ↑17 יולי 2023, 00:00 https://1075.fm/item/125668/?fbclid=IwA ... vUqBQMPFvw
אבא של ענאן בראיון השבועי שלו
-
- קפטן ירוק
-
- אגדה ירוקה
- Apoc
- יו״ר הבורד
מחאה, סרבנות, יום שיבוש וכו'
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אופטימיות במכבי חיפה לגבי בלטקסה
קבוצה בפולין התעניינה בגוני נאור, מכבי חיפה דחתה את ההצעה ״בונים עליו״
פסימיות לגבי עסקת דיאק, מועמדים נוספים נשקלים
-
- קפטן ירוק
נראה לי שכל הכתבים כבר הפנימו שדיאק לא פה, היום לא היה שום כתבה עליו.
מחר כבר יודיעו שנפל העסקה
מחר כבר יודיעו שנפל העסקה
-
- אגדה ירוקה
זה יהיה חד משמעי יותר מפסימיות.Shocking4U כתב: ↑17 יולי 2023, 00:23 אופטימיות במכבי חיפה לגבי בלטקסה
אני מנחש שבגוף הכתבה:
"גורם במועדון אמר: 'גוני הוכיח את עצמו באירופה וגם בליגה בשנה שעברה. יש לנו ציפיות גבוהות ממנו השנה'".
וגם: "דיא סבע יחתום על החוזה בימים הקרובים".
-
- אגדה ירוקה
תתכוננו מחר ים של חדשות אופטימיות:
דיא סבע יחתום על חוזה "בימים הקרובים"
עלי מוחמד "סיכם"
בלטקסה "מתקרב"
אה ורק דבר אחד שלילי זה שדיאק לא יגיע לפה.
סך הכל חדשות מעולות. הרבה חול.
דיא סבע יחתום על חוזה "בימים הקרובים"
עלי מוחמד "סיכם"
בלטקסה "מתקרב"
אה ורק דבר אחד שלילי זה שדיאק לא יגיע לפה.
סך הכל חדשות מעולות. הרבה חול.
-
- משחק בשביל הסמל
הם אשכרה חושבים שאנחנו מפגרים ההתנהלות מרתיחה הרבה יותר מזה שאין רכש
העיקר שהכסף הולך לרכש יענקלךךךך
העיקר שהכסף הולך לרכש יענקלךךךך
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הרכב הבורחים
בקסטר
x x בלטקסה(?) x
אברג'ל דיאק
קאלולו x x
x
מעניין מה יהיה ההרכב בסוף החלון.
בקסטר
x x בלטקסה(?) x
אברג'ל דיאק
קאלולו x x
x
מעניין מה יהיה ההרכב בסוף החלון.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
השורה החדשה של הקיץ
״אי אפשר שלא להגיד שמכבי חיפה לא השקיעו כסף כשהם הסכימו להשכיב 2.2 מיליון על דיאק״
עזבו שהכסף הזה לא באמת הושקע ולא יצא מהכיס של אף אחד בסופו של דבר…
״אי אפשר שלא להגיד שמכבי חיפה לא השקיעו כסף כשהם הסכימו להשכיב 2.2 מיליון על דיאק״
-
- אלוף המדינה
צריך להגיד כל הכבוד ליענקלה שהסכים להוציא 3 מיליארד שקל על שחקן ובסוף הוא לא רצה להגיע.Shocking4U כתב: ↑17 יולי 2023, 01:52 השורה החדשה של הקיץ
- DelPiero
- הענק הירוק
"מכבי חיפה לא יחכו לדיאק וכבר פנו למועמד הבא ברשימה של אלברמן, בקבוצה אופטימים לגבי הגעת קשר לפני המשחק הבא במוקדמות״
״בלקטסה צפוי לחתום בימים הקרובים״
״סבע סיכם עם הקבוצה וישאר״
״עלי מוחמד אומנם טרם חתם על החוזה, אך בקבוצה בטוחים שהנושא יסגר עד סוף השבוע״
״בלקטסה צפוי לחתום בימים הקרובים״
״סבע סיכם עם הקבוצה וישאר״
״עלי מוחמד אומנם טרם חתם על החוזה, אך בקבוצה בטוחים שהנושא יסגר עד סוף השבוע״
-
- משחק בשביל הסמל
אופטימים על בקסטר אופטימים על אברג'יל אופטימים על דיאק "טיפשים אבל אופטימים"
כל שנה יוצא להם מילה חדשה בלקסיקון פעם זה תהליך פעם פינצטה השנה אופטימים שאחרי חודש הופך לפסימים
העיקר שיש את השופרות שדואגים פעם בשבוע להלל את המלך יענקלה
כל שנה יוצא להם מילה חדשה בלקסיקון פעם זה תהליך פעם פינצטה השנה אופטימים שאחרי חודש הופך לפסימים
העיקר שיש את השופרות שדואגים פעם בשבוע להלל את המלך יענקלה
-
- משחק בשביל הסמל
קיץ בזיוני שלא זכור כדוגמתו (והיה הרבה)
ושום מילת ביקורת על הרודן
ושום מילת ביקורת על הרודן
-
- מכונת תארים
גולדשטיין עבר מ"אופטימים" ל"פסימים" בנוגע לדיאק
-