ובמקביל לרצון העז הזה, בן דור מדווח שמאוד רוצים לקדם את בלטקסה אבל העובדה שהאוסטרים מעיזים לבקש דמי העברה בסכום אסטרונומי של 200 אלף יורו עלולה להקשות על העסקה.
מעניין אם הם מנסים להיות בדיחה עצובה אצלנו, או שסתם זה בא להם בטבעיות
מנהל: Shocking4U
ובמקביל לרצון העז הזה, בן דור מדווח שמאוד רוצים לקדם את בלטקסה אבל העובדה שהאוסטרים מעיזים לבקש דמי העברה בסכום אסטרונומי של 200 אלף יורו עלולה להקשות על העסקה.
זה כבר שבועיים על ה 200 אלף
אצלינו אין פשרות, לא יגיע כל אחד.
מה שמצחיק אצלנו (או עצוב בעצם), זה שהם יודעים שהדרישה היא 200 אלף, לא מוכנים להתפשר בלי הורדה במחיר, נלחמים, מגיעים למשחקים חשובים בלי השחקן, ואז פתאום אחרי חודשיים יש פציעה או הפסד ורצים להביא את השחקן, אם הוא עדיין פנוי, באותם 200 אלף שדרשו מלכתחילה.SaTla כתב: ↑17 יולי 2023, 10:08זה כבר שבועיים על ה 200 אלף
מועדון של קמצנים
הכי קל להוציא עליו את התסכול בגלל מקרי העבר ("פערים", וכו'). אנשים פה לא עושים את ההפרדה..KevinDurant כתב: ↑17 יולי 2023, 10:56 לא מבין מה הטענות לקמצנות מצד יענקלה.
כל האתרים, כולל בארץ וכולל בחו''ל מדווחים על הסכמה גם מבחינת דמי העברה (לא משנה אם זה חצי מיליון או 3 מיליון) וגם מבחינת השכר לשחקן.
אז מה יענקל'ה קשור פה?
הטענות שלי לפחות הן ממש לא לשחר.KevinDurant כתב: ↑17 יולי 2023, 10:56 לא מבין מה הטענות לקמצנות מצד יענקלה.
כל האתרים, כולל בארץ וכולל בחו''ל מדווחים על הסכמה גם מבחינת דמי העברה (לא משנה אם זה חצי מיליון או 3 מיליון) וגם מבחינת השכר לשחקן.
אז מה יענקל'ה קשור פה?
לא הגבתי עליך ספציפית, אני אמרתי בכללי.רק מכבי כתב: ↑17 יולי 2023, 11:04הטענות שלי לפחות הן ממש לא לשחר.KevinDurant כתב: ↑17 יולי 2023, 10:56 לא מבין מה הטענות לקמצנות מצד יענקלה.
אז מה יענקל'ה קשור פה?
משהו לא טוב קורה בקיץ הזה.
העובדה ש-2 שחקנים היו כבר בארץ. ובסוף לא חתמו (מבחינתי הנציגים של אברג'ל זה בדיוק כמוהו לצורך העניין) זו פארסה.
העובדה שמורחים את הזמן עם קשר אחורי היא פארסה.
העובדה שאיתמר ניצן וגוני נאור הולכים לפתוח בסיבוב שני של מוקדמות ליגת האלופות היא חרפה לכל המערכת הניהולית.
אין פה קשר לשחר או להשקעה כספית.
אני לא ביקרתי את זה ששחקנים עזבו, בעיני כל העזיבות היו בלתי נמנעות, וחלק טבעי מהצלחה של 3 שנים + צ'מפיונס.
אבל העובדה שלא הביאו תחליפים ראויים, ואני לא מדבר כרגע על שדרוגים, אלא תחליפים, מביאים גם אופטימי מדופלם כמוני לקצה.
מהיום שנטע עזב היה זמן לתכנן את ההבאה של קשר אחורי. זה לא משנה שנפל להם עסקאות, השורה התחתונה היא שאין פה קשר אחורי ראוי למעלה מחצי שנה.
קיץ נוראי.
במה יענקלה אשם? כל הדיווחים בעולם ובארץ אומרים שאין שום פערים עם הקבוצה ועם השחקן והסיפור פה זה שיש לו דוד אנטישמי שלא רוצה לבוא לשחק בארץ.
יש מקרים בהם יענקלה אשם ויש מקרים שלא.
אני עדיין לא הבנתי מה יענקלה אשם, גם בנושא של בקסטר וגם בנושא של דיאק.דם ירוק כתב: ↑17 יולי 2023, 12:13 מעניין איך רק אצלנו נוחתים שחקנים לבדיקות ולא חותמים איך כל החתמה אצלנו נמשכת כמו לידת עכוז ואיך רק אצלנו יש כאלה סיפורים הזוים הדוד אנטישמי ועוד סיפורי אלף לילה ולילה שורה תחתונה יצאים לקרב אם גוני נאור וזרגרי ושוער של בית מלון וזה אחרי שהבטיחו שאת הכסף שחסכו יוציאו על רכש חחחחחח תמשיכו להיות הסנגורים של יענקלה הולכת להיות שנה נפלאה
נ.ב - סליחה זה רק אלברמן אשם
זה נחמד על הנייר לצייר את זה ככה אבל מי שמכיר את המועדון מקרוב יודע כמה שכונה הוא מנוהל מלמעלה ועד למטה. אצלנו מתווכחים על כל שקל, עושים פרצופים ובקצרה חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת.KevinDurant כתב: ↑17 יולי 2023, 12:55אני עדיין לא הבנתי מה יענקלה אשם, גם בנושא של בקסטר וגם בנושא של דיאק.דם ירוק כתב: ↑17 יולי 2023, 12:13 מעניין איך רק אצלנו נוחתים שחקנים לבדיקות ולא חותמים איך כל החתמה אצלנו נמשכת כמו לידת עכוז ואיך רק אצלנו יש כאלה סיפורים הזוים הדוד אנטישמי ועוד סיפורי אלף לילה ולילה שורה תחתונה יצאים לקרב אם גוני נאור וזרגרי ושוער של בית מלון וזה אחרי שהבטיחו שאת הכסף שחסכו יוציאו על רכש חחחחחח תמשיכו להיות הסנגורים של יענקלה הולכת להיות שנה נפלאה
היו אתם איזה פערים כספיים שאנחנו לא מכירים? יענקל'ה אמר שהוא רוצה את בקסטר? שהוא רוצה את דיאק?
אלברמן החליט לשים את כל הביצים על בקסטר שעשה לו ויברח, מתעקש על דיאק בסכום שיא למכבי חיפה שיענקל'ה הסכים לשלם ויש הסכם מול הקבוצה ומול השחקן ועדיין יענקל'ה אשם, מעניין.
כל החתמה אצל כל קבוצה כשמביאים שחקנים רציניים נמשכת כמו לידת עכוז.
שאתה מביא שחקן כמו קנדיל שהוא שחקן חופשי ובשבילו מכבי חיפה זה מקפצה, זה נסגר תוך יום-יומיים
שאתה מביא שחקן כמו ניצן שלא האמין בכלל שהתקשרו אליו לבוא לפה, זה נסגר תוך יום
שאתה מחפש להביא שחקן ברמה גבוהה זה לוקח זמן וצריך לשכנע אותו לבוא לליגת העל מהליגה הטורקית או מהליגה השנייה בצרפת.
מה אתה חושב שמכבי ת''א שהביאו נניח את מילסון או המגן הימני הזר שלהם התקשרו לסוכן ואמרו לו בוא לארץ נחתום כבר והוא הגיע?
זה דברים שלוקחים הרבה זמן פשוט אצלם השם לא דלף עד הרגע האחרון.
ואני אפתיע אותך עוד יותר, נפלו עוד מועמדים בין דיאק לאילמרטרה שבכלל לא שמעת את השם שלהם וכל פעם שמכבי חיפה הביאה זר היא נפלה עם שמות שבכלל לא שמעת ולא הכרת והיו מו''מ עם שחקנים שלא שמעת ולא הכרת.
סתם לדוגמה, דג'נק (בלם זר) אמר שבכר רדף אחריו כל הקיץ שעבר שיבוא לפה וזה לא הסתדר ובכלל לא שמעת על השם הזה, איך יכול להיות?
מדויקGanjot כתב: ↑17 יולי 2023, 13:04זה נחמד על הנייר לצייר את זה ככה אבל מי שמכיר את המועדון מקרוב יודע כמה שכונה הוא מנוהל מלמעלה ועד למטה. אצלנו מתווכחים על כל שקל, עושים פרצופים ובקצרה חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת.KevinDurant כתב: ↑17 יולי 2023, 12:55אני עדיין לא הבנתי מה יענקלה אשם, גם בנושא של בקסטר וגם בנושא של דיאק.דם ירוק כתב: ↑17 יולי 2023, 12:13 מעניין איך רק אצלנו נוחתים שחקנים לבדיקות ולא חותמים איך כל החתמה אצלנו נמשכת כמו לידת עכוז ואיך רק אצלנו יש כאלה סיפורים הזוים הדוד אנטישמי ועוד סיפורי אלף לילה ולילה שורה תחתונה יצאים לקרב אם גוני נאור וזרגרי ושוער של בית מלון וזה אחרי שהבטיחו שאת הכסף שחסכו יוציאו על רכש חחחחחח תמשיכו להיות הסנגורים של יענקלה הולכת להיות שנה נפלאה
היו אתם איזה פערים כספיים שאנחנו לא מכירים? יענקל'ה אמר שהוא רוצה את בקסטר? שהוא רוצה את דיאק?
אלברמן החליט לשים את כל הביצים על בקסטר שעשה לו ויברח, מתעקש על דיאק בסכום שיא למכבי חיפה שיענקל'ה הסכים לשלם ויש הסכם מול הקבוצה ומול השחקן ועדיין יענקל'ה אשם, מעניין.
כל החתמה אצל כל קבוצה כשמביאים שחקנים רציניים נמשכת כמו לידת עכוז.
שאתה מביא שחקן כמו קנדיל שהוא שחקן חופשי ובשבילו מכבי חיפה זה מקפצה, זה נסגר תוך יום-יומיים
שאתה מביא שחקן כמו ניצן שלא האמין בכלל שהתקשרו אליו לבוא לפה, זה נסגר תוך יום
שאתה מחפש להביא שחקן ברמה גבוהה זה לוקח זמן וצריך לשכנע אותו לבוא לליגת העל מהליגה הטורקית או מהליגה השנייה בצרפת.
מה אתה חושב שמכבי ת''א שהביאו נניח את מילסון או המגן הימני הזר שלהם התקשרו לסוכן ואמרו לו בוא לארץ נחתום כבר והוא הגיע?
זה דברים שלוקחים הרבה זמן פשוט אצלם השם לא דלף עד הרגע האחרון.
ואני אפתיע אותך עוד יותר, נפלו עוד מועמדים בין דיאק לאילמרטרה שבכלל לא שמעת את השם שלהם וכל פעם שמכבי חיפה הביאה זר היא נפלה עם שמות שבכלל לא שמעת ולא הכרת והיו מו''מ עם שחקנים שלא שמעת ולא הכרת.
סתם לדוגמה, דג'נק (בלם זר) אמר שבכר רדף אחריו כל הקיץ שעבר שיבוא לפה וזה לא הסתדר ובכלל לא שמעת על השם הזה, איך יכול להיות?
כשאתה מכוון להביא שחקנים ברמה גבוהה אתה לא יכול להתחיל לזרוק הצעות LOWBALL ולקוות לטוב כי כמו שאתה רואה, פעם אחר פעם - זה בורח להם מבין הידיים. אם אתה מכוון לשם תן הצעות רציניות ותסגור את זה מהר לכאן או לכאן, יש מספיק שחקנים בשוק (כל עסקה פה נמשכת שבועות והסיבה היא אחת ויחידה - כסף).
גם את אצילי, פאני ובכר לדעתי יכלנו להשאיר אבל שוב - כסף.