בגלל זה אני כבר אומר פה למעלה משנה שאין מה להתרגש מהכתבות שהם מעלים ומהדברים שהם רושמים כי הם או לא יודעים כלום או מתודרכים בצורה מביכה
אני שוב פעם אתייחס בצורה רצינית לכל טיעון שאתה נותן
לא יודע מה הסיפור עם בלטקסה, אני לא חושב שרצו אותו כל כך עד הימים האחרונים וזה עוד שם שהיה על הפרק וסתם פומפם בתקשורת שעשתה 1 + 1
לגבי סבע וחלאיילי, אלברמן בעצמו הצהיר שהוא זה שמתעסק במשאים ומתנים עם שחקנים ישראלים
אני מסכים שהיו צריכים לסגור את סבע כבר לפני שבועיים שהוא הראה נכונות ושלחלאיילי יש סעיף שחרור מביך וזה החלטה ביזיונית
אם אתה חושב שיענקל'ה הוא זה שהחליט על הסעיף שחרור של חלאיילי, אחלה.
לא הכל שחור או לבן, יענקל'ה לא אשם בהכל בדיוק כמו שלא הכל בזכותו, יש לפעמים גם אפור.
איזה LOWBALL זרקו על דיאק? כל הפרטים אתו מסוכמים לפי התקשורת הישראלית והטורקית כבר שבועיים מהרגע ששמעו על השם שלו בערך, אין פה שום עניין כלכלי, לא מול הקבוצה ולא מול השחקן.Ganjot כתב: ↑17 יולי 2023, 13:04זה נחמד על הנייר לצייר את זה ככה אבל מי שמכיר את המועדון מקרוב יודע כמה שכונה הוא מנוהל מלמעלה ועד למטה. אצלנו מתווכחים על כל שקל, עושים פרצופים ובקצרה חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת.KevinDurant כתב: ↑17 יולי 2023, 12:55אני עדיין לא הבנתי מה יענקלה אשם, גם בנושא של בקסטר וגם בנושא של דיאק.דם ירוק כתב: ↑17 יולי 2023, 12:13 מעניין איך רק אצלנו נוחתים שחקנים לבדיקות ולא חותמים איך כל החתמה אצלנו נמשכת כמו לידת עכוז ואיך רק אצלנו יש כאלה סיפורים הזוים הדוד אנטישמי ועוד סיפורי אלף לילה ולילה שורה תחתונה יצאים לקרב אם גוני נאור וזרגרי ושוער של בית מלון וזה אחרי שהבטיחו שאת הכסף שחסכו יוציאו על רכש חחחחחח תמשיכו להיות הסנגורים של יענקלה הולכת להיות שנה נפלאה
נ.ב - סליחה זה רק אלברמן אשם
היו אתם איזה פערים כספיים שאנחנו לא מכירים? יענקל'ה אמר שהוא רוצה את בקסטר? שהוא רוצה את דיאק?
אלברמן החליט לשים את כל הביצים על בקסטר שעשה לו ויברח, מתעקש על דיאק בסכום שיא למכבי חיפה שיענקל'ה הסכים לשלם ויש הסכם מול הקבוצה ומול השחקן ועדיין יענקל'ה אשם, מעניין.
כל החתמה אצל כל קבוצה כשמביאים שחקנים רציניים נמשכת כמו לידת עכוז.
שאתה מביא שחקן כמו קנדיל שהוא שחקן חופשי ובשבילו מכבי חיפה זה מקפצה, זה נסגר תוך יום-יומיים
שאתה מביא שחקן כמו ניצן שלא האמין בכלל שהתקשרו אליו לבוא לפה, זה נסגר תוך יום
שאתה מחפש להביא שחקן ברמה גבוהה זה לוקח זמן וצריך לשכנע אותו לבוא לליגת העל מהליגה הטורקית או מהליגה השנייה בצרפת.
מה אתה חושב שמכבי ת''א שהביאו נניח את מילסון או המגן הימני הזר שלהם התקשרו לסוכן ואמרו לו בוא לארץ נחתום כבר והוא הגיע?
זה דברים שלוקחים הרבה זמן פשוט אצלם השם לא דלף עד הרגע האחרון.
ואני אפתיע אותך עוד יותר, נפלו עוד מועמדים בין דיאק לאילמרטרה שבכלל לא שמעת את השם שלהם וכל פעם שמכבי חיפה הביאה זר היא נפלה עם שמות שבכלל לא שמעת ולא הכרת והיו מו''מ עם שחקנים שלא שמעת ולא הכרת.
סתם לדוגמה, דג'נק (בלם זר) אמר שבכר רדף אחריו כל הקיץ שעבר שיבוא לפה וזה לא הסתדר ובכלל לא שמעת על השם הזה, איך יכול להיות?
כשאתה מכוון להביא שחקנים ברמה גבוהה אתה לא יכול להתחיל לזרוק הצעות LOWBALL ולקוות לטוב כי כמו שאתה רואה, פעם אחר פעם - זה בורח להם מבין הידיים. אם אתה מכוון לשם תן הצעות רציניות ותסגור את זה מהר לכאן או לכאן, יש מספיק שחקנים בשוק (כל עסקה פה נמשכת שבועות והסיבה היא אחת ויחידה - כסף).
גם את אצילי, פאני ובכר לדעתי יכלנו להשאיר אבל שוב - כסף.
כל עסקה בכל העולם נמשכת שבועות והסיבה היא כסף, זה המציאות.
יונייטד כבר שבועיים מתקטננת עם אינטר על בונוסים ומתווה רכישה בנוגע לאוננה שכבר הכל סגור שם, אני שומע על חוזה חדש לראשפורד בערך שנה וזה ביונייטד עם כל הכסף כן?
ואני לא אדבר על ריאל ופסז שאמבפה עושה להם בית ספר ושכונה כבר שנתיים
בכל מקום ובכל העברה ובכל דבר גם שלא קשור לספורט הכסף מנהל הכל ועסקאות גדולות ומשמעותיות לוקחות זמן, ככה זה.
כמו שרשמתי, שאתה הולך להחתים שחקנים כמו ניצן וקנדיל זה דברים שאפשר לסגור תוך יום כי זה עסקאות קלות ואתה עושה "טובה" לצד השני, שאתה הולך להביא קאליבר כמו דיאק זה בדיוק ההפך.
מה אתה חושב, שאם היו רוצים נניח את רודריגז לא היו סוגרים אותו ב2 דק' ביוני?
וברור שיכולנו להשאיר את אצילי, פאני, בכר וגם יכולנו להביא את מסי ורונאלדו אם היה מספיק כסף ויכולנו להחתים גם את ברוזוביץ' וזה נפל בגלל כסף, זה לא משהו חדש